Коментари - Спад в случаите на COVID-19 за последното денонощие, но само една област е без новозаразени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едуард Дауд Представя неопровержими доказателства, че задължителните ваксини са убили и инвалидизирали безброй американци: "Освен ако нямаме нов вирус, който знае, че сте работещ, няма обяснение за това." https://dailyclout.io/edward-dowd-presents-irrefutable-evidence-vaccine-mandates-killed-disabled-countless-americans/

Ало, САЩ, троле нещастен, Май твоят Едуард Дауд пак е представил и локдауна от пролетта на 2020 като причина за смъртта на много хора. Обаче сигурно и двамата не сте чували за една държава, наречена България, в която също имаше локдаун по същото време, но всичкото трол беше осмърдяло коментарите, че смъртността била по-ниска от обикновено. И знаеш ли коя разлика е пропуъснал г-н Дауд? В САЩ имаше локдаун СЛЕД като вече бяха изтървали ковид епидемията, а в България имаше локдаун ПРЕДИ да изтърват от контрол ковид епидемията. Цялото тролското войнство умирахте от кеф, понеже копаели починалите от ковид на остров Хаарт. Сега изведнъж с еоказа, че и тах ваксините ги били дизейбълнали. Съвсем отделен въпрос е, че ваксинационната кампания в САЩ въобще няма такива пикове, каквито твоят американски колега е поклазал на графиката с наднормената смъртност, която обаче идеално съвпада с вълните на различните щамове. Защо ли? Сигурно няма да отговориш, но в такъв случай ще предположа аз. Може би защото пак си трол?

Ало, дира, борците за тролска чест, днес няма ли да ми блокирате и новия адрес? Колко време да ви чакам, за да го сменя? Пълни некадърници сте вие, щом не можете да блокирате регистрация.

Мушмурок.

Абе, идиоти , стига вече с тоя ковид . Стига с тия тъпи снимки с бъркалки в носа .

Хайде на бустерите! Всеки бустерирал се, печели безплатна операция по смяна на пола и Antifa тениска с цветовете на дъгата!

Ало, Viking, троле весел, Моята безплатна операция вече я дарих на неваксниран, на който ковид му е напълнил пешката с тромби, след което получил еректилна дисфункция и така или иначе вече не му трябва. Така е в днешния свят. Най-нуждаещите се получават най-малко и затова разчитат на дарения. Ти завиждаш ли нещо?

Хем му дават, хем пак реди и недоволства. Нямате угодия!

3евзек

Ало, Viking, троле прост, Недоволствам, защото не ми дават нещо, от което имам нужда. А същевременно нуждаещите се страдате. И просто завиждате, че ваксинираните, за разлика от много неваксинирани, успяха да си запазят пола. Затова измисляте такива награди. Трол!

"Починал e 1 пациент с потвърдена коронавирусна инфекция." Браво, изкза е правилен "С" ковид. Сега е нужно да поясните тоиз починал бил ли е ваксиниран или не, защото сега остава съмнението, че е бил ваксиниран. Ако не беше ваксиниран, щяхте да го напишете с големи букви.

Ало, 222, тролице проста, Колкото и да ви остава съмнението, починалият е неваксиниран и е на възраст под 70 години. Информация има, стига да ви е разрешено да я намерите. https://coronavirus.bg/bg/statistika/positive-dead Тролското ви прокси пак не дава да го отовриш, нали?

Какви са "придружаващите" го заболявания? Да не с рак последен стадий и да е починал с ковид?

3евзек

Ало, Троле Зевзек, троле нагъл, Придружаващите заболявания са същите, които и неваксинитраните имат, но не умират при всеки ковид. Освен ако васкините пазят и от придружаващи заболявания, което хич не ми се вярва. И вчера ти казах същото, обаче ти пак си трол и не вдяваш. Утре ще повтаряме ли пак?

Поне ти вярваш ли си на лъжите? Еднакви "придружаващи" заболявания имали всички починали?! Не те ли е срам ве?

