Правителството спря инвестиционната програма на Орешарски

Кабинетът спря финансирането на проекти и програми по инвестиционна програма "Растеж и устойчиво развитие", за които няма сключен договор с изпълнител до днес.

Обратно в новината

Коментари - Правителството спря инвестиционната програма на Орешарски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проформа прогтама на тъпанарски , колкото за прах в очите хвърлен от яловия мандат и евентуално ако изпадне не'о за гепене прекрасно е, че е спряна тая серГЕЙСКА глупост

да се спрат всички оперативни програми няма пари от европейския съюз, а от БЪлгарския народ цялото неоткраднато имущесто да продадат пак не могат д а с ъберат два милиарда живи лева за да плащат ненужни проекти по околна среда транспорт и развитие на селските региони/вили джипове за аркадаши от ДПС без хеликоптери и яхти з а милиони/.>напомня се че тези милиарди все още не с а ограбени от народа и са само за обекти неносещи доходи на нацията

Какво става с нас, българите? Кой бог сме разгневили, та ни наказва с такова страшно и никъде несрещано на друго място в света ЗЛО ?

Гадовете червени са виновни

Добре че си глупак!

не ви наказа вас, българите ! Сами си се наказвате, като избирате комунисти да ви управляват.

Това временно и некадърно правителство,след изборите на съд!

Характерът на новата служебна власт, най-ярка демонстрация беше искането на ЕVN за вдигане на цената на тока с 18 процента, което почти веднага бе възприето с оргазмично "дааа" от кабинета. У властта не е останал грам социален инстинкт. Дори напротив. Гледайки ехидните усмивки на новите министри и еротичните начини, по които се опитват да обслужат монополистите и да им реализират печалбите, става ясно, че можем да дадем съвсем друго тълкувание на случките през лятото. Нека да припомним. "Умните, красивите и богатите", когато излязоха на улиците, за да искат да се борят с олигархията и за нови правила, се фукаха, че те могат да си плащат тока и всъщност не социалните искания били водещи за тях. Това по същество си беше опит за контрареволюция. Някой много се изплаши от хората със социални искания, които осъзнават колективния си интерес. И заради това ги подмениха с грантовите интелектуалци, чийто единствено социално искане е да си намерят по-луксозен ресторант, за да угаждат на червата си.

ПРАВ СИ, ГАДОВЕТЕ ЧЕРВЕНИ СА ВИНОВНИ.

Изнежените летни протестърчета свършиха мръсната работа на олигархията и се прибраха в климатизираните си офисчета, за да подсигурят финансирането и за следващата година. На тях просто никога не им припука за обикновените хора, защото бяха заети да броят парите в потрфейлите си. Очевидно е - тази държава може да разчита само на тъпите и грозните, ако иска нормално бъдеще. Така че времето им идва. Който е забравил какво представляват, ще си спомни по трудния начин. Тъпите и грозните не танцуват по улиците. Справедливостта не идва с танци, а олигархията не се гони с пърформанси. Но всеки, който е пропуснал да се ограмоти, ще има тази възможност. Неизбежно е. о

Много си прост!

Освен социални исканията,цените бяха спекулативни в микса,имаше измама,това беше потресаващото към всички потребители!Никъде в Западна Европа не плащат такива сметки,дори и при по-висока начална цена,има си статистика,а и имигранти си показваха сметките!Искаха наведнъж да ни прехвърлят загубите на НЕК,а това си беше престъпление!Какво прави дълга за "Цанков камък" в НЕК,още оттогава са го нататрузили на потребителите,а не му е там мястото.Отделно свръхпроизводството и ниското потребление,е то няма да се увеличи,така или иначе,трябват креативни решения,но проблема че политиците си гледат милионите комисионни,а това е нерешен проблем!

