Спецсъдът осъди Ценко Чоков на 4 г. и 6 м. затвор

Бившият кмет на Галиче бе признат за виновен по 3 обвинения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Добро начало

Чоко Чоко , бех ти фен ама направи неколко грешки, като излезеш не ги прави отново.

Много интересно кой математически гений е сметнал, че 3х3 е равно на 4.5, а не на 12. С подобна съдебна система тази държава никога няма да се оправи.

Имало е и лихварство и престъпна група.трябвало е да влезе за 7-8 години че сега ако влезе ще излезе след 3-4 месеца.внесли го на носилка!в ковчег да го бяха внесли!Като пребиваше хора и палеше коли му нямаше нищо а сега на носолка!Боклук!

Имах предвид 9, а не 12. :)

Негодяи като Чоко трябва да бъдат държани далеч от нормалните хора. Подобни изроди не трябва да излизат от затвора.

Тъй, звучи добре... Но... Присъдата окончателна ли е?! Той вече е излежал половината в ареста... Дали ще влезе за остатъка от присъдата?! Дали ще избяга от затвора?! За ДВЕ или по-малко години в затвора дали ще се превъзпита (горчив смях) или ще стане още по-озлобен срещу съселяните си, които са главно потърпевши от него!!! Кого обслужва държавата - честните и редови данъкоплатци или мутрите и политиците (пак горчив смях) ???!!!

Ами най важното - конфискация на хилядите придобити по нечестен начин декари безценна земеделска земя ще има ли ?

В България Няма Справедливост. Всеки се оправя по единично.

как сички бабаити са болни кат ги фанат?

Защото за толкова им стига сивото вещество - да се преструват на болни ! И всички мутри се сещат, че има закони само тогава, когато им изнася ! През останалото време бият, рекетират и насилват, но като ги погнат подвиват послушно опашка и се разболяват ! Ей това са тези мъжкари - бият слабите и се разболяват пред силните !

Дотук добре, но да видим дали наистина ще лежи и колко ! И като излезне какво ще прави - 100% същото, заради което евентуално ще лежи ! А ако е същото - защо въобще да излиза ! Сбъркано правосъдие ... има хора за открадната кокошка с по-големи присъди, а убийци като този само 4 !

Колко болни хора какви лоши неща вършат! Дето вика народът: "Да би мирно стояло не би чудо видяло!" Вярно е. Явно да си болен ще да е свързано и с това да си лош.... Болестта го мъчила и той затуй се изнервял по- често от здравите хора. Сега май ще полежи за известно време.

Дано се намери някой див селянин да го набучи с вилата или да му пръсне манерката с двуцевката като излезе тоя бедна душица от затвора

Сега го видях в репортаж по телевизията. Ама горкия много зле изглежда. Само евтаназия ще помогне, за да не се мъчи.

Всички мутри, които стигат все пак до съд, до един се разболяват много тежко.

3x3=9x50%discaunt=4,5

малко са му дали на този малоумник. Трябваше поне 10 годинки да е в клетката.

Защо толкова малко? Тия присъди трябва да са двойни при организирана престъпна група.

Тоа му ебаа мамата галишка

Туя гащтник що е без ланците ?!

Значи на този 4+ год за палеж на кола и побой, а на Лерца-убийца доказана на полицай 2 год. Младите и способни българи в чужбина никога няма да се върнат обратно. Никога.

Уникална държава, където един номер минава всеки път когато се приложи. Като че бе вчера, когато същият цирк го прави Маргина в съда. На тия трябва да им се дава награда за оригинален сценарий а на съдиите за продуценство.

И по-големите няма да се върнем. Защото ако се върна....ще хвана гората към хойдутското кладенче.

Тази мижава присъда, да не мислиш, че е паднала от небето?

айде на бас,че след година и шест месеца максимум ще излезе чист като сълза....даже може и по рано

Този за 30 години издевателства и престъпления го осъдиха на няколко години затвор и то след като цяла България го разбра! Е.ати и правосъдието, е.ати и държавата!

ти праиш ли разлика между умисъл и непредпазливост... ама лаеш като всички помиарчета

Този селяндур не трябва да излиза от затвора, там трябва да изгние!

А на бас, че апелативния ще постанови, че това което е излежал му стига и ще го пусне.

Я да цункаш насраният Гъз на глупавият господин борисОфф и да легаш,шви еба майкята и на двамата!

Беше си повярвал много.

Този ще обжалва и ще излезе! Боклук до боклука мила моя майнольо!

Е жалка и смешна , всеки знае как тези 4 години много лесно се редуцират и съвсем скоро извергът - насилник и убиец водач на ОПГ (оневинен по това най съществено обвинение)- защо ли? ще дерибейства на бял кон във феодалния си вилает. Да живей правораздаването, така ще ни завидят и европартньорите, дано го научат още докат сме евро председатели, че да ни дадат шестица за Шенген и еврозоната- първенци сме по върховенство на правото, борба с престъпност и корупция!

Докато не се отсече дървото от Банкя цялата гербаджииска пасмина ще е на свобода

Добър кмет е, с НЕСТАНДАРТНИ методи на управление,но много ефективни, а това плаши БЮРОКРАТИЧНАТА СЪДЕБНА МАШИНА. Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи.

То за крадец на кокошки дават повече! Срам и позор за правосъдието в България! Още милион доклади да напишат от Брюксел за напредъка в правосъдната реформа, борбата с корупцията и организираната престъпност, резултатът ще е нулев!

Единият скоро ще го пуснат, а другите вече са ги пуснали.

Малко му ееееееее

Отново едно голямо и срамно нищо...Ще си врътка далаверите от затвора, а сигурно ще излезе и педсрочно

Срещу скромно пдкупче

Тия свине пак се отърваха....4 г и 6м,и дребни за тях глоби !

Малко е за този идиот .Не мога да повярвам , че е бил на власт. Мъчно ми е за България и българския народ

Какво предлагаш - май само терминал 2 остана няма друга алтернатива или? - да вземем нещата в свои ръце?

Сега е времето Юнкер да ни рече конгачулейшънс и да отвори сърдечно портите на Шенген и Еврозоната за такива примерни борци с престъпността и корупцията ! Да живей!

Само дразнят хората с такива смешни присъди.Да бяха го оправдали све тая.Подигравка с правосъдието и с българския народ.

Не мъчете човека, че като излежи, горко ви - такива грижи ще положи за населеното място и особено за населението, че ще се почувствате обгрижени и няма да си подавате носа навън. Вижте го само колко е болнав и измъчен, съберете му някой лев за чорапи и завивка вътре, че после ще плащате сметките кой какво е правил и казал. А има и рода, те ще подпомагат добрия човек отвън. Сагата заприлича на клана Рашкови, а?

на този само за физиономията и наглия поглед към съда и прокуратурата бих му дал 7 години без право на обжалване , за другото допълнително ... ама си е кадър на ГЕРБ от всякъде , откъде ги изравя Цв.Цв. такива криминални физиономии !?

и побоища. Специализираният съд веднага да се закрие и да поканят американското жури да ги съди. За такива престъпления общата присъда е сбор от всички, за всяко престъпление поотделно, господа набедени съдии.

EС иска да имаме по хуманно отношение към престъпниците .Като стана бягството от Софийския затвор видяхме как престъпниците прескочиха гишето което нямаше никакви пруградни съоражения. Обяснението било щото от ЕС искали да изглежда по цивилизовано.Същия този ЕС иска да приемем и истамбулската конвенция.Тоя Чоков и други като него колко ли майки са разплакали? Няма ли тука едно двуличие от страна на ЕС.