Коментари - Диагнозата на Спаска Митрова: здрава, но в стрес | dnes.dir.bg
назад

Диагнозата на Спаска Митрова: здрава, но в стрес

Във Военномедицинската академия (ВМА) днес са извършени обстойни медицински прегледи на Спаска Митрова, съобщи БТА по информация от лечебното заведение.

Обратно в новината

Коментари - Диагнозата на Спаска Митрова: здрава, но в стрес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма тъпотия.От ден на ден ни правят все на по-големи глупаци.Беше онкоболна,сага пък е здрава.Нарушени и били правата.А наште права къде са?Плащаш здравни осигуровки за тоя къде клати гората за същото плащаш и данъци,да не говорим за какво ли не още че няма край.БД се уля но подхлъзва и ББ.

Очевидно е в стрес, но този стрес при нея явно е перманентен.

Не е здравно осигурена в България. Ще си плати ли, както иска Нанев, всички вноски, за да ползва нашата система? Кой плати и колко струват прегледите във военна болница. Това не е спешен случай! За един ЯМР искат разрешение от здравната каса, макар и с направление, а жената беше с рак и то доказан на операция, а на тази македонка и това изследване са направили!

Абсолютно съм съгласна! И нали уж имаше рак на гърдата, какво стана...сега съвсем здрава е била. Аз също си мисля, че дали тя, дали някой й е подсказал, че може да използва напрежението м/ъ България и Македония, да се разшуми и да се вдигне олелия...и айде уреди се. Като толкова се е мислила за българка, досега правила ли е опити да вземе БГ гражданство? И нашите се вързаха и само това им трябваше...ПиАр голям, герои големи. Аман!

Iskam da sa ogenia sa tasi Spaska,Obi4am ya,a sa kum ,bate BOko Tikvata

че и БГ материала си живеем в стрес-и кой мисли за нас???

Това е една хитра македонка, която използва напрежението между страните България и Македония за да оцелее и да получи по-добро качество на живот. Ясно е, че е била с някакъв мъж, той й е направил дете и толкова. Добре, има си македонски закони, които тя е погазила. Съответно (браво на макетата) - тя отива в затвора. И изведнъж какво става? Тази кака придобива българско национално самосъзнание и става Българка, при това репресирана. Ние я приветстваме, борим се за нея, вадим й паспорт, намираме й работа, намираме й жилище, лекуваме я безплатно. Не е ли това репресия срещу българите? Аз също съм българин, дори повече от нея - също имам нужда от лечение (явно нея не са я питали дали има осигуровки), също имам нужда от дом и работа. Не, аз си имам, просто давам пример. Или какво - аз да стана македонец? Не, не съм такъв мизерник, като нея. Нали имаше рак на гърдата, нали имаше болки, неврологично заболяване и пр.? Явно е здрава, иска да се махне от мизерията там, по този начин ще се оттърве и от отрочето си, има си работа, парички, дом, само мъж трябва да си намери. По възможност по-богат, тук, в България има много повече от в бедната македония.

A bulgarkata deto izkara suma ti vreme v dalechna Somalia neya mai ne ya obgrijihme tolkova?

Каква е тази злоба, какви са тези глупости, че не знаела езика ни. Така наречения им език е един от многото български диалекти.

Е как така ,като живееш в Mакедония ,знаеш точно за какво Спаска лежи в затвора?Т и да не би да си на гише информация /гара разпределителна/ ,та всички на теб да се отчитат ?Изчезвай ,че ако ви вдигнем червената палка не ЕУ а и ток няма да имате .

