Спецакция "Хавала" срещу трафика на мигранти се провежда в цялата страна

Вътрешният министър Иван Демерджиев заяви, че действията ще продължат и през следващите дни и не само в България

Обратно в новината

Коментари - Спецакция "Хавала" срещу трафика на мигранти се провежда в цялата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мюсюлманската БЕЗЛИХВЕНА банкова система Хавала е Законна в много западни държави. Но се опитват да в унищожат защото силно конкурира Западната Лихвена система. При мюсюлманите лихвата е харам,мръсно нещо.

Я, някой от МВР да вземе да обясни защо са кръстили акцията"Хавала"... щото Платежната система хавала, разчита на надеждна мрежа от агенти за преводи за извършване на плащания извън банковата система, в случая "мигрантите" не носят пари в брой, но знаят от кого могат да поискат такива... дори и в България, при това без да останат доказателства на хартия;)

затова са я кръстили. какво има да обясняват?

Следващата спецакция ще се казва "Кавала" и ще е насочена срещу нелегалните труженички по магистралите...

При Бай Тошо що нямаше незаконно пресичане на границата на НРБ ??

Щото беше диктатура на комунизма и никой не искаше да идва тук. Освен това се стреляше по преминаващите границата

при бай тошо защо не се раждаха и гледаха повече от 1-2 деца?????????? айде да видиме дали можеш да го измислиш????

А защо след него и по едно не се разжда , а ако се роди ще да е недоносено????

при бай Тошо терористи минаваха въоръжени за западна Европа през България без ядове........ минаваха и наркотици и контрабанди всякакви. Парите отиваха в държавния баланс, щото ни трябваше конвертируема валута. тогава държавата се издържаше то тия бандитски неща Всъщност Борисов възстанови системата от соца чрез ГДБОП. Само че сега парите от бандитите не отиват за разплащателния баланс на държавата. Сега тия пари отиват по чекмеджета........

Ама на украинските "мигранти" им плащаме по 100лв на ден + 5-звездни хотели. Те защо не са в лагери, като всички останали, а се джиткат без пари навсякъде?

Защото не пресичат границата незаконно, с помощта на каналджии, а бягат от истинска война само на 300км от нас и са официално признати за бежанци на ниво ЕС. Защото 2/3 от тях могат веднага да започнат работа и да се интегрират в нашето общество без това да е проблем или заплаха за някого (не са агресивни, не ходят с нож в джоба, няма да се опитват да ти наложат шариат. ето ти няколко очевидни причини.

Тичайте да им носите стълби и и кисело мляко

Идиоти...

Вижте Европейци, българската граница не се минава за 50евро. Информацията ви е грешна. Тук борим здраво трафика на хора. Те българите не ви вярват, вие мислите че Европа ви вярва. Хората са казали, ти го плюеш, той мисли, че дъжд го вали.

Кога ще има акция срещу гербавата и ДъПъСъ мафията разграбила България, не и докато държат сборището на паветата,милицията и най вече институциите за правораздаване оглавявани от Шрек и др корумпирани отрепки.

"Хавала" някакъв хибрид между "Кавàла" и "хвалà" ли е?

по- подходящо име на акцията е Ала - бала!

Цялата таз акция е с привкус на Халва.

Заловените депортират ли се ? Трафикантите ОСЪЖДАТ ЛИ СЕ ? Всичко е ала балистика , вижда се че България е безсилна да направи нищо нито от вътрешни нито от външни врагове !!! Да си купим на зелено Галактика , да финансираме всички и всичко което ни заповядат ! В момента у нас по новинарски данни имаме 29 000 чужди войници , да ни пазят от Русия а напаста идва от Турция с която сключваме " исторически договори" а те ни искат за рая ?!?

И защо в цялата страна, нали влизат през границата. Да се украпи охраната на границата а не да ги гонят по пътищата. И къде е ЕС, къде е фронтекс, къде са нидерланците да помогнат за прасичането на тази напаст.

абе ти тъп ли си? никой не пресича границата на своя глава, сам - без някой да му е казал къде, без да има уговорка за превоз и прочее. Всичко е платено и организирано много по рано, и от много по-далече... Нали не мислиш, че ей така пресичат границата където им скимне, после чукат на вратата в първото село и "мерхаба, може ли да ни закараш до Драгоман, ето ти по 1000 Евро на калпак"? Акцията гони тези - кандалджиите, помагачите, тези които вземат $$$ за прекарването. Като ги сецнат там, като няма кой да ти уреди транспорт през БГ, и нещата ще си дойдат на място. Много правилно действат.

