Събират пари за гей парада с DMS номер

Фондация „Ресурсен център Билитис“, която отговаря за набирането на средства за предстоящия гей парад "София прайд" 2017, откри DMS номер за дарения.

Обратно в новината

Коментари - Събират пари за гей парада с DMS номер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега нека всички дипломати от Гей-Европа да се включат та да се види какви хора ни управляват от ЕС. Хора без морал и съвест, желаещи унищожаването на нашите морални християнски ценности пропагандират такива неща под благовидни предлози. Трябва ли нормалните хора да провеждат контра парад за да защитават своите морални и общочовешки ценности.

Не мога да разбера с какво са ви виновни харата, че слагате такава снимка тук? Трябва ли да се пусне сайта на някоя черна листа на Гугъл и подобни, че туко виж почнете да си правите самоцензура и не слагате такива неща тук, от които на хората им се повръща.

Какъв прайд бе лигльовци? Овчо стадо сте!

Парад на нормалните ще има ли?????Стига с изчекнати изчадия!!!!!!!

Ивентът вероятно ще завърши с масова междувидова люсканица с участие на свине , камили и медузи .

Как по дяволите, да кажеш на ненормалното нормално?!

да се бръкне, бълха го ухапала и да оглави парада!

А Станишев и Вигенин да са посредата на влакчето

Прелагам да съберем пари с DMS за белите, хетеросексуални, православни, работещи и заплащащи си данъците мъже на средна възраст :) :) :) те са на изчезване... ... и по този начин да разчупим предрасъдъците :)

Гейовете, според теб, не си заплащат данъците ли? Мога да се обзаложа, че допринасям за брутния вътрешен продукт и държавната хазна повече от теб. Но иначе съм лош и опасен, защото съм гей.

Опасен си, а може би и заразен. Хора като вас винаги носят опасност от разпространение на ХИВ/СПИН.

Такова нещо не съм казал - най-вероятно си плащаш данъците. Просто казвам, че за мен никой не събира пари с DMS-и :)

Дано на този ден и час , да завали здрава градушка , с големина на тикви!!!

Съгласен, с това че вашия парад започва от Паметника на съветската армия - браво-о!!!

Аман от Европейски ценности!

Прайд означава "гордост". Бре, с какво хората избират днес да се гордеят - с долните глави. Отврат!

Без претенции за познания по други езици или корекции,тук се има предвид друго-прайд е стадо лъвове например! Такъв е смисълът тук!

Кой с когото иска да живее стига да не пречи на другите хора. Но по закон държавата трябва да признава статут на съюз спроизтича ите привилегии и задължения само между мъж и жена, стига те самите да искат да се афишира.

Гейовете в същност дразнят хората с това, че искат да натрапват своята аномалия на останалите. Ако си ги вършат нещата в къщи никой няма да им обръща внимание. В края на краищата всичко от живота на човека е преходно - благосъстояние, политика тези неща се променят. Остава основният смисъл и ценност - създаването на нов живот. Аз съм убеден, че при сегашната ситуация само малка част дължат анормалността си на някакви генетични проблеми и за тях би трябвало да има разбиране. Основната част обаче от разширяващото се гей общество вече възниква защото са жертви и продукт на идеята за глобален обществен упадък и морален хаос, създавани с оглед да се контролират и експлоатират по-лесно масите.

Правилно! Вярно! Така е! И затова да видим политическите си мижитурки, особено саморекалмиращите за патриоти - какво ше направят по темата! Също и Слави Трифонов! То лозето иска мотика, не ще фъфлене ...

Разрешението на проблема е много просто. Да не се даде разрешение както за педерасткия парад, така и за парада на протестиращите срещу него, защото може да има нарушаване на обществения ред. Но де толкова ум в главата на Фандъчката.

Искаш да кажеш - и на София Прайд и на Наци-педераци-те?!

Гей шествия разрешават, а Луков марш забраняват! Педерасите имат повече права от останалите български граждани. А кметът на София трябва да бъде подведен под отговорност за това, че позволява събитие, накърняващо обществения морал и представлявящо престъпление по чл. 325 от НК. Ха да видим сега, а!?

Ех, защо не бях министър от управлението, е тези 2-мата педресита-щях да го затвпря в карцера, а щях да ги освободя само , ако единия от двамата забременее и роди....Паси и идиотската статия...Нямам думи -извратеняци !

