Спецсъдът остави Нено Димов за постоянно в ареста

Според магистратите министърът на околната среда в оставка може да повлияе на служители на МОСВ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Игра на СЪДЕБНА СИСТЕМА в Царство България ... Съмнява ли се още някой, че не е игра? И че не е Царство?

Перник има вода за още месец.... С тзи "сух" зима преди края на март-началото на април не можем да очаквме сериозни дъждове. Перник ще измрат от смрад и болести и водата няма да я намерят в дома на Нено Димов. А министър Аврамова нека обясни, зщо другите язовири са останали не същото ниво - например яз."Искър", а ат февруарии 2019 яз. "Студен" рязко е започнл да спада. Не е ли истина, че покрай ремонта (за който отговоря нейното министерство) за източили язовира и с го оствили н минимум

Да, вероятно след време Нено Дмов ще бъде оправдан...ако не в България, в СТрастбург. ИМенно заради безумните действия на прокуртурат, която от еднат крайност - нищо да не прави срещу мафиотите - изпада в другат - когато трябва д "горят бушони" или да има репресии над опозиционери ги погва извън процедурите. Но арестана Нено Димов няма да реши проблем с водата. Герб са знаели за този проблем още от МАЙ 2019. Защо техният кмет не е упржниил контрол на водата? Защо не е имало разгласа, както сега отрано почват в Ботевград? Нека изилезе Горанов и каже какви данъци е събирал от "Стомана Перник", щом само 22 процент от водат е фактурирана? И Нека Обясни министър Петя АВрамова како значи за нея че "Само" сто и петнадесет хиляди души имат проблем с водата. Нима това е малко? И слага ли в тези хора тя хората от Омуртаг, Ловеч, Ботевград.... Май-май - не. Защото с тях ще стнат близо половин милион души-

Въпрос не е дали е невинен, а начинан по който действа прокуратурата. Делото за КТБ - нахлула в КТБ арестуваха показно Цветан Гунев. Съда го оправда. После Гешев държа 7 часа Иванчева с белезници насред центъра без да й дава възможност да се изпикае, държеше я в пранги в един миризлив кенеф-килия. Делото за НАП- набедиха човек, взеха му компютър и го разпечатха без негово съгласие, без протокол и опис, без нотриално заверяване... фирмата застана зад него- набедиха и фирмата, обявиха я за терииростична, шефът й отива на планиране отиване в САЩ, те обявяват че бяга, той казва че ще се върне, казв в кой ден, те го пресрещат н летището...иззеха всички компютри н фирмата и нулирах бизнеса й. Сег правят същото с Нено Димов . Кой ще докаже, че те не с пъхнли нещо сред документите му, след кто той ВЕЧЕ е бил арестуван когто са ходили в къщата му и не са приемали с протокол?

И какво ще направи , ако е под домашен?

Малките бушони изгарят за да останат здрави главният бушон и инсталацията

мълчи като партизанин и никого не издава. Министърката на околната среда и там още какво, чака да й кажат, кога да замълчи. Яжте краставици, като няма вода.

Мълчи зщото им семейство. Ако проговори, дори да не го ликвидират ще ликвидират семейстовто му, ще изнсилят жена му и дъщеря му и ще му покажат къде зимуват раците.

Но от нас ли или от италянската мафия не знам

А Господин Лъжа? Кога?

Дайте язовир "Студена" на Меди-почетния председател,онзи гениален хидроинженер и мигновено бате ви Меди ще напълни язовира с вода.Как ще го направи си е негова работа-я с някоя хидроинженерна консултация , я по някакъв друг свръхестествен начин.Може и облаците да бомбардира по свой начин , за да завали дъжд.Не го мислете.

Не го съдете. Само го закарайте в Перник и го пуснете на площада.

без нареждане от боко нищо не става....

Има коментари, че ВЕЦ -а е бил на хора, свързани с ДПС. Ако Ненчо е обслужил Сараите, е за бесене. Но зад него и пред него със сигурност в такъв случай има цяла организирана престъпна група! Никой пръста си няма да помръдне, за да я разкрие!

Споко, всичко е показност. Хляб и зрелища за онези 80% Ще го пуснат. Ще му намерят друг благ пост. Да сте чули за осъден политик у нас? Няма и да чуете.

Може напълно показно да го тикнат в панделата!

Нено работи "тънка жичка" - предпазител.... Работата му е да изгори ! Интересна е веригата над него!

вместо да негодува и мрънка, адвокатката да вземе да поднесе благодарности, че не е бил проснат пред министерството по очи с белезници на гърба и оставен така четири часа за всенародна атракция, докато вървят оперативните работи по задържането. Че цацаратурата има традиции в това отношене.

Докато пишем от вкъщи така ще бъде!

Още не мога да се ориентирам.Според мен, ако са му представили листче дето пише,че водата е кът и той въпреки това разрешава да се дава на Стоманата-значи е за бесене.Ама, ако му дават листче,че всичко е тип топ и може, що да не подпише.Съмнясвам се да има м-р,който преди да подпише нещо, да отива и да проверява на място факт ли е или измислица.Не,че нещо, ама да не би други да са направили белята, а той да опира пешкира.Едно време източиха яз. Искър- 675 млн. кубика и остана неизвестен извършител.....