Кви са тези бе,мишоците на Чехъла,хем уж "културни",хем стъпват твърдо и се разпореждат сякаш държавата им е бащиния!Спират проекти ,за да пренасочат пари за техни хора!Всичко е обвито в станиол за простосмъртните,а иначе програмирано от къде да се вадят обществени поръчки ,как да се нагушат.Скоро пуснаха за 750 млн. пренасочени,та пари има,другото е измама за простия електорат!Имайки предвид ,че въпреки съдебно решение,Плевналиев прехвърли милиони на немско турска фирма докато беше министър,а изпълнителите още си чакат парите,дори и Павлова не ги възстанови въпреки решението,затова случая се разследва от ОЛАФ,за там се мълчи,а към ОЛАФ ще е отблагодаряващата се нищо невършеща Сталинка,та един кръг от благодарности,много съмнителен,спекулативен и много офшорски!

РЕЕЕВ КОМУНЯРСКИ, БАЛСАМ ЗА УШИТЕ, ХАХАХА

Е тиквата ,си е тиква!Ти на какво се радваш?А да,промъкваш да извъртиш обективността,която ви пречи,затова включваш поредните елементаризми за червени, зелени, пембяни и тем подобни,изказани от бивши пребоядисани,които нямат с какво да се аргументират!Изобщо не ни интересува боята,вашия единствен черен пиар,властта няма цвят,особено в БГ!Чакаш някакви парици да се облажиш от баницата на банкярския царски генерал,е много ниско си паднал!

А бе др. Близнашки, каква я мислехме, каква стана....Що така оплескахме работата? То да управляваш държавата май не било лесна работа...А колко лесно беше да ходиш на протести...

ДИДКО, ЗЪБЧЕТО ЛИ БОЛИ КАТО ГО ВАДЯТ, ХАХАХА

Смях през сълзи чувам!Да не те заболя мазолчето ,бе смешник!Всички ви виждаме помиярството,както и да и ги въртиш,смотаняк!

Веднага О С Т А В К А!!! Ало, къде са т. нар. ''протестъри"? Къде се изпокриха тези мушмуроци?! Токът от 1 октомври скача с 10%, вложителите в КТБ пиха по една студена вода, хотелиери, животновъди и пр. всеки ден протестират. Къде изчезна "будната" съвест на нацията?

БОЛИ ЛИ КАТО ТИ ВАДЯТ ЗЪБИТЕ, А ЛОБУТОВ, ХАХАХА

Вдигнат ли тока ,пак сме на улицата.Този път не само ще ги свалим пак но и ще провалим изборите.

ОРЕШАРСКИ И ЧЕРВЕНАТА КОМПАНИЯ ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ.

Така се лъже,да се вземат постове!Не вървиш,дори и с главни букви,обикновена отрепка си!

Всеки ден от това Служебно правителство на Плевнелиев както и той НАЙ ВЕЧЕ е ПАГУБЕН за България . Ето вече имаме КРИЗИСЕН център за НАТО (преди 1 седмица беше там сега те тук а дали НАТО е в криза и има ли нужда от такъв център за пране на пари Е ДРУГО НЕЩО ) а защо не за хората онези нормалните където за тях вечно няма пари и за бързата помощ . Цялото Служебно Правителство е в кофликт на интереси и не само то а и Плевнелиев -ОВЕЛИЧАВАТ ТОКА А МОЖЕШЕ ДА ГО НАМАЛЯТ -колко взимат мислите в НЕК, БЕХ и всички малки и големи дружества .

протестърското правителство съвсем закопа България...

на Орешарски адвокат няма да ставам, но той успя да пречупи тенденцията на свиване на икономиката въпреки всички кусури на управлението им, които са си факт. Искам да предупредя маститите български икономисти и десни кръволоци дето се канят да управляват ( без сам да съм икономист), че при продължаващата дефлация, банкови неволи, неизвестност и страх у хората спирането на една такава програма вероятно ще ни върне към рецесия. ВНИМАВАЙТЕ! Повишаването на тока и всичко след него вероятно ще обърна дефлацията на инфлация и ще укрепи бюджетните приходи, но това ще е за кратко, защото социалната цена е неизплатима вече. Пак казвам ВНИМАВАЙТЕ!

