17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми то като измряха всичките свидетели в битови инциденти, как да има осъдителна присъда!

Мили мои наивни коментиращи, докато се дерете да се плюете и бримчите по темата "кой сега ще плаща" и "колко тъп е цецо" (малките букви не са грешка), май пропускате да си зададете въпроса дали "тиквата" наистина е толкова тъп, колкото му изнася да ви се представя, или е доста по-печен (все пак човекът може да си позволи доста съветници, които са малко или много експерти в "определени ситуации"... Така че, питам се, колко ли изненадани ще бъдете, когато максимум до месец научите траурната новина, че "тракторът" е скъсал веригите и скоропостижно се е разделил с живота си. Защото едно е да затриеш някой боклук докато е под "надзор", (все пак би било удар по системата на МВР), а друго нещо е когато споменатият боклук се спомине вследствие на битов скандал, или бъде споминат от "дребен криминалнопроявен". (Тук умишлено пропускаме да споменем, разбира се, че въпросният айдук преди тива вече е стиснал кунката на "бате" и се е навил да си наляга гащите в замяна на оправдателна присъда.) И малко след това е ресто. Тогава е ред на приказката: абе ние ги хващаме, те ги пускат - ако беше в пандиза щеше да е жив. Та така хем се отърваваш от боклука, хем насираш съдебната система, хем си блестящо бял, като току-що изпран, и "европейските" ти ментори ти рукоплещят и ти пеят химни, как ти бориш организираната престъпност, ама съдебната система е говна с лайна... Не, мили мои наивни приятели. "Тиквата" не е толкова тъп...

Цветанов, ти ли си ?

тоя е изключително противен помак!

Дивото племе след племе като ни осъди ще плаща и на него мърша народ власт.

Само дето никъде немога да намеря кой от прокуратурата и разследващите е ВЪРНАЛ заплатата си за тези 8 години докато е манупулирал нещата??? Не прочетох и някой виновен доказано след като има милион обезщетения при тази скалъпена работа да се е бръкнал да си плати щетите.. Правосъдие и раследване и обвинение ще има реално тогава когато всеки по веригата си плаща масрафите ако не се е държал професионално а е изпълнявал поръчка.

Българския "съд" непропуска възможност всеки път да се доказва като институция раздаваща индулгенции най-вече на престъпници от организираната такава! Естествено ресурсите с които разполагат тази "визша класа" на престъпниците дава изключителни възможности да убеждава т.н. "съдии" да взимат "правилните решения"!

Съдиите нямат способностите на баба Ванга и по едно шекерче да разгадават кой какъв е. Тогава Цецо повярва,че е министър, комшията му -шеф на Бопа, нямаше как да не му върви по простата гайда и 8 / осем/ години обикновените съдии и специализираните такива-Конституцията не разрешава да има такива специализирани,но нали сме улави приехме ,че е нормално, та ОСЕМ годинки се трошеха наши пари за да си правят имиджа. Сега пак ще плащаме заради това,че са неграмотни. Ама, на цецо му дреме на жартиерите- кервана си върви, кучетата лаят.....

Правосъдие в България няма, скоро няма и да има.

Най-логичното в тази държава отново се случи. Голямата предизборна пушилка от 2010 на ГЕРБ. Как си представяте престъпник да осъди престъпник.

Дълбок поклон пред г- н Петров, "братя" Галеви, " Очите" и всички, за които се тръби, че са престъпници, че успяват така леко и безнаказано да го начукат на цяла държава, заедно с всичките й " апарати"! Ръка им целувам! Следващите, които заслужават уважението ми, са джингибитата с тъмна кожа, които не само куршум, но и правосъдие не ги лови! Искам и аз като тях да съм тиган- корема пълен, гъза- на топло и държавата да ме държи за дръжката! Едно, единствено, питане към всички глупаци, облечени във власт: Кога лично ще си платите за простотиите, които творите?