ИНТЕРЕСЕН ЩЕ Е КОМЕНТАРЪТ НА ХОЛАНДСКИЯ ПРЕМИЕР ПО ПР АКЦИЯТА... НАЙ МНОГО ДА С Е РАЗСЪРДИ, ЧЕ МУ СЕ ПОДИГРАВАМЕ НА ИНТЕЛЕКТА...

почти са уцелили името на спецакцията, само едно к вместо х и щеше точно да пасва на наименованието. Да питаме ли как мигрантите се оказват на сръбската граница, или на всички ни е ясно как става това. То вече и няколко такива хванаха от системата на МВР, които прекарват мигранти в багажници и бусове, така че май е обществена тайна !

НОВИНАТА ДНЕС Е, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ РАДЕВОТО ВРЕМЕ, РАДЕВОТО ДОБРУВАНЕ! ЩЕ РАЗПРАВЯМЕ НА ВНУЦИТЕ КАКТО ЗА 3 000 ЛВ ДОЛАРА ПРИ ВИДЕНОВ, КАК ПРИ РАДЕВ СМЕ ЗАРЕЖДАЛИ БЕНЗИН ЗА 3,50 И СИРЕНЕТО Е БИЛО 30 ЛВ КИЛОТО! ТОЙ ДАВА НЕВЪЗМОЖЕН МАНДАТ НА ДРУГИТЕ РУСКИ ДРУГАРИ ОТ БСП!

А кой е възможния мандат според теб?

Вижте дивите пенсионери тичащи като слабоумни гризачи в градския транспорт

Радев е проекция на Борисов....Е, малко повечко е учил, но е същият. Даже Борисов е природно по-интелигентен, основно заради силно развитата си интуиция. Лошото, както и при Костов е, че е много алчен и властолюбив, което ги прави лесни мишени. Борисов има и още един порок - похотливец е...като чичо Стефчо от балета и операта. Къпе ги с душа в банята.

Милиционерите организират акция кавала. Колко ли ще го надуват?

Тези канали се организират,протектират и работят под ръководството и с участието на служители на МВР! Обикновените старшинки са просто изпълнители,намесени са гомеми шефове! Тази акция цели да се отстранят шанаджиите!

Най - долу е трафиканта, после е полицая, после е полоковника или генерала от МВР, после е прокурора, а най отгоре са висши политици, тези дето ги гледате по телевизията. Те взимат най - голямата пара.

Ако партия ГРОБ не бяха окрали парите за ограда и бяха направили стабилна като през соца нямаше да има емигранти. И къде са българските граничари от тъй нар. комунистическо време, където се стреляше без предупреждение към нарушителите?

То, това даже не е ограда, а по-скоро телено ограждение. Оградата е нещо сериозно. 90-те години беше премахната от демократите. Сега искат да я връщат, хахааа.....ДПС forever. Дупе да ни е яко, като дойде Ердоган с башибозука да ни клатят отзад.

Стига с тези спецакции че останахме без родна милиция, и кога ще потърсят отговорност за некачественото поставяне на оградата на границата между България и Турция, страх от чингето валери симеонов ли има

От милиционера Боку е страха…..пък и им изнася. Нали си раздават пачки от мигрантите. Всеки дава по 1000 евро за минаването през България…..в МВР си раздават по 5 евро стотака и на министрите и на пРезидента дават процентче……

Нещо за ГЕРБ? Кой организира тия канали и тая мафия? Кой направи от МВР преразпределително дружество, което събира и раздава пари от сутеньори, наркотрафиканти и трафик на хора според Вас? Добре че са турците, да ни спасят. При нас трябва да арестуват поне 1000 човека предимно ръководители в МВР и да ги осъдят ефективно, за да има дори минимален ефект. Сега удрят една групировка за сметка на друга. Имитират дейност. А дори арестуваните до края на седмицата ще са пак в бизнеса. ГЕРБавото МВР е организатор на каналите и корумпетата в прокуратурата ги пазят.

ГЕШЕВ ДА ЗАМИНАВА СЛЕД ТОЯ ПОГРОМ НАД ТРАФИКА ЗА ХОЛАНДИЯ С БЛАНКАТА ЗА ШЕНГЕН! ХОЛАДИЯ ДА ПРИЗНАВА КАПИТУЛАЦИЯ И ДА ПОДПИСВА!

