Сова Харис: БСП печели, ако днес има парламентарни избори

Ако днес има парламентарни избори, БСП ще ги спечели, а ГЕРБ ще остане на второ място, сочи националното изследване на Агенция Сова Харис. В НС биха влезли и ДПС, и Реформаторският блок.

Обратно в новината

Коментари - Сова Харис: БСП печели, ако днес има парламентарни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде малко по-коректно 19.3 не е победа, ама в никакъв случай ...

Мда-а-а, то затова БСП ги е страх да се явят на избори, защото ще ги "спечелят" ;-)

Ей, писна ми от поръчкови агенции и изследвания - как пък не - ако сега има избори БСП взимат най много техните си 17-18% макс. Те затова не бързат да променят изборни кодекси и да правят нови избори, защото знаят, че ще отлетят!

Тази Сова да не е Гарга - как брои ?Да не би проучването ва е правено на Бузлуджа.....

Хахахаха, избори щели да спечелят.Абе на комунистите неим ли писна да пишат гллупости.

БСП безвъзвратно си отива от политическата сцена.Това отлично го знаят самите те затова е голямата предсмъртна агония.КОЛЕЛОТО НА ЖИВОТА СЕ ВЪРТИ БЕЗМИЛОСТНО НАПРЕД.Желая на всички изтормозени българи светло бъдеще за тях и техните деца.

Бахти баламите са това комунистите - страх ги е от избори които ще спечелят.

сова си,ама харисова.затова си твърди каквото ти харесва - то няма никаква връзка с обективната действителност.

55 000 на сабора на бсп , планат орешарски до 2017, бсп печелят изборите , тук се хварлят страшни пари за пр , докато си коментираме тези измислици там горе е разделя и владеи. какво ще правим??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти си повреден.. Централната ти интеграла е дала на късо :) Иди на жичкаджия :)

дрън,дрън.А ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ,НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ТИЯ ДРАСКАНИЦИ.

Във всеки случай големия % за БСП се дължи на хилядите, болни от БСПин, а както знаем, малцина "спечелват битката със спина". Затова и продължаваме да тъпчеме на едно място.

Мафията държи СоваХарис за топките!

Това е така.Въпросът е ние кога ще хванем АК?

Странно ми се струва третото място за Бареков?Та нали и него замерваха с яйца и ла.на хората?

Е тогава защо БСП бяга от избори?

ivo10

Платените манипулации на БСП продължават. В момента партията пазарува електорат чрез псевдосоциални мерки - трохички за наивници. В същото време се подготвят схеми за усвояване на средства по различни направления за свои хора. Практика добре позната при предишното им управление.

Вярвам,че резултатите не са тези.Социологическите проучвания се манипулират.Някой да знае,че социолога,защитаващ със зъби и нокти БСП,е брат на Сергей Станишев,осиновен от баща му Димитър Станишев.Станишев да е споменал този удобен факт?Така,че и тука играе шуробаджанащината.

ГОЛЯМ СМЯХ....ХА...ХА....ХА...БЯРВАТЕЛИ СИ??????????СМЯХ.....

Изследването е проведено сред симпатизантите на БСП на Бузлуджа!

Ти да видиш! Ами тогава що не искат избори милите другари - бесепари?!

Ехххх друго си е да излезе Мира Радева и да даде 100% за ГЕРБ а???

Ех, Любчо, Любчоооо.. Все Борисов ви се привижда и бягате от него като дявол от тамян.. Що бе? той не ви ебава за сливи.. А и защо ли да ви ебава :)

Голям ебач го изкара, а жена му защо избага с друг та чак в Америка.

Напиши в Гугъл: Скандал ! Ченгетата сами счупили прозореца на депутатския рейс, първият сайт.

Това проучване е абсолютна лъжа! ГЕРБ не могат да спечелят повече от 14 процента.

100% съм сигурен че СОВАТА е на БСП или ДПС

Дир-а изтрийте новината че на вас ще се смеят!!

Искам да питам дираджиите защо трият коментари уж спам,а пускат лъжливи новини които не са спам а върха на простотията,да ми обяснят!!

Е, че само ти ли не знаеш, че дир- ниците са най- скапаната, най- цензуриращата и най- продажната интеренет- медиа? Пускат като коментари само каквото им изнася. а иначе за новините- с удоволствие стават за смях, тея дир-ници.

Кой е този Любен Дилов-син - този, който пелтечи? Къде сте видели в света политици с говорни проблеми. Поне това трябва да могат- да говорят. А на Сова доверие нямам.Каквото им заповядат, това ще напишат.

АХАХАХАХАХАХАХХАХАХА !!!!

Най-накрая "тежката" артилерия (Тошо Тошев) излезе на политическата чаршия. След още една подобна поръчка и финансовото състояние на в-к Преса ще се стабилизира... "За диалог между протестиращите и правителството с цел намиране на решение за изход от създалата се ситуация, се обявяват 62,5%. Очевидно в процеса на своето развитие протестът създаде и съмнения в своята целесъобразност, се казва още в проучването, което е по поръчка на в. "Преса". " - Очевидна манипулация с резултатите, защото 62.5% искат правителството и мандатоносителя да чуят накрая протестиращите, което е равно на диалог...

