Тръмп поканил Путин в Белия дом. Кремъл: Не подготвяме среща

Кремъл заяви, че не е имало никакво обсъждане за планиране на среща на върха между Владимир Путин и Доналд Тръмп, откакто американският президент я предложи.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп поканил Путин в Белия дом. Кремъл: Не подготвяме среща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дали ще засади в двора на белия дом преди да иде ? Това е въпросът

Путин родился сыном алкоголика за два года до его официальной даты рождения. Его мать переехала в Грузию вместе с Владимиром, но ребенка перевезли в Ленинград вскоре после этого, отдав семье, которая стала официальными родителями будущего президента. Маленький Владимир, выросший практически без отца и без любви и заботы своих родителей, был замкнутым и мрачным ребенком. Путин провел свою жизнь в поисках "суррогатной семьи". Бориса Ельцина был человеком, заменившим Путину отца, а владелец футбольного клуба "Челси" Роман Абрамович, сирота, заменил ему брата. Кремлевские имиджмейкеры непрерывно вбрасывают истории о исключительных сексуальных качествах Путина, но его предположительный роман с бывшей гимнасткой и олимпийской чемпионкой Алиной Кабаевой являлся выдумкой его пиарщиков. "Секс и сексуальная жизнь Путину чужды", он с большой вероятности может являться "латентным геем".

ЗАБАВЯНЕТО В ДИР БГ ИДВА ОТ КРИПТОМАЙНЪРИТЕ - ЗАТОВА AD-BLOCK НЕ РАБОТИ :)) ... КОЙ Е НАЙ-ХИТРИЯ ИНДИАНЦИ , А ?

На това русо безмозъчно дърто плашило Тръмп, ще лази на колене пред Путин и ще иска милост!

Oранжевото пърдило не знае какво да прави, и му се иска кукловода да доиде и да му покаже.

аз не бих приел да отида във вашингтон, защото преди това трябва да обявя в кои социални медии съм писал и под кои имена. както да споделя и други лични данни от които да стане ясно, че не съм гласувал за клинтън. а това вече е опасно за живота....

Hе бои се безмозъ4ни тъпири не проверяват.Tе са под защитата на путягата!

Тулеев си отиде,време е да си ходи Путин.

Тръмп се обади на Путин на 20 март, за да го поздрави с преизбирането му за президент на Русия Тръмп поканил Путин на среща в Белия дом Двамата досега са се срещали лично два пъти през 2017 г.: на заседанието на страните от Г-20 в Хамбург през юли и в Дананг (Виетнам) през ноември. Президентът на САЩ Доналд Тръмп е поканил руския си колега Владимир Путин на среща във Вашингтон по време на телефонния разговор между тях на 20 март, разкри пред "РИА Новости" Юрий Ушаков, помощник на Владимир Путин по външната политика. "Ако всичко е нормално, аз се надявам, че американците няма да се откажат от своето предложение за провеждане на среща", каза Ушаков. "Когато нашите президенти разговаряха по телефона Тръмп предложи първата среща да бъде в Белия дом във Вашингтон". Доналд Тръмп се обади на Путин на 20 март, за да го поздрави с преизбирането му за президент на Русия, напук на препоръките на съветниците си да не го прави. Двамата досега са се срещали лично два пъти през 2017 г.: на заседанието на страните от Г-20 в Хамбург през юли и в Дананг (Виетнам) през ноември.

Леле майко що съветски тролове. Абе Путин верно яко плаща. Боклуци българофоби.

Не знам само кой е трол-а. Ти със сигурност си такъв, явно не "съветски", може би светски, или говедарски. Какъвто ще да е, трол е :)

иначе немско краварски ич няма шъ знайш ...гнали се сещаш от ония дето ги подслушват краварите пък те мълчат кат насрани ...а със здраве че ако стане оня че ви пусне и вас в пещите

Тръмп харесва Путин и го е заявявал нееднократно. Съветниците на Тръмп му правят сечено...

на срещата ще да скоро в Сибир

Американците можеха са изчакат 1 --2дни за изгонване на дипломатите. ...

НЮ ЙОРКСКИТЕ ЕВРЕИ ПОСТОЯННО СИ СЕ КАНЯТ НА ГОСТИ НО СЕ СРЕЩАТ САМО В СИНАГОГАТА НА ХАНУКА

комунистите винаги и навсякъде са агресивни и отвратителни лъжци, имаше един виц в който Наполеон завижда за пресата на бай тошо : ако имах твоите средства за масова информация никой нямаше да знае, че съм загубил битката при Ватетлоо

абе не разбрахте ли, че американците се подпичкват с путин?! :)

Не, не разбрахме. Това, което се разбира е, че на Тръмп, мисис Змей и някои други не има харесва, че Путин си сътрудничи с Китай и Турция. Идва и им множко.

