Спукани гуми, изкривени джанти: Бургаско село се надигна заради надупчения Дюлинския проход

Повече от 30 г. важният планински път не е ремонтиран основно, а 10 г. дупките стоят незапълнени

Обратно в новината

Коментари - Спукани гуми, изкривени джанти: Бургаско село се надигна заради надупчения Дюлинския проход | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Викайте ура! Боко се върна на власт и ще ви оправи пътищата. Колкото оправи магистралите.

Кой за какво протестира?

За ГЕРБ е важно да се отнемат бизнесите на печелившите предприемачи, а когато не могат, то да намерят начинин да им отнемат печалбите! Важното е да се намери начин да се отнеме колкото може повече от фирмите и търговците. И все пак ако решат да ремонтират път е важно да е подготвена схема от типа на магистрала Хемус - "Милиони - Банков Клон - Чували"! Да се чудиш направо как резача на лентички, пропусна тази възможност с Дюленския проход?! А да не говорим за вечно затворения Върбишки проход, там килипира би му бил по 10!

Първо държава нямаме ! Второ като колония на нато не са ни необходими пътища щото и без да ни хвърлят бомби сме бомбардирани.

То почти цялата държава в такова положение, сега се сетиха да протестират за някакъв не толкова важен проход… браво

Шилo

Не може да бъде, другаре! Несебър е най-богатата община в България! Нещо не се връзва!

Протест заради протеста, преди дни обявиха, че след месец започва ремонт, днес протестират. За какво? Кои сте вие, анархия ли искате? Аз лично бих отложил планирания ремонт. Ами не, хората не са с вас и няма да бъдат, защото действията ви са нелогични. И разчистете след себе си!

еее, мили дрОгаре от паницово и околните села, нъл асфалт не се яде бе?? що ревете сега???

Сбърках пътя миналото лято и минах оттам. УЖАС!

дупките се запълват за сметка на гражданите (което може да стане доста бързо), а гражданите се освобождават от данъци на същата стойност за съответен период от време.

Обещанието не е като даването. Точно преди избори е време за правилно стачкуване: не за партийни бизнесофиси а за инфраструктура. Иначе хайдушки времена: Народно събрание на селото обявява НЕЗАВИСИМОСТ и всяко МПС извън общината плаща 10 -кратна винетка за преминаване. С тези пари ще си направят ремонт на общинските пътища. За което е нужно МЕСТЕН ШЕРИФ, който да приложи МЕСТНИЯТ ЗАКОН.

"местен закон" този новият "шериф" да не разбира "местен от единия крачол в другия"

Да, ама това са евро дупки,демек Евро-атлантически ценности.

Не, това са си баш Бай Тошови дупки. Ппример как не се прави проход в който на места не могат да се разминат кола и мотоциклет с кош.

Руски ценности са това, все още останали от онези 15 години около фалита на комунизма и прехода по руски модел, когато инфраструктурата беше почти напълно занемарена. След това, лека полека все повече села започнаха да се сдобиват с ремонтирани пътища. Иди някъде на запад да видиш какви са евро дупките.

както в ОРКс и мост както в Смоленск.

аз го минах пеш, никви проблеми

че си вървял между дупките

Лъжете,а? 2021 октомври минавах пред дюлинския проход. Нито е тесен пътя, нито е труден за минаване, нито дупките бяха нещо особено. Да, не е за да караш с 90, но с 45-50 си се минава съвсем спокойно

Ти требе си някакъв мазохист-екстремист, който счита, че заради дупки и на места дори липса на асфалт е нормално да се кара с 45-50 междуградско.

Тоя е дърпал каручката а магарето го е шибало изодзад.

Да не е бил нкояй друг проход?

с Ришкия;)