Тръмп за срещата си с Ким Чен-ун: Ще бъде потресаваща

Американският президент похвали Китай за усилията, които е положил, за да организира срещата му със Ким Чен-ун.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп за срещата си с Ким Чен-ун: Ще бъде потресаваща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКТО ПОДОБАВА НА СРЕЩА МЕЖДУ ГОЛЕМИ КЛОУ...ПАРДОН АРТИСТИ!!!

Тръмп ще моли на колене пред големите.

the show must go on

разбира се,че ще е "потресаваща", предвид високия клас дипломация на Дръмп, просто друго не си мисля, дотогава може и още шедьоври да чуем и те ще са потресаващи, например както и твърдението на лондон,което подкрепиха без много да му мислят и веднага взеха да дрънкат оръжията, в 21 век това да се случва е ужасно

От опасна разярена глутница всичко може да се очаква.

сериозната политика в кич и чалга. Нанесе огромни щети върху образа на американската политика, както и върху самата държава. Дано демократите спечелят есента и двете камари, та да го разкарат овреме, преди да е съсипал не само ЩАТИТЕ, но и Нормалния Свят ???

Вариантът Монголия означава много! Северно корейците са направо изумително изобретателни в своята преценка, че в Монголия може да се проведе нормална среща. Тръмп направо ще си го получи за всичките пози в луксозния живот.

И какво ще каже на срещата рижия Доню? Разоръжавайте се и ние же ви пращаме хуманитарна помощ, която в последствие ще се превърне умни бомби. Справка Кадафи, Садам, Асад. С Путин все още не е минал номерът, но и това ще стане.

По Дискавъри върви поредица от филми за Ким. Прогреса и развитието на страната са уникални. За деветте години на своето управление, въпреки западното ембарго е успял да подобри много живота на корейците. Глада и беднотията ги няма. Останах силно изненадан, но това поне показват американците.

А защо тогава до япония достигат лодки с измършавели трупове?

Защото джапанките немогат да спят от страх. Спомена на Хирошима още им държи влага. Пропагандата работи. А аз само казвам какво показва Дискавъри, а не първи калнал на Русия.

С всички приближени на Путин срещите са потресаващи.Те не останаха.

Тръмп пристига на срещата изпърдявайки се от Биг маковете изядени в самолета!Ким се уригва мощно на "ким чи",Тръмп си мисли че това е ново корейско химическо оръжие!Насира се в оранжева диария и се скрива в тоалетната!

Storen

Севернокорейците доказаха че са фактор с който всички трябва да се съобразяват.

потресаваща ще е само грандоманщината и идиотiята на тiя двамата.Aналог към тъпото ленче,по долу.

Американците са най долното племе което може да съществува

Нещо много бързо взе да прилича на спаружен банан. Явно медиците н аБелия дом не могат да се справят - нито с циклофренията,шизофренията нито с чисто физическото спаружване. Жалко .. за Мелания!

....абе ленче това че си луда си личи, що трябва да го изписваш че и на латиница пийни си хапчетата и си лягай , а не напъвай едноклетъчното си мозъче на путлериска гнида да мисли, че може и фира да дадеш, което няма да е загуба за РОДИНАТА МИ БЪЛГАРИЯ, така де един путлериски гад по-малко!!!

Тръмп и Ким ще се договорят. Америка ще постигне както винаги своето. И пак единствено губещ ще са ватенките. Ще загубят и последния морално подкрепящ ги сатрап, които ватенките както винаги прададоха.

Очевидно в мозъчето ти думата "ватенка" звучи като някаква страшна обида. А "ватенката" всъщност е един от символите на великата победа на Съветския Съюз във Втората Световна Война - символ наравно с танка Т-34 и катюшите. На всичко отгоре ватенката не е и толкова грозна дреха. Както писа в една жена в руски сайт, "Жена във ватенка е много по-красива от мъж в женски дрехи...". А мъжът облечен в женски дрехи е един от днешните символи на цивилизацията, която мрази руската "ватенка". Омразата и невежеството най-често вървят ръка за ръка.

...да така ще е ..." потресаваща " и " отрезвяваща"....щото зад Kим е Kитаи...а schитаи и Pусiя...има и още !!!...просто чoвека ( Kим ) не иска да те прави за посмешище пред жена ти и пред света....щоTo нали се мислиш за шеf -диригент на земното калбо...а истината ще е потерсаваща ...( за теб ) !!!

геополитически aнaлиз от миячкa нa чинии в дълбокaтa aнглийскa провинция:))))))))

европа, действително стига до там, да догонва сев. корея в техничекия прогрес... падение тотал

Този човек изглежда все по-неадекватно. Трябва напрежението да му е дошло в повече. Не е лесно да вземеш решение за унищожаване на човечеството, особено ако си вярващ!

Предполагам, че Ким сега ходи на курсове за да се научи как се разговаря с психиатрично болен държавен глава.Кой ще бъде потресения ще се види накрая.

"Потресаващо"... Отдалече ни подготвя за новината, че човекът с голямото копче ще плаща данък спокойствие на човека с малкото копче.

