Възможни дестинации за среща Тръмп - Ким Чен-ун

Светът е в очакване на историческата среща между двама световни лидери - американският президент Доналд Тръмп и севернокорейският Ким Чен-ун.

Обратно в новината

Коментари - Възможни дестинации за среща Тръмп - Ким Чен-ун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма простотия-ебати и фалша лъжа.

Денис Родман ли ще им посредничи?

е, как къде? В София разбира се, при Повелителя на вселената Бойко. Охраната ще се поеме от частните охранителни фирми, ток ще достави от ЧЕЗ, отоплението ще е с демократичен газ от находището 'хан Аспарух' а Захариева ще пее на срещата.

,,... Според неофициална информация Ким Чен-ун и неговите братя и сестри са учили в частни колежи в Швейцария. Външното министерство на страната вече заяви готовността си да организира разговорите между двамата лидери. ..,,??? добре че ,,гинчето,, и ,,боката,, не са завършили там...!!!

Каква среща на световни лидери? Нали Тръмпчо щеше да ги размазва?

ким може да предложи среща на новата си междуконтинентална ракета, поемайки репликата човек-ракета като начало на преговорите

Тръмп да побърза, че му остават 8 месеца до започване на процедурата по импийчмънт. След изборите този ноември изобщо няма да му е до гладната корея.

Шило

Двама световни лидери?! Дир гоУема работа сте.

"Ким не е напускал Северна Корея откакто дойде на власт през 2011 година." да не взема да му хареса навън и да избЕга.

толкова има да обсъждат. Във Варна ще бъде срещата. Заедно с Боце, Ердоганчо, Туск и с-ие. Катето Захариева ще разнася шербетите.

по-добре недей, че Захариева може да ги уплаши ако не е с чувал на главата или с маска на лицето..

Да я проведат в София. Радев ще им покаже коремни набирания на лоста, а с бате Бойко може да направят едно мачле. След това малко ракийка и шопска салата и ще има вечен мир.

..може и едно белотче да ударят, тъкмо са четирима> Боце, Радев, Ким, Дончо