Коментари - Спецоперация на МВР, жандармерията и прокуратурата блокира Враца и Видин | Днес.dir.bg

Коментари - Спецоперация на МВР, жандармерията и прокуратурата блокира Враца и Видин | Днес.dir.bg

Коментари

Знае се за много неща, но всяка акция търси дивиденти, които нямат нищо общо с правосъдието...

Разбира се. Просто ОПГ МВР затяга редиците...

Акцията не трябваше да е днес, но полюционерите дълго се чудиха как се Вторник - с В или Ф.

Всеки ден да дялкат такива духачи.

Гледам в парламента има едни дето са още на свобода ? Кога ще бъде акцията за там ?

Ха, Враца, Видин...Шегувате ли се? А защо не в Банкя? И кога в Банкя?!? Мишлета.

А с джебчийките по МОЛовете и автобусите,полицията е безпомощна.

ПиАр операция протича предколедно за оправдаване на коледните бунуси и 15-ти заплати в МВР и Прикриватурата. Осъдителни присъди и годни обвинителни актове никога няма, виновни са другите, но най-вече Христо Иванов, Киро, Асен, ДБ, Сорос и ЕС. Каскет Фалконе ли беше казал великата реплика "Ние ги хващаме, те ги пускат!" Или беше другия борец - Боко Меси?

Всичко е постановка и театро за пред наивния зрител и да видят Господарите, че сме готови за Шенген. Интересно, как досега нищо не откриваха, а вече толкова бързо ги хващат. Човек би си помислил, че предварително са знаели кои са и къде са, но не са си мръдняли и пръста по въпроса. Сега обаче....о чудо акция след акция, само дето сега те не се водят от някогашната медийна звезда, Бойко Методиев Борисов.

Ало, Дира - докога ще я държите тая грозотия Златанова под статиите? Колко пари е платила, та я гледаме цяла вечност? То бива реклама, ама нека да е нещо по-хубаво и стойностно!

На това му се вика, събиране на Коледен данък, за непослушните и неплащали през годината.

Тъкмо се чудех къде се покриха разюзданите руски тролове, а то ДАНС ги ударили. Най-после!

Прост си, като непресукан конец и си тъп, като на Дан Колов газо.

Стига бе! Ма те си пият кафето с тях от години?! Да не са на коледен банкет в момента а журналята да са се объркали какво се случва?!

Оня ден бяха хванали един старец,че си отрязал една елха за Коледа и го бяха налазили полиция,горски,прокуратура,че дори и медиите,а тия де изсякоха горите и изнесоха дървата никой не ги закача и за тях нищо.е това е равносметката! Същото се случва и сега,налазили са най дребните престъпници,а ония горе не само,че не ги пипат,но и ги пазят! кога ще видим такива шумнио акции срещу политици,олигарси,прокурори и съдии,кога,това иска да види народа,не тия пиар акции,дето текат вече 33 години... Сегашната прокуратура и МВР се превръща в бухалка на политици и олигарси спрямо останалите! Тия де съсипват държавата са недосегаеми,преследват се само палячовците и се правят шумни акции с красиви имена,излизат медиините звезди Каскета и Сарафов да се хвалят,как са хванали сульо и пульо,но за истинските престъпници ни дума,ни вопъл,ни стон,интересно е,че и медиите вече не ги питат,ще имаме ли политици и олигарси в затвора... Най интересното е,че преди време вкараха някой от олигарсите по арестите,но после ги пуснаха,явно бе поредния цирк,а онези осъдиха държавата в Стразбург и народа плаща за наглостта им да оберат държавата и нас самите,демек прокуратурата им помогна те да осъдят народа,а не обратното,е няма такава държава и няма да ни приемат никога с това правораздаване,в което горят само мишките!

В онзи регион троловете са местни махараджи на турския султан.

А в Парламенто, коги ще влезнете, там са Тарторите бе неуважаеми МВР,жандарми и ти нагла каскетуро!?

Тия освен, че са неграмотни/ за тях външен и вътрешен министър е все едно/ са и без всякаквво усещане за крвсрта/ приличност! За тях тази противна снимка сигурно е с изключително красива! Това лице с тази фотография е ШОК, със сигурност, жената има и други снимкм! Дир, това е обида, а не постижение

В Червения Северозапад?

