17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо им бавят "ПРЕПИСКАТА" за освобождаване под домашен арест повече от 8 месеца ? Не се ли досещат тези дами , че подобни проблеми се решават само с "ДОБРОВОЛНИ" дарения ? Какво чакат ? Розови електронни гривни ли ?

Казуса е повече от елементарен! Иванчева и Петрова- свидетелки, Петко и Ваклин подсъдими. Участващите в комбинацията- районни инспектори в с. Скравена / Ботевградско/.

простовати хфашистчета- сега ще презостроят нивите в Младост и ще дрънчат празни и никому ненужни жилища и офис сгради

Антитъпакът явно е шеф на агитката защитници. Много яростно подкрепя мита за чистите като сълзи лелки. И невинни до доказване на обратното. Ти да видиш... Да ги номинираме за подкупни чиновници на годината. А? Що мен не хванаха с подкуп. Ми щото не съм на правилната позиция явно.

Щото си въшльо безработен. Всичко е рушвет в кенефа. 36000 нови коли са купени за 11 месеца. Да неби да са от заплатки?

Бих желал да поканя Г-жа Иванчева на романтична разходка до заболекаря. Искам да и обяснъ някой неща

Ще и дам жокер”Гешев”

Залагам , че Иванчева ще има ново политическо бъдеще.

Престъпници в политиката с лопата да ги ринеш. Какво е още един на фона на останалите? А пък и щом се куми за подкупи значи става за тая “работа.”

По добре да я направят шеф на антикорупционната комисия. Поне знае как стават нещата.

Щот не искат Миню, Баневи и Арабаджиеви държат в затвора, демек, с гривни у дома нека да стоят крадци за милиони и милиарди. Тетка цецка е толкова тъпа и нагла, че никога няма да се сети да даде оставката си. Аман от олигофрени във властта!!!!

За някои престъпления не трябва да има домашен арест и намалени присъди след споразумение със съда.

Това не и е първия подкуп,на тази крадла,та пари за адвокати,тролове,стачки,заплахи има още мноооого! Жалко за нашите прокурори,че се огънаха пред една тъпа,нискоинтелигентна, фризьорка! Срам ме е от тях!

Стига си драскал лъжи!

Прокуратурата още днес трябва да подаде протест срещу освобождаването на корумпираните вещици.Докато платеното мекере на Иванчева Кърджилов не се е напикал от щастие. След като са светнали като коледни елхи,да украсяват такива в килията.

ГЕРБ май почват да се усещат, че са пътници, но късно е либе за китка! С този цирк срещу Иванчева се самозакопаха!А Гешев може да се прости с главнопрукорорските си мечти!

гробарите се спънаха в Иванчева!Една жена разби и изобличи сума ти калинки!

главен прокурор защото няма истинско юрдическо образование! Проверете сайта на прокуратурата там пише какво "юрдическо" училище е завършил!

Как стана министър? В тази страна всеки послушен дебил е на власт.

Ние гласувахме за Иванчева, кой назначи незаконно без избор кмет след сготвянето на Иванчева!?защо не се коментира това.. .Иванчева няма присъда и трябва да бъде възстановена на поста си Интересно как тя разказа за предстоящото планувано от гроб застрояването на имотите на БАН...Сега разбрахте ли защо оня частник начело на хидрометеорологичната станция изведе института от БАН и го отведе в ръцете на мафията....

фандупкова и цеца-рабфака мълчат по случаят Иванчева-Петрова?

Са навързани като свински черва.

Поздравление за силата и куража им в борбата с корупцията на гроб и ДПС в младост....Сегашния кмет на младост е назаконно назначен БЕЗ избор, престъпниците са в гроб , прокуратурата и парламента, а борещите се срещу престъпността са в ареста....Страсбург не ви мърда на политическа/прокурорска мафио...Чуйте само за какви престъпления с имоти говорят Иванчева и Петрова....адвокатите в България също да не дремат....

