Спецсъдът проучва как Цветан Василев да даде обяснения по делото за КТБ

Пита българските и сръбските власти какви са техническите възможности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЙ се страхува от Цветан Василев?!

Ако на някой не му е ясно как мустакатият банкер се оказа недосегаем в Белград, обяснявам КТБ беше банка на руснаците През КТБ трябваше да минават Южен поток, купуване на БТК, оръжейни предприятия и тн от офшорки на Кремъл (Йончева и тя се облиза веднъж) Василев избяга в крепост на Путя и е недосегаем Основната част от откраднатите пари заминаха за Москва

Бьесьепье и производни

То начинът е един - да дойде в съда и да даде обяснения. Или пък адвокатът му да пусне в залата холограма. Останалите обвиняеми могат да ръкопляскат и на холограмата.

Ти пък от къде разбра къде отидоха парите. Мустака да не е дал обяснение пред тебе вместо пред съда.

Ама то аз лично толкова интервюта съм изгледал по нета, в т.ч. и на дъщерята на Цв. Василев, че не знам тука чуденето защо е. Давности ли чакат да минат, страх ги е, че истината не е тази, която се тиражира официално, че може би все пак КТБ е била не пирамида, а банка, че дупка милиардна не е имало в оповестения и вид, а е имало фирми и заводи заложени срещу кредитите оито законно са им давани. Не знам защо е чуденето. Оманския фонд ни съди и ще го напляскаме май и него по Симеончодянковски, по дупето с милиардче евро, както руснаците за Белене. То молиардите ги вадим от джобовете кат Астор монети иззад ушите май, ако не и по майсторски. Та те доказателства нови няма отде да дойдат - всичко си беше с документи от самото начало. Освен ако нарочно не са губени документи след краха за да се изкарват давани законово кредити за давани незаконово поради неизрядна документация. То точно с този евтин номер образуваха и дупката. Дупка , чието съдържание всъчност налапа един едър млад мъжага и компанията му.

Спецсъда не пита когото трябва! Трябва да се пита бенефициента на откраднатите пари - Русия!!!

Човекът може и да е виновен, може и да е играя, всякакъв може да е. Няма да дойде сам , защото от самото начало те искаха да го разиграват като мечка овързана със синджири, да миу наденат прангите като на Иванчева, за назидание, сякаш сме под турско и сме още в 19ти век, ако не и по-рано. Да ама не. Цв. Василев не е прост човек, поне в сравнение с тези дето го обвиняват. Правосъдие у нас няма, няма пазар, няма демокрация, няма справедливост, няма и възмездие. Затова и той не идва - страх го е за живота му. Ценко Чоков и Суджуклията какво направиха су=ъс свидетели - то не бе палежи, не бяха заплахи.

Още в началото Василев ви поиска видеовръзка за разпит ама вие отказахте защото не бяхте си позамели нещата надявайки се да се ''самоубие'' ама разбрахте че има факти и документи при неваш нотариус и адвокат и се отказахте от тази си надежда.. Сега пак се чудите каква хватка да направите, кой закон да промените заради него както направихе в нк да не ви се четът мемоарите на цацаратори с мерак за ''писатели''..

ЦИРКЪТ СЕГА Е ДА СЕ БЛАЖГИ ОЩЕ ОТ ДЕЛА !!! ИНАЧЕ , НИКОЙ НЕ ВЯРВА ЧЕ НЯКАКВИ ПРИСЪДИ И ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА !!

Съдът проучва... Съвет: има скайп, вайбър, месенджер, космическа връзка. Ами изберете една от изброените възможности.

Много точен въпрос...отговор: доста хора:)

Как така ще дава избирателно обяснения това може това не може, ами че той е обвиняем и трябва да отговаря на всички въпроси на обвинението а не само на които му е удобно.Това да не е концерт по желание.

Няма такива възможности защото е обвиняем и трябва да отговаря на всички въпроси на прокуратурата а не само на тея които са му удобни, много либерално е това но не е правилно.

Трябва да отговаря на всички въпроси а не само когато му е удобно, както би станало по конферентна връзка. Той не е свидетел да има такива права, до колкото се разбира е обвиняем а не свидетел а това са различни неща.

ти от къде знаеш може би теб трябва да попитат да отговориш на това

не знам кой се страхува но ми се струва че не може да избира и не е в такава позиция

много роднински тоз форум бе

Той ви го заяви още в началото - кнферентна видеовръзка ама вие не бяхте позамели стореното от менторите ви та си затраяхте....Такива големи ''професионалисти'' се изкарвате всеки ден а сега сте седнали да ''проучвате'' нещо дето се практикува отдавна .. Попитайтгениялния юрист'' кирилов от вашата опг той ще ви даде ''професионален'' отговор:)))))

Ами да бяхте прочели че обвиняемия има право да запазе мълчание по някои въпроси, на които може да даде отговор обаче пред съда в съдебна зала защото на цацаратори само бунак вярва..

Съдът не може ли да проучи и как беглеца Цветан Василев да бъде доведен у нас и да даде показания на живо? От какво се крие този мошеник?

Василев има да връща 3 милиарда и няма какво да се пазари изобщо!

Крайно време е Цветан Василев да бъде екстрадиран и да дава показания от съдебната скамейка, както е редно за престъпниците като него.

Няма какво да проучват – отиват, арестуват го и го водят в съда!

Този тип требва да се съди за геноцид.Толкова хора вложители в КТБ се поболяха а всички останали българи плащаме откраднатото. И друго,ако властите в Бг наистина искаха да го съдят на живо,можеха да го докарат в "магарешка каручка" от Белград Пандела ,но не само за кокошкарите!

EЙ,много наивитет се лее!!! Първо се мисли и после се плямпа. Защо Цецо е в Сърбия - това води до ЗАЩО се ОГРАБИ от КОГО КТББ. Цецо е машата,която е бронирана от ГЛАВНИЯ КРАДЕЦ, за когото и дума няма!!! Да отговорете си Сърбия на кого е губерния и защо няма да падне прашинка на Цецо и ще разберете кой ни К...ЦА вече 80 г. и продължава и ще продължава!!!!!!!! Стига безакълие !

Явно има много политици и органи от високо ниво замесени с фалита на КТБ които забавят и не желаят Василев да говори пред съда.Като не могат да го разпитват в България защо екип съдийски състав не замине за Сърбия и да го разпитват там а защо не и да преместят цялото дело КТБ за гледане в Сърбия.Върхушката възолзвала се от банката е на власт сега и избягват по всякакъв начин процеса

Ти имал ли си пари там. Аз да изкарани с честен труд в Чужбина. А пРите бяха там не от алчност. Парите на 90% от държавните предприятия бяха там. Като няма бнб това на практика беше държавната и най сигурна банка. Ок Банката фалира. Имаше протестни митинги. Аз се върнах от друг континент за митинга. БЯХМЕ ОКОЛО 80 човека. 20 милионери, 20 кукувици дежурни на всеки мигинг. Около 30- 40 човека вложители. ТОЛКОЗ. ИЗВОДИТЕ ОСТАВЯМ НА ВАС.

Махни го това Бе от ника си. Няма нужда от евфемизми. Пиши си геец поне ще докажеш, че имаш и друго освен заден вход

"...ще проучат техническите възможности за връзак..." ??? абе, тия за телефон не са ли чували...?

petrovito

като гледам, май проучват, как да мотаят за да не даде показания