Спецоперация заради убийството на Алексей Петров, МВР обискира офиси в бизнес сграда

Разследващите влязоха в помещения на компанията Cyberone, която предлага услуги в областта на информационната сигурност и защитата на лични данни

Обратно в новината

Коментари - Спецоперация заради убийството на Алексей Петров, МВР обискира офиси в бизнес сграда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са се разбързали толкоз, можеше да почакат още някоя годинка.

От едната сграда до другата я има един километър я не. Ама отне към 7 месеца да стигнат неотложно до там. А може би някой друг вече е стигнал? Знам ли какво да мисля и аз вече?

Хайде на бас, че е за заслуги?! Само не мога да се сетя на кого е бил толкова много полезен?

Значи там няма нищо

Как Колев от бивш шеф на ГДБОП стана шеф в Лев Инс?!?

"Операцията е по неотложност и е свързана с убийството на Алексей Петров" Мдааа, ако смешни, опс. спешни мерки. Както казва един познат - И докато се наведа да го хвана, охлюва се шмууугна в храстите.

След дъжд качулка!

Симулация на дейност, както винаги. Няма да има разкрит извършител.

Ти който ми триеш коментара, а противозаконните коментари ги оставяш, искам да знаеш че ще осъдя дира заради тебе. Трактора го уби мутрата Борисов - Буда, както и всички останали застреляни след краят на соца. Щом се разбра че иска да се включи в политиката и веднага го застреляха по поръчка на Борисов-Буда. Сега никой не търсят ами изполват убийството за разчистване на сметки с други неудобни на режима на Боприсов. И щом мутрата Борисов - Буда убие някой убитият веднага го изкарват пълен боклук и престъпник, въпреки че убитите са същите като мутрата Борисов - Буда, ама на нас ни обясняват че той е честен политик, а те са престъпни мутри Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

и аз не харесвам дир-цензурата, ама ти си пай хапчетата редовно!

Таз година акция ! До година Пак !

Много рано се сетиха... След половин година...Имитатори. Всички улики отдавна са заличени, дебилите се правят на Шерлок Холмс

Е, как?! Колеги сме! Няма да си правим кални номера я!

Яворе и ти стана защитник на мафията...парата прави какво ли не...или си им снасял информация през цялото ти време от МВР..? Нищо чудно Тази мафиотска структора ЛЕВ - трябва да бъде заличена...те са тумора на дължавата!

Всичко в тая държава е по-поръчка и на парче.

Баси всички простреляни мрът. Отиде си соца, отидоха си и бронежилетките.

По неотложност :) От Август то Февруари :) Кък не ги беше срам да го кажат!

Останаха само Маджо, Таки и Маргините:))) Другите са политици:)))

Те червеите вече го оглозгаха, тия се сетиха!!!Всички важни документи отдавна ги няма, ама тия се сетили.....Баси и симулацията!!!!

Правя всичко възможно просто да отместите вниманието на тъпите крепостни селяни какво реално се случва особено в прокуратурата, която аз контролир съм Буда, авие сте просто племе много лесно за манипулиране

Много са се разбрали нашите. Трябваше да изчакат декември 2025

Някой може ли да ми обясни защо настава такава суматоха като убият някой мафиот ?

Gugnelid

Аз ще ти го обясня - запушват дупки, откъдето може да започне да тече информация за това какви ги е дробил убитият и кои са му били аверите.

Тия няма ли да ги затварят вече!

Sm3hurk0

Щом Кибер Зоро ръси мозък, работата отива на изуй гащи ! .. и килъра Ви праща много поздрави от Тъмната Мрежа с маскирано ИП от мрежата Тор.

Да арестуват на просто кри баща му той ще изпее всички замесени

Дядо беше овчар... и живя достоен живот до 90-те.

Баба ми го очисти, че много я дразнеше, ама тя умее да си прикрива следите, едва ли ще я надушат.