Спешно свикаха председателски съвет в НС заради нотата от Москва

Депутатите нямали информация, чакат министър Теодора Генчовска да разясни ситуацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не харесвам Нинова,но адмирации за нейното изказване.Браво

Твърдо против съм русофилията. Против съм и американофилства. Това са лоши признаци. Признаци на обществена нестабилност и ментална обществена слабост. Все пак против съм безсмислените действия особено в изключително важни неща каквато е политиката. Подобна провокация просто беше безмислена. София се рине в турци и араби;района около Лъвов мост, халите и джамията е все едно човек е в малкия Истанбул и никой от Българските власти не прави нищо за това, но иначе взели да гонят руския персонал в посолствата. Това е абсурдно . Поне вие като медия обърнете внимание на думите ми и вижте какво се случва в центъра на София с тези турци и араби, нещо страшно е! Трябва ли да стигаме до кръвопролития за да се обърне внимание на проблема? Турците у арабите трябва незабавно да се махнат от България а джамиите в държавата да започнат да се закриват, на чели с тази в центъра на София.

Руснак + шантаж = нищо ново под слънцето.

Какъв шантаж, брате, ние сами се навираме между шамарите, после се чудим откъде ни е дошло. Ама каквото сам си направиш....

Au reste, après nous le déluge (След нас, ако ще и потоп!).

Естествено, че трябва да скъсаме дипломатическите си отношения с Русия! Това вече е ставало при Стефан Стамболов. Освен това сме натовска държава и в ЕС. А НАТО е категорично против Русия. А също така трябва да направим и правилния цивилизационен избор!

Само дето нито една натовска държана досега не е скъсала дипломатическите си отношения с Русия. А ние все се правим на по-християни от папата.

Кретен

Този идиот Петков изглежда страда от някакво умствено неразположение. Не може нормален човек след всеки тежък гав да минава в обяснителен режим до следващото неадекватно действие. Оставаме с впечатление, че някой го държи яко за топките и периодически му нарежда какви поразии да причини на държавата, която управлява поради овчия електорат. Този индивид ще свърши зле!

Вече и децата разбраха, че Простото Киро носи огромни щети за България, а още повече вреди носи неговата държанка разгонената Лена. И докога ще се търпят тези отвратителни фигуранти в политиката на Родината ни. Лошото е, че до тях е един друг лумпен, дебелака Христо Иванов, който допринася за тоталния провал на това вредно трио през последните шест месеца на вътрешната и особено външната ни политика!!!

Ние ще ви плюем в лицето, но вие недейте да си ходите, стойте. Киро, все имах Бацко за един от най-видните "интелекти", ама ти майка си по-бетер и от него. Поне мъж бъди, като кажеш нещо задна недей включва. Няма проблем, в неделя ще отлетят 173 руски граждани, посолското училище на Наум няма да работи повече, а в него учат и български деца и деца на най-различни дипломатически мисии в България. Някои хора целия им бизнес е построен на стокооборот с Русия, пак няма драма, още няколко хиляди на пазара на труда. Кирчо, през цялата студена война САЩ са изгонили по-малко дипломати от Русия от колкото ти за времето на некадърното си управление.

ТЪПОТО!!!

мръсно на руснаците казвам аз.

Насъскването от нашите "партньори" и "приятели" от Козяк и Брюксел дава мигновен резултат. Следват още по-високи цени на горива и суровини, но какво ни пука щом отстояваме повече от всеки друг евроатлантическите ценности....

Абе, че има много "дипломати", може би е така, ама и че не се гонят по тоя просташки начин от минетчията, на който даже македонците му го набиха днес с промененото в последния момент френско предложение, тва и най-големите русофоби не могат да го отрекат! ТРЯБВА ПЪРВО ДА СИ БЪЛГАРИН, ДА ПОСТАВЯШ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА НА ПЪРВО МЯСТО, ПРЕД ТОВА ДА СИ РУСОФИЛ, РУСОФОБ ИЛИ АМЕРИКАНОФИЛ. А ПРО100 КИРО Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ЗАРАДИ МАКЕДОНИЯ, ЗАРАДИ ОБЕДНЯВАНЕТО НА НАРОДА В СЛЕДСТВИЕ НА БЕЗОБРАЗНАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА. Трябва да си пълен инфантил, за да се радваш на тва изгонване, или може би пък да си помак или потурчин българин, който се мисли за турчин тук.