В страшните кърджалийски времена разбойниците и хаирсъзите са ги бесели, а в сега те ни учат на морал и се титулуват за още по-голяма гавра доценти! Ужасна страна! Проклет да съм, че останах да живея в това разбойническо-ченгеджийско свърталище!!!

Отговора е Purezeum

Язък само за котенцата на човека. Едва ли се чустват добре в гадния зоопарк, в който ги навряха,.

Това е Удар срещу ОПГ Гроб и лично ЦвЦв ! Сега кой ще плаща за резила който направиха ЦвЦв и ББ след решението на Съда в Страсбург ????? КОЙ ?????

Никой няма да плаща. Нали Цветанов го направиха виден международен полицай_в структурите на Интерпол.

Както винаги НИЕ дето се молим с есемеси за левче за лечение на дете:(((((((

Кой ще пере на Цветанов насраните гащи?

Глупавото стадо че ги понася

Съвсем логично съучастниците се подкрепят ;))) Като решението на ВАП за концесията на летище София . Изцяло в разрез с Конституцията на България . Сериозно ли си вярвате , че ще ви се размине ?!!!! Близкият ви край ще е кошмарен и мноооооо мъчителен . Тик - так .... времето ви изтича ...

да се сеща разкриха ли причинителите на катастрофата довели до смъртта на свидетеля или името на убиеца с брадва на другия свидетел по делото октопод

Кога разкрият кой ''открадна'' тефтера на златанов ......инфаркта на Мишо бирата и сие и още един куп все такива ''случаи''

Има два варианта за съдийите : а/оправдателна присъда б/среща с Мишо Бирата

Щеше да е по-добър премиер 3 мандата. Има в повече сиво вещество от Кауна.

Schilo

Цецо, Цецо! Кой ще плаща сега бе, кратуно празна? Ще продадеш ли два апартамента заради обезщетението?

mnogo intiligenten i umen 4ovek samo da vi kaja

еВа и дира скапани редактори!!!!! Кое от коментара ми е спам бе изме......т? Че днес една коза каза че няма чадъри ли? Или че времето днес и утре го дават слънчево? Или ме БГ е велика само в мебниците?????? Която трябва да триете руските спамове спите, а сега дебнете като орли! Жалки сте? А се имате за свободна медия?!!!!! Срам

на президента Румен Радев към народа във връзка с 10 ноември бе!

Това е мафиотска държава, как няма да го оправдаят. Американския брадър с евросъюзния си васал съсипаха и разграбиха държавата ни, а престъпниците станаха герои...Книги се пишат за тях и сами се избират на изборите. Обаче овчия народ спи дълбок сън смирен с новото робство.

Измислените от Цецо Цветанов-бивш шеф на МВР и семейният му приятел Цацаров арести с екзотични морски имена ,,Октопод", ,,Медузи" и др.негови пиар клипчета за борба с организираната престъпност претърпяха и претърпяват пълен крах.България беше осъдена в Евросъда-Страсбург заради Цветанов за около 200000 евра.Нашите съдии осъдиха държавата за около 1000000лв.за престъпни деяния срещу лекари,офицери , бизнесмени и интелектуалци по заповед на същия този Цветан Цветанов -дясната ръка на Бойко Борисов . Съда си е съд ,но никой не може да върне униженията и подигаравките на които бяха подложени потърпевшите ,така както Цветанов няма да върне парите от решението на съда,а това ще бъде за сметка на данакоплатците.Този дребен политически семкаджия Цветанов, има наглоста да е политик и то от Герб и да бъде морален съдник в държавата ни.

Само да вметнем, че арестите и делото са започнали наистина по времето на Цв.Цв., но Цацаров преди 9 години не е бил главен прокурор. Венецът се пада на тогавашният глав прокурор, Борис Велчев. Последством награден с местенце в Конституционния съд.

Прав си,но Цацаров продължи делото на Б.Велчев.

Мафия. Всемогъща, с преплетени като черва мизерници, безсъвестни, нагли, безскрупулни и алчни. Единият свидетел почина при неизяснени обстоятелства около катастрофа, другият бе пребит...какво съвпадение.. И този излезе чист като сълза. Безнадеждна, обречена държава.

