Коментари - Демонстранти блокираха пътя до замъка Елмау | dnes.dir.bg
назад

Демонстранти блокираха пътя до замъка Елмау

Над 100 демонстранти се опитаха да блокират федералната магистрала край Гармиш-Партенкирхен, която води към замъка Елмау, където започва срещата на върха на Г-7

Обратно в новината

Коментари - Демонстранти блокираха пътя до замъка Елмау | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тяхната легитимност?Кой ги е упълномощил да решават световните проблеми?И какви демократи са щом помагат на киевските фашизоиди срещу чиито родители поддръжници на Хитлер воюваха Съюзниците?

Питах вчера едно Айше от Факултета - не ги е опълномощавало!...

Това всичкото са агенти на Путлер! Кремълско жуженце, само толкова ли можеш? Изваждай веднага 1000 чувала с рубли, че да дойдат поне още 100 твои агентчета. Бог да пази Америка, да живее демокрацията!

Той ги е извадил бе! Ако се вгледаш в снимката ше го видиш зад кьошето с човали на рамо... Хахахаха Ненормалник!!!

Дано седмицата я погълне р.Неандертал. Я!Я!Я!Я!

На поредната параноя и двоен стандарт в измислен и паралелен свят, на едни напълно безидейни ръководители от Г 7, принадлежащи единствено на миналото, които от страх за местенцата си се крият като мишки. Това не е демокрация, нито градивна политика, ова е срам и резил, с който никой нормален не може да се съгласи.

гледах новините по Nova TV. Там нямаше и думичка за протести. Свобода на словото....

Вече германците си имат проблеми и в немският старчески дом Меркел се тревожи.

Като пийнат и хапнат в замъка ще ни изпеят ли уй ар дъ върлд?

Не ми били маори пред белий господар, най ми били баварци пред черний бос... Каква еволюция!

И тебе ще споходи Еволюцията.. или поне естествения подбор.

Явно руската,путинова агентура в Германия е съвсем смачкана,щом е мобилизирала само,около 2000 нещастни души/=0,002%/да шумолят с/у решенията на Г-7!Нещастно е това пропутиново ,малобройно сборище,като се има в предвид,че населението там с чужденците рсигурно надхвърля 100милиона!

Е,като мериш така,я кажи какви са процентите на митингуващите в подкрепа на еврообирджиите...:):):)))))) Ааааа!! Забравих-тях,въобще ги няма бе!!:):))))) И отколкото помня(и не ми казвай,че не е вярно)при протестите на Орлов Мост срещу смешника Орешарски,200-300 души бяха всеки ден,плюс 15-20 души,които затваряха кръстовището пред Университета!! Я да ни пишеш сега един коментар,как според теб са маккейнова агентура и са смачкани...:):)))) Докато не проумеете,че достойнството и справедливостта,не се мерят на кило и на бройка,просто ще продължите да работите в полза на това,което заклеймявате-с простотиите и двойния ви стандарт...:):):))))))

Или твоите сънародници пообраха и опапаха европейски фондове като пенсии и заплати? Поне..., за другото само предполагам. Но когато харченето е по-голямо от печеленето така се получава. А да вземаш заеми и да отказваш да ги връщаш, да ти опрощават част от тях, а ти да искаш да ти опростят всичко и, като не става, да ги наричаш обирджии - това си е болшевишки цинизъм отвсякъде! Откъде накъде германските данъкоплатци (примерно) трябва да работят за узото и сиртакито на безхаберни гърци?

У нас в Русия, когато някой блокира среща на Путин, впоследствие заминава на екскурзия в далечния изток.По тая причина блокирани пътища по такива поводи няма.

Затова по всички публицистични предавания на руските телевизии свързани с крайна се дава трибуна и на укропите част от които от назначените парламентьори.

