КФН отново срещу Дянков: Недопустимо е кабинетът да се кредитира от Сребърния фонд

Инвестирането на средства на Сребърния фонд в български ДЦК означава финансиране на държавния бюджет със средства от Фискалния резерв, което би довело до нарушаване на финансовата стабилност, се казва в официална позиция на Комисията за финансов контрол (КФН).

Обратно в новината

Коментари - КФН отново срещу Дянков: Недопустимо е кабинетът да се кредитира от Сребърния фонд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам, защо цензурата премахна поста ми, в който разделих бивши и настоящи управници от ГЕРБ на 3 групи: 1. Достойни личности със собствена позиция - Трайков, Мавродиев, донякъде Плевнелиев; 2. Лицемерни и властолюбиви празнодумци, подкрепяни от чужбина - Дянков, Николай Младенов; 3. Необразовани селяни, верни като кучета ЛИЧНО на Борисов - Цветанов, новата здравна министърка (не й знам името), Менда, Фидоска, ... тия са най-много. Първата група оредява, с втората Бойко е нащрек - всеки момент могат да го предадат, и само с третата се чувства в свои води - като старшинка пред новобранци.

за кредитния рейтинг само! А за едва мърдащият полужив пенсионер, пука ли им? А за работещите бедни и безработните, пука ли им? А за средностатическият българин, дето едва изхранва децата си грижа ли ги е? Отговорът е НЕ.

Боко-Тиквеш ,т'ва ли ти е мат'риала. Какво друго може да измисли една празна глава като Симеон. Направо да го раздаде тоя Сребърен фонд и готово.Ще плати и заплати и всичко.

Докато умните се на умуват, лудите харчат "белите" ни пари. Спестяваните, с толкова лишения пари, потъват в небитието и дълбоки милиционерски и партийни джобове. Но, годините с гробарско-черен цвят, вече почти преминаха. "Обраният бостан" съвсем го изтарашиха. Започнаха, милите ми душмани да се замислят, как с предсрочни избори да си вдигнат чукалата в Турция, Русия, САЩ и ЕС. Времето за "обръщането на палачинката" дойде. Моментът на "преобръщането" й ще бъде белязан от девалвация на лева /дефолтът на валутния му борд/. Идва ужасният край, на безкрайният ужас./12-21.12.'12/

а не сезира Прокуратура и съд за нарушението на законите?

Бая умни глави са имали задача да измислят по какъв начин парите от приватизацията да не отиват вече в Сребърния фонд. И са измислили това за Българската Консолидационна Компания. Няма случайни неща. Само Мавродиев се осмелява да каже нещата каквито са. Иначе ни проглушиха ушите за приватизацията на 33% от електроразпределителните дружества, но удобно пропуснаха да кажат къде отидоха парите от тях.

Мавродиев изказва компетентно мнение също като Трайков, дано се намери що годе умна глава да го послуша, а не да последва и той Трайков /изпадне в немилост/.

Борисов, махни онова нагло и самозабравило се недоразумение Дянков, което ни докара до просешка тояга и сложи Мавродиев, който явно има финансови познания. Макар, че който и да е след Дянков, тежко му...

май от малкото останали мъже с топки в държавата. Сигурно и на него ще му бият в най-скоро време шута. Вицетата обичат послушковци. Дръпнат ли фонда, ще има да чакаме да го възстановят. Вече дръпнаха 2млрд заем, който не е ясно кога ще връщаме.

сега този ще го обвинят в саботаж и ще го махнат.. позната картинка

к'во е допустимо за теб малко ме интересува. сори, душо, но това не е учение за касата на търговците, така че у лево и да те няма.

Стоян Мавродиев е много умен и честен мъж. Един от малкото, които се опълчват на безумните идеи на управляващите. Сега очаквам да му спретнат някаква полицейска помия - ще измислят нещо - от шофиране в нетрезво състояние, до чатене в "розови" сайтове. А точно такива като Мавродиев и Трайчо Трайков са ни необходими точно сега!!!

Мавродиев и "честен". Това е оксиморон. Нагъл тип, който още не може да преглътне, че не го направиха финансов министър, но добре преживява без да ходи на работа.

Лично го познаваш, нали??!!

Не може, ама може! Щом си е наумил, ще го пипне. Пари нямат никакви в държавата, не могат да си съберат приходите, спънаха всичко в тази държава, съсипаха хората с малък и среден бизнес, изгониха все повече млади хора в чужбина, стотици хиляди са на улицата безработни. Пълни некадърници! Трябва да бъдат съдени за престъпление по служба, за умишлено довеждане на държавата ни във фалит, защото това в най-скоро време ще бъде факт. И всеки, който не го вижда, е или сляп, или платен поддръжник на сегашните!

Кой докара в България мистър Дянкофф? Как стана така, че докато беше министър, даващ акъл на един пожарникар, успя да изплати ипотеката на жилищата си в САЩ на стойност милиони долари с една само заплата? Как може начело на касата на държавата да стои един слабо грамотен човек, еднолично решил три години да не пипа доходите и да доведе хората до мизерия, напрежение и ненавист към държавата? Цинизъм, улично възпитание, провокации като тази към президента със стенограмите, инат, омраза и привнесено показно равнодушие към отделния човек са малка част от гнусните изцепки на този неясен, хлъзгав и незапомнящ се с нищо лош администратор, чиято диплома така и не видяхме. Всеки един от редуващите се министри на касата се прояви с някакви ходове, довели ни до постоянна криза и кататрофа, до нисък стандарт и все по-лош живот. До появата на 200 крадливи семейства, за които животът стана рай. И до 7 милиона подобия на хора, тънещи в мизерия, тъмнота и срив на живота. Това е див, гнусен подход към демокрация, нищо общо нямаща с онази на запад оттук.

МОГАТ ДА ХАР4АТ НА ВОЛЯ ТЕ ЗНАЯТ 4Е СЛЕД 10-15 ГОДИНИ НЯМА НА КОГО ДА ПЛАЩАТ ПЕНСИИ ВСИ4КО ЩЕ Е ИЗМРЯЛО...

Кризата ти е на първо място в главата.

Така е, защото нас отодавна не хранят майките и бащите ни!!!

Подкрепям мнението. Тъпият самодоволен Дянков се държи като колонизатор на България. Да се маха това нищожество!