Който не пее е ченге: "Елате хиляди МЛАДЕЖИ ( Б.Г.емигранти от чужбина)- на родната страна надежда"

А кой ще съди Спецсъда ?

Пълен напред, Алексей! Смачкай гадната Тиква и върни справедливостта в държавата ни!

ОПГ-то не успя да се сморазправи с Лоялния гражданин; Боце и Цеце пак се о....а. Октоподът е в МС.

Няма как да е , с ББ са артисти от един театър, цялата демокрация барабар с криминалната приватизация беше един добре режисиран театър, обира на 20-ти век, главния герой са комунистите направлявани от юдомасоните, останалите са пионки.

Правят се акции с название на морска храна ! Така пееше Слави който обича рачел от Тиви и Кауни !

На чия страна е цацаравов ...

Какво мисли Брюксел за нашата прокуратура и съд ?

Споко ! И на тоя ще му четем "Отче наш" в най-скоро време.

Свещени са вярващи глупаци.

Поредната подигравка! Даже не сме и учудени от решението. Умираща държава България! Амин!

Пак ли ще плаща стадото когато ни осъди

Без думи. Закривай държавата.

Някой да не си мисли,че ще ме осъдят??? Няма как да стане! Още от сега знам,че съм невинен и ще осъдя държавата за милиони,а след това с тези милиони ще купя поредния завод,който ще източа! Стригане на овцете му е майката,стригане и дране!

Кой беше тоя Алексей Петров, че не моа се сетя.

Ако всички ние плебейте се изнесем от България и оставим паразитите: цигани, мутри и комунисти, те ще се избият взаимно, защото ще паразитират помежду си, и ние ще се върнем в изчистена от лайна и човешка тиня страна.

Този е зъл демон. Жалко, че прокуратурата не е представила добри доказателства.

може и да е предоставила, но зависи как ги е чел безпристрастния и намащ нищо общо с корупцията бг. съд

Бе тя прокуратурата предостави, обаче разни "случайности" се случиха - един умрял в катастрофа, другия се наденал на брадва (и така три пъти)... и разни доказателства поизчезнали...

Дори най-отчаяният боклук и пристъпник има фенове и защитници. Затова виновни у нас няма и няма да има. Ама престъпниците са милионери, а защитниците им просяци. Щото са много умни.

Разграден двор.

Веднъж пише, че делото е окончателно приключило, друг път, че присъдата може да се обжалва в 15 дневен срок...Изглежда и авторът не е наясно с фактите. А иначе това е още едно от любимите дела на физкултурника Цвъки, което ще завърши с крах и България ще плаща милиони обезщетения. Някъде четох, че по всичките гръмки медийни дела на Цветанов вече са платени над 1,5 млн.лв. обезщетения и сумите още ще растат

Абе наивници български, в пазарна икономика сме, плащат си хората и съдиите ги оправдават...всичко се купува и продава: морал, достойнство, чест, девственост, лоялност, патриотизъм, ...

Абе наивници български, в пазарна икономика сме, плащат си хората и съдиите ги оправдават...всичко се купува и продава: морал, достойнство, чест, девственост, лоялност, патриотизъм, ...

Еех, мутра да си в днешно време, и крилца ще ти поникнат и израстнат..

бай хой да плати осъждането на България в Страсбуг!

Олеле, Боже, в каква държава живеем? Какъв е този съд, че и "специализиран"? Явно в нашата държава, докато стане нормална, не може да има никакви независими съдилища и съдии. А тук е намесен и дългият пръст на ДПС, техен човек НИКОГА не попада под ударите на закона, винаги бива ваден от калта чистичък като например Бисеров неотдавна.

Трактора беше поканил на рождения си ден политбюрата на комунезите, герберастите, десепсихарите, обеднелите идиоти и магарешките фъшкии. Всички се прегръщаха и целуваха и псуваха простия народ..

Еех, мутра да си в днешно време, и крилца ще ти поникнат и израстнат..