но какво от това? Кой си ти?

А ти кой си?Неграмотния икономически човек изобщо да не се включва!Неинформираността е пагубна!Тук ни клатят отдалече по план,който е спекулативен,финансово изгоден за тях,да се наядат наведнъж и по много,а после да се вайкат и да слушаме идиотщини! След като няма дългосрочна държавна политика във основните области,а на парче,ден за ден,продължаваме затъваме и вървим надолу,а не това е нужно!

Абе нали искахте оставката на Орешарски? А сега ще се окаже, че по-голям специалист от него няма! Баси случката, баси ситуацията, баси гадорията!

Така де, що да ги краднат комунистите, като може да ги краднем ние?

"Eдинственото нещо, което социалистите знаят за парите, е това че искат да ги вземат от другите " Конрад Аденауер Те това у нас.

Те пък капиталистите умрели да ги дадат на хората, навярно ?

кога наемни работници се правят на десни у нас без да имат никакъв доход освен заплатата си. На такива малоумници-десняци това дето ще им се стовари след връщането на кръвожадната десница им е точно по мярка.

Какво върши президентството, че увеличават бюджета му? На мене, а вярвам животът всички отстанали с нищо не е подобрен. За какво кибичат там онези тунеядци.

Президентството върши най-важното за момента - назначава служебното правителство. И размерът на благодарността на назначените е точно фиксирана - 980 хиляди лева.

Жалко в онова село с 50-те бабички нема да има Плувен Басейн.

Защо са отпуснати на президентството 980х.лв.? Взети от българите, за да се използват срещу българите.

Тия няма и милон да бяха. Виж бюджета на МВР - каква функция мислиш има сто+ хилядната армия на заплата там освен да пази ония по кабинетите от хората - което си е 100% използване на парите, взети от нас против нас.

Ами защото преди това му взеха милион и половина че не им играеше по свирката

"инвестиционната програма" на Орешарски - "На гол тумбак чифте пищови" или "Който крал - крал"....

Че ги спират за да се ръфат кой да получи парите - не тия а ония ченгета, все под същия КГБ полупак цялата глутница - е ясно. Но това, че почват да могат да се ръфат толкова активно може би е добра новина, говори за отслабен контрол над глутницата може би. Или просто много ми се ще да го видя а да не е така, разбира се.

Абе троловете какво решихте да пишете по повод бъдещото членство на Украйна ЕС.... И пак да ви кажа не ме трийте.....

Ал

"правителството одобри 8 милиона лева за отсечката на метрото от бул. "Джеймс Баучер" до квартал "Хладилника"". Их, собственик на Парадайс мол да си! Да ти построят метро до мола, за да ти идват клиенти! И това ако не е корупция... Кметицата не разнасяше ли, че собственика на мола ще си плаща тази отсечка?!

. имало наистина бегранични мозъци хаха пресен пример по-горе

Е, тя (кметицата) обеща да гътне и циганските гета - е, и? Нещо да е направено? Защо ли нещо не и вярвам - както и на нейната партия?

Всъщшност неизменна част от договора между инвеститорите, строящи Прадайз мол, и общината, е изграждане на метростанция и подходите към нея, включително подготвителни работи за обръщалото на метрото, за СМЕТКА НА ИНВЕСТИТОРА! Корупция?! Не, аз на това му казвам добре свършена работа! А когато Станиевчо и Доганчо, спрат да плащат на драскачи и почнат да управляват по този начин И сякаш някога ще стане..) тогава може и да гласувам за тях.

Ал

И за какво са тогава тези 8 милиона лева от държавния(!) бюджет?

Поредното правителство продължава с ликвидирането на Видин и северозападна България.Не сее ли намери поне един държавник в Република България или всички са протежета на партиите ,които се сещат за регионите само по избори както е и сега.Докога?И после защо турското и румънското правителство обръщат внимание на определени региони от милата ни Родина??????