Като че ли международната тактиката на Тръмп, поне засега, е да говори наляво и надясно глупости, да "дрънка оръжие", но да избягва нови войни. Дано да е така и занапред. Ако успее да избегне война и в Сирия, ще бъде чудесно. Политиката на Обама беше точно обратната - мазен, сладкодумен "миролюбец", който проля толкова кръв - Либия, Арабската пролет, Украйна, новата студена война с Русия. Въздържането от пряка намеса в Сирия е един от малкото плюсове на Обама.

Среща между Човек и Памперс..

Потресаващо ще напуснете Корейския регион

Очакваме огромен пробив в ядреното противопоставяне. Ще спечелим всички. Особено народите на Кореите, Китай и Япония. Ще има и едно омазано в лъжи джудже, треперещо от презрение в най-мрачните подземия на Кремъл.

нещо се оплете май

Погаленият от три папи, да ги помири във Варна.

Ха ха... верно, това не може да му се отрече истинско божие послание, ще счупи рекордите.

за кого?

Този човек още не е ли разбрал, че Китай е Номер 1 в света. Няма отърване. САЩ се изчерпаха безвъзвратно. Нищо не може да направи на Северна Корея. Става смешен.

потресаваща ще бъде със сигурност - нали го нарече рокетмен, "болно псе" (на 30.11.2017), луд, психар и т.н. корейците имат отлична памет. но успех на "нормалния".

Северна Корея е единствената държава която оцеля след разпада на социалистическия блок и СССР. Пожелавам и на Великия Вожд севернокорейския народ, устои и след срещата с мазния и подмолен капиталист Тръмп - в което и не се съмнявам. Северна Корея ни е единствения резерв на който разчитаме някой ден и ние да се върнем към старата система на власт и в България!

да се върнем към родово-общинския строй винаги е опция ..

ДИР.Бг защо триете коментарите срещу Дон Кихот? Нима заглавието което сте поставили го прави герой?!? Тръмп за срещата си с Ким Чен-ун: Ще бъде потресаваща. Ако това го покажете на някой психолог, смятате ли че би написал че сте в ред с лейката?!?!

Времето призова Тръмп. Светът го посрещна с недоверие, но сега е благодарен на съдбата, защото Тръмп се справи с Ислямска държава, която вече не съществува. Предстои да се преустановят своеволията на Ким по отношение на ядрените опити и да се реши кризата в Сирия, която скоро ще започне да се възстановява от разрушенията!

Какви гъби си ял? Много яка ще да е!

Ти сериозно ли??? Друг комай се справи с ислямска държава. А Ким преди два месеца изстреля ракета и гласно не е преустановявал програмата. Откъде четеш източниците????

Хахахаха Ей, голем си, баце ! Направо си необятен тапак ! Вселената е тясна за глупостта ти, но си нахъсен ! Хахаха Дай още смехории да ме разсмиваш за вечеря.

Той Баце организира такива срещи. Що не ги поканим във Варна?! :)))

Щото дългата ръка на Кремъл, ще го удари по врата.

Дони пиле ще ядем, боза ще пием, но ракетките не пипам, ще си ги пазя за теб ако се наложи. На вълк вяра да нямаш.. Ха ха Дони шега бе, само ще ги увелича малко и на бройка и на разтояние. :) С обич от КИМ.

време е да мисли и за среща с башар асад ... ха ха ха

Ако ви е скучно, ако ви е дотегнало от Слави пуснете си шоуто на Тръмп. Той бълва страхове, той ще ви плени с непоклатимост, с богатия си речник може да назовава публично лидери на държави както си иска било то от зоологията било то митични създания, способен е да заканва мълнии невиждани за света, но като сгрее месечина и птиците притихват, майтап било е май и който вързал гащите пере, а който не утре нов ден за ново шоу е.

Я, изглежда Тръмпусикс бил голям палавник ...

Много ще е потресаваща. Ще ти пускат пиратки в бахура!!! Кеф ти китайски, кеф ти севернокорейски!!!

А бе писачи стига плямпайте за атомно оръжие . Забравете го. Путев има 5 ребята свои и внуче, Тръмп тоже. Мислете. Тук около нашите земи дето са бедните все си мислят за края. Ама богатите не са за това. За кьоравите пилци има кой да мисли. Време е и ЛЕКО ще се наклонят везните в конфликта. Иначе това със сирия ще продължи дълго. Да му мислят бедните държави участнички, че тяхното съществуване до сега и в бъдеще все е свързано с мизерията. А живото добър е основна привилегия както винаги недостъпна за всички. Ха познайте, кои са и ще отнесат късата клечка.......! То е просто за схващане и до един писачите го знаете. Иначе емоцията е безкрайно коркане,което ще поприключи скоро.

Кво ли си вика овцата по пътя за кланицата - я каква хубава тревица е набола.

Тръмпи май ще се окаже повече нуждаещ се от психиатрична помощ.

с Асад нищо не стана, айде сега насочете камерите пак към Ким. Шоуто трябва да продължи !

отвсякъде ще е. Клоун и кюфте щом се срещат какво друго да се очаква...

Тоя пак ли "изригна" в туитър

Тръмп си остава шоумен докрай. Кви само заплахи сипеше към С.Корея, как ли не наричаше Ким, а сега се едно са стари дружки.

шоумен е, но от тия с много нисък рейтинг

Дони, Дони, поне негъра дъвка мачкаше в устата, а ти само се фукаш и цялата пара в свирката отива. Ха ха да смятаме че Ким ви победи.