Спецчасти на ключови места в столицата

Въоръжени барети патрулираха на ключови места в столицата. Около Централната автогара и жп гарата имаше полицаи и барети от отряда за борба с тероризма

Обратно в новината

Коментари - Спецчасти на ключови места в столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че спец. частите са между хората е демокрация, в действие! А не престъпниците да тероризират безнаказано!

Бойко продължава да се осира с пиар акциите си след нанасеният му нокдаун в Лондон.Грешки Бойко правиш една след друга.

Позьори, батман и супермен. Ежеседмични обири и убийства, висока битова престъпност, а те ми пуснали маскирани човечета да отчитат дейност.

Това е демокрацията. Свиквайте вече!

Искахме демокрация. Получихме ДЕМОНОКРАЦИЯ. Честито!

Да се тъпчат знамена е лесно,нали?!

само там ли са ключовите места в БГ ? като данъкоплатец искам и у наше село да дойдат и да ни пазят. и тук хора живеят и си плащат данъците за да изхранваме тези спецчасти.

Коя е гаранцията, че тези с автоматите не са терористи от Ал Кайда/ Кой ги проверява тях? Депутатите ли?

Само за 24 часа ще прочистим София от всякаква измет! Безплатно!

Сега е момента за обири - купувате си стара униформа, един чорап на главата и с един калашник почвате банките наред..никой няма да си помисли че не сте от "нинджите" от снимката..

Намират им работа за да не им резнат бонусите... Ако някой си мисли че тия разхождащите се с маските ще го защитят или ще предотвратят нещо е в голяма заблуда

Радост е да Видим че Сме Единни... - V !!! Ние. Всички. Заедно.

чудя се на някои какво пречи това, че то на тези места има предостатъчно патрулиращи вече, изобщо неприличащи на на нас, нека да има повече бели хора дори и в униформа

тези с чорапите на главите са само за десант в някоя чалготека и веднага ще превземат сърцата на силиконките и чалга певиците пък и на азис и тони строрадо може би,за друго не стават.при една истинска обстановка ще се покрият първи като мишки,защитници,само плашат децата.

Някой се изживява като Юлиус Фучек !

В една демократична държава е нормално да обясниш на хората какво налага тези мерки.А не както ще се случи след няколко дни-ще излезе тиквата и ще заяви,че благодарение на него са осуетени няколко атентата у нас.Пълна порнография и отчитане на някаква дейност

Палячовщина и позьорство. Пък и с маски....Комплексарщина..

маската е стандарт, тъпи глупако.

Стандарт за тъпотия,тъпи тъпако

аха,това трябва да е бал с маски и на балерините-барети им са раздадени пушки за смразяване усмивките на гражданите и да респектират баи Петко от луковит.

Пълен кич и парад на простотията и глупостта на измислилите го , без абсолютно никакъв смисъл и резултат за населението .

Бла,бла,бла...Ей особени хора сме ние българите,нас човек не може да ни разбере и да ни УГОДИ за нищо на света и кой какво мисли в даден момент ?! Като чета по-долу някои коментари си мисля,че на много от нас гънките на "СИВОТО" ни вещество в черепните кутии са направени от удари с тесли по главите ! Затова сме и на това дередже...!

Труйте бе трийте ! Но вий устата на свободните ора не мойете да затворите . Со това триене вий сами си казвате кои са ви господарите . Ората отдавна не ви обръщат и за чеп внимание . Муахахахахахаха .

иди на преглед,човече...лекуваи се...

Кога в Европа през 20 и 21 век е имало време без атентати и тероризъм? Родните другари даже държаха рекорда по убити с атентата в Света Неделя до 2001.ВМРО са пък стандарт. У нас пълния контрол дори над личния живот не ни спаси от турските атентати при соца. Червените пък бяха лидери в световен мащаб и се занимаваха постоянно и основно с тази дейност до рухването на комунизма и спиране на финансирането от Москва. Германия и Италия бяха пропищяли от тази дейност през70 -те и80-те.Отделно националисти и отцепници, ИРА, ВМРО , баски, чеченци,дагестанци, палестинци,кюрди. Край нямат. Щеще да е чудо ако това не премине и у ислямистите, сегашните лидери в това дело?

празнините най-лесно се запълват с пороци и простотии и за резултатите не се чака дълго ! интересно ми е, с какви проблеми се занимават "нашите"социолози и психолози , a дали въобще има такива , защото просто не си личи !

Направи ми впечатление, че баретите имат походка все едно, че са тръгнали на дискотека, защо ли така не могат да ме респектират?

Що не ги пробваш а? Да видим за колко време ще напълниш крачолите до горе с кафяво миризливо бойно отровно вещество.

Аз съм служил като кашик, при равностойно бойно снаряжение бих се пробвал.

Почти съм сигурен, че съм изстрелял много повече патрони и гранати от всеки от тях.