Ние,които платихме на Иванчева и продължаваме строителството,също подкрепяме неподкупната кметица! Не сме балъци като Ваклин да си губим времето и да ни размотават по съдилища. Да живеят безстрашните боркини срещу презастрояването! Рушветите вече сме ги калкулирали в цената на жилищата.Но въпреки всичко тълпата масово купува - проверете в Младост и ще се уверите.

Вакльо ще бъде призован в съда за повторен разпит! Няма да е лошо след гнусните му лъжи да му прочетат правата!

Мръсната изнудвачка пак е навън? Ние верно заслужаваме съдбата си!

Да ве, и то напук на ония "неопровержими доказателства", които проКУРатурата твърдеше, че има, а! Даже корумпираната ни правна система не успява да скалъпи обвинение срещу тези, които замениха кметицата, дето сключваше сделки със строителната фирмата на зет си!

Невежият и тъп народ не осъзнава че Иванчева е само върха на айсберга. И после гледат разкошните палати в подножието на Витоша,построени от такива като нея,блещят се,цъкат с език и се чудят с какви пари са ги направили.

още малко и Иванчева и Петрова ще бъдат пуснати справедливо от ареста! Обвинението и лъжесвидетелите се оказаха в много лошо положение пред цяла България! Всеки разбра коя партия е дала поръчката!

Колкото да си съберат багажа за Сливенския

Значи който е по-нахален и креслив,той ще се урежда,така ли? И който има да плаща на топ адвокати и да привлича медийно внимание. А знаете ли колко хора има,които не мърдат въобще от ареста въпреки че са обвинени за по-леки престъпления? Тях обаче телевизиите не ги интервюират в съд.зала.

За Ценко Чоков ли говориш бе, ръб!

Ръб е тоя,който те е правил в пияно състояние.Ако ти се наложи да вадиш някакви разрешителни и се сблъскаш с подли изнудвачи и крадци,няма да си такъв фен на отрепки като Петрова и Иванчева.

Да бъдем ясни и точни! Двете подсъдими не бяха освободени от ареста,както реши съдията и останаха в кауша,както реши прокуратурата и това бе легализирано от апелативният специализиран съд с председател Георги Ушев. Съдията,който освободи от кауша коментираният титан на с. Галиче и го изпрати в дома му е Георги Ушев.

Чоков от к оя партия е?

От ДПС на последните избори

Не знаем виновна или набедена и сготвена, но виждаме масовка и упорита ярост, омраза към двете жени от страна на Прокуратура и 2ра инстанция на съда... Безспорно е презастрояването в Младост и опита на кмет Иванчева да забави това.

но тези всички който лъжесвидетелстваха срещу Иванчева и Петрова и тези които ги съдиха и обвиняваха против закона ще бъдат наказани от Бог! Лъжесвидетелите нарушиха една от 10 Божий заповеди,а другите съдий и обвинители нарушиха законите на правота написани в Библията! Там ясно и точно е описано ,че трябва да има поне двама свидетили които да се разпитват отделно и показанията им трябва да съвпаднат! Там ясно е написато,че съдийте ако не съдят според закона и злоупотребяват ще бъдат наказани жестоко от Бог!

Стига сте го тикали тоя ваш бог навсякъде, бе. Като гейовете сте, дето държат всички да научат, че са обратни.

Съда пусна шофьора премазал две жени. Съда ще чака три дни за мнение на прокурора ,за да бъдат пуснати под домашен арест бившият кмет на ,,Младост" Иванчева и заместничката и Петрова, лежали без съд 8 месеца в следствието.Следователно живота на убитите две жени не струва пукната пара и убиеца е на свобода,а за недоказана корупциона практика от активното мероприятие на спецслужбите Иванчева и Петрова в ареста 8 месеца ,докато властоимеющите не получат признанията им.Правосъдната система в България е разрушена от влиянието и заповедите на управляващите ,,политици"..