Това че не е чел какво му дават д подпише, не сериозен аргумент. Той е ДЛЪЖЕН да чете. Да, смекчвщо винат обстоятелство е, че не го е направил умишлено, но не променя факта че е виновен. Макар че повечето хора които са по върховете на дминистрацията не четта документите, само ги разпиисват, точно както голямт чст от хората не четат 200 страници докуменит в банките, подписвт договора, но по условие си длъжен да четеш. Затова Нено Димов ИМА ВИНА. Вината му ако щете е, че не е чел... Незнанието не е оправдание в съда! Не и според римското право! Да, МОРЛНО НЕ Е ВИНОВЕН, защото не го е направил умишлено....Но ЮРИДИЧЕСКИ е виновен, защото е министър, отговорен е и е трябвало да следи за тези нещ.

Жертвай офицер, спаси ЦАР!

Мой се опитват да замажат работата като дадат един крадец на тълпата. За затвора са и шефовете на ВМРО и цялото правителство. Надеждата сега е в новия съветник в посолството на САЩ. Корупцията няма място в България!

Имах интересно дело. Фалшив документ с печат и подпис.... Съда излезе, че подпис без печат не е престъпление, а също печат без подпис... И сега... Кой последен е завършил престъплението? Процеса продължава през 2023г поради липса на свободни дати! :)

А следващия за ареста кой е? Горанов може би?

По скоро зам.министъра на Димов... Адвокат Лулчева, каза, че той е бил спеца по язовирите... А, и е от ВМРО...

Негово Величество ще го прави министърр!

право вече умря. то не е нужно вече. да ни е честито.

Няма значение кой винове, кой не Важното е, че сега Бойко им показа, че ако коалиционните партньори му правят въртели, съсвем лесно може да се озоват зад решетките :) Евалата !

България полага всеки ден по 5 километра тръби от Балкански поток / както твърди Б.Борисов/, което доказва, че за една седмица могат да се положат тези 25 километра водопроводни тръби от София до Перник и да се реши проблемът! А сега се вдигат само политически пушилки и властите само будалкат народеца…….Кажете му това на Бойко!!!!!!

То така се полагат тръби ...

Ако са по Евро програми, тръбите ще се положат...поне де-юре, де-факто Перник 2-3 години ще е на режим. 2 месеца приток, после горещо лято, суха есен...

А вие защо вярвате на Господин Лъжа? 5 километра! Ха-ха!

Както казваше Остап Бендер : "Ледът се пука, господа съдебни заседатели !" Предполагам, че не само Димов е знаел за кризата с водата в Перник, а и шефа на предизборния щаб на ГЕРБ, който вероятно му е наредил до местните избори да си затваря устата ! А кой беше шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, моля ви се ? Затова съм силно притеснен на Димов да не му стане нещо в ареста !

Нено е направил толкова зулуми, че време няма да ни стигне да ги изброим.... поръчков министър Но в момента той гърми като бушон, за да предпази тези над него и зад него.... Общественото търпение е 99% изчерпано и министъра просто трябва да бъде похарчен, за да стопира по нататъшна ескалация. С интерес ще следя развитието на делото и ако накрая има оправдателна присъда прокуратурата яко трябва да го загази.

"независим" съд пак целият в бяло, защото доказателствата били недостатъчни и спорни...

Може ли да ги изброиш? Имам достатъчно време. Явно си много навътре с нещата или само си чешеш езика?

Опита за изменение на планът за управление на национален парк "Пирин" и парк "Витоша", бездействие или съгласие във връзка с бетонирането на последните незастроени крайбрежни зони на Черно море. Неспазване на европейските директиви относно "Натура 2000", за което вече сме в няколко наказателни процедури. Вноса на боклук и мръсния въздух...

Нено изгърмя, това е ясно. Само не е ясно как Голямата Барби Аврамова се отърва?

Нено е външен човек. Останалите са лични хора, от Партията - верни като мастии - и Церовска, и Петя, и Нанков, и Аврамова. Те ще паднат като мължа сълза по бузата Борисова - с голяма мъка ще ги споходи съдбата на Цецка, на Делян, на Цветанов, на Пацо Дел Терасо, на Московски .... Оставка, какво и как смеете да искате повече???? После я консул, я банка, я представител на държавата, или просто щастлив милионер....

може би е със свирка се е отървала... или е била опрасквана като каките докато някой е набивал суджук и се е наливал с питие от мишо бирата летейки на правителствения фалкон в компанията на бистришките тигри и лиляна павлова която е толкова кадърна че на който и пост да я сложиш все акъл ще лее и свинска гнилоч

Първите златни белезници и килия.

Вода няма, но боклук има.

Нено сега е момента да си кажеш за всички далавери още от времето когато беше заместник министър , И за концесията на Банско и за боклука и за водата И тн. Няма само ти да страдаш Я!

