Сова Харис: 56% от хората подкрепят протеста срещу правителството

Около 56% от хората подкрепят протеста срещу сегашното правителство, сочи проучване на общественото мнение на "Сова Харис", направено на 11 и 12 юли.

Обратно в новината

Коментари - Сова Харис: 56% от хората подкрепят протеста срещу правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо някои все си мислят, че някои им плаща за да протестират. Аз съм от Варна и не мога да протестирам но със цялото си сърце и душа ги подкрепят

Нещо май сте се пообъркали в цифрите????56% подкрепят "протеста" ама 10% са за оставка?????Не ми се ще да ви анализирам и другите противоричиви ващи "изводи".. защото ми е ясно че поне 80% от работата както на медиите така и на социолози и политолози е на база МАНИПУЛАЦИЯ според конюктурата...

"В София и големите градове" означава, че не е обхванато 40% от населението. И даже със джък-мък, пак не могат да го добутат до незабавни избори.

как разбра ?я си спомни самонадеяния от банкя как срина цялата дарява и кои е наистина е мафиота?

Усеща се голяма прилика с т.н. рейтинг на Плевнелиев Офшорлийски, който се самоподкрепя единстено от проститутките от кабинета му.

Електората на моя лидер Сидер ага ( колкото останахме), циганите, заедно с електората на ДПС и бабите на БСП казваме да и подкрепяме Олигарски пардон Орешарски

рунда непошъбена

ivo10

И да не ви се вярва, това е истината. Болшинството от избирателите не искат това уродливо мафиотско обединение - БСП-ДПС.

Егати представителното проучване от някакви си мижави 500 човека...Алооо, поръчковите псевдо-социолози от Сова - в България има над 6 000 000 избиратели!

да бе и като вземеш предвид че сигурно са звъняли на домашни телефони посред бял ден когато всички са на работа, смятай кои са вдигнали - разни червени бабички

за 4 г.! всичко друго е ала бала!

Тия утепаха рибата с въпросите си към тия 500 човека!!! Те от протеста ли са били???

56 % са за протеста Мира пак хвана Герб за тест-а Даже даде 10 процента Но не достигнаха бюлетини мента Наша Мира няма срама Нали парата е голяма

Браво Харис, Браво Сова Мира в смутно време зоба Зоба келепира една слива Но така не бива

Да те са 60% от населението.

След Бочко не остана за крадене нищо в страната! И когато най-после нареди калинките в министерства и ведомства и се готвеше да крадне и от европейските парички през следващия мандат и - Хоп! - смениха го на вимето други гладни! И започна трагедята му, та до днес! И на калинките му! А края не се вижда!

Ееее Браво! В петък по алфа ресърч бяха 48 :) До края на месеца ще стигнат до правилния 85% :)

Това по Мира Янова ли е?

За момента не виждам нещо да са окрали, a и не мисля че ще смеят да крадат - доста народ седи и ги дебне

гоце, гоце...

ivo10

Като разбереш колко заеми са взели ще ти стане ясно какво са окрали и колко ще има да плащаш.

Много повече са от 56%, защото само 60% са негласувалите на последните избори.

Oстаква на най-вредното и най-лошото правителство веднага!!! Правителство на мафията!!! Да си ходи незабавно!!! Никакви шансове и никакви сто дни!!!

!!! явно ти е сбъркан чипа и не си дорасъл за демокрация. Само преди три месеца всеки можеше да каже предпочитанията си. Не подкрепям партиите в парламента, но съм против ГЕРБ. В това положение малцинството е длъжно да се подчини на мозинството. В противен случай отиваме към тотолитаризъм. Това ли е целта?

Май 2014 - 4 в едно - президентски, парламентарни, европарламентарни и местни, най-вече местни, че ми писна от некадърна местна власт - все пак с нея имам най-голям допир, с депут нямам контакти, макар че надали са различни

до маи 2014 камък върху камък няма да остане - всичко ще опоска това правителство.

Я ИЗПРАТЕТ ЗАПИТВАНИЯТА СИ И В НАШИЯ ГРАД

Ти от онова село с некачествения материал си?

Защо мен никога не ме "проучват", как пък нито веднъж не ме уцелиха? Пускал съм подобни теми във форумите и за 5-6 години не съм попаднал на нито един, който е бил обект на социологическо проучване.

щото тези изследвания са измислени и всеки го знае :) 85% от хората искат ново правителство

Luna0102

Теб те знаем Позитано, ти не си "противник" на БСП от вчера.