След кат се разбра, че за митинг във възхвала на Путин в Москва се плащат -300 рубли, колко рубли се плащат за да залее някой с пяна клавиатурата си в България "мразейки" - САЩ и колко рубли се дават на шепата незнаещи за какво протестират в Германия? И след като на митинга в Москва дават каша освен рублите, какво дават в Германия и по къщите на българските колониални роби като допълнение към рублите?

Всеки път когато крадецът вика "дръжте крадеца" е смешно. Но когато от викащият крадец лъха на оборски тор, става противно.

на водка и оръжейно масло викаш е по-престижно?

Цели 100 човека са протестирали с червени байраци!? Да не би целият електорат на Бялата Златка да е на екскурзия до Западна Европа за изучаване на колониализма за сметка на Путин?

Другари и другарки, драги колониални роби! Постваните от вас тук обиди и неподкрепени с факти твърдения, освен, че са смешни и илюстративни за капацитета ви, са и безполезни , защото не убеждават никого. В тях не личи нито мисъл, нито кауза, нито идея. те са единствено плод на емоцията ви. Емоция породена от безсилен гняв заради това, което ви отрежда вашият капацитет.

с червените байраци все капитализмът им е виновен..

С право или не,поне капитализма можеш да го обвиниш,защото е реалност..... А,за другите Хипернекадърници,`дето им е виновен още Живков-какво имаш да кажеш?? Хем искат капитализъм,хем когато лапнат дърното:-"ама,нито капитализмът е лош,пито пак аз съм некадърен боклук батка...Живков е виновен и комунистите-въпреки,че вече ги няма- и ще продължат да бъдат и следващите 1500 години,ако не излезна от помийната яма....":):):))))))))

Много смешни и малобройни,нещастно изглеждат и безпомощни ,путиновите мажоретки,преди конференцията на Г-7,където ще се наложат още наказания за превътелия Путин,изритан като въшлив пес от голямата 7-КА!

Направо,ще му разкатаят фамилята батка...:):)))) Освен прави краставици,няма да му продават,криви моркови и квадратни домати!!! Е,от немай къде,ракетни двигатели ще купуват от него и ще търчи оная маратонка-Ангела,да му обяснява,че да не се сърди и увеличи цената на газа де.....:):)))) Както направи на 9-ти май,`дето не отиде,ама следващия ден износи три чифта капачки да пада на колене пред паметниците,разбираш ли...:):):))))))

тази Евро-, Евро-ОПАаа! Нали, комшу?

Съвсем естествено е отсъствието на Русия на тази среща. Русия няма никакъв принос за решаването на проблемите които ще се обсъждат или има отрицателен до минимален принос. Освен това днешна русия е поставила акцент на противопоставянето и разделението във политиката си, а проблемите които ще се разискват на срещата, са решими само от обединено човечество. Освен това, Путин се оказа второстепенен политик който живее в миналото и е без поглед в бъдещето, тоест, той нямаше да бъде на мястото си в тази среща.

протестират срещу ЩАТИТЕ.

Като прочетох историята за топлто посрещане на Обама,за наденечките,за кожените павналонки ....ми стана някак топло,милно и свидно от умиление. От нищото някак в очите ми избиха сълзи от умиление.После се появи и образа на Плевнелиев в съзнанието ми и вече заридах на глас....

Ами 40000 в Мюнхен как ви се струват?! В една Германия - най-богатата и най-развитата европейска страна и 100 протестиращи срещу американската окупация на Европа и европейския й слугинаж е нещо значимо! И това е още само началото, истинското действие предстои!

Не хора вдигат шум на Г-7, а платени путиноиди. Едно време крещяха против капитализма, сега против антипутинските санкции. Втората Студена Война е факт

Ами че Путин бил велик бе тъпанар, щом и в развита и богата Германия може да купува германци! Но...не може да се сравнява със САЩ, които не купуват, а окупират цял континент Европа и европейския политически елит гледа и слушка безропотно как става колония!