направо да я освобождават и това е видяло се е че осъдени грабители в бг няма и няма да има

Май ви е яд,че Иванчева и Петрова засега не може да ги осъдят поради липса на доказателства,и триете много мнения в тяхна защита и подкрепа!

Тази като е взимала толкова рушвети и подкупи да се е погледнала в огледалото и да види че е като крокодил поне зъбите си да беше оправила. Тобива алчност и скъперничество ама чак пък толкова. Да я връщат в затвора и там да си изгние

Зъби се оправят ако имаш пачките на "инвеститорите" и прокурорите, хаха!

Е щото малко се е нагушила. То последното и го направиха публично, а колко има преди това? Само можем да гадаем. Ама трябва да си завършен идиот да си мислиш, че тая работа е чиста.

Ти откъде знаеш, че се е нагушила? Да не си един от ония, скалъпвали тия съшити с бели конци обвинения? Нали сам викаш, че не си била оправила зъбите - ми няма пари жената!

Ти не си ,,Естет" ,а некачествен човешки материал ,с политизиран мозък.

Когато се сблъскаш с изнудвачи и рушветчия и им направиш забележка,те ще ти се изсмеят и ще ти посочат Иванчева за пример.Как с мастити адвокати,медийно внимание и платени протестиращи могат да се измъкнат от пандиза независимо какво престъпление са извършили.

Лелеееее колко защитници си е купила тая кифла. Чиста като водичка "Девин. Ти да видиш какво правят паричките. Колкото Чоков е болен горкия толкова и лелките са невинни.

Ама Чоков нещо не го подържаха с белезници в центъра на София, нали, глупако! Нито оня счетоводител, дето преди 4 дни го разкриха, че е откраднал еднолично 1 млн.! Разбира се, няма нищо общо с това, че точно Иванчева застана на пътя на "инвеститорите"! А!

Виж глупака в огледалото. Как се става кмет на столична община. С умения, ценз, харизма ... И то в България. Ами ако каките са виновни. Какво правим. Защитаваш ги като Матросов на амбразурата. И защо. Или си от платената агитка или тъп. Дано е първото поне не си като.

Става се кмет като народът те избере да замениш предишната гербаджийска кметица, която сключваше сделки със строителната фирма на зет си, глупако! Други глупашки въпроси!?

съдът направо да запише в нпк че подкуп и рекет до 100 000 € е напълно законен!

Хаха, не думай бе, келеменце... Засега тия обвинения лежат на твърденията на доказано корумпираната проКУРатура и на "инвеститорите", които са готови да снесат кеш и на дявола, за да застроят и последното междублоково пространство!

С модерастите трият та трият

Ама то така по стар български обичай - като не ви харесва какво виждате някой друг ви е виновен. То не беше, че някой трие, то не беше че рейтинга бил грешен и подвеждащ. Ама само ако си беше напрегнала тая празната ти кутия дето носиш на раменете може би щеше да е по-добре.

"Ледът се пропуква, господа съдебни заседатели..." Ваклото бушонче ще яде дебелия...

Абсурд. Ясно е като бял ден, че Иванчева е невинна, но трябва да си понесе наказанието задето замести предишната кметица, дето сключваше договорчета за строежи с фирмичката на зетчето си, и застана срещу интересите на тъй наречените инвеститори. Това корумпе Ваклин с пръст няма да го пипнат, защото такива като него пълнят партийната каса.

Най-големият цирк в цялата тази много долнопробна история е, че толкова много хора (над 100 човека били следили и подслушвали Иванчева месеци наред ДЕНОНОЩНО!!!) - и висши магистрати - прокурори и служители от ДАНС НЕ СА МОГЛИ да спретнат една що годе по приемлива версия, за да сготвят Иванчева и се наслушахме и нагледахме на глупостите, лъжите и дори на откровените им простотии! То бива, бива, но чак такава огромна простотия на хора с високи постове к големи претенции не бива! И както каза колега тук, с всяко следващи появяване не само на Дюлгеров и на Ваклин, но и на останалите от гореспоменатите всъщност оневиняването на Иванчева става все по-очевидно, а тези дори и това не зацепват! Или не им е разрешено да го виждат и да мислят.

