Спряха достъпа на камиони до митническо бюро в Свиленград

От тази седмица, основните улици до сградата на митницата са затворени с бетонни заграждения, решението на Общинския съвет ще бъде обжалвано

Обратно в новината

Коментари - Спряха достъпа на камиони до митническо бюро в Свиленград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това че трябва да се разкарат тировете от там е ясно. ама и начинът по който го правят не е добър - събрали се - решили - затварят :) е не се прави така - първо намираш терен, проверяваш го, благоустрояваш, оправяш пътя до него - и после казваш - така и така имате 3 месеца срок да се преместите. защо трябва логистичните фирми и шофьорите да страдат от общинските неразбории.

Първо-не виждам причина митническо бюро обслужващо тирове да трябва да се намира в самия град. Колкото до второто-да получава в града паричките заради митниците-това е хубаво.

никой не вижда, ама и досега толкоз години никой не си е мръднал пръста да направи нещо. ние сме малоумна държава - в Русе и там имат подобен проблем, от години, и чак сега нещо се размърдаха да направят (паркинг ще строят). Тука същото - безхаберие с години, ама сега 'от днес за утре' - затварят.

Ама, ако разбрахте идеята е да се пренасочват към паркинг на съдружник на Таки. Организирано е от председателя на общинския съвет, виден гербав адвокат.

Я по-добре си карай на кюлчета пачки и чекмеджета и не се излагай чак толкова.

Ами то Таки май само вие незнаете, че е дружка с оня с кюлчетата..

А парите които оставят шофьорите по магазините на Свиленград са лоши!

ли пари от преминаващ тираджия. Само задръствания и проблеми с инфраструктурата. Едва ли от добро са го решили. Това шосе е като след бомбандировка.

Правилно , тази митница няма работа там . Тя е само за ЖП - товари .

И за това на тираджиите трябва да се вреди заради далаверата на тия дето я стопанисват и мястото им е удобно ли???