Коментари - "Среден 3,1": "Медиана" с най-ниска оценка за правителство, измервана някога от агенцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеално, щом медиана го оценява толкова ниско, значи правителството работи добре. Обичам да чувам воя на засегнатите!

Академикът по сапуни да хвърля оставката и всеки да си ходи поживо-поздраво, докато не сме грабнали сопите !

е банкрутирал публичен дом на червената проститутка Кольо Колев

Май Денкоглу и сие скоро ще пият новичок и ще тропкат казачок!

Трябва да е 0,0002 процента и да се махат!

Само да питам, имало ли е въпрос "Какво предпочитате за управляващите от Сглобката - Народен съд или направо линчуване?"

ЯКО!))

Само 14% считат че защитава интереса само на България, което са длъжни да правят. Всеки държавен служител който защитава чужд интерес, е предател! И по НК и по конституция.

На червен петко агенцията - директно е преписал каквото са му дали от Кремъл! Абсолютно глупости - болшинството от българите били против еврото - ЛЪЖА! Били сме против помощ за Украйна - ЛЪЖА! и т.н. и тн.

погледни минусите горе в дясно! Това показва че все още хората са от правилната страна на реката. Ако ме разбираш!

Пука й им некоалицията и посолството за някакви проучвания и оценки! Ще си управляват до края на мандата спокойно. Докато българите не се събудят, няма оправия!

"затруднявам се да отговоря "

3 и половина , та тия били най-зле с три плюс !

Молеца да обясни пак как си изпълнявали целите на 90%. Или лъже, или целите им са такива, които българите не одобряват.

Слаб (2), сренен(в другия смисъл)

И средния да не е среден, а голям, и да не е слаб .....

Нови избори ала "антисглобка" убедитлно ще възпроизведат сглобката.

Нищо, нищо. Нека да отидат хората да гласуват пак за същите мошеници, че "иначе е по-зле" и "ДПС ще вземе властта". Може пък тоя път да се окаже по-различно от резултата от всички гласувания "по съвест" за доказани престъпници, които вече са минавали през парламента! Българинът гласува за доказани антибългари отново и отново, пък очаква нещата да се променят.

Трябва ни нова партия от адекватни политици,срещу които американците нямат компромати и няма да правят цял народ заложник на списъци Магнитски.Дори да са корумпирани,което е задължително за политик,поне да не правят държавата,толкова подчинена на външни решения в ущърб на националния интерес,да не теглят заеми,да не рушат паметници,а да градят и да мислят поне малко освен за джоба си и за този вече обезверен народ

Тия са си чисти двойкаджии

Избирателите предпочитали ДА ПСУВАТ вместо ДА ГЛАСУВАТ. ДА ПСУВАТ СЕБЕ СИ! ... 25% от анкетираните смятат, че СГЛОБКАТА на посолствоТО ХЕМ защитава ИНТЕРЕСИТЕ на България, ХЕМ се подчинява на чужди интереси?! И що за ОПЦИЯ е това?!?

Като цяло тази оценка е и за работата на Посолството, защото този кабинет е тяхна сглобка.

Правителство създадено само от проклетници, които да обслужват сатанистките интереси. Жалко, че народа е толкова разединен, всеки дърпа чергата на някъде, вместо да се обединим, да излезем и да изринем всички тия продажници и национални предатели. Има и такива хора, които харесват тия крадци, бандити и разбойници, които, вместо да търкат наровете по затворите са в управлението на държавата, но това тяхно задоволство ще го платят техните деца и внуци, това не го мислят, гледат сега да им е добре. Е, нека да им е добре, ще видим докога ще е това. Човек не трябва да мисли само и единствено за собственото благоденствие, защото колелото се върти и както са горе на високото може да се сгромолясат долу на дъното. Животното мисли само как да се наяде, не мисли за другите, но ние сме хора, нали.. и човешкото в нас би трябвало да надделее.

Герберастието и всякакво друго -растие, което се нарои напоследък покрай Боко Тиквата, за да се поддържат заедно на власт (въпреки че уж "никога нямаше да работят заедно") добре да погледне колко е одобрението на Президента и колко е одобрението на техните собствени политически сбирщини, и следващия път като почнат безкрайните си еднотипни простоии по адрес на ген. Радев да си припомни, че българският народ вярва на Президента си, а не на примрели от злоба и простотия тикви, евроатлантици, академици, популисти, Делян Пеевски, и с каквото още порносглобки се напълни "българският" Парламент.

Някой да е очаквал предатели да се радват на одобрение? Предадоха България на Македония. Предадоха армията ни на Украйна. Предадоха енергетиката ни на САЩ. Предадоха хората ни на едно посолство. Предадоха ценностите ни на Сорос. Предадоха историята ни на Брюксел, Лондон и Вашингтон.

е продадена и предадена още от около 1940-та година насам (когато се присъединяваме към Третия Райх), та до днес.