Хахаха докато отиде до Холандия арестуваните ще са пак на свобода и пак ще водят мигранти

Благодарим, че ни информирате! Днес няма да прекарваме бежанци в бусове. Ще почиваме. И утре е ден.

Не бой се бе - само за пред телевизията. После продължавате.

ГЕШЕВ ДА ЗАМИНАВА СЛЕД ТОЯ ПОГРОМ НАД ТРАФИКА ЗА ХОЛАНДИЯ С БЛАНКАТА ЗА ШЕНГЕН! ХОЛАДИЯ ДА ПРИЗНАВА КАПИТУЛАЦИЯ И ДА ПОДПИСВА!

Една група за пред хората хванат а други 50 групи минат с експорт от полицията тия ала бала ги приказвайте на ЕС

А колко служители на МВР са задържани, щото иначе няма голям смисъл

РАЗГРОМИХА ТРАФИКА! ТОТАЛЕН ПОГРОМ НА ПРАСЧО СРЕЩУ ТРАФИКА! РАЗКАЗА ИМ ИГРАТА!

Пушилка!Тя акцията трябва да е вътре в МВР,щото без некой от вътре ше стигнат само до Малко Търново!

От това което е зделано по време на ТУПИ. Трябва да се унищожи. Каналджийство шуробаджинащина. Касички къщи за гости тук и в Барса по света. ТУЛУПЧЕТО обсеби България купи подкупи всичко и вся. Дори и на запад и изток. С народна пара. СЪД И ЗАТВОР.

Вместо да се преследват "мигрантите", да се преследват тези, които организират "миграцията". Например, сОрос се похвали, че ще финансира с 5оомлн. миналата година, "мигрантите". Видно е, че соросоидта съдейства в логистиката, медийна, политическа и правна подкрепа на тези незаконни действия.

Добре де затвор за каналджийство, а затвор за пропускане на нелеганли емиегранти през границата на републкиката няма ли да има? Оставят ги да минават границата и после си играят на котка и мишка по магистралите.

Докато не видя осъден политик (затвор и изземане на имуществото) тия акции са просто отчитане на дейност. Не пред българския народ(ние отдавна сме в будна кома), а пред ес да може да ни вкарат в шенген за да може нашите дупедавци да си въртят далаверите заедно с еврогейските политици, Който си мисли, че в еврогейски съюз няма корупция много жалко за него.

Ти нормален ли си, да чакаш от "ес" помощ срещу "миграцията"? Ми стана любопитно.

Научи се да четеш и да вникваш в съдържанието и тогава коментирай.

Сетила се Мара, да се побара.

След шумния провал на Гешефтурата с Нексо е необходима нова димка за материала.

Не зная дали има друга Прокуратура в света, която да вдига толкова шум покрай акциите си и накрая резултата - както винаги ГОЛЯМА КРЪГЛА НУЛА

Гешев, пак ли димки предизборно за БиТиВи. Айде стига вече. Не си и смешен. Само жалък. Всички видяха некадърността ти и пълната ти некомпетентност покрой гафа с Нексо.

Еее, Гешев - ама трябваше освен БТВ да поканите и екипи на Нидерландското и Австрийското БТВ. Така само цялата пара в сVирката

По-добре да я бяхте кръстили акцията " каскет хвалба"!

Сега е момента! След пр акцията веднага да се командирова до Холандия МВР- министърът на Фигуранта с бланка за Шенген и да подписват! дееа ваща маа проста милиционерска!

Как се превежда това Хавала ? Сериозно питам.

Нещо като Кавала

Сигурно доста милиционери са изгорели ?!?!?!??

Нито един - спи си спокойно !

Каскет ПР, нищо повече! Обаче и с това няма да залъжите, нито Австрия, нито Холандия!

И в 17 часа, край на работния ден. Когото хванали, хванали. Акция детско столче в колата кога?

Шило

Да бяха го казали по-рано, че и тези дребни риби да се скрият! Същата работа, като предишната "акция", тази за наркотиците. В осем часа гърмят медиите, в осем часа и пет минути, апашите са се изнесли вече на "дюшеци"

Хванали сте дедовия , тез не са се отчели

Как може действащ министър да се хвали, как чужда държава извън ЕС пази границата му?!? Поне като копирате тиквата го копирайте правилно. Тиквата се хвалеше, че си има приказка с Ердо…

Ден година храни! А хаирлия да е!Наслука