Някой хранил ли е крокодил , като малък е симпатичен , после почва да хапе , а като порасне ще те изяде.Ето това правим с Македония

Някой може ли да ми обясни защо ни е Македония в ЕС ?Поне да е като Украйна да има въглища желязо и жито, а то -дренки и то македонски.Голям таралеж ще си вкараме в гащите влезе ли Македония в ЕС.Сега ние им помагаме а те мислят как да откъснат Пирин от България, дори ни мразят че още не сме им го дали. Някой ако не вярва да чете горната статия

ГОЛЯМ ЗЛОБАР СИ, ЗАЩО ТАКА??? АЗ ЩЕ СИ ХОДЯ ТАМ, КЪДЕТО СИ ИСКАМ, А ТИ СИ ЖИВЕЙ ЖАЛКИЯ ЖИВОТЕЦ НА СЕЛО. ДАНО И ТЕБ ТЕ НАМЕСТЯТ В НЯКОЕ МИНИСТЕРСТВО, МОЖЕ ДА СИ ОТ ТЕХНИТЕ. :)

Ами то ти личи че си живяла последните 10 г в Титостан !Да не си и ти от Александровото коляно .Абе се махай и върви да пишеш при вашите в ,,Утрински ,,

Ние рано или късно трябва да водим война заради МК или спокойствие на западната граница няма да има !Няма друг изход и се стягайте отсега !!

Чудно ми е след като гладните станат не удържими,а това ще се случи до 2-3месеца....мухльоб какъв пиар ще прави тогава? А може би гладните глупаци ще верват на кумира си мухльобойко и ще чекат по-добри времена? Мухльобойко ще влезе в историята,като най-слабия,некадърен и корумпиран премиер. Какво от обещанията си направи? Даже не пипа големите крадци,а ги поущрява,май са си комбина с дръндарския мангал? Ех камилчетата от герб са еднакво тъпи,като червените бабички и неграмотните турчоля.

Абе, хора, каква българка е Спаска,като не знае дори езика ни? А е учила уж в Благоевград. И там взимат дипломи ей така - купуват. Наистина я искараха по-българка от нас. Колко народ е в чужбина и дали някой е успял да се възползва от услугите на посолствата ни? Май никой.

А как ще работи в това състояние Спаска при Божидар Димитров като експерт.Тя е за психиатрия,с тежка депресия.В България пенсионират за подобно заболяване.

До София ЗАЩО СЕ ОСТАВЯТЕ ДА ВИ ЗАЛЪГВАТ, МИЛИ, ХОРА??? ЧАК МЕ Е ЖАЛ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СА ЗАБЛУДЕНИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСТИ СПАСКА В БГ МИНИСТЕРСТВО - МНОГО СА МИЛИЧКИ НАПОСЛЕДЪК В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. НЕКА СИ Я ВЗЕМАТ, АКО ИСКАТ И В КЪЩИ, НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ЖЕНАТА. ДАНО Й ВЪРНАТ И ДЕТЕТО, В КОЕТО НЕ ВЯРВАМ, НО ЧАК В МИНИСТЕРСТВО???

Не съм съгласен да водим война заради Македония.Само това оставаше.Вярното се оказа,че всичко,което се твърдеше до сега за Спаска, се оказа лъжа.Ех,Бойко!Така ли почна да си правиш пиар?Къде ти се разузнаването,да ти каже,че те прецакват със Спаска.Учуден съм и на Божидар Димитров.Той уж е от стара коза яре,а се остави да го подведат...

И това ако не е гавра с целия български народ, незнам какво друго да го нарека.Каква българка е, не мога да разбера, като нямаше паспорт до днес. Някои хора чакат 3-4-5г. докато президента благоволи да им подпише указ за гражданство, а Спаска, която даже не знае бг. език, ще е консултант на Божко Димитров по македонските въпроси??? А българите нека лапат мухи. Болната Спаска, която са били в затвора /което не е истина/, се оказа НАПЪЛНО ЗДРАВА. Г-да, българи, нищо й няма, така казаха по новините, а и доктора го потвърди??? От кога така защитавате българите,живеещи в чужбина, защо на всички не им намерите работа в министерството на Божидарчо? Аз живея 10 г. вече в Македония и зная за какво точно е лежала Спаска в затвора. Но нека е здрава и жива и дано й дадат детето, което не ми се вярва.