Тиквата и дружината му трябва да се кремират живи заедно с част от боклука който внесоха и прахта им да се изхвърли извън България а останалия боклук да се изпрати в Брюксел

Перничани искаха кръв, дадоха им я. А иначе кризата е резултата на безхаберие, безотговорност и некадърност на една камара служители. Всичко се гледа през пръсти. И тези служители са си от Перник.

Скоро и ортака му за втория лифт на Банско Далаверко Симеонов ! Псевдо патриота се скрил на дълбоко или си е вързъл релса на врата и е скочил ое " Аспаруховия мост "

Проблема не е само в Перник и не е само в режима на водата. От всякъде са се окъкъкали. И последното нещо, на коетъо ще повярвам, е че сал Нено е виновен.

Така е ... Нено Болкука искАл да не подписва, ама нЕмал желание (да разгневява началниците си) ... Дано да изгние в затвора, а след него Аврамова, Свищовското счети, Бай Ганьо от Банкя, Дръндарския сопол, Мамин Прасчо и всички други креатури на ДС!

Цирк за изборите.

Бойковите червенотиквеничета.

Н.Димов не е за ареста, а е направо за затвора ! Само за лъжите му за боклука заслужава доживотна присъда !!!

Обществеността очаквала, министърът беше покрит дни наред, ако случайно някоя от медиите се престрашеше да го попита, отговаряше нагло, че не знаел, че не била негова работа, министър по водите, не била негова работа, а подписвал и разрешавал, ако не беше пратил Петков документите с подписи в прокуратурата, още щяха да го кътат.

Този си е виновен отвсякъде. Негов си е проблема да проговори ли! Но той чака да го извадят щот доста са в кюпа не само с водата и боклука. Пълничкия дет го защити и той доста е лапал!!!!!!!!!!!

поредният бушон, с който ББ опитва да си спаси задника. Нито е по-виновен, нито по-невинен от останалата пасмина. Всеки от тях трябва да е готов да изгърми когато бб му каже. И е готов.

В България правосъдието е, все едно дяволът да чете евангелието. Спретнаха едно обвинение за безстопанственност, а далаверите на В и К Перник са без значение. Защо не арестуват и Бойко за безстопанственност? Всичкото му недовършено. От магистралите до газовите тръби.

На всеки трябва да е ясно, че нивото на водата в язовир се следи и наблюдава от минимум 15 служби, кметства, управи, дирекции, агенции, комисии, еко- НПО-та, даже и от Европа има мониторинг. Питейната вода е прерогатив и на полицията, ДАНС, МАНС, ХАНС и т.н. Отговорностите се пресичат и взаимно контролират. Няма как да е виновен Нено за "умишлена безстопанственост". Най-малкото нито един документ нее подготвен лично от него, а обстоятелството, че го подписва е форма на единоначалие и не предполага компетентност за всеки язовир.... Така че отсега е ясно - НЕно е невинен по това обвинение. "Умишлена безстопанственост" може да прояви само едно лице - това, което рита мачлета и обикаля да реже лентички. За десет години така разбишка институциите, че вече с трън да се завъртиш няма да закачиш различно от неграмотен гербераст.

Дали има безстопанственост или не е много хубав въпрос за всички министри и администратори, но не е правилния въпрос в конкретната ситуация. Според самата прокуратура са одобрявани едни и същи количества вода за промишлеността, както винаги, ВЪПРЕКИ че водата е намалявала. Е не е ли по-логичния въпрос тук ЗАЩО Е НАМАЛЯВАЛА, след като одобрените количества за инсдустрията НЕ СА УВЕЛИЧАВАНИ?!

Кой има интерес Нено да стои в кауша и да мълчи? Въпросът е с неповишена трудност.

Е, кой му пречи да говори? Адвокат Лулчева е приказлива, но само приказки ни разказва...

Страха да не ''получи'' инфаркт явно:((((((

Капитана носи отговорност, въпреки, че има пилот на борда, който издава команди,капитана повтаря командата на пилота или я изменя! Пилота е съветник на капитана! Същото е и с министъра. Димов е виновен отвсякъде!

Не е така, капитанът е професионалист с по-голям опит и от пилота, капитан не е политическа длъжност и капитанът се назначава по заслуги и умения в корабоводенето. Министърът не е такъв. Министърът на отбраната да не би да е генерал?

Много е опасен. Дръжте го в килията. А холандския изнасилвач дето изнасили момиче в София и е доказан сериен изнасилвач го пуснахте да си стои в къщи на топло. Нямало опасност да се укрие щото имал договор за наем. Смешници.

Холандеца изнасили 1 момиче, Димов изнасили 90 хиляди жени, мъже и деца в Перник!

И плачеш за сецание.

Нямам думи. Изумен съм. Мислех, че само вода нямате.

За оставката на шефа на Митниците- Костов, ни дума.

Не виждам разумна причина да го държат затворен освен за да няма достъп до медиите,

навярно знае нещо което не искат да стигне до публиката. (извинете за преждевременния CR, без да искам).