. ТОВА Е ЗАЩОТО НАРОДЪТ ТАМ ВИНАГИ Е ГЛАСУВАЛ ЗА КОМУНИСТИТЕ. И КАКВО СТАНА ААА? . ХАХАХА

Висша форма на мазохизъм....

stan_posta@

Сега вече ще гласуват за ГЕРБ и неговия президент и неговото служебно правителство ? Макар че едва ли. Можеш ли да ги разбереш, как ще изтълкуват жеста ?

"продължава с ликвидирането на Видин и северозападна България" Това е следствие от руската геополитика да толерира Сърбия и международните пътища да минават през София-Калотино а не през София-Видин. По подобемн начин се "стимулира" Румъния да пречи на пътя през Видин..... Трагедията е че все още Сърбия не е член на ЕС а Румъния е. Защо тогава се развиват пътищата през Сърбия? Това е под въздействие сили вън от ЕС.

Миналата седмица 750млн заем, тази седмица спрени проекти от бюджета за регионално развитие 500млн, та станаха 1,25млрд за лично харчене и резане на лентички от МУТРАТА И КУКЛАТА НА КОНЦИ ПЛЕВНАЛИЕВ!!!

Точно така е!!! Еиии протестърите, къде сте бее???

big_uncle@dir.bg

Как къде, на опашката за власт са! А и вече няма кой да им плаща, нали на касиера американците му обещаха да го направят премиер...

докога ще пишете и ще се гаврите със себе си не си хабете умовете за политиците . С П Р Е Т Е СЕ И ЗАПОЧВАЙТЕ ДЕЙСТВИЯ . ТЕЗИ ПЛАДНЕШКИ РАЗБОЙНИЦИ ВИ СЕ СМЕЯТ А ВИЕ СЕ КАРАТЕ ЗА ГЛУПОСТИ................

Ей, лакомията няма край! Дори и слежебно да е , правителството ни ако не се нагуши, няма да е българско!

Ще спрете ,особено там ,където могат да се вмъкнат ваши фирми ...

Така би било по добре заглавието. ........................... Правителството спря инвестиционната програма на Орешарски по нареждане на Плевнелиев.

Плевнвлиев ще се окаже свестен тогава.

Пари текат в две послоки: 1.БГ->ЕС (членски внос) 2.ЕС->БГ (проекти) Интересно ми е едно: Защо по т.1 почти не се споменава в медиите. А по т.2 - постоянно...Че и ако нещо е направено трябва табела да има.Със специални изисквани - шрифт, видно място, байряка на ЕС и т.н. Дали не е за по-добро зомбиране на зомбитата? Да сме доволни и да пляскаме с ръчички: колко са добри богоизбраните от ЕВРопЕЙСКИЯ "съюз", като "дават" пари (табелите)..И колко сме лоши и "не искаме" да ги вземем (медиите с новина като тази).

Има още едно поточе от пари: 3. Пари за BG -> пари за EU фирми (немски, френски, белгийски, холандски). Накрая за нас остават пейките и катерушките и огромните табели до тях.

Абе къде са червените тролове... И не ми трийте коментарите де, чакам отговор все пак.....

Тука сме баце - искаш да черпиш по бира ли?

Абе знам, че ще ви учудя, ама искам да стане чудо и вие да ме черпите.... Знам че сте червени и само знаете да събирате, но де да знам......

Временнота правителство на ГЕРБ имаше едва три месеца, за да се накраде, насмуче, наплюска до преяждане. Тези 500 милиона, разпределени по калпак, дават на мутрата Борисов нови преданни борци за несправесливата му кауза - личен прогрес и богатство в швейцарски банки. Между другото голямата приятелка на сикаджията Борисов - геносе Меркел - му даде дискета със сметките на българските мафиоти в Банк дьо Сюис, която така и не видя бял свят. Борисов грижливо я пази за изнудване на крадците си, така, както са го учили в школата на МВР и КДС. Новите 500 милиона естественно са на гърба на нашите богати пенсионери с техните 170 лева пенсии. Същите тези нещастни създания - наши родители - ще плащат и другите золуми на ГЕРБ. Скоро. Както и преди.

