17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стана интересно!

Много фуражки, се началници. Та полиция , та вътрешна сигурност, та прокуратурата. За да се" задържи " не да се " арестува " друга фуражка пак началник. Първите трима видяли, че " процедурата върви гладко" За два комплекта, но това не е достатъчно. Извършват се........ действия,........ мероприятия. Тепърва! При такива очевидци! Напънала се планината и родила мишка! Имам чувството, че тази вечер ще има тежки финансови преговори. Все още няма повдигнато обвинение срещу четвъртата фуражка, според прокурора. но пък има. Явно срещу неизвестен извършител.

Пропуснал съм в предпоследното изречение, извинете " следствено дело ".

Много служители в кат и мвр, трябва да са извън системата... Но как, като са семейно обвързани и има материална изгода...

Нищо ново под слънцето , схемата е много стара и се прави навсякъде. Много автокъщи вадят транзитни номера на коли които не са в БГ от там на автовоза и пристигат тук готови за продан. То е ясно че щом става с коли ще става и с камиони , просто тези не са се отчитали и сега ще ги накажат.

Във Варна корумпираните катаджии все още ги виждам в униформа ! Някой интересува ли се от имената им и какви дела вършат ?

затънали сме в лайна,а устите им не се затварят.Говоря за пминистрите и шефа им.

А на Дондуков1 спецакция кога ?

Значи, не ха-ха-ха, ами ХА-ХА-ХА и ако мога - и с по-големи букви. Идиоти, най-накрая ви светна за стая № 4 на пръвия етаж в КАТ ВТ, а ? Мизерници, до сега не знаехте ли ? А? Има ли някой, дето не е сърбал попарата на Пламен, т.е. не се е редил по 2-3-...-55 пъти, щото Пацо все нещо не харесва ? Ама има и друг начин, с платена "глоба" на неговите хора вън, дето чакат за да регистират кола и хоп, минаваш за 2 минути. А нещо да кажете за една автокъща срещу Ромпетрол ? Айде, да не казвам, "органите" не може да не знаят, щом целият град знае, а и нека има съспенс...

А защо не казвате коя е фирмата? Голяма новина щом така умела пропускате информация!

Трябва ли да ви казвам, че собственикът на камионите с фалшива регистрация е червен комуняга или вече се досетихте сами?

Бившо ченге ?

за него не знам дали е "червен комуняга" ,но за теб със сигурност зная , че си такъв боклук ! Снощи сам си призна или беше пиян и ...забрави ! БОКЛУК си ,защото ближеш там ,където си ...акал ... БОКЛУК си ,защото наричаш така , тези , част от ,които си бил и ти ,когато си бил на ...ДАЛАВЕРА ! КАКТО ПРАВИШ И ...СЕГА !