Спецпрокуратурата срещу МВР: Не е вярно, че полицай е задържан за трафик на мигранти

Няма доказателства, че сирийският гражданин, ръководил групата, е бил радикализиран

Обратно в новината

Коментари - Спецпрокуратурата срещу МВР: Не е вярно, че полицай е задържан за трафик на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще е радикализиран, такъв добър човек, колко долари е дал до сега.

Ако прекарваш украински бежанци си герой- борец срещу Путин и срещу руската агресия и те награждават. А ако прекарваш също такивабягащи от запалените от Америка войни в Сирия, Афганистан и Ирак, това е забранено и си престъпник. И после всички сме за равни права и нямало двоен аршин. С какво едно украинче е по- човек от едно сирийче?

в Германия ги съдят ефективно, а за нашата спецпрокуратура все няма доказателства

Куршум за всякакви араби ( сирийци, турци, кюрди, иранци, афганистанци) !! както сме ги убивали в продължение на 1400 години, за да я има България.. Корупцията и Престъпността ЗАПОЧВАТ от ""Агенцията за бежанци"". Тя е направена през 1992 г, от Филип ДИмитров от СДС за да го сложат турските ШПИОНИ от ДПС, да управлява БЪлгария за 1(една) година. Чрез тая Агенция за бежаци, арабите прехвърлят ОТНОВО ислямски башибозуци през турската граница... Филип ДИмитров пусна Арабите, които ИЗГОНИХМЕ при Освобождението на БЪлгария през 1878 г и които Тодор Живков ИЗГОНИ през 1989 г, тоя Предател- Ф. Димитров ги пусна ОТНОВО да ЗАВЗЕМАТ България. Обаче тоя ИДИОТ- Филип ДИмитров, ЗАБРАВИ да закрие тая агенция, след като турците-ДПС, спряха да го подкрепят и подаде ОСТАВКА.. Трябват ни Министри, които да РАЗЧИСТЯТ това лайно, останало от Филип ДИмитров- Агенция за башибозуци- бежанци.. И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на нас, българите. После може да ПРЕИМЕНУВАТ ""Агенцията за Българи в чужбина"" на "" Агенция за Истински бежанци- българи"". Ето как българите-бежанци бягаха преди 100 години от тия араби- Нашественци, които сега НАПАДАТ БЪлгария.. Арабите да бягат обратно към Турция с РАЗПРАНИ гъззове, както бягаше Осман Ага през 1865 г. https://glasove.com/categories/skandalyt/news/polovin-milion-bezhanci-idvat-v-bylgariya-sled-balkanskite-vojni

Прокурватурата се е радикализирала, а не сириеца. Той просто им е плащал!

Тези хора от снимката които имат дамо дрехите на гърба си и пътуват натъпкани в камиони са мигранти, а тези които идват с джиповете си тук и ги настаняват на хотел на държавна издръжка са бежанци?

Не разбирам, ако карам в колата си сирийци съм трафикант, ако отида до границата с Молдова и карам урки - не съм трафикант и ще ме дават по Нова.

Шибана, вонящя, мюсюлманска зган!

от тази статия е, че сирийският джихадист е снабдявал прокуратурата с пари, за да му върви безпрепятствено бизнеса с трафика на емигранти към Зап.Европа, затова сега прокуратурата така ревностно го защитава.

а имали доказателства че не е бил радикализиран?