Спортна кола блъсна 16-годишно момиче на спирка

16-годишно момиче пострада на автобусна спирка в столицата, след като спортен Понтиак кабрио се качи на тротоара. Предпазни колчета и дърво са спасили останалите хора, които са чакали на спирката.

Обратно в новината

Коментари - Спортна кола блъсна 16-годишно момиче на спирка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

момичето има счупен крак,а не както са писали , познавам маята на момичето и тя ми разказа и сащо ми каза,че случая се опитват да ,го потулят защото 18 годишня пиклио бил синче на еди кои си .в каква дарява живееме ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тук хората са по-раздразнени от стойността на колите от колкото, че кола се е качила на спирката. Не е виновен, че има роднини с по-хубави коли. На мен също най-близките ми карат хубави коли. Виновен е ако е карал с превишена скорост и /или е пил (бил е дрогиран). Трябва да съобщят резултата от пробата. Това, че има повече пари не го прави автоматично мутра, нагъл и тн. Бързо възстановяване на момичето!

Неуспешен опит за убийство. Засега. На шофьора минал през спирката му се дава втори шанс. Следващия път може и да успее да убие. Освен ако не бъде наказан справедливо за много опасното си поведение със строгостта на закона. Утре може да се случи докато е "паркирал" под навеса на някоя спирка да го връхлети негов "колега". Късмет

какво е справедливото наказание според теб? никога ли не си губил контрол върху возило за миг? такова нещо не пожелавам на никой, добре че момичето е живо. Дано успеят да се възстановят и двамата - той от шока, а тя от шока и физическите травми!

ами, докато разни пикльовци карат коли за по 200 хил.Е така ще бъде! Не може да си обясни, горкичкия, какво се е случило с колата! Ами, да пита тате! ахахахахах!!! тъпанари!

Предлагам да започнем с поща, че така като ми искаш адрес и телефон малко ме смущаваш !

Шофьорчето е с IQ на дървосекач- затова не е могло да обясни ,момчето.

дървосекачите са с по висок коефициент на интелигентност!

Благодаря Ви! (...Джакпот?! ...а-ааа Пирамиди! ;-) ....Е, нали си ме Знаете :-) , пък нека Дадем Шанс за Тестване на последващите поколения.) Ама и да проверявате, систематично де!

....:-) ... Айдеее, cега и на колекционер на непродаваеми четириколесни лами-антики ли ме издокарахте?! ;-) Всъщност, ако Воистине търсите Самородни Метали и/или Диаманти, позволете да Ви/ви помогна : 1.Семейството! (Да се Възроди в Чист вид.) 2.КАТ да си вършат Работата адекватно и спрямо Всички; 3.Застрахователите да фактурират/застраховат адекватно; 4.Техническите прегледи на возила (Особено от малки серии и/или такива с доказани проблеми!) да се Вършат Наистина; 5.Пострадалите при произшествия да си Търсят Правата/Обезщетенията чрез Граждански Иск/Съд . ...За Формулътъ на `наште` `магистрали` нали бихте позволили да остана застинал?!

Дано с момичето всичко е вече наред! ...Колкото до нарушителя (и сье) -- то сем. Джипарски ли да гониш, ....вейхайвейския захлас по поовехтелия Solstice на несъществуващия-вече Pontiac ли да кълнеш, ... от току-що вчера де-факто дадения старт на междуселската F1 по `наште` `магистрали` ли да застинеш ...

келеша с понтиака не можел да си обясни как така...без коментар, пък после дошли близките му с два джипа, сигурно и те не могат да си обяснят, че и на лапето да обяснят кога кола поднася и се губи контрол, генетика. добре поне, че горките хора на спирката не са сериозно ранени или по-лошото.

ХАХА МЛАДЕЖ С ПОНТИАК И БЛИЗКИ С ДВА ДЖИПА - ИЛИ СА ДЕПУТАТИ ИЛИ НАРКОПЛАСЬОРИ ИЛИ И ДВЕТЕ!!!!!!!

Вчера поредният гъзар с много скъп мерджан, понеже не може да чака късата колона от простосмъртни, изпревари няколко автомобила, въпреки че насреща вече идваха автомобили и принуди да му дадат път и да се вклини в колоната. Ето с такива мутроиди и пълна България и всеки ден ги виждам нагло да препускат по шосетата, но те всъщност са навсякъде. Държавата на мутрите и мафията - затова заминаха на Запад мнозина и затова още продължават да заминават.

Ти поне един такъв убил ли си? - не - тогава какво очакваш :))))))

Много си прав, човече! Обаче като кажеш на българина такива О4ЕВАДНИ истини, той ти казва че си хейтър!??? Странна бай-ганьовска работа (логика)! Как ще се оправят проблемите, след като не искат да ги признаят, че ги има!!!???

