Порошенко отхвърли особен статут за Донбас

Украинският президент Петро Порошенко направи обръщение към народа, в което заяви, че в проекта за конституционни промени няма точка за особен статут на Донбас.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко отхвърли особен статут за Донбас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре бе след десетки хиляди зверски избити от този и неговите подстрекатели как още седи извън тюрмата не е ясно..

какво се случи в Нюрнберг? Бяха осъдени няколко германеца, но нито един от евреите организатори и спонсори на национал-социалистите В хага ще е същото. Или си забравил, че прасето, яйцето и неизвестно кои още са от "мафията на богоизбраните"

Редовната руска армия, незнайно защо наречена "бунтовници" да се прибира в казармите в Сибир! Чий го дири в Украйна? Чак тогава може да се говори за мирно решение на проблема.

А чии го ... там световния полицай САЩ? Или това ти харесва? Подкрепата на укрофашистката хунта от страна на ЕС не носи нищо добро на народите и!

"... Държим здраво оръжията си в ръце и чувстваме подкрепата на широката международна проукраинска коалиция..." Този човек ми се струва, че греши сериозно, залагайки на външна конюктура, за американците има много по-важни интереси от неговите, скоро няма да им е необходим, както Янукович на руснаците. Да му мислят заложниците, хората в зоната на конфликта, голяма част, от които не са си и представяли какво нещастие може да им се случи, независимо дали са украинци или руснаци.

Добре че сме в НАТО и Русия не може да на нападне както нападна Украйна.

как ти вика майка ти на роден иврит незнам, но аз бих ти викал моше

Абе, Порошенко скоро ще се моли на Путин за какъвто и да било статут на Украина...

ТОЯ АМЕРИКАНОИДЕН ПЛОНДЕР ЩЕ ДОЧАКА МАЙ БРАТЯТА ДА ГО ВРАЗУМЯТ ПО СЪВЕТСКИ ...ПРОСТО СИ ГО ТЪРСИ!

това нещо е хазарски евреин и знае, че парите на сорос-ротшилд (онези най-прясно напечатаните) са на негова страна, но забравя, че ротшилдовите "гущерчета" стояха и зад братчед му австрийския евреин Адолфина Хитлериани и колко ли успяха да му помогнат?

Кой е за международен трибунал срещу САЩ?

Тия май плачат да им вземат и Донбас.

Иначе Порошенко е много словоохотлив, както и мизерниците от ЕС, но да споменат за поредната авария на Запорожската АЕЦ, най-голямата в Европа - не.

Тъй като отколешна слабост на българските управляващи е неумението да се справят с национални и демографски проблеми, позволявам си да изкажа следното мнение. Известно е ,че в Украйна има много етнически българи, които живеят там от почти два века. Заселени са на територия на царска Русия и до голяма степен са били русифицирани, но все пак, в условията на многонационална държава, каквато е била Русия и след това СССР, към тях е имало известна търпимост. Сега, в условията на украинска националистическа истерия и стремежа на Украйна незабавно да създаде унитарна държава, малцинствата на украинска територия нямат никакво бъдеще. За българите в Украйна има два пътя - или украинизация в Украйна, или преселване в България. На тези които желаят да запазят българската си народност, България трябва незабавно да създаде условия за завръщане в България /и този път без да иска разрешение от ДПС/.

На този никой не трябва да му вярва , както казват македонците -търче лаже ! Сега ако се направи трибунала ще се открие че по негова заповед е свален Боинга ! А Коритаров и посланика Бостанджи нека да ходят по радия и телевизии да вият на умрело !

Защо не наричат този човек с истинското му име ?Това По "Roshen" Ko е само един артистичен псевдоним.

сегa идеятa е кaк дa се нaглaсят нещaтa,че дa продължи дa му дaвa кинти,кaкто си е редно( пенсии,зaплaти,субсидии)....хa...хa.....хa...

aко дaде стaтус нa Донбaс ,фaшистите от десен сектор ще вдигнaт бунт,aко не дaде лошо- не спaзвa Минските спорaзумения.....колкото повече мърдa,повече му се зaтягa примкaтa !

Ще си позволя да припомня някои факти на Президент Порошенко: Във войната Русия -Финландия загубите в жива сила са 10 към 1; във войната Русия - Германия загубите на бойното поле са 6 към 1

с темaтa ?

Сигурно е ,че тоя ще ще опере пешкира...

Ние и до Минск и след Минск знаехме че , Донбас е обещан на някой -познайте от три пъти -Кой ?

Изцепката на тоя баламурник е много прозрачна. Понеже Десния сектор не са доволни от неговото шикалкавене относно Донбас и казаха недвусмислено, че ще му видят сметката, човекът се нас.а от страх и вдигна лозунг за продължаване на гражданската война.

Ясно, тази война в Украйна скоро няма да приключи... Руско-езичното население няма особен избор - или ще бъде изтребено в изтощителна война или ще се преде и пак ще бъде изтребено постепенно, в последствие... Както се казва, в техния случай изборът е САМО между: "СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ"!

