2247 души в България са носители на вируса на СПИН

Новорегистрираните заразени с вируса на СПИН у нас от началото на тази година са 204, съобщи Тонка Върлева, директор на Програма "Превенция и контрол на ХИВ/СПИ

Обратно в новината

Коментари - 2247 души в България са носители на вируса на СПИН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИКОЙ ДО СЕГА НЕ Е УМИРАЛ В СВЕТА ОТ СПИН - ТОВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ЗА БУДАЛИТЕ ИЗМИСЛЕНА БОЛЕСТ - В НЕТА СТЕ - ТЕЗИ КОИТО ВЯРВАТЕ В СПИН

Дано по-скоро открият лечение. Лошото е от една страна, че хората се страхуват от това заболяване, все едно е смъртна присъда, а от друга в България все няма пари и лечението на тези хора по стандарти започва късно. Има надежда, да открият лекарство и дано да го открият, че при тези зъболекари да те е страх да ходиш.

спиране на всякаква епидемия е тоталното изкореняване от дъно на причинителити и преносителите .....КАЗАХ !!!!

ПЕДЕРАСТИ от ВСИЧКИ СТРАНИ, ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ, пък после някой да ви е виновен, че сте СПИНОЗНИ. МРЕТЕ ГАДНИ ПЕДАЛИ!!!

Сами изчислете при 42% болни от СПИН гейове в България. При под 50% мъже - жените живеят повече. При съотношението на гейове къмто нормални в България. Не вярвам да достигат 0.1%. В САЩ уж 2.8% и жените наполовина 1.4% някъде. Колко хиляди пъти е по-вероятно гей да се разболее от СПИН? Държавата и ЕС ще се борят ли срещу СПИН или ще го разпространят с разни изисквания тип трети пол?

С/у СПИН-а имат хората с кръвна група "0" и отрицателен резус фактор. Те са наследници на най-старото население на планетата. Неслучайно давт кръв на всички, но приемат само от същата кръвна група. Те са и най-месоядни и с най-малък % вегетарианци,

Такова заболяване не съществува! Това е афера на фарминдустрията, носеща милиарди печалби.

Ша питам НАТОто кво да прайм!

Значи, прииждащите орди освен камикадзета носят и повече СПИН? Тези ще ме откажат от удоволствията по кафенета и --- театри!? Само руска телевизия ще гледам - канал 1!

И сигурно не ръкоблудстваш като мене, така че ,може и по-рядко да си миеш ръцете, икономии са си това... Бе , аз слагам тънки ръкавици за хляб от супера , ама ..знае ли човек от къде ще го прихване?

Аз като напиша нещо като цитата тук: "Данните сочат, че в тези страни 42% от новодиагностицираните случаи са сред хомосексуални мъже." В част от случаите ми режат коментарите, въпреки че съм споменавал точно този конкретен факт за по-предна година в България. И че в началото на СПИН в САЩ е било почти на 100% сред гейове. Болестта малко изглежда като за трепане на такива. Не случайно в САЩ, Германия, Франция и Англия (една година след такъв секс) е забранено кръводаряването от гейове. Знаят че е прекалено голям риска. Даже са се опитвали да съдят Франция в Европейският Съд, но той го е отхвърлил. Всички държави подръжници на гейските права, реално отчитат факта пазен в тайна. И разните гейски организации, вместо да викат ходете се иследвайте за СПИН, се противопоставят на всякакви препоръки на доктори да го правят. Че споменаването било дискриминация и искат да прокарат закони ограничаващи свободата на словото и знанието на истината. Това е достатъчно показателно, че тяхната цел е да го разпространят, а не доброто на самите такива. Има нещо наречено "Прозореца на Овертон" - как се прокарват абсурдни идеи и отвърждават като нормални в обществото. Май Уганда бе единствената страна в Африка успяла да нали броя серопозитивни значително. И с какви средства? Със забрана на хомосексуални отношения и по закон смъртни присъди за това. Друг е въпроса, че притиснати от запада са го свели до доживотен затвор при реален повод. В 70-80 страни по света хомосексуализма е престъпление. В 7-8 наказуемо със смърт. Нас запада ни убеждава колко било нормално. СЗО (Световната Здравна Организация) през май 1991 го отхвърля като психично отклонение. По-рано в САЩ и след демонстрации, а не плод на медицински факти. И тогава повечето американски психиатри са били убедени, че това е болест. Категория влечение към неподходящ обект, в която влизат и зоофилията, педофилията, фетишизма и други. Счита се и че при такъв акт, се получават дребни разкъсвания, които улесняват прехвърлянето на СПИН.

Прави ли ви впечатление инфото за Европа? Две трети от серопозитвинтите европейци, регистрирани тази година, са родени в Европа, а ЕДНА ТРЕТА СА БЕЖАНЦИ И ПРЕСЕЛНИЦИ. Всеки сам може да си направи сметката какви ЕКСТРИ носят "бежанците", с които не само застрашават останалата част от обществото, но и натоварват здравните системи на ....гостоприемна Европа.

Е, за сметка на това, две хиляди пъти повече са болните от СПУН (УМСТВЕНА). Само по магистралите дават сто пъти повече фира....

Изглежда повечето от жертвите са хора с изтощение от наркотици или недохранване.

или преебаване.

И без друго не сме много, по пътищата всяка година загиват по няколкостотин души напълно безсмислено, сега и това. Защо този народ носи вируса на самоунищожението, никой не знае. Къде формулата е сбъркана? Толкова ли няма нормални дразнители, та трябва да посягаш към спринцовката? Нищо ли не те вълнува, че се самоизолираш и се отнасяш в един изкуствен свят? А защо не мислиш за последиците и само десетина минути удоволствие трябва да платиш скъпо и прескъпо после? Наистина е жалко и необяснимо. Поне най-малките да спасим!

Колко от тях са геюве? Нема а са боцате отзади ей

То от два пъти ге.. става ли се?