ми ти си хейтър, ама другаде не само ги мразят, ами ги пандизят и трепят! ама нали сме в робската булгаристан - така ще е още 2 поколения

1. Как помогнаха близките на "катастрофиралия шофьор"? Допребиха наглата пешеходка на тротоара дето се пречка? 2. След всеки такъв инцидент трябва и "катастрофиралия шофьор" и близките с двата джипа да се подложат на пълно данъчно обследване от къде имат пари, а нямат мозък!

Много странно липсва информация за това кой е карал, какви са причините, не са казали дали е имало алкохол в кръвта... Намирисва ми на политически чадър... ОТНОВО!

Грешиш! Чадърът е криминален, и е от Цецовата милиция!

Пострадалото момиче е моя племеница. Благодаря на Господ, че не е пострадала тежко. И аз искам да знам името на тузарското синче и резултата от алкохолната проба (предполагам щом не казват - положителна). Докога ще се прикриват такива мишоци? Та той дори не е отишал при момичето да види как е, а е гледал блъснатото си скъпи возило. Драги журналисте, напишете името на синчето или ви е страх! Защо тсте стал журналист, щом не казвате истината?

Браво!

да ти е жива и здрава!

megane@

Първо - неприятен инцидент, дано момичето няма сериозни наранявания и се възстанови бързо. Второ - седя, чета коментарите ви и ви се чудя що за хора сте, че се оставяте медиите да ви промиват мозъците, вместо да се вземете в ръце малко и да гледате по-трезво на нещата. Факт е, че за съжаление инциденти стават ежедневно... Рена, Голфове, Бмв-та, Мерцедеси, Опели, Понтияци... но медиите отразяват нещата селективно и доста драматизират, а вие стоите и четете, самосъжалявате се и пишете грозни коментари. Ако на Дядо Митко му беше поднесло Опелчето и се беше качило на спирката, това не е новина. Но червен спортен автомобил привлича вниманието на мразещите всичко в този свят - 215 коментара до момента. Надали има шофьор, на който поне веднъж да не му е поднасяла колата и в такъв момент наистина трудно можеш да си обясниш дори и сам на себе си как се е случило - петно масло на асфалта, миг невнимание, влезнала в окото мушичка, грешка на блокажите... И докато това са трудноизбежни житейски инциденти, вие не гледайте паницата на другия, докато висите по-спирките, а бъдете малко по-умни, за да живеете и малко по-добре. А дир-а типично в техен стил са удебелили "негови близки с два джипа", което ясно говори какъв ефект търсят.

какъд дълъг, предълъг поучителен, назидателен коментар. Нещо за наглостта да напишеш. За наглото печелене от татковците, за наглите кражби от бюджета, за наглото държане навсякъде в булгаристан. Хората били злобни, а наглеците обичливи, за това мачката наред и навсякъде, не само по улиците и пътищата. Само те са хора, наглеците, останалите боклуци изкарващи бюджетни и всякакви пари. Боклуците били злобни, а престъпниците от долу до горе, обичливи

Поднасянето на сухо става много просто: 1. До сега си карал опел корса 1,2, който едвам мърда. 2. Тати става партиен акционер и почва да лапа, лапа, лапа 3. След 6 месеца ти купува кола 300 коня 4. На завоя си я настъпваш яко, "като корсата", ама задните гуми превъртат, като на Ф1 и колата се завърта. 5. Викаш си "баф маа му ко стана ся?" 6. Звъниш на тате да "покрие работата"

Ще ви трепем вече - споко, има начини :))))

:-) ... На дядо-ми Митко Москвича се кара когато успее да има бензинец, и то -- кротко и икономично. ...При суха настилка в Столица на Европейска Страна и-ииии ... надлежно-доказано `нннниво` на `жжжживота` у Нас -- една такваз `случка` с каручка и скромния автопарк на сьето, неминуемо Говорят Много. ...Дир.бг ми се струва, че дори са ненужно-деликатни в изказа-им. Апропо -- аз-лично съм често по спирки. А Вие/вие?

Разбирам патоса Ви, господине. Вероятно и Вие принадлежите към същата прослойка. Само искам да ви попитам дали щяхте да мислите по същия начин, ако на спирката беше майка Ви, гаджето Ви или жена Ви, дъщеря Ви или сестра Ви? Ама отговорете честно, ако обичате. И после натиснете здраво газта на мощната си кола и ми обяснете на какво се дължи поднасянето, занасянето и още други подобни неща.

