Коментари - Спецсъдът постанови отново постоянен арест за Миню Стайков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Игра на тронове! Браво! Високата Порта-Империята на Шиши,удари двете вражески на нея империи- тази на Апаша и тази на Разносвача на дюнери и ще ги обескости... А Венценосният Ленторез се намеси в полза на Шиши, защото Апаша и Разносвача на дюнери са взели пари от Дедо Сорос и под "мъдрото ръководство" на Черния Драгалевски шаман бяха решили да спретнат на Лентореза "цветен пуч" и да го гътнат. А колкото до "комунистите" дето пак ги спрягат коментиращите....Да, всички участници в тази война са "комуняги"...бивши....Без Шиши...който е млад и само дебел!...:)

Не защитавам стайков, но.. Гестапо гешев в акция.След , като не можаха да си измислят доказателства по първото обвинение, гестапо гешев и сие си измислиха второ обвинение, за да могат да държат Стайков в ареста и да го смачкат, както правиха с Иванчева и , и си измислиха доказателства и и нарисуваха присъда без нито едно доказателство, каквато не дават и за убийство у нас. гестапо гешев, действа изцяло по поръчка от цветанов(който нямало кой да го накаже, един безкрано нагъл боклук, наследник на сержант от дс-шофьор на началника на ДС генерал Шопов), и всеки може да е на мястото на иванчева и ли стайков.

Мъкаааааааа, ами там байБоко.Цецоапр и компания - кога?!

Поредният олигарх на БСП с по-честен поглед от Милйончева..

А, Тиквата - кога?

След Цецу!;)

Този прилича на изненадан съсел

Върви много хубав сериал :"Доказано невинни". Там прокурорите ги вършат същите глупости, както тук.

Всички тези Миню Стайковци, Баневци и т.н. ако не бяха влезли в заговор с БСП-то да свалят ГЕРБ, още щяха да са на свобода. Баце ги доеше ежемесечно, тези им се досвидяха милионите и повярваха на обещанието, че падне ли Боку и спира ежемесечния рекет. Опитаха да направят к-р капан на Боку Ага Българоубиец I-ви и виж КО стана ! А пък и не е лошо за ГЕРБ да имитира малко работа преди заплата, т.е. да отчете дейност преди изборите ;))

Ми то няма по- нахални от превапцаните комунисти, но БСП са социалисти, а ГЕРБ са превапцаните комунисти. Но се казва, че дигата е точно преди да се пръсне.

олигарси на БСП ще плащат ба Бойко ;)) смешна си, Нинова..