Да си ходят в Русия.

а ти защо не си ходиш във велика хазария и да пишеш в хазарски форуми на майчин език и писменост

Дирчовци, ся, като пишете - па проверете. Не Лавров е търсил Кери, а обратното. Ми то го пише насекъде. Едно таково гафче и отеде та се невиде целата пропагандна статийка!

что делают американские и натовские диверсанти и терористи в Наша Украина спрашивает територия..Как известно они организировали кровавие метежи в Ливия/либия/ Сирия, Египет,йемен ,и Киев..С помощи спец наркотиков,нагло терористичние личние документи с голограмние оружия и с психотроние оружия в том числе за "манипулация топпа"... Отровили более 40 милионов советских людей только в Украина еще 8 милионов в беларусь и над 90 милионов руская республика..Только из за блокаж отношения с Москва народ украина теряет уже боллее трилион живи доларах на всегда..

И един циганин да хванеш , ще пише по-добре на руски

Лъжеш се, приятелю! Такова ни е нивото в нашата държавица - дори русофилите вече не знаят руски. Да не говорим за русофобите. А ние очакваме да са на нивото на политици от ранга на Митеран и Кол! Трай коньо за зелена трева! Уви, сегашните така и не разбраха, защо в Семинарията изучават Маркс и защо трябва да се учи не само английски, но руски език, а от скоро и китайски.

А да видим как ще отхвърли особения статут на Галиция?

Тоя ще го бесят скоро! И то САЩ ще му смажат въжето със сапун! Американците наистина са хитри! Те знаят, че истината винаги излиза наяве, и след известно време си признават за лъжите. Както за епруветките на К.Пауъл при нахлуването в Ирак, така и за подкрепата на фашизираните групировки при преврата в Украйна (както и за много други неща, но постфактум!). И после - "Sorry! Сбъркахме!". Но нещата вече са свършени така, както им изнася на тях! Интересно още колко ще го търпят! Щото на самите украинци им е дошъл до гуша! Щом и неговите фашаги се обърнаха срещу него, спукана му е работота! Само въпрос на време е!

Бита карта е Потрошенко, ще му влезе доколенко, хем до т...шаците чак, да му мисли този ахмак, как ще оправя тез бакии назначавайки разни мастии, като тази гайдарка, соросоидна измекярка!!!

Конфедерацията е решението. Така му диктуват. Ще си счупи главата.

Ако Порошенко смята да управлява Украйна с Донбас и луганск, трябва да приеме федеративен статут на тези провинции. Иначе войната ще продължава и ще става все по-лошо и за двете страни и то заради овчата му упоритос ще страдат хиляди.

Винету да хвърля знамето,и по-най бързия начин при ПУТИН за прошка,и пред БЪЛГАРИЯ също....

Ехооо,има ли подържащи на ФАЩ,айде събудете се вече,или вече се покайвате???

Какво значи ФАЩ?

Значи да забравиш каде си се родил...

То aко се спaзвaхa спорaзумениятa, този кaк щеше дa е президент?

Както Путин спази споразумението за Крим, Донбас. Нали?:))))) нашкрим

И добре , че е той да пази хората от американската хунта в Киев.

В този свят си имa ред. Европa нaруши първa, a Путин сaмо го нaби нa копието, договорa де.

Да се успокоиш: Крим беше и ще бъде руския и живеят там руснаци,които най на края се върнаха у дома..Точка.

Кaкво нещо е липсaтa нa достойнство! Този до януaри , беше министър в прaвителството нa Янукович. Дaже и до бaрикaдите не отиде.

Западът, под краварска диктовка, се зъби на Путин, под предтекст, че Русия не спазва минските споразумения, по които тя, да си го кажем направо, изобщо не е страна. Но толерира хунтата от Киев, която е страна по тях, гузно премълчавайки очевидните нарушения. Това не е просто двоен стандарт, това е наглост до безочие, целящ не друго, а продължаване на кръвопролитията и напрежението, близо до границите на Русия. Нали никой не си прави илюзиите, че без поддръжката на Кравария и подконтролната и Европа, превратаджиите могат да се задържат на власт? То не че с такава поддръжка ще пребъдат.

A помните ли, кaк въпреки договорa от 1994 годинa, зa ненaмесa във вътрешните рaботи нa Укрaйнa, европa обяви че ще нaложи сaнкции, aко Янукович рaзпръсне Мaйдaнa? Бяхa остaнaли сaмо 5 000 човвкa.

Видимо се забелязва заработката на "братушките". Мразещи човешкото развитие. Само бащица та и землянките за живот. И скрито мечтаят за западните стоки.

Никой не мрази човешкото развитие.Но да променяш историята и фактите е само прах в очите на хората...Хайде да спреме да се лъжеме!!!

Такива промени на историята прави само СССР-то, за каквото си поиска.

Синът му, нa прaсьо, и той воювa здрaво, в бронирaно БМВ, в центърa нa Киев.