3евзек

Ало, Троле Зевзек, троле нагъл, Защо се излагаш бе? Не съм твърдял нищо от това, за което ме питаш дали ме е срам. Теб трябва да те е срам, че не само измисляш лъжи, но и лъжеш, че аз съм ги бил уж казал. Не аз твърдя, че всички починали са с еднакви "придружаващи" заболявания, ами ти косвено твърдиш, че тежки придружаващи заболявания, например починал с ковид и рак в последен стадий, сред ваксинираните няма, понеже в последната половин година няма нито един починал от ковид под 40 години. А само до съвсем скоро се скъсавахте да обяснявате как било масово явление ваксинираните стари и млади да боледуват от рак и ковид и да измират яко. За разлика от вашата анатомия, при човешката главеният мозък е в собствената черепна кутия на индивида и затова мога да направя връзка между абсурддните ви взаимно изключващи се твърдения. А ти не можеш. Сигурен признак, че си долен и продажен трол.

"Придружаващите заболявания са същите"... Не си викаш... Явно не те е срам да лъжеш.

За чий гъз още се правят тези фалшиви тестове?

един гъз е сложил минус тука

3евзек

Няма да се притесняваш, за сметка на това един трол е сложил 4 плюса. Но трябва да уточним, че в статията не става дума за фалшивите тролски тестове, на база на които се взема решение кого да подложат на евтаназия. Нямат нищо общо с човешките за ковид.

Вашингтон Таймс: "Vaccines don’t work, masks don’t work: Everything government told us about COVID-19 was wrong" Ваксините не вършат работа, маските не вършат работа: всичко което правителството ни казва за ковид 19 е било лъжа!

Не си у ред, ама ваксина за това няма.

Сводката на белите фашисти и тяхното извънредно положение на привелигиривани. И половин болен с хрема да има, маскираните ще продължат да тормозят всички и ще имат правото да поставят под домашен арест всеки, който нарекат за болен. Не са само в българия: уморих вече над половината от хората над 70 години с ваксините в Испания.

Затова ,съд и затвор за Боклуците където ни тормозеха. Боклука ,където се продаде за пари. Боклука , Доктор Смърт -Мазния , Кунчев , Кантарджиев , Балтов , Аргирова , Баба Радка , Гломб , Николова.

3евзек

Ало, Ицо, троле нагъл, Може би и на теб не са ти инсталирали памет, обаче преди три години, когато беше най-големият тормоз, нямаше трупове, даже бившите ти колеги, бог да ги прости, бяха оревали коментарите, че смъртността е по-ниска. За жалост всички те вероятн са станали ненужни и сега не е останал нито един жив, който да разкаже. Чак когато хората започнаха да слушат вас и доцент Мангъров, тогава започнаха световните рекорди по смъртност, за което му се извинявам. А ти май пак си трол?

4 месеца след откриването на ковид, нямаше нито един починал в България, имаше една възрастна жена с много болести, когато започнаха мерките на 13 март 2020 и всяването на страх всеки ден, което сваля имунитета пордади производството на хормона на стреса кортизол, от тогава само се увеличаваха починалите до сега, когато няма мерки и почти няма починали.

3евзек

Ало, Троле Зевзек, троле нагъл, Защо пак лъжеш бе? Може би и за това не са ти инсталирали памет, обаче починалите в България започнаха да растат след отпадането на повечето мерки, достигайки 150% над нормалното. И винаги е спадала след затягането им до около 10% над нормалното. А сега няма починали, първо защото, за разлика от други държави, всеки оцелял е преболедувал вече по средно два пъти и второ - защото Омикрон е значително по-безопасен. А ти си гнусен и вероятно продажен трол!

Ало, Това е, троле нагъл, Защо пак лъжеш бе? Разчиташ на това, че хората няма да проверят ли? Може противотролските ваксини да са уморили над половината тролове над 70, обаче това категорично не се отнася за хората. В Испания над 70 години е 15% от населението. За да е вярно, трябва да са умрели 3 милиона души над 70 само от ваксини, обаче далеч няма толкова. А ти си трол.

3евзек

Забравих да допълня... В Испания по неофициална информация живеят около 20 хил трола над 70, така че е напълно възможно да за измерели 10 000, макар че се съмнявам някой да ги брои за хора и да ги прибавя в статистиката. Така бих се съгласил.