доби , ще плачка и ще се върне в родината си - фащ .

Това правителство е най-вредните управлявало в новата ни история! За жалост, тези мръсници едва ли ще пуснат кокала преди да си прокарат и конституционните промени.

Май българите хич не са евроатлантически ориентирани и не им допадат дарения за Украйна и реставрации на паметници, хи хи хи! Остава въпросът доколко е легитимно правителство, за което народът очевидно не смята, че представлява неговите интереси, хи хи хи!

ㅤ

Не "Среден 3", а СРЕДНИЯТ от 3 пръста!!!

Копирано от "И" Къде се скри носителя на орден "Ломоносов", връчен му за пазител на Паметника на съветската армия? Да, същия Боци от Банкя, който сега го играе върл евроатлантик. Като стане напечено се скрива Тиквоча. Така се покри след разстрела на Трактора. Ама руснаците няма му простят. Ще си вземат ордена обратно с лихвите от продажника.

Това правителсто е ПОЗОР за България. Денков е ПОЗОР за България. Тиквата е ПОЗОР за България. Магнитския Шиши е ПОЗОР за България. Дебила ПростоКиро е ПОЗОР за България. Ококорения финансов е ПОЗОР за България. ДБ начело с Лодкаря, генерал-гнома и идиота Мирчев са ПОЗОР за България. ВЪН ОТ ВЛАСТТА ОПОЗОРИЛИ БЪЛГАРИЯ ШАРЛАТАНИ, МУТРИ И НЕНАЯЛИ СЕ НАРОДНИ ДУШМАНИ ОТ СГЛОБКАТА!!!

и какво му е позорното? Или щото така ти казаха от президентството и от Петербург?

Бойко Борисов е многократно доказан престъпник(злоупотреба с политическо влияние, подкупи и заплахи на длъжностни лица и тн. , избирай.... ). Делян Пеевски е многократно доказан престъпник ( употреба на медии за всяване на паника в банковия сектор, злоупотреба с политическо влияние, финансови измами и тн., избирай....). Кирил Петков е най-лесен. Лъжа под клетва, финансови измами чрез фирмата му за пробиотици (за свойствата им и че Опра Уинфри ги е била рекламирала), шпионаж в полза на чужда държава (записът и самопризнанието, че има прекрасни отношения с американските "партньори") Атанас Атанасов и Христо Иванов също са лесни ако се разследва периода на приватизацията Та да това са доказани престъпници и мафиоти.

А според мен е минус 3,1.

След 30 години унищожение на интелигенцията в България, за да се намърдат свиньете и грозните крви и баджанаци, в удобни столчета, на управленски позиции. Резултата го виждане всички - разграбена, мръсна, фашизирана държава, управлявана от 2-3 посолства. Чакат парички ''по проекти''. Западнала икономика, западнало здравеопазване, западнали култура и образование, .... Ние, целият български народ - носим вина, че ни управляват малоумници като Кирчо Тъпото, Боко Бидоня, Прасчо Пеевски, Асен Свнята, Денков Слабоуменков, Укрофашиста Тагаренко и други знайни и незнайни бойци, желаещи да седнат на държавната софра и да плюскат - заедно със своите семейства. Ние, всички имаме вина, защото тези хора, не милеят за родината - те искат да си напълнят дисагите, а след тях - потоп. Луд изяжда и две баници, ....

ИСКАТ ДА ПРОМЕНЯТ КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ДА СИ СТОЯТ В ПАРЛАМЕНТА И ЕДИНСТВЕНАТА ОПЦИЯ ДА БЪДЕ ИЛИ ГИ ПРЕИЗБИРАТ ИЛИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИСЯТ В ПАРЛАМЕНТА ВСЕ ЕДНО ИМ Е БАЩИНИЯ !!!!

Аууу, каква невероятна футболна изненада, драги телевизионни зрители и радиослушатели! Кой да очаква такава ниска оценка за това блестящо, невероятно, извънземно добро правителство!

на посредствено правителство един средно статистически среден по средата, за да осредним положението.

Манипулация тежка . Коментарите са на червени пенсионери и нещастни възрожденци . Нещастници пълни

И кой манипулира? Ако медията е "червена", правителството защо толерира да бъдат разпространявани такива лъжи сред обществото? Или и правителството е "червено"? Хи-хи-хи!

Английски крал Карл 12 - 17 век "Демокрация е когато банда разбойници управляват армия от идиоти"

Не съм съгласен, по-скоро оценката е някъде около "-" /минус/ 2!

Вие какво очаквате от Медиана? Който за каквото си плати, това получава.

Ви платихте ли за да имаме най-предателското правителство? Не, нали? Ама Представители на Посолството, ДПС, ГЕРБ си управляват и ВСИЧКИ, АМА ВСИЧКИ ОБИКНОВЕНО БЪЛГАРИ ПЛАЩАТ И НЕ ПОЛУЧАВАТ ТОВА ЗА КОЕТО ПЛАЩАТ!!!!

