Спасената сърничка Нели не може да бъде върната в природата

Това е брутален случай и той не е изолиран, заявиха природозащитници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ударили сме дъното! Създадохме благодатна среда за развъждане на подобни индивиди, за които няма нищо свято, в които няма грам човечност и съчувствие. Сърчицето на сърничката може да се пръсне от силен стрес и страх, но това изродите не го знаят, защото не ги интересува. Ужас..., отчайващо е.

Разправям ви аз, че селяците са боклуци и не стават за нищо, ама не ми вярвате...

Stan Stan

Не рабрах защо е трябвало да се бие с гъбарите и да рискува неуспех на спасителната акция ? Толкова ли му е било жал да даде 5 лв. свои пари, за да спаси животинчето ? Толкова ли ги няма или каузата не ги заслужава ? 5 лева !?

На гъбарите лично аз бих им потрошила ръчичките, за да не пипат друг път, където не им е работа...

Браво за постъпката на безименния човек! Виж онзи парцал с поп-фолк проекта по поезията на "обесения" анти-фашист го размахваха по всички медии и разбрахме за всичките му въжделения, вкусове и "духовен" мир!

Не случайно са ни наричали ВАРВАРИ!!!

а сега ви наричат просто цигани.

Stan Stan

Нас не са ни наричали, варвари. И вас май не са в наричали варвари, направо са ви нарекли тролове. Дето пишат, за да дразнят всички.

не прочетох никъде някой държавен орган да се е заинтересувал от случката, да търси гъбарите, да иска акт да им състави и т.н.

Което е доста интересно, защото те органите могат да се опънат само на гъбари, почтени граждани и немощни старци!

те беглец от затвора, който се крие у тях си не намериха, докато аверът му не го намери с пистолет, ти за странстващи гъбари ми говориш...

Неандерталци бродят по тези земи. Дискавъри да дойдат да наоравят един филм със заглавие "Неандерталците на 21 век"

па Гумин Питкоф утрепа илен,три корита мръфки и рогите му немои са побра в джипката

сърничка-създармичка

Бългаpска кочина! Опpавия няма! Матеpиалът не стpува!

А вие за кланици чували ли сте, а?

Чували сме за кланиците - и те не са забранени от закона! Вденете бе, скъпи вегани, че яденето на месо не е престъпление, а въпрос на избор! Тук темата обаче е друга!

Нещо някой фатмак дето взима по 20 заплати има 60 работни дни платен отпуск да се е поинтересувал от случката? Продавачите на сърнето явно обикалят гората да търсят ново...

За 5 лева се е стигнало до схватка-що за идиотия?

Абе луд ли си - не е за 5-те лева, а заради сърничката. Човекът толкова е бил потресен, че е налетял на бой - браво на него !!!

Защото ако им даде дори и 5 лева, те вече ще знаят, че има търсене и от тая работа и занапред могат да се изкарат пари.

Защото ако им даде дори и 5 лева, те вече ще знаят, че има търсене и от тая работа и занапред могат да се изкарат пари.

Ми да те продадеме тебе в плик, потънал в собствената си урина за 5 лв на тротоара, много кретени тука бе, само олигофрени останаха в тая държава

Айде бе;) А тъмнозелените "гъбари" защо искат 5 лева за нещо, което са откраднали?;) Малко им е било - трябвало е як кютек да отнесат изродите мръсни!

сърничката поне са я оставили жива! защото същите тъмно-зелени убиват възрастни ХОРА и за по-малко от 5 лева!!!

да, факт, само че възрастните ги убиват за 5 лева докато са я оставили жива за да я продадат по 5 лева. тук обаче ... къде спи 'родната полиция' бре? люпят семки за ранна пенсия?

Оставили са я жива, защото са решили да изкарат 5 лева от нея. Цинично е това, което ще кажа - но ако можеха и възрастните да продадат за 5 лева, и това щяха да правят! За децата си го прилагат, обаче!

Сладурче пухено.

Цитат: "Господинът е реагирал мигновено, буквално се е стигнало до схватка и е изкопчил сърнето без да плати", разказа тя."" Дали не плащаме прекалена цена за толерантност и либерализъм?! Не трябва ли такива индивиди, които са откраднали сърнето от гората, т.нар. гъбари или просто "мургави гъбари", да имат друго отношение?! Трябва ли да затегнем определението човек и гражданин и такива индивиди да нямат нашите права?!?!?!?!

Плащаме и ще продължаваме да плащаме солено.

ддронег, тебе те помня навремето беше пръв демократ-либерал.. може би най-сетне си имал среща с реалния живот. даваш надежди...

Мръсни мангали. Ще продавате сърнето за 5лв в плик. Подчовеци.

Може в лидъл заек за за 8 лв килото в плик, а сърне неможе..