Само нашият Сребърен фонд имал забрана за местни инвестиции

Водещи икономисти предупредиха, че при влагане на парите от Сребърния фонд в държавни ценни книжа. България ще остане с най -малкия фискален резерв в Европа. Предложението на Министерство на финансите не среща подкрепа извън правителството.

Обратно в новината

Коментари - Само нашият Сребърен фонд имал забрана за местни инвестиции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До парите ни от Сребърния фонд ли допряхте бе! Опоскахте държавата, фискалния и здравен резерв! Стигнаха до там, че нямат с какво да платят външния дълг и ще ни опапат и последните пари! А после? Иначе раздават стотици милиони бонуси, не се лишават от никакъв лукс, а народът се чуди кой път да хване и как да оцелее! Ще стигнем дотам, че пари за пенсионерите няма да има!

80% загуба от вложения капитал в акции на БФБ по време на кризата.Но животът не спира и с част от фонда около 20% би могло да се финансират печеливши български фирми.42 млн. загуба от инфлацията ще останат лош спомен ако икономиката дръпне.Всички печелят нали.

Нужен е нов икономически модел след 22г либерализъм. Такъв е изработен и се предлага от планът "СИДЕРОВ" в противодействие на плана "РАН-ЪТ". Запознайте се с него и ОТСЪДЕТЕ на следващите избори.