Интересите на България в споразумението с МНС са защитени

Прокуратурата може да се занимае с депутата от БСП Чавдар Георгиев заради разгласяване на класифицирана информация.

Обратно в новината

Коментари - Интересите на България в споразумението с МНС са защитени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички мърсотии се вършат потайно.

Ако някой(БСП) ,Изкара Мръсотиите на ГЕРБ+РБ наяве , изявеният Соросоид Христо Иванов Заплашва със Прокуратура !!

ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ДУПЕТАТИ - В ПАНДИЗА, ХАХАХА

И в допълнение на долния коментар. Една доста критична статия във Форбс от миналата година: За дванадесет години и над един милиард похарчени - само две обвинения. И нашите искат допълнително да хранят тази структура!

Аз да попитам защо България ще поема разходите по обгрижване и опазване на въпросните свидетели. Като искат да се грижим за техните свидетели, МНС да си покрие всички разходи. С бюджет на МНС от около 120 милиона евро годишно пак ли България трябва да храни и облича защитените свидетели, при условие, че чинно си плащаме годишните вноски?

За седем месеца това правителство успя да продаде страната си с подписването на такива договори на тъмно и засекретени за да не може хората да разберат и да бъдат поставени пред свършен факт. Остава до края на мандата си да подпишат,министерски съвет да бъде назначаван от Вашингтон а НС да бъде одобрявано от сената на САЩ.

Така е като намахме смелостта да направим лустрация, тогава лица като тези на снимката щяха да си работят някъде на тихо..

"Демокрацията" в действие! :) Ако някой се възмути от нещо тайно в тази държава веднага следва да се даде на прокурор. Ако някой се възмути от цигански терор или издевателства - арест. Тя май цялата ни "демокрация" е една такава - тайна - всеки е чувал за нея, но не може да я срещне нийде по територията ни :)

Нискочелите каскети от БСП, чийто представител е организмът от снимката, винаги са саботирали интеграцията на страната в цивилизования свят. Вече почти 100 години... Това е мафиотска организация, управлявана от агенти на чужда държава, която много държи в БГ да няма истинско правосъдие. Само така мафиотите ще се чувстват сигурни и безнаказани..

От кое посолство пишеш?

Я из посольства...

ФЪФ Бг ,''защитен''свидетел не съществува,защо? Защото веднага бива ПРЕДАДЕН ,от съдии,прокурори,полицаи,следователи,...и каквото се сетите.... ПРАКТИКАТА НА ПРЕХОДА ,ГО ДОКАЗА---26г.