До там ли я докараха?

Новини с боклуците Путин и Тръмп по-важни ли са от смъртта на великата Уини Мандела, ало?!

Новини с боклуците Путин и Тръмп по-важни ли са от смъртта на великата Уини Мандела ПИТА СМРАДЛИВИЯт БОКЛУК петра.

N. S.

Коя бе, оная дето я обвиняваха в канибалство ? Дето изчезваха хора около нея безследно ? Може да е велика в резултат на славата на Нелсън, но сама по себе си е нищо. Точно както и Клинтъновица нямаше да е нищо, ако Бил не беше президент.

путин не би се срещнал с тази карикатура

В друг сайт пише, че тази информация е от AFP, а тук пише Ройтерс. Отвсякъде вони на руска партенка - "ето, клекнаха, канят ни, но ние сме горди и не приемаме предложението, щото имаме анимация на ракета с ядрен двигател"!

къде е конструиран този "ядрен двигател" отворко. Има ли изобщо ядрени двигатели за ракети.

Путин има ,на пльонка "Свема", уплаши света с нея

общо всзето има двама трима трола, наследници на пропуснати от лошите Газдов и Ръжгева....

ПУТИН НЕ Е ЛУД ЗА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ПСИХОПАТИ. ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВА С МЕЙ И ТРЪМП. ТОВА СА ХОРА БЕЗ МОРАЛ И ЦЕННОСТИ. НЕ ИМ ЛИ ПИСНА ДА ВКАРВАТ СВЕТА ВЪВ ВОЙНИ С ЛЪЖИ - ИРАК, СИРИЯ, ЕГИПЕД, СЪРБИЯ, ЛИБИЯ. А НА РУСИЯ КОЛКО ГРАЖДАНИ УБИХА ВСЕ С ЕДИН И СЪЩИ МОТИВ И НОМЕРА, СЯКАШ РУСИЯ НЯМАТ В ДРУГИ СТРАНИ ПОДОБНИ НА СКРИПАЛ ШПИОНИ, ТАМ ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГИ ТРОВИ, А САМО В АНГЛИЯ?

Бо Бо

На този етап тази среща е невъзможна защото е абсурдно да гониш дипломатите на една страна, а в същото време да каниш президента и. Все пак си има етикет и протокол в междудържавните отношения. Очевидно олигофренския екип на мистър Бийн не е наясно.

Свиня да го назобят с НОВИЧОК да разбере как е !

От къде на къде Путин ще ходи във враждебна страна като САЩ??? Държат се враждебно,а после го канят.

Добре че, дира са руски подлоги , но пребройте се предателите колко сте една шепа !!!

дописката уж е за Тръмп, а всъщност през цялото време разказва как руснаци и турци ни слагат един по-дебел газов хъб... Изглежда е по-добре някои неща да не се назовават.

не сте познал. Това с газовия поток си го сложихме собственоръчно с малко американски натиск. И сега вместо кранчето да е у нас (държава-членка на ЕС) ще бъде в Турция. Много ми е любопитно утре Турция, ако почне да "извива ръце" по тази линия каква песен ще запеят от ЕС.

ДИРА СА РУСОФИЛИ И ЕСТЕСТВЕНО НЯМА ДА ИМА НЕГАТИВНИ ИЗКАЗВАНИЯ , АКО БЕШЕ НЕУТРАЛЕН ЩЕШЕ ДА Е ПЛЮЕНЕ ПО РУСНАЦИТЕ НО ПРЕБРОЙТЕ ПОЗИТИВНИТЕ КОЛКО СТЕ РУСКИТЕ ПОДЛОГИ, НЯМА ДВАДЕСЕТ ОХЛЬОВИ !!!

Путин кандисал да гостува в Белия дом при условие,че Тръмп покани и Тереза Мей да им поднася кафето без марката "Новичок"...

Тръмп първо да осмири болните си мозъци и тогава да иска среща с другарят Путин! Междувременно се говори, че финансовите олигарси в Америка-господарите на света са започнали масово да купуват имоти и домове основно в Нова Зеландия! Дали не готвят нова война тези влечуги и смятат ли че до Нова Зеландия няма да достигне някоя руска ракета!?

В Нова Зеландия е най-красивият премиер на света, най-умният, най-хитрият, най-дипломатичният....