А ми какво очакваш от некадърници, назначени с връзки. Сега подлогата Ваклинчо ще се оплете много яко на делото и истината ще излезе на яве. Неминуемо е!

Некадърници назначени с връзки - за фризьорската подлога говориш нали. Дето даже като маша на Фандъка не се оправи та трябваше да я разкарат скорострелно.

Поздравления на този Човек!!! Смел съдия и човек! И най -вече , Ваклинов сам каза, че Иванчева никога в прав текст не му е искала пари за подкуп в нейна банкова сметка, тя оШфорки като Гинка няма...та браво на съдията....

Да, всъщност Ваклин не само го призна, че Иванчева никога не му е искала подкуп, но после това се препотвърди и в съда, ме когато е отишъл в ДАНС да се оплаче за забавена преписка, той НЕ Е ЗАЯВИЛ, че му е искан подкуп! За подкуп става дума от фоказателствата, СРС-така само при Дюлгеров и Ваклин, между тях и в разговор с трето лице - за 15,000 лева дадени от човек на специализираната прокуратура да сготвят Иванчева! И са говорели да я карат на Витоша (само чуйте словореда и говора им), а з Петрова е била заплашвана с убийство от човек на ДАНС за да лъжесвидетелства срещу Иванчева! Поздравления за ТОЗИ съдия, но той просто си е свършил работата, остава въпросът какво правим с другите магистрати - прокурорите и съдии ог Апелативния съд, които са очевидно зависими и не спазват и най-нагло нарушават закона!

Pusnali sa gi za praznicite.

“Обвинителите по делото обясниха, че не искат арест за Иванчева, Петрова и Дюлгеров на всяка цена, но все още имало опасност те да извършат друго престъпление....” Обвинителите първо трябва да са наясно вече, че Иванчева и Петрова не са извършили ПЪРВО престъпление, за да говорят за ДРУГО евентуално такова! При тях двете, но не и при Дюлгеров, който единствен досега СИ призна, че е учавствал в корупционна схема, и то като подбудител. И той не би трябвало да излиза от ареста. И най-важното - нека обвинителите да обяснят КАКВО точно престъпление те могат ЕВЕНТУАЛНО да извършат на свобода, според техните мозъци? Да сплашат някого!?!? И то при положение, че са така репресирани от държавата с цялата й мощ, и поне едната е заплашвана дори и със смърт (и да ги закарат на Витоша,...), и то и от ДАНС!?!? От служител на ДАНС!?! А имаме и САМОПРИЗНАНИЯ, че “счециалузиранста прокуратура”, някой от там е дал 15,000 за да бъде “сготвена” Иванчева!!! И така, защо специалузираният съд на тези незаконно се опита да държи двете в ареста, и защо Ваклин и Дюлгеров, както и въпросните служебни лица от ДАНС и прокуратурата не са задържани и с повдигнати обвинения още?

За 8 месеца би трябвало да са решили накъде да духнат ,ако променят мярката им в домашен арест. Никой няма да е изненадан и всички ще са доволни. Желая им успех !

Ще ви се. Те са невинни и няма защо да бягат.

Където подробно е записвала рушветите за различните обекти. О,да бе,забравих.И той е подхвърлен от прокуратурата.Както банкнотите,всички СРС-та и кашоните с пари в колата. И разбира се по указание на прокурорите Иванчева е забавяла преписки с месеци и е обикаляла софийските заведения в работно време.

Срещу двете олицетворения на корупцията Иванчева и Петрова трябва да бъде приложена цялата строгост на закона!

ще бъде приложена цялата строгост към една друга кметица!

Ами за бандита Чоков гривна няма ли ?

