Спецсъдът остави в ареста Миню Стайков и още двама от задържаните

Специализираният наказателен съд остави в ареста собственика на "Винпром Карбонат" Миню Стайков, родственика му Белун Хазърбасанов и собственика на имота, където е бил разположен заводът за цигари без бандерол - Иван Димитров.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е Ветко ?!

Като си плати дължимото, понеже е "позабравил за такса спокойствие", всичко ще си дойде на мястото...

Комунопитеките се осраха с милионерите . Да им здраве!

Ото Винарката---напиши нещо и за сръбските кръчми?:)))))))

Абе винпромът е Бикарбонат, не му научихте името... Карбонат, та Карбонат! Неграмотни списвачи ли сте?

В Монтана се пие всичко стига да е евтино а ако може да е без пари най-добре. Не препоръчвам.

В Свищов също като в Карнобат не точат добро вино. Въпреки, че и там има производител. Виното е блудкаво, с възкисел вкус и калпав аромат. След това ти излизат киселини. Не препоръчвам. Във Враца има една микроскопична изба със собственик пияница но прави превъзходно винце. Ракията му също е много добра. Препоръчвам.

Да не се окаже в крайна сметка, че машините открити в цигарената фабрика са машини взети от Булгартабак София който го закриха.

Абе..Нинова да не излезе отПарламента, за да не я арестуват и нея..?

Нинова Не. Ще арестуват коня.

Така разсъждавам и да вярвам си

След като прочетох глупостите, които си написала, в знак на протест ще отида в кръчмата. И ако повече не се появя във форума да знаете, че съм се напил и съм се удавил в морето. Амин.

Там ти е мястото

Здравейте,искам да ви кажа че изчетох всичките коментари под тази статия,следя новините защото съм от Карнобат и мога да твърдя че ако и съдиите от този сп.съд погледнат от този ъгъл ще има да се смеят сами на себе си.Първо в новините изкачат някакви откачени дядко и плещят глупости а пък върха на сладоледа беше онази превърналата дето каза че целият град знаел за цигарената фабрика.И после гледам една грозна следователка или прокурорка(не съм сигурна)и тя казва,, ние имаме информация,,което означава че доказателства няма само някой нещо е подшушнал обаче по време на кампания в легалния бизнес в Карнобат.и после чета коментари всякакви червени зелени лилави т.нНе Бойко,не Корнелия цялата ни държава такава.Никой не защитавам държавен работник съм и никой от семейството ми не работи за този човек.Но хора моля четете внимателно и слушайте внимателно тука мирише на предсрочни избори!Дано само не провалят човека както направиха с други. Н

Старото име на Миньо Стайков е Махмут Али Станджъ заключен е с родственика си Белун Хазърбасанов намирисва на атака срещу ДПС. Преди 1989 г. беше обикновен селяк.А иначе младия по онова време Махмутчо беше обикновен долнопробен пасивен хомосексуалист. Два пъти в седмицата ходеше до село Чубра да облизва любовните мускули на мустакати чичковци с мръсни потури за по една количка Machbox.

Да ви открехна...Господ наказа Миню чрез прокуратурата защото продаваше молдовска шира смесена със всякакви гадости за българско вино и руски дървен спирт за българска гроздова ракия. А това в светотатство и непростим грях. Голям грях.

Започнаха да крадат бизнеси Бойко и Цецо. Лошо е, защото означава, че са окрали всичко друго от държавата....

Тези не са от големите риби,големите риби са свързани с булгартабак и те ни управляват

В Мелник пък точат от виното на Чърчил. Чърчил пиел само такова вино. Но няма да ви кажа производителя. Тайна...

А на теб ти се точат на устата, братчедите от Мерсин.

Мифепристон купить Мизопростол купить Мифепристон купить Мизопростол купить Мифепристон купить Мизопростол купить Мифепристон купить Мизопростол купить Мифепристон купить Мизопростол купить

хайвани,пускайте невинния човек,той не знае нищо,от 20-тина години има легален бизнес,що сега така,на тиквата ли не се е издължил

Да. Когато Боко стана премиер нали имаше едно показно с качулки през оградата на Карнобат. Ей така, по мафиотски, да се сеща Махмут-чо. Та явно е забравил вноската нещо...

