Спецоперация на ГДБОП срещу лихвари блокира част от Видин

Престъпната група е давала заеми на малоимотни хора, а след това е използвала насилие при събиране на вноските

Обратно в новината

Коментари - Спецоперация на ГДБОП срещу лихвари блокира част от Видин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тази държава където неможе да се справи с едни цигани

Сега ще ви светна за тактиката на циганката: 1. тя взема пари от лихвар 2. понеже се е прехласнала по своите племенни и културни особености - твърдо убедена в личните си способности - започва да го кълне (лихваря) да се спомине скоропостижно. 3. посреща новината, че лихваря е жив и трябва да погасява заема с широко отворени от учудване очи. 4. изненадата прераства в ужасен ужасон - и тя с прискърбие продава 13 годишната си внучка (пак в съответствие с ромлянските традиции) на 50 годишния лихвар. 5. истината лъсва - и в малкото останали свободни медии се прокрадва новината за мазния 50 годишен педофил снабден с булка. 6. БХК яростно започва да защитава "щастливото семейство" и България е осъдена в Страсбург да заплати 300 000 евро обезщетение. Толкоз (за без пари)

Кокошкарска история ... Истински бандити ... едва ли някога ще хванат ...

забраняват лихварството. А християни, евреи и мюсюлмани се издържат главно от него. Как така?

и корана забранява лихварството бе неграмотен ! за ислямски акаунт чувал ли си ?

Гледа добре са екипирани, охранени, бюджета дава колкото искаш. Може да сте спокойни...........не

Не се хабете драги аз ще довърша бедните в България.

Дочоолу събира помощи за Мравояда и Курни!

А операция срещу банкери и брокери на имоти кога?

Трай си баце че идат избори!

Имаме си нинджи ! Оборудвани като за случая с каски тип " Удар по главата с кол или винкел " .

Даваш на боклуците пари, не ти ги връщат и даже ти пращат полиция. Никой не те е карал насила да взимаш пари, Щом не може да вземе от банка и е опрял до лихвар, значи тоя боклук виси на всичко живо.

Да позная: "единият квартал" се нарича Бончова махала? Известен като "Нов път"? :)) И там живеят само шведи.

..леко реторично: Защо така все преди избори? Лихварите държат голям потенциал от бедни гласоподаватели по места. Изглежда властта инвентаризира активите. П.С. : изтрийте ми коментара и ще го пусна същият.

Тия палячовци не могат да си справят с нищо .

Ше ги фанете баш за големите лихви. Иначе качулките ме кефят!

Време е баш лихварите от полицията да си съберат дължимото.

Ще им хванете лихвата !?

Арестантите след като ги освободят ще имат регистражия в полицията или в ГДБОП?

А дали някога ще има спецоперация срещу банките лихвари?

каква е ползата от тези театрални постановки? да ги дават полицаите по телевизията ли?

Ала- бала. Пепеляк в очите на наивния скотяга.

Че и баба Вида ли станала лихварничка? Нали уж само пенсионерка там, нали уж все били бедни, обезлюдени и западнали, а виж ти, пари на заем лапат.А откъде ги връщат? Значи са се позамогнали покрай мостовете, трафика и Подунавието. Сега остава и английски да учат в езиковата гимназия, ако още я има....... Малоимотни, казвате...Май първо са малоумни, после другите последствия.

Убава работа ама сиганска.

Много шум, 1 седмица арест, после на свобода да се грижат за децата си, после свидетелите се отказват и тия същите след 1-2 месеца са навън с паднали обвинения.

Ей отчитайте ги тези пари ей

Почнаха с предизборните акции. Измамниците се знаят но само вдигнат шум и ги пускат. Нито затвор нито конфискации на имущество. Пушилка!

В България има 24 търговски банки. За миналата година тяхната печалба ще бъде около 1,3 млрд. лв. У нас има множество други финансови къщи които също дерат кожите на тези които вземат кредити от тях. На всичкото отгоре има и неустановен брой лихвари, а при тях е страшно. Лихварите могат с лекота да приберат имуществото на този който спре да обслужва кредита си. Единственият изход за това е те да бъдат премахнати физически, стават за сапун, а от пишниците им могат да се правят дръжки за дамски чанти. Мисля, че първата която ще си купи такава чанта е Деси от Дуловските села.

ЩОМ ПРИ НАС 5-МА НЕГРИ ПОЛИЦАИ НАПРАВИХА НА ДРОБ СЪРМА 1 НЕГЪР НА 29 ГОДИНИ ЗА 3 МИНУТИ БОЙ КАТО КУЧЕ И ТОЙ ПУКНА .... НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА КВО Е ПОЛИЦИЯТА ...

Кажи му видинчанин и повече не го обиждай...

Толкова прост народ, толкова пропаднала държава, какво очаквате,да изчезва по-бързо че само мъчи хората, коя нормална страна ще търпи мафията до такава степен да е обсебила живота и, ами нашата, защото тук мафията си има държава

Оставете кокошкарите и се заемете с онези едри риби от нексо.

Немате ли операция кюлче?