Ама ти наистина ли искаш да водиш спор с платен трол ???!!

Защо ми скрихте коментара?Защото казвам ,че все повече хора мразят САЩ и техните пудели ли?-По темата Г-7

за визи пред Американските Посолства по света, та тогаз плямпай глупости.

Деде, ама ти жив ли си? Аз помислих, че си се споминал вече от глад и мизерия вече. Пък ти, държалив старец излеза, хвана се за зеленото. Как са мулатчетата? Ти погледни изследванията по въпроса "най-мразена нация" по света. Знаеш ли кои са двамата лидери, оставили конкуренцията далеч зад себе си? Подсказвам, едни, дето се мислят за богоизбрани, а всички останали за свои слуги, и други, дето ги поддържат безпрекословно.

Колко хора не обичат София ,но стоят в нея защото там има работа.Нито се натискам за САЩ нито за Русия, тук ми е добре .Но не съм сляп и глух, за да си дам сметка, за скърцането със зъби по целият свят срещу американците.

Извинете, можете ли да посочите причините които ви карат да мразите САЩ и фактите които илюстрират причините ви?

Не аз, а Джей Лено го каза-Книгата със страните мразещи САЩ се нарича Световен атлас. А причини колкото щеш: -За има, няма 15 години съсипаха куп държави-Югославия,Ирак,Либия,Сирия -Създадоха никому ненужна ,мафиотска и никога несъществувала държава Косово -Обявиха доброволното обединяване на Крим с Русия за агресия .А същата операция между Източна и Западна Германия за законно. -Абсолютни двойни стандарти-Средновековните монархии от арабският полуостров са добри и демократични защото са послушни а светските режими на Садам Хюсеин И Асад са тиранични защото не са приятелски. -Безцеремонна и груба намеса по отношение на малки държави-Случаите с Маккейн и Хилъри Клинтън вследствие на което България набързо се отказа от два енергийни проекта.Списъка е безкраен.но не е тук мястото.

Всичко хубаво,има край... Това,изглежда че го забравиха олигарсите и техните васали от администрацията на евромародерските мухлъовци,които крадат на поразия гражданите на държавите членки-заедно с техните подлоги поставени там да управляват!! Сега,ще дойде време,да видим колко от дълга на Гърция е похарчен от гърците и колко е крадената част.... Ще дойде време,да ни обяснят,как така Гърция "фалира",когато Германия дължи повече на глава от населението....... Как така,едни 300,000,000,000 на Гърция са толкова голям проблем,при обща задлъжнялост от над 30,000,000,000,000 на ЕвропаТА...... Как така,ЕвропаТА е солидарна,ама-"щом бежанците дойдоха при вас,дръжте ги и се оправете сами,`щото солидарността се свежда до това да гушнем ние апетитните хапки..." Но,това не е най страшното!!Най страшното е,присъствието в нашите общества,на еди идиоти(половината платени-другата половина бавно развити)които застават на страна на тези,които се правят на добри самаряни и всъщност унищожават бъдещето на цели държави и народи!! Разбира се,има защо да правят това...В гърция,част от крадените пари,са отишли за инвалидни пенсии и назначаване на работа при несъществуващи служби,за мижитурките които са гласували за крадците!!Тези крадци,които са най големите подръжници на ЕвропаТА...Не Европа на гражданите,а ЕвропаТА на долните обирджии. Немските граждани,вече не спят когато им казват,че им пада стандарта защото трябва да хранят "мързеливите гърци",или,"изостаналите българи"!! Немските граждани,изискват вече,отговори и справедливост!! Идва краят на гнилоча,наложен от долната паплач,наречена "евроуправници":):):))))

Глупости на търкалета. Хората са 20 и искат някой да обърне внимание на климата в района и обявяване на защитени паркове в него. ТАСС пак не са си пили хапчетата за превод.