Хамериканчетата колко са в Бг?

Край на ултимативмия тон. Шут в гъза на буля Мутра Фанова и закриване на руската шпионска централа!

НЕКА ДА ВИ НАПОМНЯ, ЧЕ ЛИТВА И ЕСТОНИЯ ОБЯВИХА БЛОКАДА НА КАЛИНИНГРАД И НЕ СЕ НАВЕДОХА НА ПУТЯ! ТУК Е БЪЛГАРИЯ И НИ ДЪЛЖИТЕ УВАЖЕНИЕ! АКО НЕ ИСКАТЕ ПРАВ ВИ ПЪТ! ПОНЯЛИ?

Литва откри офис на Тайван във Вилнюс и сега Китай блокира внос на продукция от ЕС, в която има латвийски компоненти, та сега се оплаква как може Китай така да я притиска икономически, че и всички които имат икономически връзки с нея.

литовски*

Редно е да се говорят верни неща. Литва блокира за Калинградска област стоки, които са в европейските санкции:))) Ние също сме ги блокирали и изобщо не сме се навели - даже спазваме по-строго и не купуваме газ:))) Разумът е невероятна привилегия за човешкия род, съветвам да го ползвате:))))

Бойкикев ЩЯЛ ДА ИСКА ИНФОРМАЦИЯ, моля ви се! ... Корнелия, набий КАНЧЕТАТА на ДЕБИЛИТЕ!

Киряка Стефчов изчегърта ББ, Гешеф, Газпром, Македонския въпрос, зеления преход, плана за възстановяване, 25 стотинки от дизила, ддс от пастите и пухкавия бял хляб, руските дипломати, украинските бегълци, целия "политически елит" наред със статуквото на територията, сега остана да изчегърта и мизерното население

+Пощите, кибер-атакистите,ваксите, цепките по стените в църквите,

Чакаме Генчовска да кацне? Боже, какво доживяхме! Тия заспали невежи до война ще ни докарат и ще запрашат за Америка първи.

Копелдак мръсен, ще дойде Видовден и незнам в кой бункер ще се скриеш.

Единственото спасение за България е незабавното обявяване на президентска република. Не може разни пещерни русофоби закърмени зад океана да управляват Българския народ.

Орки, ВЪН!

с две гърди да защитава митрофанова. Нищо ново! Сега остава да се притекат но помощ на макетата и да денацифицират, както се оплакват от северната.

Ми то 1:1 с това на Костадинов. И Петков ли вече е Петкопейкин и слуга на Путин и Митрофанова? Някой от гладките мозъци гласуващи за ПП ще ни осветли ли по въпроса?

На Кирлив... Кирчо не трябва да му се позволява да напусне държавата. Съд и да изгние в дранголника на каторга!

Тоя изглежда иска да ни вкара във война...

Да му се сложи гривна. Да не отпраши с някой чартър. Така де.

До сега не бях виждал Харвардски педера от Канада, но то било УЖАСНО НЕЩО !!!!

Едно нещо се разбра последните две седмици. Че наистина Външно министерство се управлява паралелно от зам. министърката на ПП която си прави собствена политика и си прави каквото и нареди Кирчо и каквото му наредят на него от ЕС и САЩ. Видяхме го с РСМ, сега го видяхме и със Русия. Реално тази държава в момента се управлява много по-зле от колкото преди това от един човек от джипката - сега пак се управлява от един човек но този човек взема решения на тъмно и под натиска на чужди държави.

Чакам момента, в който управляващите в България ще започнат да носят отговорност за действията си. В началото на 20в. всяко правителство е съдило предхождащото го. Дори Стамболийски е бил в затвора. Ако се държим като овце,управляващите ще се държат като чобани. Факт...