Джулия

Чак най-красива Ардърн не е. Тя е атрактивна. Премиерът на Австрия е наистина красив. Но не отричам, че Джасинда Ардърн направи невероятно гъвкав и дипломатичен ход като обяви, че НЗ подкрепя Обединеното кралство и веднага би експулсирало всички шпиони, но такива в страната няма! Тя каза, че има само дипломати. За това шапка й свалям, защото се изисква ум и смелост. Инак, те богаташите не са започнали да изкупуват имотите от сега. Този процес е от 4 години насам. Просто хората търсят да инвестират без да поемат серизоен риск. Имотите в НЗ са доста сигурна инвестиция.

Т-14, Тръмп не е искал,това е хибридна атака от Русия. Веднага от администрацията на Тръмп го опровергаха. Тръмп отделя 1 трилион д САМО за НОВИ ОРЪЖИЯ. АНАДЪКМО. На лъжите на Путев не се връзвай. Що му ТРЕБЕ на Тръмп да говори с Късия. Той Обамата му отряза воаяжите в САЩ и скоро няма да го пуснат там.

ако путин е умен не трябва да ходи в бялата колиба .да покани и той тръмп !

Мен ме интересува само, че Тръмп е свестен, война с никой няма да започне, а Путин има железни отношения с Турция, Индия, Китай. В така разпределени силите, някой иска ли да ме убеди, че мястото на България е до ислямките Мей и Меркел?? Сори, ама ако не сте запознати с натроенията на европейските държави и най- вече на техните народи е време да го направите, защото България трябва да се позиционира правилно! Ние сме тия с обща граница с Азия!

Писачи не бъдете драскачи. Путин от избирането на Тръмп се НАДЯ Тръмп да му обърне внимание но не става. Няма и да стане,защото САЩ не е диктатурата руска командвана от ФЕЛТФЕБЕЛ къс!!!!!!!!!!!!!!!!! САЩ прие конгреса над президента санкции на Русия,които близките 40 г.няма власт,която да ги отмени. А тримата :Си,Путев ,Ердоган ще се душкат,но видите до къде е демагогията Китайска с приземяването на станцията. Уплашиха света през 21 век от НЕКАДЪРНОСТ. Нищо до сега,което съм купил Китайско не съм го използвал. Всичко го изхвърлям с псувни. Тези некъдърни производства време е вече и става да не вървят.Лъжата е къса вече...!

боже колко мъка има на тоя свят, боже....

Моля за коментар на тема нашите освободители...първи приятели с нашите поробители! Айде нас кучета ни яли не сме им били верни, АМИ СРМЕНЦИТЕ?! Дето сутрин обед и вечер се вричат във вярност на Русия, дето бяха избити от турците!!! На руснака дослука му е до коляно!

По точно? Щото и ти не знаеш как да попиташ. С тая каша дето ти у главата русофобска.

Аз помолих за коментар, ако нямаш коментар, просто не си пряви труда да питаш...

Отговорът е - преброй си минусите.

Минуси от хора които не правят разлика между коментар и въпрос могат само да ме радват!

Защо Путин да ходи във Вашингтон?Ердоган за да се извинява за сваления самолет сам ходи в Москва.Значи и Тръмп ако иска да говори с Путин трябва да отиде в Москва.

Жужо го е страх да иде в САЩ. Може да го арестуват!

Каква американска наглост- след цирка с Англия, Скрипал и дипломатите да каниш някого когото си обвинявал. Путин е наистина търпелив и интелигентен.

Го с НОВОЧОК дано да му хареса!

Откъм Русия вадят тръбите от новото трасе, защото занижените доставки могат да минат по старото. Компресорни станции няма да се строят. Няма и кой да им продаде съвременни компресори, защото са ембаргова стока. Ако до 2022 в тази тръба в Черно море успеят да вдигнат налягане ще е голямо постижение.

добре че ни каза щот не знаем ний смешник краварски

Путин с Тръмп не обсъжда среща, обаче ще се срещне с Еродагн и китаеца, което за него е по-важно.

Китай и Индия в бъдеще ще са основни купувачи на руския газ. Турция е стратегически партньор на Русия в Сирия. Турция е и основен купувач на руското жито. Без ГМО. На С400, та газ. На руски туристи. А България изтърва руския пазар на зеленчуци. Бил съм в Москва и Ленинград преза 1979 и 1990г - зеленчушите бяха единственно български.

sonibvc@gmail.com

Така е! Не само зеленчуци но и цигари. Българите са най простата и продажна нация в света...няма да намериш друга държава която сама ще си предаде/подари пазарите в чужбина.

Ами със задлъжняла до шия държава, дето си печата собствените хартийки без покритие които в скоро време и на тях няма да им вършат работа защо да си губи времето??Практичния държавник гледа къде е интереса на държавата му а не как да си загуби времето с някакъв сето още живее във времето когато бяха някаква ''сила'' и за това непрекъснато приказва как ще ВЪРНЕ ''величието'' на америката..защото и сам вижда до какъв батак е стигнала