На всеки българин изпаднал в беда в чужбина трябва да се помага.Много правилно действа правителството в случая с Митрова.

Neka se saberat s deteto si... ama chak i rabota da i predlagat ai stiga be. Opredeleno rabotata e s vrazki v tazi darjava.....otkrai vremeeee

Моля, разните незадоволени лелки, да не сравняват битовите си курвенски проблеми със случаят Спаска Митрова.Много ясно ,че на такива никой няма да обърне внимание ,ако ще синчето ви да е завършило не в Германия, а на о.Мадагаскар.Българи е имала ,има и ще има стратегически интереси в Македония и не става въпрос за работа или дори жилище за Спаска.Водихме 5 войни с около 600 000 жертви и ако трябва още 5 ще водим заради МК.Такива като Спаска са първите лястовици ,който разбудиха клеясалото Скопие от сърбомакедонизма.Так че си затваряйте човките ,това не е за вашите чутури.

то какво излезе- до тук равносметката е, че това, което казва Спаска, май няма нищо общо с истината:1. осъдили са я, понеже е българка, пък то се оказа, че не изпълнява съдебно рещение, 2.Била болна, пък е здрава,3. Рева, че в затвора я отделяли от детето й, пък като я пуснаха, вместо да си го вземе, хукна на среща с наш премиер ББ. Малейй, ако всички българки сме такива, тежко й на нащата държава! Моля, не ми я давайте за пример, че не искам да съм като нея!

Преди няколко часа нямаше ли подобна статия, но все пак различна с доста коментари под нея? Защо я изтрихте?

АЙДЕ СТИГА С ТЕЗИ ЗЛОБНИ И НЕГРАМОТНИ КОМЕНТАРИ. ЕДНО БЪЛГАРСКО МОМИЧЕ ПРИ НАС!!БРАВО!!!НЕ ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗА ВАШИТЕ ДИАГНОЗИ МИТКО!! ВСЕКИ СИ ИМА СВОИТЕ! АЙДЕ ПОГЛЕДНЕТЕ МАЛКО ПО-ДАЛЕЧ ОТ СЕБЕ СИ!

И аз съм в остра стресова ситуация - всеки момент чакам да ме съкратят от работа, няма да мога да направя точките за пенсия, пия по една шепа лекарства сутрин и вечер. Имам висше образование, българка съм и очаквам да ми предложат работа в някое министерство.

Tia naistina e po balgarka ot tebe, za6toto dori v zatvora ne se e otkazala ot Balgaria. Kolko ot vas biha go napravili? Samo mislite za sebe si i kak da si napalnite tarbuha, a pak rodinata e tam kadeto tova e vazmojno- jalki ste. Bravo Spaska! Nie te obi4ame!!!

Егати поредната простотия на нашите нови политици те я изкараха по българка от от нас бе ама ебаси племето шибано каде сме

След второто тотално не трябва да е запетайка

Ееее стига вече омръзна ми ... то бива бива ама толко не бива ...

Простаци, завистливи това сте си , променете се. Освен това сте тотално неграмотни , тотално,

добра реклама си направи да е жива и здрава

Е, тва и аз казах де ама не го пуснахте: Хроничен недоклец е диагнозата. Лечимо е но трябва специалист, медикаменти като Бутакуран са също подходящи.

Ай стига бе!Нали имаше рак на гърдите!Бойко,Бойко. те излъгаха.Та аз имам много по-сериозни заболявания от тази Спаска,а съм внесъл много данъци и осигуровки в бюджета.Де да имах възможност да ме изследват във Военна болница.Компютърна томография?Това плаща ли се от здравната каса?

Върнете детето на жената.

От повечето коментари струи елементарна женска завист ,защо точно Спаска, а не те ! Ами докато вие си гледахте Перлата ,кафето ,цигарките ,запръжката на боба и на чий да се наденете ,тя лежеше в затвора защото е подгонена българка във сърбокомунистическа МК.Това е достатъчно да е с класи на вас и не само работа а трябва да и се даде ,задължително и жилище.