България получава шамар и браво. Удрят я, "приятелите" и отстъпвайки у казват "браво, не се предавай!".

като си закрият посолството да с вземат паметниците и Радефф, Копейкин и вся остальная сволачь

и да ни обявят война

терен за англосаксонски експерименти

А колко са служителите на колониалната администрация, прикрита под формата на американско посолство?! Като зная колко е голяма сградата на Козяк мога само да си представя колко по 110 човека работят там. Или всичките са "културни аташета"?

А след като те не успяват, москалския посланник организира преврат срещу Александър Батенберг Добре, че Стамболов се намесва( за тва и до днес го проклетисват рубладжиите) От 1886 до 1896 няма диплом. отношения с московията, България извършва ускорено стопанско развитие, в началото на 30ти век е най развитата икономически на Балканите Второто прекъсване е след болшевишката революция, до 1934 България отново ускорено се развива Преди 89, винаги се сравнявахме с 1938, и в някои показатели изостаяахме Ма щяла тлъстата свиня да се изнесе от пасольството А ДАНО А ДАНО Ще осиротеят местните рублояди Българската икономика ще диша по свободно А ДАНО

Извинете а вие какво пушите ?

120 към 12 дипломати. Честно ли е? Русофилите да ми отговорят.

Изчисли пропорциите на населението на двете държави бе , русофоб!

Ни пречи и ние да имаме 120?

Еби се. Честно ли е един педеруг два дена да разправя, че изгонил нам кой си, с три да разправя че не той, а някаква секретарка.

Ако се научиш да смяташ, ще ти стане ясно, че Руската федерация има 170 милиона жители, а Бъпгария е около 4 милиона постоянно пребиваващи тук. Изчисли съотношението и прецени кой колко дипломата може да издържа в съответната страна. Ако пак не ти стане ясно, виж колко са Щатските дипломати в България, и колко са нашите във Вашингтон. Ако пак не разбереш, значи си безнадежден случай...

В България живеят над 100 000 Руснаци. Нормално е посолството им да е голямо. Но виж Българи в Русия са малко. Не може да смяташ 1 към 1 броя на дипломатите без да съобразиш населението което живее в тази територия.

математиката ти куца, както впрочем на повечето българи..

Глупости говориш. Бройката ли е водеща причина? Значи не са шпиони, а са много? Уточнете се без извъртане.

Котенце, отговаря ти даже един англофил: честно е. А ако не е, да закрият тези бройки без да ги обвиняват ей така, дрън-дрън...

Имаме само 12 дипломати, защото нямаме ПАРИ за повече. Защо да хрантутимм в чужбина калинки, любовници и педеруги състав на по ва

ПреДАТЕЛСКИ не председателски дъвет!!!!! И сега Кокорчо се чуди кой му сра в гащите!

В края на краищата, някой ще го изд.ха.

Кога започна политическата криза в България? Когаъо се чодгониха ръските шпиони в президентството. Сега цирка продължава, а простите идиоти още вярват в мантрата за "братския руски народ". Какво да се прави, прост народ, слана държава.

Дано осъзнаете в какви болни мозъци е властта в момента. Става въпрос за живота на децата ви и за вашия живот. Безумните стъпки в дипломацията са крах. Никога няма да дам вот на Възраждане, никога не съм гласувал за БСП. Не ме бъркайте с русофил или русофоб. Толкова ли не остана здрав разум в този несретен народец, никой ли не се досеща, че малоумни трансмитери не могат да управляват държавата? Бедна, корумпирана, несъвършена, но все пак мирна. Какви еднорози, какви иновации, какви стартъпи? Илюзии. Крах от няколко глупака, които трябва да ми дават насоки как да живея. Христо Иванов, който никога не е работил? Киро с неясната, фабрикувана биография? Асен с мошеничествата? Хора от нищото. След тях потоп. Ескалация на кризи, неясни обещания, мъгливо бъдеще, перчене пред сила, която зачитат дори Германия, Франция, Италия....Ескалация на глупостта в името на какво? На илюзии. Нищо не става по начина по който ви го обещаха. Нито пътят до благоденствие става за две седмици, нито ще станете всички еднорози. Благоденствието се гради с десетилетия труд и разум. И се унищожава с няколко месеца власт на радикална неврастения. Търкат билетче на Божков, но залога е вашият и на децата ви живот. И билетчето е губещо.

