Коментари - Сръбската полиция разби престъпна група за трафик на мигранти през България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И управлява България,нищо не върви.Това е голяма излагация,сърбите да хванат група преминала през България.

Като убият арабин или негър, където и да е , СПАСЯВАТ България, Сърбия и цяла Европа !!! хме РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ--- СПИН, Ебола, Африканска ЧУма, Корона- вируси..

А наща не! Тоюкова и е помиция това тук...

Арестите са незаконни ! Няма доказателства!

Не ръководи полицията.

Tezi migranti savsem spokoyno sa minali prez BG, za koeto razbira se sa si platili. Zatova za nas niama Shengen.

Италия и Испания са в шенген. Всеки час кораб с 200 човека акостира на брега и ги пущат навътре из Европата без проблем. Проблема сме ние разбираш ли, дето ги спираме повечето явно. Шенгенските страни на първа линия не ги спират и не ги връщат. На бг джендърята българина им виновен...

Е нали се сещате как са преминавали БГ границата - с любезното съдействие на нашата полиция сещу едни 50 евро на човек от общата сума от 300 евро заплатена за целия маршрут. Рюте май май е прав!

Щот нашата полиция е високо неефективна. Само лапат заплати и се пенсионират по на 40 години с бонус - един голям чувал с пари, 20 заплати накуп платени от раята, т.е. от българските роби-дамъкоплстжи. И как ще е ефективна като играе в един отбор с бандюгите!

че са Сърбите, да свършат и нашата работа!

Да не са влезли в МВР или парламента от сръбските служби?

Ebvo... tako se to radi, BUGARSKE GOVNA SMRDLIVE !! Bez puno pricah... Nasa polizia e otradila jedan otlican posau... Ne smo mi bugarske pedere sta se jedino u guzu ebu !

Честно казано заради такива като тебе нямаме нищо против НАТО и т.н...

A u Kosovo srpska policia sta radi?jeli pusi siptarski kurac.?Govna shumadiiska

Сърбите си патиха от талибаните си само преди 20 години, такива дето вкарват тарамбуки трябва да бъдат набивани на кол, най-малкото.

През България или от България От заглавието излиза , че вкарвали в България !

Ей спрете да пишете глупости бе. 30 куни са няма и девет лева. Какво утре ако направят обиск в вас и намерят банкнота от 10 лв и за нея ли ще пишете. Егаси неграмотните преписвачи сте, не може да отсеете грам полезна информация, ами копи пейст и да върви статията.

Че ти сърбетата са готови за Шенген без даже и да искат да са там. Хаххаа

Аз ще ви закопая тъпи копелета

Е, има ли учудени , че нашата полиция нищо не знае...

А оня Рюте вика 50 евро... Чшшш, къдее бее.

И на колко парчета я разби тая група? Може ли да се поправи разбитото? Парчетата разпиляха ли се? Има ли кой да ги събере? И какво стана с думата залови - ползва ли се още?

Не се хващай за думата, а се замисли на какво всъщност е почнала да прилича държавата ни! Искам някой да накара, не да го пита, а повтарям, да го накара да каже как ставаше така, че при неговото управление на границата ни с Турция е било спокойно, а сега не е? Коя е причината тогава Ердоган да е удържал преминаването към наша територия, а сега ги пуска? Какви са причините? Борисов няма как да не ги знае!

Какво е задържал бе наивник такъв? Ти на Винету ли вярваш.България беше потъмняла от тия орки само че си минаваха спокойно. Тия сега се опитват да правят нещо и им излезнаха всичките кирливи ризи.