най-после някакъв зачатък на неповлияно от Тиквуча правосъдие.. поне ще бъдат със семействата си по Коледа.. бавно всичко ще се разплете и ще лъснат поръчителите. успех на дамите

Брейй много "платени" защитници на този плъх . Нахакана ,долна изнудвачка за пари и спекулираща с властта си това е малко казано за тоз травестит Иванчева. Ама такива боклуци ги пускат и не лежат а заслужава Крумово наказание

защитниците на Иванчева сме много,и я защитаваме безсплатно!Но скоро тези които я обвиниха ,ще имат проблеми с Бога и правосъдието!

“Безсплатно” - тя и тя такава неграмотна и некадърна. Боклуците се събират явно.

Смешници. Целя тоя процес е скалъпен.

Некадърно е скалъпен плиткия ти мозък.Айде заминавай да отваряш скапания квартален магазин,че шефът ти ще те накаже и ще намали мизерната ти заплата.

Да си отвори пак салончето и да не се бърка там, където няма работа и идея какво върши. Цялото и избиране беше голямо недоразумение - компромис, за да не бъде ГЕРБ (вече не ги искаме никъде), но да качиш завършен некадърник на такава позиция е малоумие. Същото като да сложиш кмет на столица от Самоков и гл. архитект червенобрежен. Аман!

няма да си отвори " салонче" защото няма квалификация и диплома за фризьорка! По скоро може да и се отвори място в кабинета кмет на София,защото скоро мястотот ще бъде вакантно!

Ама има квалификация и диплома да бъде кмет на най-големия и развит рацьон на столицата ли? Глупак! Ето от такива като Вас се заформят проблемите. Щяла да тя в кабинета за кмет на София. То вярно, че ненормалници всякакви на всякакви места, но това би било върха на цинизма. Доказано некомпетентен и некадърен да сложиш на такъв пост... Като квартална кметица не се справи и успя да се подведе по цирка, който и заформиха та камо ли за повече. Тази жена не трябва да помирисва повече ръководни позиции.

темида нали е сляпа, отново я прекараха!

подалия сигнал офшорен перачпедераст ваклин

Другарката "Кадиева" тъкмо ще си измие косата и ще си направи маска против пъпки, да се подготви за "ин витрото"...

Язък! Не можаха да ги пречупят да си признаят.

Време е другарката Иванчева да се проба за чавенце, се пак...

Вече не мигат едновременно плюсовете и минусите! Евалла, ще видим как мисли народа (е, и троловете)

и сие също погледнат тук и не се срамотят вече!

А къде е гривната на Чоков....унижения,обиди,недоказани обвинения..как мислите колко ще плащаме като осъдят държавата ни в Страсбург,а бате ви пак ще бръщолеви глупости уж ни лук ял-ни лук мирисал,както случая с Жирардели-той не знаел ,абе че сме прости -прости сме/че ви търпим мурафетите,наглостта и нахалството толкова време/но не чак толкова ,време е да ви потърсим сметка за безобразията и непоправимите вреди ,които нанесохте на държавата ни,крайно време е да започнете да си плащате за масрафа..

Чоков е с огърлица..

След като Чочев се нахрани в ресторант, прокуратурата се засрами и промълви : -Не желаем на всяка цена арест, но...

Не само че се наяде в ресторанта,но след това отиде да разпуска в някакъв бардак!

ние ги фащаме-те ги пускат

факта че съм безследно изчезнал, показва че съм на прав път

Щом са обичат младите нека се вземат, да си искарат медения месец на топло у дома.

Това е малка победа, и за нас. А Ваклин не е изнудван, а е предлагал подкуп, корумпира държавен служител с цел лична изгода.

да бе, насила я кара да иска пари.. ахахаааа

Нарича се склоняване към престъпление

И къде точно в СРС-тата видя ТЯ да иска пари ? Дюлгеров ги е натопил по поръчка.

това е начина кралите да заведат криминалистите при кинтите от други изнудвания