Въпрос, ако наистина са шпиони трябва ли да ги търпим?

Половината не са дипломати и нямат дипломатически имунитет! Като са шпиони да ги осъдят и да ги вкарат в затвора! Ама за това трябват доказателства!

Ако! Кой знае - депутатите, които сме избрали знаят ли? Може би знае президента? Журналисти? Как се решава съдба на цяла държава на тъмно? Къде няма шпиони? Коя държава няма шпиони в посолствата си? Може би и ние нямаме в Москва? Дипломацията е това - търпение и разум. Дипломацията е академия на компромиса. Ако направиш крачка, трябва да имаш коз и аргумент. Иначе си безумец. И няма лошпо да си рисков, но живота на децата ни не е за казино. Нито съм съгласен да бъде залаган на тъмно.

Въпрос, какво точно ще ти шпионират тук!? Смешната армия с американските самолети ли - че те са само на чертежи? Или великата индустрия!? Научния потенциал!? Какво точно ценно има тука за шпиониране, създадено последните 30 години!? За преди това те го знаят, няма що да го шпионират

Как ще търпиш, ка щяло! Ха! Ти само атлантици търпиш.!!

"Христо Иванов, който никога не е работил" Не е работил ама има два апартамента в Брюксел, сега сигурно и с апартамент в Париж ще се сдобие.. те така работят нещата в татковината!

+1000

Митрофанова, дорогая, озапти си малко сучките, че много са се разгонили нещо.

Спешно ще е. Нямате много време. Само до утре 12 часа. Ще го отмените и гащите ще сваляте, изроди мръсни. Но, след като го отмените (решението на копелето от канада), трябва да има най-малкото съд за такива боклуци като този.

До преди няколко дни Слави изглеждаше изперкал, оказа се че бил абсолютно прав! Тва Кире ама голям буклук бе!

външното министерство е на Слави

може да преброи колите ;) https://ibb.co/XCwsVwV

_stankow

112 ги преборих +/-5. Всяка една е на служител. А има още толкова служители, които живеят наблизо и идват пеша !

какво ще каже Христо Иванов за "добре свършената работа"

_stankow

Христо Иванов е умерен човек. Няма да подкрепи Петков !

Христо Иванов каза, че това е добре свършена работа, спомена датата 18 май, а тогава в България имаше американска делегация, на която Кирил Петков даде официална вечеря и се похвали, че не могат да го свалят от власт

Една мисъл ми се върти из главата: Само ние и поляците си обтегнахме отношенията с Русия и не купуваме газ. Сега дали да очакваме и военна операция, след като приключат с Украйна, или и ние да се омитаме от територията, докато е време...

Не бой се, ще разчитаме на теб и подобниъе ти, да се надуоят на където трябва. Та дори да ни нападнат, няма и да разберем. Все пак, тук живеят българи ...

Упс ... На Киро му се дръпна фекала ... Така е то като обърнеш нормала ... тъпчеш отзад какво ли не и сереш през устата ... рано или късно главата ти се пълни с говна!

Бе тоя Киро много прост бе! Бааахти тъпото копеле!

а добър ден.

Стига вече лизане гъ..а на Русия бе. В Турция имаме почти милион българи има 2 консулства и едно посолство. Тези във всеки наш град имат, за какво са им. Това е изключителна подигравка с нас. Вън от България, а който ву е мъка да тръгва с тях. Тъкмо ще опита от руските донати и чизбургери. И някоя Лада може да си купи.

Готви Трибагреника за Гейпарада!

