17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инспекцията по труда явно е закъсала за пари след като се е активирала с проверки преди нова година. Нима инспекторите не знаят че се плаща на ръка, че не се обезопасяват обектите, че се работи с лица под 18 години без трудови договори и още куп нарушения? Ако не знаят значи не знаят за какво получават заплати. Вярна е и поговорката: за милиони няма закони и за кокошка няма прошка.... Изводите за Вас.

Аз пък не мога да разбера за кого строят в БГ при 60000човека/година намаляващо население и 300000 празни жилища само в София?

Дори това че някой строи в България буди съмнение за пране на пари.

"Често се среща строител да посочи, че работи на 4-часов работен ден, а реално да е повече. Не е много логично кофражисти и зидари да полагат труд само за 4 часа" А СИГУРНО Е ЛОГИЧНО ДА ГИ ОСИГУРЯВАТ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА А ? ))))))) ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА Е ТАКА ПО СТРОИТЕЛНИТЕ ОБЕКТИ И НИКАКВА ПРОМЯНА НЯМА И НЯМА И ДА ИМА, ТОЕСТ ИЗХОДА ЗА ТЕЗИ ХОРА Е ТЕРМИНАЛ1,2, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ СА БЛИЗКИ НА ХОРА ДО ВЛАСТА А ТЕ НЯМАТ ИНТЕРЕС ДА СЕ ПЛАЩАТ ДАНАЦИ, ОСИГУРОВКИ И ТНТ . НИКАКВА ПРОМЯНА ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ Е ? БЕЗНАДЕЖНОСТ, НО ХОРАТА СЕ ОРИЕНТИРАТ И ВЕЧЕ И ОБЩИ РАБОТНИЦИ НЯМА ДА СЕ НАМЕРАТ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ПРОГРАМИСТИТЕ В БГ.

работата е дебела и много съмнителна и не се знае срещу кой бизнесмен се прави тази наказателна акция защото нап няма абсолютно никакви правомощия срещу необезопасен строеж!!! нап трябва да се аргументира в медииите за участието си в тази "проверка"?

за такива коментари като вас R-мунчовци "че правят каквото си искат" хората излизат на протести

R ти да не си фен на банскялийския тиквун?

е строител, кой е строителин надзор, кой е отговорник по безопасност на труда? ИМЕНА господа управляващи и държавни служители за тези престъпления! не вярвам на хиладите проверки!?

Правят си каквото поискат, пък като стане сакатлък, Бойко е виновен.