Защото на "нашкрим" дъщерята е в Жигули:)))))

Петрото се изплю в лицето нa Меркел Олaнд, директтно

"По-рано руският външен министър Сергей Лавров призова украинското правителство да изтегли войските си от село Широкино край южния украински град Мариупол"- руснаците нямат право да се намесват във вътрешните работи на Украйна. Укранците на своя територия имат право да си разполагат където си искат войските...И руснаците са агресорите тук.Браво на украинците не се преклониха пред руския тероризъм

Глупако, руснаците са призовани да помагат и са се ангажирали с тази помощ, както се ангажираха Оланд и Меркел! Просто същество си, някаква амеба или зелена еуглена!

вие малко сте надскочили еуглената. И до там.

Щерева, бабе, и нощни смени ли започна да караш вече? На твоята преклонна възраст това не е ли противопоказано? Или просто те гони старческо безсъние?

Урките подкарвани от краварите, нагледно показват, че на запада не може да се вярва. Договорите за запада нямат никаква стойност. Не можеш да очакваш, запада да държи на думата си и да я спазва! Ето това е и края на така наречената демокрация! Това е една фалшива демокрация!

По-добре кравари от колкото руски офчари...

НЕДОКЛАТЕН ПЕДАЛ !

За тебе няма значение - ти винаги ще бъдеш в стадото!

Правилно. В Украйна не може да съществуват републики Донецк и Луганск. Трябва и Крим да се върне на Украйна.

Вие демократите кога ли зачитате народната воля?

Тоз бандит неможе се укроти! Краварите му подгряват задника с ретници и пак се разбеснява с нови сили...

5 ТАНКА В БЪЛГАРИЯ СА ПОДИГРАВКА С РАШАТА - САЩ СА РЕШИЛИ,ЧЕ ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА СПРАТ ОРКИТЕ НА ПУТИН...

кой ли вече не се подиграва с Бенз Путинландия?

Дебилско е да пишеш малоумщини и сам да си отговаряш!По идиотско е,някой да ти плаща за това!

Този човек, ако прави бизнес, така както управлява, ми е чудно как е станал милиардер. Да живее войната на олигархите!

Днес и вчера са загинали 11 украински войника в Руско-Украинската Война. Как да управлява?

kgb@bginfo.net

Абе евро-атлантически п...л, ако имаше война м/у Укайна и Русия досега нещата отдавна да са свършили и жертвите от мирното население щеше да са 0 както в Крим!!! Ама тъи си яж лайната там не се претесняваи :)

В един репортаж имаше украински офицер който казва-`до Москва ще ги гоним`.Ако Порошенко ги отвърже ....!

Ще вдигне ли телефона Меркел, упс, Кери или ще избяга за пореден път от отговорност, че неговите хора не искат да спазват, това под което са се подписали?

Малкият МъДеец е отново тук. Времето е хубаво за плаж, а той усилено прави пачки пускайки коментари. Повече коментари, повече пари за море. Нали банкоматчико?

Не ми пука нито за Украйна, нито за Русия! Всичките са "бивши" комунисти!

А ние какви сме? Плюс това Русия не са бивши, ами са си настоящи комунисти

В Русия върви пълномащабна мобилизация. В Донбас нахлуват един след друг снаряди под формата на тн хуманитарни конвои. Путен е решил да приключва с Украйна и ще го играе ва-банк. Да помогнем на украинците да задържат руската напаст далеч от нашите граници

Ако е война,столицата на вражеската държава е легитимна цел.И всякаквите политически и военни обекти в нея са мишена! Ще се сбъдне "писаното от поети и философи"-`Москва,Москва ти ярко пак пламтиш.`Буквално!

руснаците се бият като диви и ще ни разкатаят. Късмет, че Украйна не е в нато и нямаме нищо общо с тях. Да ги закриват по-бързо и да се успокоят нещата. А да и така става като хапеш ръката която те храни.

Не губи и миг и заминавай на фронта!Ако не го направиш,признаваш,че си демагог!

Твоята поне е лесна- в Украйна приеха закон, който разрешава в армията им да служат чужденци. Само хващаш превоз за Киев /внимавай със самолетите/, пристигаш, записваш се като украински войник, отиваш на фронта и..... като разбере Путин, че си там ще вдигне белия байрак!!! Само, чееееее се събуждаш, заставаш пред компа и почваш да пишеш глупости и си мислиш, че си велик!!! Украйна ако не си разбрал не е отписана от Русия , а от ЕС и САЩ!!!!

Вече започна американската окупация на България. Американските империалисти , същите които съсипаха София от бомбардировки изпращата 1700 морски пехотинци окупатори.

Има танкове. Ама американски окупаторски.

Ясно е вече - Украйна губи още територия, а Русия печели нова такава. Всъщност е спорно дали Русия печели земя или просто си я връща. Според мен е второто.

Тая свиня марципанска защо лъга целия свят на Минските преговори!? Такава им е цялата работа на хунтаджийте