Властта и левите партизани в Колумбия се договориха за мир

Споразумение слага край на половинвековния въоръжен конфликт между правителството и левите партизани в Колумбия, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Властта и левите партизани в Колумбия се договориха за мир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да разбираме ли, че войната в Афганистан ще се засили. Все пак там се произвежда останалия наркотик.

Много са противни мръсниците от снимката и други подобни на тях. Хиляди убити а те се зсрависали и с усмивка на лице се сдобряват. Шибан свят!

Е ми какво, да продължават като в Сирия. Разбира се твойте хора от САЩ искат ситуацията да си остане същата, ако и Обонго да е уж приветсвал. Това оземляване на селяните, спирането на евтин хероин, от който се финансират престъпните операции за износ на "демокрация" в света няма да се харесат на империалистите и много вероятно да стане някой "инцидент" и референдума да пропадне.

Не бе човеко, не искам да продължава. Не можеш да се хилиш и да си на свобода при положение, че заради теб са умряли хиляди.

Спокойно, където има търсене, ще има и предлагане. Ако колумбийците спрат да доставят кокаин на САЩ (което много не ми се вярва), има и други производители в Латинска Америка, че и по други континенти. Например, филипинския президент, като разчисти сега тамошните наркодилъри, и току-виж се наместили американците. Абе, как иначе ще я поддържат без зомбиране тая най-велика нация на света ???

много се радвам че този конфликт, за който чак се разбирам, свърши!

ПОЧЕМУ В КОЛУМБИЯ 50% ОТ НАСЕЛЕНИЯ МРАЗИ АМЕРИАНЦЕВ ?

Щото им завижда!

то добре, но с какво ще се финансира лявата партия сега??

Бедните ще плащат данъци !

?? с пари изкарани от домати ли... едва ли, цялата патардия утихва единствено защото власт имащите са успели да разделят погачата... производството на наркотици няма как да бъде спряно единствено могат да му дигнат цената така :)

В РОТУ МУТРА АГА ПУТКИН А В ДУПЕ МУТРА АГА КИТАЙСКИЙ КАМУНИСТ :)))

НО ИСКА ОЩЕ ИСКА ОЩЕ..И ТО ЧЕРЕН БАНАН ОТ ТРОПИЧЕСКА МАЙМУНА..ИЛИ РЕЗАН ДЮНЕР ОТ РЕЗАН ФЕС :)

Руснаците нямат пари да подкрепят левите партизани и да изнасят комунизъм по цял свят и лека полека започнаха да се предават.

колко смешно. сега, с удноени сили, да произвеждаме и продаваме кокаин.... къдет има наркотици и трафик - МИР НЕ МОЖЕ ДА ИМА БЕ ЕЙ....ШЕ СЕ СКАРАТ У СЛЕДВАЩИТЕ 10 ДЕНА. ПИШЕТЕ СИ. НЕ ПРЕЧИТЕ.

+10