В милата ни родна държава Абсурдистан това е напълно нормално. Дори и момичето да беше пострадало по-тежко, мутрите пак щяха да се стекат да "помагат" на биологичния си продукт-консуматор, който освен да юрка мощната си кола и да кисне по кафетата, друго едва ли прави. А всъщност прави - блъска хора по спирките. Докога с това безумие? Вчера на светофара в квартала ни една изтупана кака се хакна в металните ограждения на спирката на трамвая. Помля ги. Само щастливата случайност помогна и там в момента нямаше човек. Красавицата /разбирай мутреса/ слезе от джипа си "Мерцедес" и започна да тюфка, вдигна си номера на колата и се въртеше като муха без глава. Ама в България всичко може. Девойката прелетя на червено. Оттам се получи инцидентът. Слава богу никой не пострада. В Абсурдистан е така.

Нека някой каже, как се купуват тези коли от тези "каки" ли са ,"цепеници" ли са? Сетих се ,с много акъл ......между краката!

На мама детенцето ще си го измъкнем .Без да иска е станало ха ха

Абе честно казано,докато не се наруши БГ правилото(или БГ абсурда) - "КОЛКОТО ПО-СКЪПО ВОЗИЛО - ТОЛКОВА ПО-МАЛКО ОБРАЗОВАНИЕ,УМ И КУЛТУРА" , няма да се оправим.

Учете се от Ленчето - кара си луксозен джип ,но пък не го ползва като предимство! :)))))))))))))))

???? Какъв ти е проблема, че имам пари, не са паднали от небето Първо бъди човек

Просто тези млади шофьори не са за тези коли, а тези коли не са за тези пътища. Ужасно скъпата кола е 20 бона.

Ама само два джипа ли са дошли?! И колко мутри е имало в тях? Чия е колата? Тоя "младеж" откъде е изкарал толкоз пари, та да си я купи?

popov

Не ти ли се струва, че много питаш?!

това, че караш хубава кола не означава че трябва да си избиваш комплекси на пътя! Аз също карам луксозен джип, но никога не съм го ползвала като предимство!

Кратко и ясно изказване от, културен човек!

Цецо,този непременно в дранголника...догодина на изборите да няма изненадани

В дранголника, ама щом не се казва чие синче е - смърди на герберастки боклуци. Ако беше син на някой виден бесепеец - вече щеше да се знае името му.

В квартала е ,познавам го ,има самолет,води приятелчета на детето си безплатно на море,с една дума добър човек.Ударил едно момиче голяма работа.А колата ,знаете ли колко пари за ремонт ще идат?Ех, златен капитализъм!!!!!

Кой е този младеж понтиака сам ли се е качил на спирката кой го е карал. Докога ще се прикриват хора.

някои хора маи още не разбират или се правят че не знаят че всички журналисти и медии и вестници са платени и каквото им се каже това говорят и разследванията всичко е купено в зависимост на някои интереси но не на обикновените хора

Напротив, много хора сме го разбрали и се възмущаваме! За мен например е съвършено ясно, че има един основен селектор на новините и всичко, което изтича като НОВИНИ ЗА ДЕНЯ в медиите - вестници, радио, телевизия, интернет, е СЪВЪРШЕНО ЕДНАКВО ! Ако сте прочели новините в нета - който и да е информационен сайт - излишно е да очаквате нещо ново да ви кажат по ТВ - всичко, което чувате, е същото, което вече сте прочели, разказват ви го дори СЪС СЪЩИТЕ ДУМИ - т.е. РЕДАКТОРЪТ Е ЕДИН И СЪЩ ! въпросът е КОЙ Е ТОЙ ?!

За акохолната пороба не се съобщава защото е полужителна , то е ясно иначе щеше да пише ,че "шофьора" не е употребил алкохол. А името къде е името на големеца. Докога ченгетата няма да отразяват нещата както в една нормална държава. Докога ще хленчат ,че са болни.

Стига вече ! Да се обединим в гражданско движение и да се борим срещу неправдата. Само моля ви нека да излезем от форума и да сме на площада, както подобава !

Ей, Левски, как я мислиш тая. Тук сме много активни, щото е работно време. А през работно време не може на площада. В извън работно време - също, щото нали трябва да си имаме и лично време.

Ами то докато е така, ще си караме по старому като мишоци. Аз искам да защитавам идеите и целите си, но сам не мога. Искам да се обединим и да се борим поне за нормален живот, за нас и за децата ни.

Не колата е блъснала момичето, а идиотчето шофьорче, както не клавиатурата е написала нескопосаната статияа, а недоучилият журналист. Защо се крие името на героя, на неговите родители и какво работят, та имат скъпа кола за синчето - недоносче, което може и да е пийнало, защото полицаите не обявиха резултата от пробата!!!!