Нали ги пробва оня ловец,видяхме ги колко струват

Тероризмът е нещо ново само за късопаметните. От втората половина на 19 век и 20 и 21 век атентатите и у нас и по света са традиция и време без заплаха от атентати никога не е имало. Ако това се осъзнае ще има по-малко фалшиви илюзии и паника.Тероризмът е прегръщан от различни радикални групи в различните периоди, последните 20 години от ислямистите. Ако си спомним обаче края на 19 век срещу обичания цар Освободител в Русия народната любов прави 6 атентата , като мозък на успешния самоубийствен от 1март е жена. У нас твърдят пък , че Тодор Александров от ВМРО има даже изобретение при бомбите. Атентатът в Неделя извършен от другарите по заръка на Кремъл е световен рекордьор по жертви до атентата в кулите близнаци. При соца имаше бомбени атентати и отвличане на самолет от турски елементи покрай възродителния процес, по същото време в Европа вилнееха червени терористи. През 90-те имаше период, през който искаха лична карта на всеки вход, а след това се въведе задължителната проверка в институциите, а Бургас е последния пресен случай за атентат.

Пако пропуснал си първите 3 букви на името си Г-Л-У. Ходи си живей при терористите и не ни обяснявай какъв терор беше по Тошово време дето си оставаяха хората апартаментите отключени или ключа под изтривалките хаха. Деба и мекеретата дето от 9 кладенеца вода носят само и само да ти докажат че белото е черно.

DIDA

Това е бъдещето на България и Европа; страх, несигурност, арабски нашественици, проституция, наркомания, атентати, масова пресъпност....

Какви арабски нашественици сънуваш, като Европа още си държи армията в казармите бе? Знаеш ли какво ще стане с орките, ако я изкарат?

Ше стане гей-парад нали?

Не мога да разбера защо са против някои - имайки впредвид,че сме опасани с бурета с динамит около границите ни- да не демонстрираме предварителна активност на бойните ни части като превантивна мярка ?! После ще бъде "СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА" ! Не съм "гербер" , но напълно съзнателно казвам "ДА" на Боко за мерките. По Тошево време работех в арабска държава и на терминала на летището имаше два бойни БТР"-а ! Вътре сред пасажерите се разхождаха "ЧЕРВЕНИТЕ БАРЕТИ"-здравите момчета бяха с пълно бойно снаряжение и арабите,които чакаха самолета ни ги гледаха със страхопочитание ! "СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ" - това си е наша БГ поговорка !

Специализираният отряд за борба с тероризма съгласно Закона за МВР НЕ Е СЪЗДАДЕН за осъществяване на патрулна и охранителна дейност.

Че у нас кой спазва законите? Най-вече - управляващите!

борисов, за какво са баретите само в столицата?

Защото софийските животни са по-равни от другите!

щеше да се прави антитероризъм! Не помните ли Боце какво се изцепи първия мандат!? Сега некакви барети пуснал да блуждаят по улиците! Може комбинация да се направи, да вземат по един дюнер тия барети. Полицаите също не ги виждам с дюнери, основно семки люпат.

Хайде стига кудкудякахте бе хейтърчета! Грабвайте мотиката и идвайте на село,че има много земя за работа и крави за доене!

баретите за какво патрулират? за да проверяват паспортите на българите ли?

Да ни респектират :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Видях ги лично в метрото, просто обикалят и нищо не проверяват, само кучето вършеше някаква работа.

А ти какво искаш? Да стрелят?

Търсят ония, които освиркаха гербаджийската делегация на Шипка на 3ти март :

Те тия няма нужда да ги търсят. На болен ага комунуидните лайномети винаги ще намерят начин за изява.

Айде на дюнерите, насам народе, кой разбира тук се спира...

С тия циркове и показухи не можеш да ни излъжеш, че има държава! Само пари харчиш за ПР, дето пак ние требва да ти го плащаме!

Май тия "превантивни мерки" не са срещу евентуални терористи, ами срещу изблици на "народната любов" към властта...

Гледайте или прочетете"Хъшове". Даже една революция не можем да направим както трябва. Иначе имаме лъвски сърца, ама в кръчмата. И да такива правят революции но такива персонажи правят и мутрите, белите якички и олигарсите в мирно време. Както се казва още в кръчмата....."...ааа за мене митницата в Русе друго ми не требе...".

До голяма степен си прав, но вчера, стоейки сред 80-хилядното множество на Шипка - повечето от които млади хора,в мен започна да се събужда надеждата, че не всичко още е съвсем загубено... Или поне така ми се иска да бъде...

детектор на лъжата за бежанци и търсещи убежище

Нямам нищо против от такова присъствие. Даже бих искал това "присъствие" да е с пъти по голямо. Пълен контрол на всеки ъгъл, квартал, град или каквото и да е селище. И това нека продължи поне едно 20 години. Даже бих въвел и вечерен час. И без друго българина трябва да се научи че след 20 часа няма работа да се мота на сам на там а трябва да си седи при семейството си. Да седнат и да общуват както помежду си така и с децата. Ние забравихме че всъщност всички проблеми които имаме се пораждат поради липсата на семейство. Единствената институция която ни учи какво е гражданско общество, какво са правила и как се спазват. Институция която ни учи че свободата не е да си правиш каквото си искаш. Институция която ни учи че освен теб има и други хора на този свят които не е задължително да ти мислят злото.