колко коли виждаш? https://ibb.co/XCwsVwV

я па ти, серозно ли мислиш че макдоналдс и донатите са нещо а руските не струват, така ли те облъчват бе кретен. Че ние сме 20г в сащ и освен 1-та година нито донати нито бъргарите им ядем. Колко сте кухи, край няма. Либерастките медии ви набиват в канчето тъпотии и вие вярвате. Хич не ми говорете за донати и бъргари. Ако си мислиш че новите "компютърни" коли са по добре и там се лъжеш, ама е дълга темата.

Какви българи в държавата Пуйка, турчине? Вие не сте българи и дори не говорите български. Мръсън демагог, господ да висъди, бъллгароубийци

Тоя "самовлюбен маниак, който пребивава по случайност във властта" утре може да реши да обяви война на Русия или Турция! Да идват от Карлуково да му слагат усмирителната престилка и да го откарват че кой знае още какви зулуми ще направи! Абе колко българи има в Русия, колко смесени бракове има, стотици хиляди сънародници ще пострадат заради тоя идиот! Да го откарват и да се свършва тая агония!

_stankow

Че що да не обяви ? Богдан Филов как обяви на Англия и на САЩ ? Ей така, за "подкепа" на правилните германски ценности. После какво стана всички знаем ...

Колко смесени брака има? Чак толкова много, че да налага наличието на 120 дипломати няма.

А някой брои ли колко американски "дипломата" имаме? От Русия поне нефт, газ и уран за АЕЦ овете идва, а от САЩ само наставления и буклуци като Кире идват!

А Киро с мутрата все пак трябва да бъде обесен! За РСМ и за Русия, нашата история не е за продан!

Тоя боклук К. Петков трябва веднага да бъде изгонен от България!

ти измъкваш ли го? По всички закони е престъпник, национален предател, съд за държавна измяна, къде ще го гониш, освен в затвора. Ако не сте разбрали ерата на мутрите приключи и сега ни пращат силни либерастдемонкрати, извратеняци в мозъка, не зачитат нищо освен да са надупени и продажни, безмозъчни слуги на господарите си, но на наш гръб.

Не вярвах и не съм си помислял, че някога ще гледам и слушам пряко предаване от народното събрание. Преди повече от 30 минути обявиха 15 минутна почивка. Все още тече почивката. Всички са се насрали с извинение. Гледах ги помежу им, в момента няма разделение. Да видим какво ще решат. https://www.parliament.bg/bg/video

_stankow

Много се вкиснаха нещата. И отиват на зле, най-много за т.нар "политически елит" ...

Веднъж ако клекнеш на ултиматум винаги си оставаш наведен. Ако щът да си затварят писошството. Дали Кирчо е реагирал адекватно или не е без значение. Актут е издаден и е въпрос на чест да си отстояваме пизицията. Но това за бългатите май ни е непосилно.

Schilo

Актът е нищожен, защото е издаден от некомпетентен орган!

_stankow

И в нарушение на всякакви правила. И от правителство в оставка. И без съгласуване с президента. Изобщо - абсолютен гаф ! ГАФ !

А не щеш ли си я отстояваш в Лисичанск!? Сега точ1но имат нужда от такива като тебе - соросоиди с позиции

Според теб сме гордо изправени пред козяк, а? Тролски тапанар. Пред козяк не сме наведени, а сме лгнали, смешко.

Няма как да сме гордо изправени с такъв манталитет. Това е, ние сме си руски подлоги и ще си останем такива. Затова тия в УК ги плашеха с нас а не с тарамбуките, затова и ще гледаме шенген през крив макаро . Просто сме нажия от бпйлуци без мнение, на която не моце да се разпита за нищо друго освен за това, щче ще се насете. Айде сега, на следващите избори си избери сруг спасител и пак обвини външния враг, за това че ти се изсра в гащите.

всяка дума е команда, спомнете си думите на Асен Василев как България щяла да се бие срещу Русия

Адашът се е окъкал с рядко.. Мене пък запек ме мори.