Сръбски опозиционен лидер: Цветан Василев трябва да бъде предаден на България

Сергей Трифунович е поискал от председателя на ЕП и ЕК да направят оценка за готовността на Сърбия да е член на ЕС

Обратно в новината

Коментари - Сръбски опозиционен лидер: Цветан Василев трябва да бъде предаден на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за това трябва и благословията на Русия ,от която Сърбия е тотално зависима.А Цветанчо е човек на Русия.Защо ли ?

Ванка , кога ще светнат като крушки платените мекеретата на Цеко сръбски - гейшайката на безподобния мерзавец и мръсник Дико куката - Герги Видински от Подлец джендъра хаджигенов, борсука Минеков и фейк тюфлека Бабикян и варнеската пиаяндурничка Веса Аферимска????

Сърбите нямат полезен ход, или ще го предадат или.....Свърши времето когато можеха да игнорират България

Сърбите да не бързат с ЕС, че нищо хубаво не ги чака, за справка България.

от времето на Джуканович? май снимката е същата.

дира, във вашата си статия в синьото каре, и се вземете в ръце.

Давайте го, че дължи милиарди на хората у нас, доста бизнеси освен това пострадаха покрай схемите му.

Сергей Трифунович е поискал от председателя на ЕП и ЕК да направят оценка за готовността на Сърбия да е член на ЕС - Сорос в действие !!! В комбина с нашите соросчета !!!

Да внимават как го искат, да не би наистина да го върнат. Май просто ще го изгонят по-надалече, че тук е все едно в България и всекиму става ясно, че никой не го търси сериозно, само проформа.

И защо да не си дойде ? Няма как да се защитиш без да се явиш пред съда. Днес името/казуса му е толкова широко обсъждан в международните медии, така че той е на ход. какво ще каже/ или премълчи си е негова работа, но дължи обяснение на всички прецакани нормални вложители в банката му.

Ами сигурно защото ще ''получи'' инфаркт докато чака да го разпитат:(((((и няма да е ни първия ни последния случай кога се очаква да се спомене името на ''слънцето''....На няколко пъти поиска видеоразпит за да обясни на хората кой ги окраде ама властта не позволява:(((((

Мустак, време е и ти да поемеш към Дубай. Там ще си цакате карти с Черепа. Не че нашите те искат в БГ, просто симулират дейност. Просто знаеш прекалено много. За това 5 години си живуркаш в Сръбия!

май му свърши отпуската на този мошеник.

Премиера ни многократно се е срещал с Вучич, но никога не е повдигал въпроса за тази екстрадиция?!?

Ти беше ли там? Свети ли му, да знаеш какво са говорили?

Не е необходимо при такъв голям нарцизъм и комплексарщина от самохвалеца Боко дето даже и с това що не е питал ще се похвали одма...

И от кога ит оя взе да адвокатства на гешевия?или и двамата се подкрепят защото еднакви ''познания'' по право имат ама иначе наведени на запада са стабилно.. И кой е този та седнал като каскета да се хвали какво е писал до ония там дето са като тях.....

Да ама Суджука Боби Боклука ни гу иска.

Цецо Беглецо да си доде тука, ша го праим пандизчия на годината ша го праим...

Ще се извинят, ще го доставят франко клиента, и ще идем да си учим сънародниците! Иначе - никакъв ЕС, само през крив макарон.

ЕС скоро ще ДГД.Справка британците

ма хич не е ясно кой по ще ДГД... не бързай да се радваш. И помни, че ти не си нито лорд нито финансов гуру в яйцето./.. както и повечето британци които именно ще ДГД

Поне ще си поживеят още свободно, ще си хапват чиста храна тяхно производство а българите ще ходим да караме там Нова година, през уйкендите ще ходим да си купуваме нещо да ни напомня за нашите вкусове от миналото.... Не им трябва а и те не се натискат както се вижда да си продават наионалните инереси на измекяри.

Забелязвате ли как американската демокрация уважава чуждата опозиция ама собственната опозиция не бръсне за слива. Да и се не види и демокрацията и опозицията.

Мустака на републиката знае какво прави. Той е там, където го искат и не иска да е там, където не го искат.

Браво на Гешев! Сръчка много здраво и интелигентно сърбите.

Тоя лидер ДГД

Цветан Василев тези дни сънува, че на дясното му рамо седи Путин, а на лявото Гешев. И се надява скоро време да говори руски, а не цигански като в Пазарджишкия затвор.

По-интересния въпрос за мен е, защо до сега изпълняващите длъжността главен прокурор не са поискали подобно съдействие от ЕС?

Цацаров - човекът, който като съдия в Пловдив одобри оценката на Панаира, с която зам. министър Нинова подари на Гергов Панаира. Сега разбра ли?

Има ли нормален бегеец, който мисли, че връщането на Цецо мустака в бегето е в интерес на групировката, дето години наред го провъзгласяваха за банкер на годината и накрая му фалираха банката? Всичко е Пунта-Мара! Важното е да се залъгват калинките и главанаците!

Бе те да го върнат все ще се намери някой изгорял вложител да го прати във вечните ловни полета.

Няма изгорели вложители. Само държавата. Чиста работа

Време е Цецо да си вземе билет за някоя по-демократична държава - Русия, Венецуела, Северна Корея, Иран, все чудесни дестинации, които няма да го екстрадират.

Какво да се прави, завист човешка ! На едни дават пари, а на други-не !

вие луди ли сте ? Сърбите имат държава и са мноооого пред нас. А и Русия е там. Поне малце мозък да имате писачите.

Данните ти са леко овехтели с около 30 години. В момент Русия е малко преди нас - на нивото на Румия, при все че първата има огромни залежи на природни изкопаеми. А за сърбите бяха преди - два пъти по-добре по времето на комунизма. в момента доходите са 30%-40% по ниски, и скоро няма да си разрешат проблемите - с корупцията, и сръбския шовинизъм, коийто ги държи измън Европейския съюз.

русия е на нивото на румъния.

Е тоя,ако върнат ще секнат парите за Манолова,БСП,Възраждане,боец и подобни... Ако върнат и Божков,е тогава не ги виждам от опозицията...

Яла си бе Цецооо,ела тука в ареста да бичиме карти,че Божков неще да си дойде бре,а 4-ти човек за карти не може да нмериме с Ветко и Миню бре!

долу ръцете от Цецко!

Цецо , май ще сменя обежището

и този наш другар ще хваща шумата

Чист опит за политическо изнудване.

ако разрешат свише...

"Сръбски опозиционен лидер: Цветан Василев трябва да бъде предаден на България" нЕма да стане!