Тръмп потвърди за среща с Ким Чен-ун през май

Президентът на САЩ Доналд Тръмп потвърди днес намерението си да се срещне с лидера на Северна Корея Ким Чен-ун до края на май, обяви Белият дом.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп потвърди за среща с Ким Чен-ун през май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво става бе баце Дони?унищожение,изпепеляване и тн. пък сега му отиваш на крака да му правиш ФЛЕЙТИ??? имаш ли си ядрена тояга на бабаити те им клюмват ушите!КИМ ви каза Аз ще ударя пет града ама в сърцето!!!тъй,че баце поибавай си Меланито /ако можеш/ и не джавкай като куц мъник!!!

Палячо щял да преговаря. Ким ви презира, хората му гладуват за да запазят позициите. Корейците са една каменна позиция на която всички могат да загинат, но няма да се предадат. Уморени са, изтощени са и са опасни. Тръмп от друга страна е самовлюбен мераклия за слава. Няма пресечна точка в позициите и няма да има. Алчните и гладните винаги ще са врагове и заедно нямат място в един свят.

Преди да започнат преговорите ,двамата лидери ще си мерят ядрените бутони- на когото бутонът е по-голям,ще има предимство !

Значи с Ким ще се вижда, а защо с Бойко не ще? Бойко се притеснява. Поне картичка да му прати...

Тръмп избра да се вслуша в съвета на Путин - преговори с Ким Ир СЕН!!! А в следващите пет години - преговори с кого???

Хм, Тръмп ще се среща с "диктатора" Ким Чен-ун, пък отказва среща с Евро мъжа и Усмирителя на Балканите... Има нещо гнило в Дания :)

Тръмп ти си ТОТАЛНО ТЪПО КОПЕЛЕ !!! Даже ми е смешно че съществуваш аматьор !!!

Рокет бой и изперкалият дядка ще си обменят рецепти за демокрация. СмЕх!!!

Какво стана, кой мигна пръв ?

Лелей, да не стане смяна на ролите между Северна Корея и Рашка-Говняшка?

От отвъдното обещание безплатно !