Този Миню Стайков се е взел много насериозно,има се за много голям.Ти да правиш сечено на властелина на "Булгартабак"-Пеевски.Да прозвеждаш незаконно цигари,е това е подигравка с всесилния.Затова е впрегната цялата репресивна машина на държавата.

А пък в механите в Банско точат предимно мелнишко а бутилирано има всякакво. Лошото е, че кмета пак разкопа града. Явно е докопал пак някакви европейски пари за крадене.

В механите на Банско ти не ходиш защото ти е скъпо и ще ти точат пенсията!

Напиши "Пътеводител на алкохолизирания антикомунист"......;)

Мързи ме.

В Афера има прелюбопитен клип от кабинета на премиера (2010) с Бацо, Цвък и...Миню. А и някой вярва ли, че бизнес за 700 (минимум) милиона годишно (само от цигарите)) не се отчита където трябва, и че няма як чадър от властта? Ако Миню има смелостта да пропее, доста народ ще си тури въжето!

В пивницата "При братята" в Керамоти сервират много добро узо. Има и съвсем прилично гръцко бяло вино. Ако си мезиш с рибка влиза чудесно. Но трябва да се внимава да не се опиеш много. Ако се натряскаш юнашки може погрешка да се качиш на феерибота който е отсреща и да се озовеш на Тасос без да си искаш. Случвало ми се е веднъж.

стига си писал глупости! В Гърция навсякъде по заведенията им всичко е добро и качествено! Тези неща ги знаят всички и не казваш нищо ново!!!

Да, да ама не. Само ти така си мислиш...

Много рано си се натряскял с "домашна пукница"! На ферибота за Тасос ще се качиш пиян във фантазийте ти! Веднага ще те запре денонощният пост на бреговата охрана на гърците,и после ще се събудиш арестуван в полицейският участък в Хрисуполи!

Да, да, ако не си платиш. А аз и пиян и трезвен в Гърция винаги си плащам. В България не винаги. Но то тук по кръчмите си ме знаят и познават. Не се сърдят.

Ние от Сливенския затвор те чакаме Миню! Хайде идвай,доведи и бившите си сватове тук...

В шато Бургозоне в Оряхово винцето също е превъзходно. Оряхово е родното място на Ал. Цанков и комунистите ненавиждат тази изба.

А този стар Комун- кадър Стефан, кой го направи консул-монсул, та после и куфарче, и накрая такъв завод и декари с лозя да насади. От къде, а...?!

Братя Минкови също точат много добро вино. Но много зависи къде го пиеш, с кой и как...

мозъка ти е източен!!!постоянно "точиш" карбонатска "гроздова" и затова пишеш глупости!!!

Спонсорите на комунягите ще гният в затвори.

амиии грешиш ….съдиите са наши и ще пуснат другарите спонсори а после ще осъдят България в Страсбург

В карнобатския винпром не точат добро вино. Пробал съм. Не ми харесва. Не препоръчвам. Ракията им също не струва. Препоръчвам мавруд на Загрей и ракия от Старосел. Може и домашна ракия и домашно вино от района на Катунци. Горещо препоръчвам. Ако се прескочи границата, драмска ракия също става.

Защо Боци , вече 9 месеца не е стъпвал в любимите му тв студиа?:))))))) ....само филмчета на ""Цецо Джандар Продакшънс"...?:))))))))

този обвиняем в углавни финансови престъпления защо не е окован както Иванчева??????

въпрос? За подкуп - пранги, публичност,дансаджии с бурки, а за тези доста по- строго наказуеми и то няколко обвинения в престъпления - липса на подобна показност! Дали теаърото е било затад европредЦедателствовто?

Струва ми се, че този път прокуратурата ги е заковала яко. Миню в ареста, синът му офейка, Ветко и Маринка офейкаха, Иванчева на съд, Митю в зандана в Стамбул...кои ли са следващите...мирише на енергетика май.

Пропуснах Трейсовете...

Ами да се надяваме на справедливост при всички разследвания.Нека да покажат че аршина е еднакъв.

