Излагат ”вампира” от Созопол в НИМ

Поради засиления интерес у нас и в чужбина към откритото при археологически разкопки в Созопол погребение на вампир, скелетът ще бъде изложен в експозицията на Националния исторически музей.

Обратно в новината

Коментари - Излагат ”вампира” от Созопол в НИМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха туроператорите вече ще рекламират така: "елате в БГ, страната на вампирите" :))) като ще може да се видят и живи вампири като Дянков например....

Дянков да вземе да вдигне заплатите, че децата ми вампирясаха! Kaкво се е разхвърлял от постна пица на вампирско? НЕМА ЛИ ДА БЛАЖИМЕ, ДЕДО ДЯНКОВ?

България е страната на вампирите и на преродилия се като мъж Плевнелиев! хахахах

а на Дянков, кой му ги дава парите? Народа умира от глад и мизерия, а те пари ще дават за скелет прободен с кол!!!

Чудно ми е защо се отнасяте несериозно към такива открития! Аз съм горда от това, че по нашите земи има такива уникални неща, смайващи света. Приветствам сегашното правителство, че в голямото нямане, все пак отделят по нещо за разкопките. Това в бъдеще ще носи много пари за страната ни.

Голяма гордост,няма що! Ние все с лошотии и идиотщини се гордеем!Не може ли да се похвалим на света с нещо положително?!

А с какво положително да се похвалим, след като на 99% от нацията кратуните са им пълни с бръмбари като твоята и освен глад и мизерия друго не виждат и нямат дори идея как да излязат от мизерията си.

Кое е смайващото на купчина кокали и до него метален прът?????!

САМО ТОВА ОСТАВАШЕ !!! ДА ЛЕПНАТ НА БЪЛГАРИЯ ИМЕТО "СТРАНАТА НА ВАМПИРИТЕ". В ТАЯ СТРАНА НЕ ОСТАНАХА ЛИ ПО-ПРЕДПАЗЛИВИ В ИЗКАЗВАНИЯТА И ПРИКАЗКИТЕ СИ УЧЕНИ, ПОЛИТИЦИ И Т.Н. , КОИТО ДА НЕ БЪРЗАТ С ПРИКАЗКИТЕ И ХВАЛБИТЕ СИ?!

Абе аз си имам жив вампир вкъщи, дето го гледам по цял ден, защо ми е да ходя чак до Созопол да гледам умрял?

При толкоз живи вампири ще ни баламасват с някакви кости и то недоказани на вампири..

Хайде нейсе -- и като-ли(з)ци комай ще излезем ! (Извинете! Особено Веселина от о.Малта! , за фриволноста на изказа) ...Ама я пак да попитам Божо: -а що стана с чашата на Хан Крум?! -а с преднеолитното общество край Варна?! -ами с Плиска, Перперикон и-иии ...е онез-там `изчезналите` ковчези/кивоти?!