Спряха строежа на най-новия хотел в Пловдив след рухването на стена в съседна къща

Почти две седмици преди това собствениците на пострадалия имот алармираха за подкопани основите на съседните сгради и на прилежащата тротоарна настилка

Обратно в новината

Коментари - Спряха строежа на най-новия хотел в Пловдив след рухването на стена в съседна къща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не правят ли преди това проучване преди изкопите да започнат. Ей лакомия голяма на тези пловдивски кметове да забогатеят за един мандат и после след тях и потоп.

Но сигурно е можело да се направи някакво укрепване преди да се копае.

Няма ли някой такъв хотел да се построи на калкан с общината, да им се напука малко сградата и после да си обяснят само на себе си, че всичко е точно или да си напишат предписание за опразване на сградата?

Чудно ми е кога най-накрая ще се спре строителната мафия да прави безобразия и да бетонира безконтролно където си иска...

Густо майна Филибьету - пълно с интелект. Чудо голямо станало. Ни бойти са гуспода селски граждани - филибари, той Динко ша ва упрай. И вас ша ва упрай идиоти скудоумни.

Най-много да глобят някой работник и това ще е. Счупиха дома на хората, но животът продължава. И така до следващuтe разбити имоти, или докато, не дай си Боже, не погребат някого.

" Строителните и изкопните дейности са излезли далеч извън параметрите на проекта." То е ясно, като няма контрол от общината, пак добре, че не са загинали хората от падналата къща. Куче влачи, диря няма, опс. има, ама е в добре смазаният с кеш контрол.