Момчето не разбрало как станала тази работа. То уж било шмръкнало права магистралка пък как така се озовало на тротоара. В България, както на всички форумци вече е ясно правосидието и изпълнителната власт мерят с два аршина.

Господа журналисти, ако бъдете така любезни, бихте ли обновили новината с името на шофьора. Мисля , че е редно.

Бях на мястото към 19 часа, очаквайки автобус 120. Не ме интересува водача на понтияка що за човек е / а то е ясно /.Слава богу че няма жертви .Много ме впечатли факта ,че дълго време колата остана там и пречеше на движението. Не е ли правилно по най- бързия начин водачът да бъде арестуван , колата да бъде отместена. Не е ли това работата на полицията- да възстанови нормалната обстановка ,а не да регулира създаденото безредие.Не е важно колко джипа са го прибрали ,и какво знае това момче шофьор . -важно е да си понесе наказанието ,което не трябва да е леко !/ Тоест закона трябва да го накаже справедливо / Не е ли така бе хора ?? Защо се впускате в безсмислени спорове ,защо не пишете и говорите по същество ??

Чакай, чакай! Наистина е важно да се приложи закона обективно. Но си е важно той откъде има тая кола, с какво се занимава, кои точно са ония с джиповете, те от къде имат тези джипове, с какво се занимават, за кого работят? Тя всяка крушка си иим и дръжка.

Абе ти защо не стана дознател ??? Много ми се палиш нещо, ама да не се наакаш ако дойдат теб да проверяват. И само не ми казвай, че живееш в гората и няма кой и за какво да те провери. Я да се стегнеш малко !!!!

За да му помогнат? Как по-точно?

Страхливи и подкупни журналисти. Аборигентска и неадекватна полиция.

Не знаел как се случило... Нещастен кретен! Ей така се пребиват и като изпреварват срещу коли в насрещното... ама по-често пребиват хората в насрещното.

И защо не ги закопчаха всички тия за 24 часа? Да дават обяснения какви са що са? Какво работят? За кого работят? С какви пари са купени тези возила? А на девойката да дадат равностойността на Понтиака като обезщетение.

Ти в някаква паралелна вселена ли живееш ? Ужас !

Не, за съжаление!

В паралелна вселена си живуркат точно тези с понтиаците и джиповете. И ако случайно се докоснат до нашата вселена разбират че я има, ама не могат да си обяснят как е станало всичко това. И веднага правят всичко възможно да се върнат в паралелната си вселена. Разбира се - успяват!

.. а кое е татенцето?

Пак мутренски синчета....

Скоро блъснаха пешеходец на паметника Васил Левски в София! Чу се силен трясък и викове от болка. Момчето, което беше блъснато беше със счупен крак, не знам на колко места, но си личеше много как глезенът беше извъртян на 90 . Шофьорът избяга!

и този щеше сигурно ама не е успял, заклещил се е гоУемия шофер.

:D

Още по-тъпото е, че линейка и полиция дойдоха след 20мин(а линейките се намират на 5мин. пеша)... достатъчно време при нещо по-сериозно да си умреш на тротоара :(

Интересно какво щеше да стане при същата ситуация ама в USA?

Тия с джипове и понтиаци,недосегаеми,не разбраха ли че един косъм на онзи свят не могат да отнесат и единственото нещо,което могат да направят е да се молят за греховете си,защото за всичко се плаща и на тази земя,да не се чудят откъде им идва.Като служиш на дявола и заплатата ти ще е от него.

След като престъпни МУТРИ са начело на държавата, какво остава да кажем, освен: СМЪРТ ЗА ПОЖАРНИКАРЯ БОРИСОВ И ЗА ИЗРОДА ЦВЕТАНОВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТРОЛ

Оф, тоя па!!! Сякаш някого можеш да заблудиш, че проблема съществува откак Бойко управлява!!! :))) Смешник! Ако беше обективен, щеше да забележиш положителната промяна, ама нали не можеш да си направиш далаверките при тази власт, остава ти само да "плюеш"! :)))

Алооо, журналистите, страхливци такива, момчето и роднините му с джиповете нямат ли си имена?!

Имат ама им се разтреперват ръчичките и не могат да ги наберат на клавиатурата.

А уж били четвъртата власт... майтап бе Уили!

Как така полицията изведнъж е отказал да коментира дали е употребил алкохол??? Ако е някой друг винаги казват. Точно този решили да го покрият??? Какво се случва с полицията в последно време? Опитаха да покрият Ники Михайлов...опитват се и този да покрият??? Изобщо не споменавам прокурорския син, който участваше в гонка по България и убиха 2 души!!! Това Цветанов да вземе да ги стяга, а не само да се разхожда от телевизия в телевизия и по островите...

