Спецоперация в село Синдел след изнасилването на 73-годишна жена

Има задържани за кражба от жп инфраструктура, за битови кражби и един за управление на автомобил без шофьорска книжка.

Обратно в новината

Коментари - Спецоперация в село Синдел след изнасилването на 73-годишна жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицейска операция в такива анклави трябва да има поне всяка пролет и есен, за да е мирно селото. Дано бабата се възстанови физически, а психическата травма е ясно, че ще ѝ бъде до живот.

Абе не са хубави тия работи. Това момче нещо не го слуша главата... Да тръгне да гони баби.... Не знам как наказват арабите за такова престъпление. Само затвор не е достатъчно. Примерно гол на площада вързан за един стълб и яко шибане с кожен колан... До кръв. Срам и позор си момпе

Какво дремеха досега? - полиция, политици и държавни служители трябва да са на минимална заплата, минимална пенция и точка, а да и да работят за тях не да клатят курец. Неможе в пожарна, полицейска администрацич, чиновниците да са същата категоря труд като хората на терен. Един домакин в пожарната същата категориа като пожарникар. ЛУДИ ДАЛАВЕРИ и съучастие на държавния апарат, да се пази сам себе си, а народа да бъде зативан по всевъзможен начин.

Само 15 коментара. Ако беше пострадал помияр ще има 300 коментара. Душевно болен български етнос, затривай се по-бързо.

Ако беше изнасилил след пушене на трева щеше да има вой срещу наркоманите, пресконференции, най-личните щяха да обясняват какви мерки ще се въвеждат... Но щом е след алкохол е нормално.

Спец операторите да не са пропуснали факта, че изнасилвача е дошъл от съседно село на гости на сестра си?

има война. Мобилизация на циганите и на фронта. По половината и на двете страни, за да няма обидени. И на предните позиции. Ако някой оцелее да си го задържат като заслужил ветеран. Знам, че не става. Просто искам да си помечтая и да ми почне добре деня.

Путин не е ли засечен в района?

малиииййй, колко си тъп, русоробе....

освен че полицията отчитат дейност, как това помага?

Наказание за изнасилване, от 2 до 7 години....Това са предвидили нашите цървули, наречени депутати. А нашенските шушумиги ще помрънкат, помрънкат, па ще надигнат ракията с туршийката. Този, с културните особености бил пиян и затова това е простим грях...Нищо, че не работи, но отнякъде намира средства за пиене. Знайно от къде, от чуждите къщи с нашите баби и дядовци, оставени на произвола на съдбата...А това е от най-тежките престъпления, но ще изревем само когато допре до някой от нас.. Затова и лесно са ни завладявали и затова лесно ни владеят и сега. Накъдето ни бутнат, натам отиваме. Няма логично обяснение за овчедушието на тази аморфна, затъпяла маса...

Ами кой избра тези депутати за командири, а?? Сега на 2 Април - пак за тия пукали или за техни подобия ще идете и ще гласувате, нали? А после - пак ще ревете! До кога така, а ????

Нее, сега е модерно да ги наказваме като не гласуваме, нищо че те точно това искат.

Както пишеше в една предна публикация " престъпността в селото е ежедневие" и до този момент това не е притеснявало властта. Сега понеже се случи едно по пикантно престъпление ( да ме прости жертвата за израза) , което получи гласност и властта реши да си направи ПР, а идват и избори и може да очакваме и други такива показни акции ( за съжаление само с медиен резултат) .

Този го оставете свободен в селото … за няколко часа поне…е, похвала, че са го хванали, ама не е кметски син. Хванали незаконно един бус с дърва….защо ли не хванете тези с един бус пари, или те са далече.Да ,всяко престъпление, дори за кокошка е престъпление, но МВР това го може ,стига да има желание, но нека да отидат и по нагоре…

Жамдармерията ще паркира в центъра на селото и ще проверява за "Гражданска отговорност". Накрая ще отчете колко акта за ГО е написала. Такава е борбата с битовата престъпност.

Ако наказанието за изнасилване беше кастрация, надали щеше да има такива "мъжаги"

свършиха ли младите жени, които имат желание, че тия изроди посягат на възрастните жени

До сегакъде спаха от МВР и прокуратурата? Тези престъпления за една нощ ли са или оставиха едни хора да се мислят за недосегаеми 33 години? Ще върнат и от полицията и прокуратурата заплатите за нищо правене 5 години назад?