Коментари - Спецакциите на МВР: 99 сигнала за изборни нарушения и 19 досъдебни и бързи производства до момента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милицията на Чорапчето Юмручков се намесва в изборите. Както си му е обичайно още откогато Чорапчето постави Рашков. За да победят неговите хора и на обикновените хора да им се разкаже играта. За да не гласували например селяните, дето хранят гражданите. Да не гласували циганите, а само малолетните. Дай да видим сега следващата марионетка от Кеймбридж ли ще ни я докара или от Новосибирск. За да може Чорапчето, което печели изборите признавайки си че 4 години се борил да свали редовно правителство, да си разиграва коня. Половината козешки, половината московски, както се полага на рогатия.

комунделите в действие!! оф прави избори по девети септември! тоя кретен, дето е служебен министър на вътрешните работи, още пет работни дни де, може ли доа обясни, щото е и "адвокат"как може да има изборни нарушения като още няма избори?!!! изборни нарушения може да има само в деня на изборите, и то от съмнало до стъмнало!

Малко преди 18 имаше 180 акций и само един с условна.

Добре де ние на тези избори за партии ли ще гласуваме или за квартални магазини и заложни къщи? Защо не разследват партиите за търговия с гласове а ромските махали?