И как са разпределени за бойко борисовите хора, като са разпределени за сергей станишевите и догановите хора, а ги спират, че не са договорени... Ту малоумник ли си? Парите си стоят в сметката на държавата, бе глупчо! :-)

Абе гледам ти плюсовете, сравнявам с написаното и вече нищо не може да ме учуди!

То мизерник като тебе кого ли би могъл да учуди.

Важно е ,че днес отблокираха на Президента 1 милион лева . Каза ви Меркел строга фиксална политика . Няма да има пари за бизнае и за откриване на работни места , заплати по-голями няма да иам а цените ще са нагоре защото трябва да се плаща и за НАТО и ВРАТО повече ,

А да забравих и а новия Енергиен борд и за Новия ДЕКЕВР , нали махнаха стария но и новия вдига цените да дотираме и така свръх голямите запалати в НЕК ,БЕХ и дружествата , та по колко взимат там , 50-60 или 90 000 НА МЕСЕЦ . Защо не информирате хората какви пари взимат тези хора и в директорските бордове , може и да лъжациганинин съм , може повече може и по-палко да взимат . Щото онзи от БНБ където го върнаха на работа и да си е печатил пари пак за 2 години не може да е спестил локова много .

И са чобанчето ще бъде ли дупетат или не?! Че дпс заради тези парички го пуснаха пък те сега ги били спрели?!

Правителството спря инвестиционната програма на Орешарски В село Гулийка построен ли е басейна с олимпийски размери. Бабите там силно са изнервени, защото искат да покажат своите плувни умения в стиловете ,гръб бътерфлай и бруст, дядовците се надяват да скачат от 10 метрова кула.

бабата се гътнала, а дядото не могат да го пуснат с памперс в басейна. ще плуват внучетата на кмета като си идват на село за байряма

Бабичките ще тренират синхронно плуване в тоз басейн, за дядовците ще се построи ГУЛИанц Арена, а от Лудогорец жестоко ще завиждат на местния футБолен отбор :):)

Докато всеки следващ спира предишните проекти, сменя половината администрация, променя националните приоритети, ще продължаваме да копаем дъното.

депесето хлъцнаха

а така, важното е само в София да се строи метро, да лапат парички "котараците" на Бойко, че идат избори. Останалите градове и села кучета ги яли, за тях пари не трябва да се дават

Капути и некадърници - предишните, както и сегашните! Денем висят по форумите на безплатния интернет, чакат да дойде ден за заплата, и никой нищо не върши! Безобразие! Сами не могат нищо да правят, но и на хората не дават възможност да заработят нещо, защото в края на финансовата година паричките ще си ги делнат за премиални - ако оцелеят на същия стол, разбира се!

Те, хората, добре заработиха, не ги мислете!

е съвсем малоумно!!! Все някога ще трябва да даде отчет за некомпетентността си!

Аре стига с това метро, София е затънала от калища и неоправени улици, гадост мръсотия а те като се хванали с метро ,защото там стават далаверките и се усвояват пари за партиите. То метрото е хубава работа ,а другите да мрат.

Тези нещастници определено не могат да се справят с финанисрането на ключови за държавата ни проекти. Още повече както казаха някои, не са си взели комисионните и тоав определено ги дразни. Разстилат за мутрата. Смятайте какво ще стане след това.

Сега остана да му върнем заемите и да му платим лихвите... Да са живи и здрави децата ни.

мноо важно. нали комисиона е усвоен и отчетен в касата!

Е да но тези които не си заслужат комисионната.... нали знаеш...... Сега очаквам червените боклуци яко да почнат да плюят.....

протестърското правителство направи повече злини от всички други правителства досега.

Правителството на Орешарски няма кой да бие.

Прецаха нашите фирми ....

ще ги спрат, те са неизгодни за фирмата, която ще работи по проектите, пък и правилните фирми не искат проекти на загуба