Северозапада отдавна не е червен. Тъпа и стара опорка. Там от години коли и беси ДПС.

Кога акция в Сараите на Доган ПАша и везира му Пеевски? Кога обвинителен акт и влязла в сила ефективна присъда за някой по-нагоре от районен кмет (Иванчева)? Кога?

Ами то вече няма барбекю за бутане, какво да правят там?

Срам и позор ! Чак сега ли бе Гешев разбра, какво става ? Че за тия схеми се знае от години и изпълнителите са същите! Адвокатите им знаят със сигурност, преди ти да разбереш! Сега мизата ще се вдигне и всчки от системата ще се облажат! Празници идат Зън_ эън- зън

По изборите сайта на ЦИК друго казва.

Мутри вън!? Е, вън са.

Ами попривършили са парите на службите, та за това е цялата дандания! Пък и на наличния състав следва да се раздават бонусчета, коледни, и прочие, че иначе пак ще излезнат да чоплат семки, да пушат( не е ясно обаче какво) или пък да пийват водица, дам....

Кампанийна показност, хаотични мерки и действия, някакви медийни пушилки без трайни резултати - ето срещу това се бунтуваме българите, а и заради това ни сритват от Европа. Там, когато се разбие банда се нищи докрай, конфискува се всичко, разкриват се връзки с политици, адвокати, счетоводители, консултанти, банки и финансови институции. Тук ... забележете станалото с бандата на "интелектуален титан", като Митьо Очите. Дори, онзи БСП кадър и общински гуру в Бургас остана незасегнат, парите и фирмите му ги оставиха, уж конфискуваното се оказа пак в негови ръце срещу смешно откупуване на "търгове"... гавра с българите, заради шайка полицаи, прокурори и съдии "инвестирали" и "оземлени" по Черноморието. Реално България и службите нямат и еда разбита престъпна група, поне една която да служи за показност. Т.е. и службите ни са част от цялата схема. Е, как и какъв Шенген искат политици и бизнес. Дори онези "врагове на България" не са извадили и по-сериозните доводи, като санкциите по Магнитски

Абе той тоя същия и юмрук беше вдигнал, ама накрая сам си призна, че го преметнали и него!

в Банкя няма какво да търсят,има една наследствена къща и това е. Ама ако почнат да търсят из 12-те спретнати кащурки на Дамаджаната,ще им трябва поне половин година. А защо не питаш и за Кико Простото и ококореното зъбато асковлийче,ощетили държавата с милиони

А, в Плевен кога?

а кой ще му мете нааканото? Или "извинявайте другари, ама се опраайте сами."?

Отново ни занимават с някаква "спецоперация", каквото и да значи това. Отново ни разказват приказка без край. Какво се случи след предишните "спецоперации" примерно срещу наркоразпространението или срещу тафикантите на хора? Има ли осъдени, има ли отнето имущество? Пълна мъгла!

Що, какво им в Плевен?

показва че гетата са гласували за другиго. Но ти си пиши. Норма гониш.

ти какво искаш от джурналистите? да ти пишат за птичките и пчеличките?

Може би по този, показен, начин ще натрупвате точки за Шенген ли? Не, няма да стане така...!!!! Трябва да вкарат в панделата ония които дърпат конците на организираната престъпност в България. Но това няма как да се случи, тъй като който и да се опита да прави такива неща, ще е между НЕ ЖИВИТЕ. Примери мнооооого в нашата 33 годишна история на свобода и демокрация, през която въпросните организирани престъпни индивиди окрадоха милиарди, включително и от еврофондовете.

Абе стига и ти с вашето Израждане бре! Костадин, просто зае мястото на волния болен, това е цялата работа!

При "крадеца" Борисов еврофондовете наливаха реки от пари. Махна се Борисов и реките пресъхнаха. Явно ЕС не можа да намери кой от умнокрасивите жълтопаветници да ги краде.