След това: "Да помогнат на катастрофиралия шофьор дойдоха негови близки с два джипа".... Какво мислиш, че и остава на родната полиция?

не да му помагат, а да го пазят да не го отупат хората, които са се отървали по чудо без наранявания. на това келеме сигурно нищо му няма и тати ще го отърве. поредния боклук, който гази хора по улиците. и си няма име

Разликата е, че този го покриха, докато на прокурорския син си му писаха имената, писаха за баща му, води се разследване и беше изместено дори в друг град, че да няма вмешателство. Обаче сега става въпрос за приближени до ГЕРБ, защото всичко се покри! Полицаите даже свалиха номерата на Понтиак-а, та да не би да излезе на кой е регистриран!

Ако не беше тъжно щеше да е смешно......."Да помогнат на катастрофиралия шофьор дойдоха негови близки с два джипа.", а по повод на събитията в Катуница хората бяха описани като тълпа мародери.....

кво се е променило в България напоследък ?

30-години -НИЩО! Най-бедната, нещастна и koрумпирана страна в Европа! ЧЕСТИТО!

Аман от недорасли пешлемета, които се мислят за Шумахер. Добре, че момичето не е пострадало, за шофьора не ме е грижа!

До тук в становищата има няколко теми. Мисля, че е пропусната: Подготовката на младите шофьори в курсовете - кормуване и морал на пътя.

Със сигурност курс не е карал. Такива с поглед си купуват книжките!

ГАЗ до дупка и шаш за страхливите мишки... младежа с понтиака е дрисък - аз съм джиткал и 200 на България и не сам трепал никои... само сам шашкал мишоците :)

Ти май си от мишоците, дето се изживяват като котараци. Ха-ха

О! Ромео.... Искам и по Първа българска армия да караш с двеста. От там по лесно ще се намериш където трябва плъх нещастен

Напоследък забелязвам една доста показателна тенденция - шаш за джипаджиите. Преди години, когато на пътя бсе появеше лъскав джип всички гледаха да му направят път. Сега, от няколко години, откакто ББ малко им сви сармите, с енаблюдава тенденция за създаване на затруднения на джипаджиите. Особено в Софие, по кръстовища и в задръствания. В случаи, когато всеки нормално би проявил колегиалност към шофьор в затруднео положение, ако е с джип - няма. Даже напоротив, ще го затрудниш още повече. Не знам дали това е правилно или не (защото всъщност увеличава вероятността за инцидент), но показва че много от хората вече не се страхуват толкова от персонажа "мутрьо" Или от мутресите. Ако тази тенденция се запази, току-виж след някоя година при инцидент с мутрьовци на пътя и полицията да започне да си върши работата. А не да се крият като мишоци.

Бе и аз се движа из София, ама не забелязвам т.нар. "джипаджии" да са станали по-кротки и възпитани. По-скоро се изнасят по-бързо и докато ги загледаш, те взели, че избегали.... Значи, че си станал по-малко наблюдателен.

Многооо си загубен... вече можеш да си купиш ДЖИП за 5 бона и с него да мачкаш АУДИТА И БАВАРЦИ на воля... Хората, като чуят джип си представят мутри, но това не е вярно - проверете цените на джипове втора ръка и сами ще се убедите! И стига вече си лизал З*А на Бат Боко!!! Той си има ДЯНКОВ и още куп лизачи...

Когато от платените си писаници си събереш пари за кола, може да пробваш тия теории на практика, и да пробваш да свиеш сърмите на боко тиквата докато си кара оромната Тойота. Тогава да видиш как ще те свият тия около него, даже няма да ти остане време да му цункаш дупенцето.

да не дава господ, но ако случайно се претрепеш, дано само собствената глава да си строшиш

Хаха, тези с двата джипа да не са дошли да помогнат да доубият оцелелите на спирката?

Класика, караш Pontiac Solstice, смазваш го на спирката и идват да те вземат с 2 джипа. Има ли вече нещо необичайно в това? Виж ако бяха дошли с два москвича дванайсетаци щях да се учудя

И продължението е, че се след време се оказва, че въпросният младеж даже не е бил там и нищо такова не се е случвало.

Или 20 цигани с щанги?

Докато такива случки стават и после идват негови близки с два джипа да му помогнат, а полицията регулира само движението, ще ни изобразяват като кенефът на Европа! В коя друга държава от ЕС това е възможно? Ама там и мутри няма, камо ли на власт...