Хахахахах, ТАСС или Ройтерс? Я прочети пак, ама първо си махни капаците и си измии очите

В България 99% от протестите е хората да се самоубиват и то жестоко, а някой и целите си семейства. Най-тъжното е, че и млади хора посягат на живота си. Може да са 100 тези протестиращи, но са намерили воля и сила, а не просто като бизнеса в България-платени протести за жълти стотинки.

Много орязани статии. Преди няколко дни в Мюнхен протестираха близо 40 000 души срещу Г-7, но за това нямаше статия.

В България протестираха 2013 г. 100 000 души срещу Бойко и пак си го избраха... за кой път? 13 ти?

Това е нашенски "Стокхолмски синдром". Да обичаш насилника си...

4 000 000 бяха според ТАСС. Недей да лъжеш.

Какъв ТАСС те гони, бе, малоумник? Това го пишеше в Süddeutsche Zeitung, който е про-западен и анти-руски.

А поради каква причина коментарът е скрит, извън темата или съдържа спам, а на путарака и добитъка коментарът е открит, защото не ги съдържа ????

Съжалявам, но явно админите не са фенове на мангалите като бараката. След като ти си им фен, в България има колко щеш квартали и селища с лилави като бараката.

Не си разбрал за какво става дума

Да вариш бира в Белия Дом е просто чест за бараката. Защо ли Бойко не пече ракия в Бояна и да я продава по 8 лв. килото на народните представите ли? Продукцията ще му е хит и на пазара. Как така никой не се е сетил? Реклама: пийте от Бойковата ракия и ще станете генерал премиер.

Има водка Борисов ...

Кошмарът на евреите е съюза Европа - Русия и тяхното сътрудничество с Китай.

Евреите може само да ги хванете за шланга,както и Бойко,няма избори да не ядете бой от него! На евреите акъла ,възможностите и влиянието мужиците могат само да сънуват,камо ли за неграмотните лепилари на долен пръдлето! така ще си пукясате по панелките от мизерия и мързел ,щото евреите и ирокезите са ви виновни!

Циганите много уважавате чифутите защото сте роднини - това е ясно. А Волен, Боко и подобни селски курви са само за лумпените като вас които чакат помощи от държавата.

Г-7 се превърна в жалка, маргинална групичка, от която нищо не зависи. ,,Лидерите" се крият по разни немски замъци, като плъшоци и налагат санкци на самите себе си.

Цели 100/сто/ човека...и го пишете тука!? Как не ви е срамммм...

Ти пък си сам, не те е срам ... Защо пишеш тук ?

Защо бе мухлъо?? Будността и справедливостта,на кило ли се мерят?? Когато имаше протести срещу оня клоун-Орешарски,кога са били повече от 250-300 души на Орлов Мост а?? `Щото всеки ден,минавах оттам и ги виждах... Да не говорим,за кръстовището на Университета и Парламента,`дето редовно го затваряха към 7 часа вечерта,цели 15 души..... Според теб значи,не са били прави а Пинокио??

никои не срещнал обама топло или поне с радост (да и местните жители не са го виждали -ептен точна информация

в демократичната общност всеки може да протестира колкото си иска. няма никакъв проблем

Така е! Защото какво от това, че протестира?! В България нещата си стават не от протестърите, а от волята на олигарсите! Платени протестъри какво могат да направят освен много шум и шутовщина! Е! След това някои се уреждат на държавната хранилка, но си остават жалки слуги и нишщожества като Асен Геновци и Антоанета цонева или баба Цона!

когато протестиращите са вече критична маса, те могат да променят статуквото

Това се казва масов протест - над 100 души.

блокирайте го сидерастката мастийка пасторал =само бой,глад ,сръбска музика и нощни смени за тези лепиларски отрепки!

Меркел с колко спечели последните избори в Хамбург? Аааа да, постави рекорд за партийката си отзад напред.