Обаче живеем в правова държава и в карцета може да лежиш ти.

кой малоумник разрешава тези развратни сборища???

отвори Наказателния кодекс и провери какво означава разврат. после пиши глупости.

НК и НПК са два отделни нормативни акта. Но споко. И на гей парадите ще им дойде реда като престъпления против общественото спокойствие и младежта. Я какъв интересен състав

Ех, защо не бях министър от управлението, е тези 2-мата педресита-щях да го затвпря в карцера, а щях да ги освободя само , ако единия от двамата забременее и роди....Паси и идиотската статия...Нямам думи -извратеняци !

Що така бе ? Бизнеса по магистралите и обществените тоалетни не върви ли вече :)

Новината е добра. Това означава че на НПО-тата са им спрели кранчето както обеща Тръмп. Света върви към добро !

БХК и другите педерозащитни организации да плащат. Аз понеже съм против няма да дам и стотинка !

Фондация Ресурсен център Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъх, която отговаря за набирането на средства за предстоящия парад на пелтеците в "София прайд" 2017, откри DMS номер за дарения.

ДИРА ДО КОГА ЩЕ НИ ГИ РЕКЛАМИРАТЕ ТЕЗИ. ТОВА ЛИ Е ДНЕВНИЯ ВИ РЕД .СРАМ

Библия Левит 13: Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.

Колко пари събрахте вече?!

Що ни занимат с тия? Толкова сираци и възрастни болни има тия ще са последни на който щв дам и лев! Това е един о дефектите на димукрацията - снобарски педеръслък. Модно за Запада.

Това се казва истинско русофилство, да започнеш Гей-парада от Паметника на Съветската армия! Браво, посланникът на Русия в България трябва да поведе начело Гей-парада!

изостанали сме. да, с предразсъдъци сме. Да, не можем и не искаме да приемем тези паради на ненормалното.

Или махнете статията, или не спирайте коментариите.

Какво като сте гейове и прочее неопределени? Гледайте си там кефа както си знаете. Ама защо ви са пари за парад? Който от вас има достатъчно срадства да направи дарение за някое болно дете да се лекува. Вместо да вдигате шум до възбог и да прокарвате видео и прочее пропаганда на идеите си.

:)

Молим Ви, дарете по левче SMS за нас, хората в неравностойно положение. И ние сме хора, искаме да се забавляваме. Но пари откъде? Освен, че сме гейове, ние сме и безработни.

Да Правят какво то си щат насаме - тяхна си работа. Но да се мляскат публично яки мъжаги... е не, гадно е, вулгарно и ми се повръща. А тези нахалници, които нарушават моите права - да не гледам гнусни гледки, и пари искат да им дам на всичкото отгоре! Е гати перверзията!

Лорд Минчеф колко дари?

Само едно ще кажем, пък нека ни изтрият - "ГНУС!!!" Всеки е свободен "да си заплита брадата в чужда брада", но ако ОБИЧА, ДА НЕ НИ ГО ПОКАЗВА НА ПАРАДИ!!!

Педерастията си е педерастия, както и да се нарича. Парад за какво ще правят гьотверените за да демонстрират болеста си ли? Научно е доказано , че 10-15% от населението е обратно факт. На детето какво да кажа , че това е ОК ли? НЕ тези паради са една дивотия и унижение за нормалните хетеро сексуални хора. А те ако искат да си се плющят, никой не им пречи.

обаде те се

Разбирам от изтритите коментари, че т.н. "различни" станаха "по-симпатични" и "приети" след обявяването на парада и призивите за финансирането му! Не става така, бе хора! Бъдете си различни, на никого не пречите, но не ПАРАДИРАЙТЕ!!!

Не желая да им гледам гадното демонстративно поведение!!!

"Ежедневните форми на дискриминация и реч на омраза обикновено остават незабелязвани от мнозинството хора, които не принадлежат към някоя от тези групи" Е, какво искат тогава, излиза че хората, които не принадлежат към някоя от тези групи дори не ги забелязват, те сами си се чувстват дискриминирани и мразени без конкретна причина! За какво е този парад, та даже и пари събират? Прочетете за "Прозорецът на Овертон", за да разберете, че нищо добро не може да последва, когато преднамерено и тенденциозно ви се натрапва да приемете чуждите интереси и предпочитания, и ви вменяват чувство на вина за нещата, които не одобрявате.