В тази държава е така ,на умните и можещите - ресто, не струва.На мафиотите и осъдени Магнитцки, щото много пари натрупаха и купуват са с висок % .НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ,ВЪОБЩЕ ДАДЕ ЛИ МУ СЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАБОТИ ? СТАЧКИ СЛЕД СТАЧКИ .И ВЪПРЕКИ ТОВА ТЕ СПЕЧЕЛИХА ГЛАСА НА НИДЕРЛАНДИЯ , НЯМА КАКВО МУНЬО ДА СИ ПИШЕ ТОЧКИ - АКАДЕМИКА СИ Е АКАДЕМИК .

Не се обаждай от Околовръстното !

И след изборите, пак същата работа! Да си правим избори!

Оценката на " Медиана" е завишена!) Всъщност каква оценка да получи сглобката от мафиотската партия ГЕРБ, начело с най- големия престъ-----к в страната , и партията на предателите, които тотално, грозно и безогледно предадоха своите избиратели! Това правителство е ПОЗОР! И колкото по- бързо го изметем, толкова по- добре! Приказката за безалтернативност е прах в очите на хората и тотална лъжа!

Мединианата завързваше на тиквите връзките на обувките с гръб към тях хахахах и ги трийкаха постоянно...

В момента България се управлява от чужди граждани като Петков и Василев, деца на БКП партийни секретари като Бойкикев и Мирчев и давещи се в собствените си изпражнения като Дебелан Пеевски и Тиквата.

МНОГО ЗДРАВЕ НА МИТРОФАНОВА. КОЛКО ВИ ПЛАЩА ЗА ТОЗИ ПАСКВИЛ?

Като едно време . Танкер с петрол .

Ама казвайте си ОФИЦИАЛНО, че тия анкети се правят само сред избирателите на Възраждане, това обеснява много!!! сигурен съм, че никой тук от списващите не е бил попитан за тая измислена анкета.... В България стат. агенции са на принципа на тотото, както им дойде- важното е да няма печеливши!

Официално БЪЛГАРИТЕ са симпатизанти на възраждане. Симпатизантите на ППДБДПСГРОБ не са българи. Или са евроатлантрасти или украинизирани фъшисти

Вече 3 пъти,на 3 различни места,лицето Кирил Петков признава,че РЕАЛНАТА подкрепа (без манипулация) за "Сглобката" е 10 %.......

С голяма надежда гласувах на първите избори за пп< НО по-ОТВРАТИТЕЛНИ ПРОДАЖНИ ДУпедавци не бях и виждал и чувал, те са позор, толкова наведнеи и алчни не съм вярвал, че могат да бъдат. Пак надеждите ни угасна бързо бързо.

Въпрос към Делен Пеевски,Бойко,Киро ,Гнома Атанасов и Христо Росенеца: Защото като съюзници на оста Рим- Берлин - Токио т.е.съюзници на нацизма и фашизма в царска България не е имало германски,японски и италиански военни бази и войници? Защото при 45 години стигат като членове на Варшавския договор в България е нямало воени бази на СССР и Варшавския договор? Защо днес като членове на НАТО има минимум три воени бази на САЩ- НАТО в България и на наши полигони си правят учения и подготовка на американски войски? България при днешното си навеждане ,вериятно базите на Щатите ще са под постояния прицел на руската армия и това е нормално при заградената Руска федерация от 160 американски воени бази на териториите на бившите Соц страни ,докато САЩ далеко а Русия на една педя разстояние но Щатите от Русия 5 минутно ракетно разстояние.

Всички знаем,че и това им е много, ако изобщо има начин за измерване! 34 години нищо, а без лустрация това е резултатът!

Пропуснали са да питат и за чипирането на Бил Гейтс с ваксините и че ковид е измама. Щяха да съберат над 99%.

В България се строят все повече селища – „от затворен тип“. Познайте от три пъти кой ще се засели в тях? Може би българските пенсионери? Ама надали! Не ценим родната си земя, не я пазим – и ето че ни я издърпват изпод нозете. Знаете ли колко от тази земя вече е собственост на еврейски фондове? За справка: Израел бе създаден чрез изкупуването на земята на едри арабски земевладелци от евреи. Който и да се настани в тия „луксозни селища“ в България, ясно е, че ние не сме му изтрябвали. Ще гаснем натикани в гета – като индианците и палестинците. Без Хамас и Хизбула. Такива екстри никой няма да ни създава. И никой няма да ни чака да изпукаме бавно – в течение на 70 години. В една петилетка ще трябва да опразним тая райска земя – ами че тя е толкова хубава! Skandalno.net

Нали знаете: Рибата се вмирисва откъм главата. В случая откъм т.нар Народно събрание, което не представлява интересите на народа и е нелегитимно. Огромната част "хора" в него дори не са за уволнение, а направо за ЦСЗ, където с усмивка ги чака бай Ставри.