В диалога БСПарите са много добри. Свекър ми казваш-На комуниста не му давай думата.Ще те излъже.Не му давай парите си-той и без друго ще ти ги окраде.БЕЗЧЕСТНИЦИ Та затова искат диалог

и за какво тогава да правим нови избори... за да може да се изхарчат още пари ли? Оставете правителството да работи!

Да бе да, те и на предишните гербавите трябваше да спечелят....Да ви имам и социологията, досега не помня някой, който е на власт, да не е "печелел убедително следващите избори"....

Я ми припомни, ако може, коя партия взе най-много гласове на последните избори?

....... социологическо изследване прави доуточнение: ако изборите са днес само 19% от софиянци ще гласуват за БСП и 94% от провинцията за БСП. Останалите гласове ще си ги разделят всички останали партии. За И.Костов ще гласуват Елена Костова, Левон Хампарцумян и Валентин Захариев.

Махмурлук ли имаш?

В София родените софиянци са не повече от 300 хиляди. Останалите -са хора от провинцията. Та да не ми говорят,че провинцията не протестирала

Тогава нямя проблеми какаво се бавиме Оставка и избори!

Ами,след като печелите,защо бягате от избори,бе другари?!

Е, не бягат, ама трябва първо да изцоцат от държавата пари за да се представят добре на изборите, то не става така - от раз и в парламента, кебапчетата кой ще ги плаща?

кристалина георгиева защо

мнооого неприятно би се получила същата конфигурация и пак от националистическите партии би зависело кой от двамата големи ще направи правителство....т.е. същата работа и с протести и без протести.

Няма двама големи- ТОЙ е само един; НАШИЯТ БАТЕ БОЙКО-ВЕЧНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ПО ИЗБОРИ С-, ИЛИ БЕЗ ПАРТИЯ!

"Нишата на националистите традиционно се запълва от 3 формации, като новото тук е, че НФСБ е разширил подкрепата си за сметка на Атака и ВМРО-БНД." Факт е обаче,че след изборите сметките винаги излизат криви,аз гласувах за Нфсб,но на следващите избори няма да повторя тази грешка и ще гласувам за АТАКА.Така че всички прогнози за преждевременна смърт на Волен са мечти на обирджиите и комунистите от герб-бсп,които биха се прегърнали само и само да се докопат до кокала.

ББ подкрепят само недоклатени в менопауза.

zeddd

Сова Харис - тези единствено с поръчкови "проучвания" се изхранват.

Сова льжис.Ако мислите 4е някой ви вярва жестоко се льжете и вие го знаете 4е е така,ама е... така да си пишете.Ами защо тогава комунистите се страхуват от избори.Смешници.

не им трябват избори.....те и сега си управляват-смешнице. А научи се да пишеш, много простее на екрана написаното от теб, не само по смисъл, но и по вид. Недоклатена герберастка

Ей "изклатен" комунист!И на теб ти куца писането май.Комсомолец!

Я сега прочети това, което си написал!

Сова;червен Кольо;сводника Мишо лаинара и изкуфялите червени старчета иска ви се ама ще ядете големия този път.

Дали ще спечели БСП не е важно.Важното е,че всички,които спечелят ще са против ББ.Освен ако Кунева,Костов,М.Димитров изпълнят ролята си на главни герои във втората най-древна професия в света равнопоставена на първата.Т.е.политика е равно на проституция.

Лъжеш се. Следя събитията от 1905-та, 1917-та и т.н. Нямаш на представа колко разнообразни са хватките и методите за манипулация. То затова и бай Тошо призоваваше към внимание срещу идеологическата диверсия и "все по-изострящата се(?!) класова борба" някъде между IX и X конгрес на Партията 70-те години на миналия век. Ще поживеем още в робство и ще видим :((

Дали ще спечели БСП не е толкова важно.Важното е,че всички кжитж спечелят няма да е равно на проституция.са с ББ.Може Кунева,Костов и М.Димитров да изпълнят ролята си на главни действащи лица на втората древна професия в света,равнопоставена на първата.Т.е.политика

ТОВА Е ПРОЗРАЧНА ЛЪЖА.

Според сТЪКмистиката - може, но според статистиката - абсурд!

Ама много много е станал популярен Демократичния блок -цели 3.9% вече и с този "грандиозен" резултат със сигурност влиза в Парламента, защото така е "демократично" и "благодетелите" от ЕС ще са доволни.А омразната им Атака с ежедневните усилия на всички "обективни" медии,конкуренцията на "правилните"националисти от НФСБ и "точните"прогнози на демократичните социолози се е сринала до 4% и ха де!, ама дали ?няма да види повече Парламент за всеобща европейска,демоКРАДска и празноглава радост.

Който ще гласува за Реформаторския блок - гласува за директно за бсп. Те много ще се зарадват, както навремето на отлюспванията. Ако че за част от тези хора наистина заслужава да се гласува, но самите те трябва да си дават сметка защо им се радва бсп-то.