Масова зараза с вируса на СПИН в камбоджанско село

Седемдесет и двама души от изолирано село в Камбоджа се заразиха с вируса на СПИН вероятно след използването на заразени спринцовки.

Обратно в новината

Коментари - Масова зараза с вируса на СПИН в камбоджанско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гостуване на РБ- парламентарна делегация, ОТ, Герберастия и една ЖурналиЗка - пор- тестутка ? Една пърдакшън на бТТВ Трътките с камарите, гледайте !

Казах му аз на Владо Карамазов да не прави глупусти ама не слуша

И към журналистите-неграмотници: инжекциите не се "бият" а се поставят.

се на Бойко ! Той, кога се е показал, И, да не е казал: Аз БИХ 9 пъти и пак мога да БИЯ ! баба Тодорка БИЯ !

Истината е че това е "демократичният начин"на ЦРУ да се справи с "излишните"за тях популации от различни части на света и най-вече Африка.Едно заболяване неизвестно на света до 1983г когато се оказаха изведнъж заразени с нов вирус предаващ се само по кръвен и полов път хиляди африканци.Това са "ползите които могат да се очакват от всички нас от новия Голям брат.

Аз, брат, съм бил в Батамбанг и имам идея какъв е бита там и какво значи липса на адекватна лекарска помощ, така че просто недей да се изказваш неподготвен!

И една дума към журналистите (не непременно българските). Изолирано село е доста силно изказване. Има летище на 20 км. от селото, което всъщност е една дълга редица от отделни къщи покрай една река. Изолирано (или отдалечено в оригиналния текст) е защото тия 20 км до летището и областния център всъщност са черен път с много завойчета и разстоянието се минава за над 2 часа с автомобил или мотор.

Лркарят ги е вкарал директно в "Сървайвър"...