ами Копейкин му взе руското финансиране на Волен. Освен това Волен, с изцепките си достатъчно девалвира имиджа на партията си и Москва реши, че Атака е неуспешен проект. А и кой български националист би кръстил телевизийката си Алфа? :)

Окръжна прокуратура, съд и адвокатска колегия във Видин и Враца, също трябва да бъде обект на контрол и специални проверки от страна на надлъжните органи в България. Защото случаите на некомпетентност, а говори се , на зависимост и корупция, не са един или два. Некомретентни, винаги с помощ от София.

Май пчелички жужът в главата ти.

Авторката да се засрами, "блокира" или "блокираха" трябва да е заглавието? То бива неграмотност, ама вече...

Нищо повече от ПР акция. Ще хванат някой друг кокошкар и до там. Ще ги държат на топло, щото времето навън застудя и ще ги пуснат по живо, по здраво. Щото с предните "акции" не стана същото, много шум, ама накрая колко ефективно осъдени имахме? Всъщност така и не се разбра.

Ти, и такива като теб, не могат да схванат, че тия които дърпат конците, не са публични личности. Дори и Борисов ако не слушаше, до сега отдавна да е умирисал трънките.

Абсолютно точно! Не знам защо имате толкова малко плюса, че и минус за разкош. Толкова му е акъла на Ганьо... Никога не разбираме какво става после, след тези жалки акцийки. Мен примерно, като гражданин ме интересува какво става към момента с автокрадците Бабичката и Македонеца, арестувани наскоро в процес на работа? Или пък колко от онези извратени разпространители на детско порно са още в ареста? Или пък онези стотици нарко разпространители от неотдавнашна акция "Бяло"? Винаги съм се чудил и какво се случва с някоя огромна сума в евро или долари, хванати в тайник при Капитан Андреево, примерно..?

Съдиите отсъждат кой е виновен и кой не е толкова виновен. А съдиите са истинските червени барони в България.

Спецакцията - ед.ч. пълен член - ”блокира”, т.е. правилно е написала авторката!

Определено идат избори :) Май. някоя Чайка пак ще долети тоя път за изборите не на главен прокурор

А не е ли "полицията и жандармерията блокираха"? Или са сложени само за вкус.

Тиквата, ама той цитира думите на Сталоун от екшъна Кобра ;)

Коментари - Спецоперация на МВР, жандармерията и прокуратурата блокира Враца и Видин | Днес.dir.bg

Коментари - Спецоперация на МВР, жандармерията и прокуратурата блокира Враца и Видин | Днес.dir.bg

Коментари

Знае се за много неща, но всяка акция търси дивиденти, които нямат нищо общо с правосъдието...

Разбира се. Просто ОПГ МВР затяга редиците...

Акцията не трябваше да е днес, но полюционерите дълго се чудиха как се Вторник - с В или Ф.

Всеки ден да дялкат такива духачи.

Гледам в парламента има едни дето са още на свобода ? Кога ще бъде акцията за там ?

Ха, Враца, Видин...Шегувате ли се? А защо не в Банкя? И кога в Банкя?!? Мишлета.

А с джебчийките по МОЛовете и автобусите,полицията е безпомощна.

ПиАр операция протича предколедно за оправдаване на коледните бунуси и 15-ти заплати в МВР и Прикриватурата. Осъдителни присъди и годни обвинителни актове никога няма, виновни са другите, но най-вече Христо Иванов, Киро, Асен, ДБ, Сорос и ЕС. Каскет Фалконе ли беше казал великата реплика "Ние ги хващаме, те ги пускат!" Или беше другия борец - Боко Меси?

Всичко е постановка и театро за пред наивния зрител и да видят Господарите, че сме готови за Шенген. Интересно, как досега нищо не откриваха, а вече толкова бързо ги хващат. Човек би си помислил, че предварително са знаели кои са и къде са, но не са си мръдняли и пръста по въпроса. Сега обаче....о чудо акция след акция, само дето сега те не се водят от някогашната медийна звезда, Бойко Методиев Борисов.

Ало, Дира - докога ще я държите тая грозотия Златанова под статиите? Колко пари е платила, та я гледаме цяла вечност? То бива реклама, ама нека да е нещо по-хубаво и стойностно!

На това му се вика, събиране на Коледен данък, за непослушните и неплащали през годината.

Тъкмо се чудех къде се покриха разюзданите руски тролове, а то ДАНС ги ударили. Най-после!