А вожда на павианите - сидераста с колко някога някъде е печелил избори в България,барем и в Долно Уй..но? Върете да бачкате тюфлеци,Комсомола ,мая и Долен няма да ви хрантутят вечно на ларгото с пици!

защо соросоидите, където и да се вяснат предизвикват силна народна любов?

Само толкова? Тъпите, крадливи и мързеливи червени маймуни явно са на измиране. Последната ще умре в България, цитирам Димитър Талев.

460 демонстранти срещу капитализма, кой ли ще победи?

окей, полово слабите "мъже" не си развяват байряка на срещата на г7, но ни налагат мнението си с помощта на изтриване на коментари, които не са в "правата" посока, успоредна на педофилията на рб и евреите!

Задлъжнялост на държавите от Западния блок САЩ 18 трлн. долара ЕС 40 трлн. долара Канада и Австралия 2,3 трлн. долара Общият външен дълг на 28-те държави членки на ЕС към март 2014 г. е в размер на 39,6 трилиона щатски долара. Eвропейският съюз днес e една фалирала пирамида. Държавите от съюза са потънали безвъзвратно в дългове, които не могат да изплатят никога, но за сметка на това трупат нови. Европа е изпаднала в дългова спирала. Икономическият растеж на държавите членки е жалък. По подобие на САЩ фалитът на редица европейски държави и сътресенията в тях е въпрос на време в краткосрочен аспект. Външните дългове на Канада и Австралия, които се намират под юрисдикцията на британската корона, са в размер на 2,7 трилиона долара.

Тигре, не е страшно да имаш дълг, щом можеш да го погасяваш! Ама червената ти кратуна не може да го проумее това, защо хората, които имат налични пари вземат кредити! Но няма лошо, надявай се скоро загнилият капитализъм да умре, ей така от само себе си ....

Който има налични пари, взема кредити. Интересно, с каква цел? За да плаща лихви на банките? :))))

Доло световния капиталзъм момархофашизам и империалзиъм!!!! изкаме си социализама панелките масквичите жигулките. озкаме си заводите - бентонитови оловницинкови пак да на троват!!! не искаме и да чуем за екология нека да ни за;иват само с розави новини., нека да се тровиме, ама само да не ни го казват както в социализъма., искаме да не мислим много е сложно, изкаме комонистическата партия да мисли вместо нас да ни казва какво да правиме а ние да изпалняваме. Тогава живота беше много по хубав от сега. не ни трябва свободно патуване изкаме си кочинката отпреди смърт на капитализъма. изкаме си тодор живков, изкаме да са цалува в устата с брежнев и ний да пляскаме. толкова хубаво беше тогава имахме хубав хляб мляко и изтински плодове. изкаме си химическите заводи в стара загора и девня нека да се тровин и умираме в незнание , ама само да има работа. искаме дружда с путин путин пути н най добрия най дибрия. доло запада.... изкаме си миналото. не изкаме да се развиваме. ще гласуваме само за бсп бсп бсп.

ти ще видиш като дойдат онези забулените и те накарат да избираш кое да ти резнат или зелката или пищова Тогава ще забравиш за плоските си шегички ах и да не забравя : имаш време да помислиш кой ще ти ги докара тук не шъ дъ е Путин

DIDA

"Около 300 противници на Г-7 тази сутрин тръгнаха на протестен поход..." такива боклуци има навсякъде по света! "Протестират", за да се забавляват! Има ги и в София!

Дълга на САЩ надхвърля 16,7 трлн. долара, което означава, че всеки американец лично дължи по 148хил. американски долара на държавите-кредиторки на Щатите.

това също е Заблуда! американците дължат пари само на евреите! и защо така? ти как мислиш? ако можеш.

Какви евреи ? Не вярвайте на конспирации ,а на факти . САЩ дължи най-много на Китай , които им изкупуват дълга под формата на "държавни ценни книжа " става дума за няколко трилиона само към Китай . а федералния резерв и частните банки са другата страна .