Е, и кво- ша фащат мургавелите? А онези с " белите якички" -айдуците - кой ша ги фаща?

Говоря за възраждане на семейството. Семейството такова каквото е било хилядолетия, семейството в което правила са изковани още преди Иисус, Мохамед или Буда. Семейството такова каквото трябва да бъде без разни "либерални" щуротии. Семейството за което има неписани закони кой, какво и как, които са продиктувани от природата.

Кой ще го плаща това дето го искаш!? Не искаш да си ти, нали!?

Ние и сега го плащаме и преди сме го плащали и занапред ще го плащаме. 1 000 000 000лв. за заплати. Тези с автоматите си заслужават всеки лев. Чантаджиите са хиляди и се готвят да протестират.

Аз, ти и всички останали, защото бяхме големи хитреци преди 25 години да си разрушим къщата вместо просто да и направим ремонт. Сега ще си ядем попарата и ще плащаме до дупка заради безразсъдството си.

Боце има ресурс да прави тези клоунади за не повече от 3 дни в годината. И после ако иска още, ще требва да вземе пак некое заемче дето да го гладуваме следващите 10-15 години.

Долен Продажников-руското мекере!

По себе си ли съдиш?

тои украинчето станишевич с право ги нарече "палячовци" и тиквата и цвък-цвък с право си заслижават прякорите,даже може и да ги патентоват

ВЛАСТТА......... да коментираме ли повече ?

Продължение на кризисния Пи Ар на Баце , почнал с чистачките и минал през изпратения от неизвестен Дон Корлеоне патрон на премиера слънце. Изкарали баретите в пълно снаряжение да се разхождат по улиците. Народа цъка с език и си казва , че живее на сигурно място и има държава да го пази , докато битовата престъпност расте с всеки изминал ден и това го знае всеки от нас , освен социоложката Бъчварова . Едновременно с тоя ефект се търси ефекта на страха у българина , който да внуши , че ни е по - добре с експерта по вътрешна сигурност и мъжкар Баце да ни пази. Всичко изглежда като премислен пи арски ход , съмнявам се в каквито и да е сигнали.

има в бг няколко стотици барети, не пропускат случая да се перчат с тях..

И каква стана тя? В Туркия - циганя, в Покрайната - всякакви циганя от целокупния СССР! Тука сме Вашето настояще и още по-светло бъдеще, батки! Радуйтесь!

Тва а безпорно! И първата ни опорна точка!? Ма, най ми аресва последната дума...многопланова, бе!

Нищо чудно! След като Покрайната ни е освободила от Игото.

Като имаме предвид кой стой зад миграндскатта криза и е основен спонсор на тероризма поздравите който получихме от Джон Кери предубиват нова светлина....!

що ревете бе !? всички крадливи червени велможи ги пазят, доган го пазят ,пеевски пазят а ние гражданите нямаме ли право на това?

За ваше сведение на тая земя Народната милиция и Народната армия никога не са пазели Народа, а са пазели партийните велможи от Народа! Затова и Народната армия имаше повече полицейски функции, отколкото армейски.

От такива като тебе!!!

Това,че си зъл е вярно, както е вярно и че лъжеш като за световно.

Онзи гадняр вовата се е канил да ни анексира през черно море,но Баце го спря с тази проява на сила! Да живее Протесна мрежа!!!

Тъпотията ви е неограничена товарищи. Как успявате да сте толкова тъпи, не мога да си го представя. Научили сте две-три думи "Протестна мрежа", "Сорос", "Фондация Америка за България" и "Кравите" и ги мелите денонощно. За каквото и да стане въпрос - все едно и също въртите.

са научили две-три думи!А вие само една - товарищи!

а бялата златка и чуколина нещо се покриха и само платените и'м чукундури серат по форумите

Не видя ли как осмърдяха миналия ден националния празник. Между другото на тържествената заря само от тяхната партия нямаше венец на паметника на цар Освободител . Незабавна операция за извеждането на България от ЕС и НАТО щели да стартират...все едно от тях зависи това хахах..

така ги почна крадливите комунета на времето великият генерал Augusto Pinochet а сега чили е първа икономика в латинска америка и правова държава

ревете ли крепостни ? ревете си !

червените бантускотове газ пикаят и това не е в услуга на путкин мордохаев защото цените на горивата падат

За 5 дни ще свалят гарда и ще се приберат на топло.Колите пак ще се крадат, апартаментите пак ще ги обират!

защото във всеки българин е заложено да бъде едновременно патриот и мафиот, крадец и използвач при изгоден случай. И това няма оправяне. Да си чул някъде по света където живеят 2 милиона българи да има сплотени български общества, както другите държави?

Трябва да тръгнат по селата и най-вече в Столипиново!Там стадо бизони да пуснеш и кост няма да остане.

Браво на момчетата. Нека си вършат работата. На плювачите ще кажа следното: само бездарниците критикуват всичко за да прикрият собствената си ялост и неможене. Айде със здраве ;)