Прост си, като непресукан конец и си тъп, като на Дан Колов газо.

Стига бе! Ма те си пият кафето с тях от години?! Да не са на коледен банкет в момента а журналята да са се объркали какво се случва?!

Оня ден бяха хванали един старец,че си отрязал една елха за Коледа и го бяха налазили полиция,горски,прокуратура,че дори и медиите,а тия де изсякоха горите и изнесоха дървата никой не ги закача и за тях нищо.е това е равносметката! Същото се случва и сега,налазили са най дребните престъпници,а ония горе не само,че не ги пипат,но и ги пазят! кога ще видим такива шумнио акции срещу политици,олигарси,прокурори и съдии,кога,това иска да види народа,не тия пиар акции,дето текат вече 33 години... Сегашната прокуратура и МВР се превръща в бухалка на политици и олигарси спрямо останалите! Тия де съсипват държавата са недосегаеми,преследват се само палячовците и се правят шумни акции с красиви имена,излизат медиините звезди Каскета и Сарафов да се хвалят,как са хванали сульо и пульо,но за истинските престъпници ни дума,ни вопъл,ни стон,интересно е,че и медиите вече не ги питат,ще имаме ли политици и олигарси в затвора... Най интересното е,че преди време вкараха някой от олигарсите по арестите,но после ги пуснаха,явно бе поредния цирк,а онези осъдиха държавата в Стразбург и народа плаща за наглостта им да оберат държавата и нас самите,демек прокуратурата им помогна те да осъдят народа,а не обратното,е няма такава държава и няма да ни приемат никога с това правораздаване,в което горят само мишките!

В онзи регион троловете са местни махараджи на турския султан.

А в Парламенто, коги ще влезнете, там са Тарторите бе неуважаеми МВР,жандарми и ти нагла каскетуро!?

Тия освен, че са неграмотни/ за тях външен и вътрешен министър е все едно/ са и без всякаквво усещане за крвсрта/ приличност! За тях тази противна снимка сигурно е с изключително красива! Това лице с тази фотография е ШОК, със сигурност, жената има и други снимкм! Дир, това е обида, а не постижение

В Червения Северозапад?

Северозапада отдавна не е червен. Тъпа и стара опорка. Там от години коли и беси ДПС.

Кога акция в Сараите на Доган ПАша и везира му Пеевски? Кога обвинителен акт и влязла в сила ефективна присъда за някой по-нагоре от районен кмет (Иванчева)? Кога?

Ами то вече няма барбекю за бутане, какво да правят там?

Срам и позор ! Чак сега ли бе Гешев разбра, какво става ? Че за тия схеми се знае от години и изпълнителите са същите! Адвокатите им знаят със сигурност, преди ти да разбереш! Сега мизата ще се вдигне и всчки от системата ще се облажат! Празници идат Зън_ эън- зън

По изборите сайта на ЦИК друго казва.

Мутри вън!? Е, вън са.

Ами попривършили са парите на службите, та за това е цялата дандания! Пък и на наличния състав следва да се раздават бонусчета, коледни, и прочие, че иначе пак ще излезнат да чоплат семки, да пушат( не е ясно обаче какво) или пък да пийват водица, дам....

Кампанийна показност, хаотични мерки и действия, някакви медийни пушилки без трайни резултати - ето срещу това се бунтуваме българите, а и заради това ни сритват от Европа. Там, когато се разбие банда се нищи докрай, конфискува се всичко, разкриват се връзки с политици, адвокати, счетоводители, консултанти, банки и финансови институции. Тук ... забележете станалото с бандата на "интелектуален титан", като Митьо Очите. Дори, онзи БСП кадър и общински гуру в Бургас остана незасегнат, парите и фирмите му ги оставиха, уж конфискуваното се оказа пак в негови ръце срещу смешно откупуване на "търгове"... гавра с българите, заради шайка полицаи, прокурори и съдии "инвестирали" и "оземлени" по Черноморието. Реално България и службите нямат и еда разбита престъпна група, поне една която да служи за показност. Т.е. и службите ни са част от цялата схема. Е, как и какъв Шенген искат политици и бизнес. Дори онези "врагове на България" не са извадили и по-сериозните доводи, като санкциите по Магнитски

Абе той тоя същия и юмрук беше вдигнал, ама накрая сам си призна, че го преметнали и него!