СИК- аджии може би ?

Пеевски и Бойко..? Народът очаква истината! Ще повторим 2014!!

Hello! How can I contact Admin? vfgrR55438

А ги пуснахте,а отидоха веднага при Галевите,Ветко и Брендо и повече няма да ги видите... Затова съд до дупка и в затвора за десетки години!!!

Дааа отслабва тила нещо, та те са все свои, все гарвани грозни зловещи! Който е нарушил правилата има си ред , та патрони ли не им стигат, какво става, как може да се изпуснат така!

Комунягите се били занимавали с контрабанда на цигари, кражби и пране на пари. Не може да бъде. Просто да не повярваш...

Хубаво е прокуратурата да се заеме и с чадърчетата на Миню Стайков... Другарката Йотова му беше на рождения ден на този,а бившия вече президент Първанов постоянно ходеше да му реже ленти и да му отваря производства на този,въпреки,че е знаел,какво се върши вътре и какви хора работят там в робство... Напоследък в интернет бая уличаващи снимки наизлязоха на разни политици покрай Бенчо,Миню и Ветко,все БСП кадри...

Дааа отслабва тила нещо, та те са все свои! Който е нарушил правилата има си ред , та патрони ли не им стигат, какво става, как може да се изпуснат така!

Много си объркан щом те плаши БСП? Плаши се от нова Конституция и програмно правителство,както и от нова съдебна система... Прецъфтял гербер си ти!

Гледай Диков. Оказва се (с документи), че чадърът на Миню се казва ЦЦ. И Миню се е срещал с него и ББ в кабинета на премиера. И това е на видео, изпратено от...канцеларията на премиера. Така че чадър има - но е жълт, а не червен

Никого няма да вкарат никйде.

Хора! Таланта на мафиота е в това, да може да използва законите за крадене, това е предизвикателството, това е интригата, от кой ще краде няма значение, той е дявола над правдата побеждавайки я! С логика с насилие, средствата са без значение.

Бойко реже една по една финансовите артерии на комунистите.

А честния частник моллов, обрал БДЖ - кога?

Тоя жив ли е още? Аз си мислех, че отдавна е пукнал от пиене.

ти пък, от пиене!

боко сащо е бил "комуни..."

Бил е боко комунист и продължава да си е,ама добър комунист,страхлив и продажен!

Прежълтял ми се видя банкянеца с магнолиите, може да си прав с кръвопускането.

иван Димитров собственик на нелегалната фабрика за цигари е син на червения кмет на Карнобат? Гатанка: Има ли връзкамежду фабриката за цигари и червената крадлива и престъпна чума?

Я провери Синята крадлива Чума маджо и иван костофф колко открадна.

ама синята и червената са все една и съща "чума"

Никой ли не видя "Винпром КарБОНАТ" в новината? :))

Белун? Абе къде ви намират с такива имена? ВеДко, МиДю...

Бенчо ги изтропа всички .....

мъртъв е

Как ще обвиниш някой в "пране на пари" дей...ба вашта мама .... смотана сей ... ба! Такова понятие "пране на пари" в съда не може да се произнесе и да се впише и да се уважи, гледайте филма В ОБУВКИТЕ НА ДЯВОЛА - "breaking dad"

Иван Димитров е синчето на кмета на Карнобат. Кмета защо е на свобода?

интересна работа наистина, подпукаха хора на БСП. Каква ли ще е ответната реакция?

някой не си е платил 6-цифровката

Все си мисля,че тук коментират хора-реалисти...Ами някой вярва ли,че миню АПАША ще бъде подведен под съдебна отговорност, при тази вярна на шайката съдебна система???????????????? Не е честно,миню до сега е плащал на цецо от Шума - годечко и лидера от СИК. А кметът на Карнобат заяви ,че той и синът му не знаят за цигарената си фабрика,а една баба и внучето й на улицата знаеха...

БСП се пропуква. Никога техни хора не са били притеснявани така.

Трябва и заместник директорите на завода да вкарат в затвора също! И те са в играта!

А за нелегалните цигари гаражно производство, натъпкани със знайни и незнайни субстанции, дето тровят хоратА как ще носи отговорност?