Среднощна километрична тапа на "Тракия" заради катастрофа с чужденци (видео)

Има двама ранени, единият е откаран в болницата в Чирпан, трафикът от Пловдив към Стара Загора се пренасочва

Обратно в новината

Коментари - Среднощна километрична тапа на "Тракия" заради катастрофа с чужденци (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е да се Вдигне скоростта по магистралите в България! Това би предотвратило множество инциденти на пътя

за т.н. магистрала Тракия да публикуват нещо само, ако има ден без т.н. ПТП-та. Инак другото си го знаем и без тия новини. Такива новини, че трябва да пътувам до Бургас и се чудя от къде да мина, може би някъде по някакви междуселски пътища, може и с дупки, само да са без летящи дебили. Ако имате предложения, ще се радвам да ги напишете.

За посока изток не се минава точно през Скобелева майка, а от пътя за Ягодово. Всъщност не зная дали е част от тоя пътен възел. Там тоя ляв завой е небъдна работа през деня.

Защо полицията не си върши работата, а умишлено създава задръстване по магистралата? В сряда беше същият кошмар, посока София. Никаква информация,никакви указатели знаци,20 километра задръстване, много хора изпуснаха полети!

НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ Е ЗЛЕ .... ВЕЧЕ И ГЕРМАНСКИЯ ИНЖЕНЕРИНГ Е СКАПАН КАТО БЪЛГАРСКИЯ .... ХАОС НА ЛЕТИЩЕТО ВЪВ ФРАНКФУРТ ... https://www.bbc.com/news/av/world-europe-66533844

БЕЗ ПАНИКА .... КАКВО СТАВА В ЮЖНА АФРИКА КОГАТО СЕ ОПИТАШ ...ДА ПРЕЦАКАШ РАБОТНИЦИТЕ СИ .. СЪС ЗАПЛАТАТА ... ТРУДОВО - ПРАВЕН СПОР ... https://t.me/infantmilitario/105313

Книжовната дума е "задръстване"

А тоя дето снима с телефона докато кара с поне 120-130 Що не е глобен ?

Рашистире да не са опитали да се качат на борда? И що не са на фронта? Нали са големите освободители?

Дебиле, а турците що не са били у вас да опъват жена ти и дъщеря ти?

Ето какво се постигна единствено от служебното правителство в България: За 1 път и последен, бе извършена проверка на всички МВР служители за алкохол и наркотици! Никога никой не го е постигал и няма да го постигне в България Не служебното правителство дойде за да им вдигне заплатите без нито една проверка!!! Сега МВР провсъюзът започна да отрича верността на тестовете, за служителите им!?! За гражданите, обаче все още са безкрайно точни, и търпят наказания всеки ден!!! Къде е истината??

Новите са мишки, Не смеят!

Ударили са се охраните на Ердоган и Путин, като най-вероятно турците са били отзад.

и много ярос(т)ни и си евало макята

Аман от надрусани с ивермектин антиваксъри!

Още войната не е почнала и ще се изтрепете бре серсеми. Навсякъде хората станаха големи говеда , все едно са изтървани от лудницата .

Западните водачи са учени, че когато подадеш мигач, задния ще ти усигури безопасна маневра.

това преобръща цялата БГ "култура" на шофиране

У нас подадеш ли мигач, тоя дето трябва да направи път, дава газ да те запуши да не може да се престроиш. После почва да свирка, да маха , да снима с телефона и да псува

Учени са ама в правилника пише че когато предрпиемаш маневра трябва да се убедиш че е беопасна. Даването на мигач не ти дава предимство. и зконите на физиката никой не ги е отменил. Да, на запад в такъв случай застрахователите изкарват виновен задния, ама каква файда като те метне в нивата по таван.

и макс 100км/ч ... като начало

нека позная единия се лепнал отзад на другия и му святкал с фаровете с 180. карАх за първи път от много години тая магистрала преди 2 седмици, не са мръднАли тия австралопитеци. такова просто племе няма.

масово парапитеците си карат в лентата за изпреварване. дори се сърдят ако опиташ да изпревариш преди да са те отминали.

В дясната лента с такава скорост колата не ще да стои на пътя!

съвсем друго след като са видяли знак за магистрала... от къде да знаят, че ще по зле от украинските бомбардирани пътища?!?

Българския народ няма нито възпитанието, нито културата, нито дисциплината за да ползва автомагистрали. За това те трябва да бъдат забранени и да не се ползват или строят за в бъдеще!

В България има много и добри шофьори! Но некадърниците блестят много ярко!

Тъпак, за 5 турци става дума.