в Банкя няма какво да търсят,има една наследствена къща и това е. Ама ако почнат да търсят из 12-те спретнати кащурки на Дамаджаната,ще им трябва поне половин година. А защо не питаш и за Кико Простото и ококореното зъбато асковлийче,ощетили държавата с милиони

А, в Плевен кога?

а кой ще му мете нааканото? Или "извинявайте другари, ама се опраайте сами."?

Отново ни занимават с някаква "спецоперация", каквото и да значи това. Отново ни разказват приказка без край. Какво се случи след предишните "спецоперации" примерно срещу наркоразпространението или срещу тафикантите на хора? Има ли осъдени, има ли отнето имущество? Пълна мъгла!

Що, какво им в Плевен?

показва че гетата са гласували за другиго. Но ти си пиши. Норма гониш.

ти какво искаш от джурналистите? да ти пишат за птичките и пчеличките?

Може би по този, показен, начин ще натрупвате точки за Шенген ли? Не, няма да стане така...!!!! Трябва да вкарат в панделата ония които дърпат конците на организираната престъпност в България. Но това няма как да се случи, тъй като който и да се опита да прави такива неща, ще е между НЕ ЖИВИТЕ. Примери мнооооого в нашата 33 годишна история на свобода и демокрация, през която въпросните организирани престъпни индивиди окрадоха милиарди, включително и от еврофондовете.

Абе стига и ти с вашето Израждане бре! Костадин, просто зае мястото на волния болен, това е цялата работа!

При "крадеца" Борисов еврофондовете наливаха реки от пари. Махна се Борисов и реките пресъхнаха. Явно ЕС не можа да намери кой от умнокрасивите жълтопаветници да ги краде.

ами Копейкин му взе руското финансиране на Волен. Освен това Волен, с изцепките си достатъчно девалвира имиджа на партията си и Москва реши, че Атака е неуспешен проект. А и кой български националист би кръстил телевизийката си Алфа? :)

Окръжна прокуратура, съд и адвокатска колегия във Видин и Враца, също трябва да бъде обект на контрол и специални проверки от страна на надлъжните органи в България. Защото случаите на некомпетентност, а говори се , на зависимост и корупция, не са един или два. Некомретентни, винаги с помощ от София.

Май пчелички жужът в главата ти.

Авторката да се засрами, "блокира" или "блокираха" трябва да е заглавието? То бива неграмотност, ама вече...

Нищо повече от ПР акция. Ще хванат някой друг кокошкар и до там. Ще ги държат на топло, щото времето навън застудя и ще ги пуснат по живо, по здраво. Щото с предните "акции" не стана същото, много шум, ама накрая колко ефективно осъдени имахме? Всъщност така и не се разбра.

Ти, и такива като теб, не могат да схванат, че тия които дърпат конците, не са публични личности. Дори и Борисов ако не слушаше, до сега отдавна да е умирисал трънките.

Абсолютно точно! Не знам защо имате толкова малко плюса, че и минус за разкош. Толкова му е акъла на Ганьо... Никога не разбираме какво става после, след тези жалки акцийки. Мен примерно, като гражданин ме интересува какво става към момента с автокрадците Бабичката и Македонеца, арестувани наскоро в процес на работа? Или пък колко от онези извратени разпространители на детско порно са още в ареста? Или пък онези стотици нарко разпространители от неотдавнашна акция "Бяло"? Винаги съм се чудил и какво се случва с някоя огромна сума в евро или долари, хванати в тайник при Капитан Андреево, примерно..?

Съдиите отсъждат кой е виновен и кой не е толкова виновен. А съдиите са истинските червени барони в България.

Спецакцията - ед.ч. пълен член - ”блокира”, т.е. правилно е написала авторката!

Определено идат избори :) Май. някоя Чайка пак ще долети тоя път за изборите не на главен прокурор

А не е ли "полицията и жандармерията блокираха"? Или са сложени само за вкус.

Тиквата, ама той цитира думите на Сталоун от екшъна Кобра ;)