Luna0102

Не мое да бъде, гологлавото чудовище от някаква протестна или протестантска организация каза, че протестиращите са фалшиви, че всички са ЗА Правителството. Тези от Сова Харис сигурно не са чели новините, за да си сверят часовника с този на голата позитанска кратуна.

Плевня не клати държавата, че ти и покровителите ти от Герб и Капитал сте хиляда пъти по-вредни от сегашните.

"Плевня" е мястото където живееш, затова и коментара тие такъв.Материал.

Плевнелиев, защо не си президент на 44 % от населението на България??? Кой ще защити техния интерес, ако не правителството??? Посланиците ли???? Та те четири години мълчаха!

Странно явление забелязвам в коментарите отхвърлящи сегашното правителство.Те не го харесват по тяхни си тяхни причини но пропускат да кажат по важното-кого биха искали да видят на тяхно место.Не знаят или се страхуват да посочат някого е еднакво жалко.Това ми напомня времето в казармата преди когато старшината каже на някого че това което прави не е така.Когато го попитаме как е правилно той отговаря-не зная кое е правилно но зная че не е така.Защо някой смелчага не каже за Орешарски че не го харесва понеже не е ексерт или няма опит в държавното управление.Или пък че е лев или десен.Аз не виждам кой може да бъде по добър министър председател от Орешарски в момента.Или пък да води някаква друга политика при тези финансови възможности.Това обезсмисля протестите.Това са протести заради самите протести.

Е как кой - разбира се че само един Негово Величество - цар Тиква. Той е най-добрия

Гошо, по името ти личи каква голяма герберска свиня си!

"обективно" социологическо проучване - бе проведено телефонно допитване до населението на България над 18 г. възраст, съсредоточено в идеалния център на София. Резултатите показват, че 90% от анкетираните искат Иван Костов за Премиер, Бойко Борисов за Президент , а БСП - в Сибир. Явно някои агенции за "стъкмистика" имат розови сънища, да продължават в тоя дух. Верваме им!: )...

, Кънчо трай си! Знаем те как предвиждате вие с Андрюшата :))

уважаеми сини млади анонимници,внимавайте да не ви изпързалят кака ЦВЕТИ и бате ПРОКОПИ/смятай бате Бо/,както ни изпързаляха и нас старите седесари,поне им изхарчете повече пари,те имат много

Абе "многоумници"даже и да са 100000 протестиращите са само 10 процента от софия ами другите 7000000 къде ги слагате??????ще играе дъвото еиииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Споко бе, орел, да не ти оскубем крадливите пера!!! Точно протестиращите сме над седем милиона!!! Защото само малоумен роб като теб би искал да го грабят и убиват!!! Над седем милиона БЪЛГАРИ протестираме срещу олигархичното управление на България, срещу геноцида над Българскиа народ, срещу поредната национална катастрофа!!! Който не протестира против това, е "манго"!!!

пубер, отвори си учебника и прочети колко е населението на България, но първо изчопли някоя пъпка да се успокоиш и междувременно да помислиш върху съдържанието на понятията, които използваш.

Пич, аз не съм манго, нито съм цветнокож и предпочитам това правителство пред некадърното управление на ГЕРБ, не виждам да крадат, не ми харесва комунизма, но от 70 години тук различно от комунисти не е управлявало... така че - свикни с положението - кво скачаш - научете се най-накрая да мислите трезво - по закон какво ще стане ако тия подадат оставка - Бойко в момента по всички телевизии тръби че би се съюзил с всеки, но не мисля че ще има шанс да направи правителство - какво искаш - друго червено правителство? или правителство на ДПС, или на АТАКА, защо бълнувате за служебен кабинет - нито може, нито ще стане - просто има действащ парламент - със или без ГЕРБ, тия глупаци там работят, както си работят - така ще си изберат поредните тъпи червеноидни муцуни за кабинет. Явно си много млад и не си спомняш 90те - служебните кабинети се сцепваха да крадат и след тях беше погром. Като искате нещо - направете някакъв референдум за промяна в изборния закон, но с ясни, конкретни, смислени и изпълними искания - не безумия от типа на образователен ценз или задължително гласуване - те няма да минат точно защото за безумни. Както виждате - 120 депутата на Родината са напълно достатъчни - след като в момента толкова работят - напълно можем да ги намалим - всеки депутат ми бърка в джоба - може да се обедини по някакъв начин местната власт и парламента - не виждам никакъв зор тия бунаци да заседават всеки ден. Сори за хората извън Родината, ама ако не си данъкоплатец да нямаш право да гласуваш - не е честно, някой който не принася с нищо за тая държава да ми налага кой да ме управяла и т.нт.

Статистика=стъкмистика!!! Само ненормален или платен би искал това правителство на бспдпсевророма да е на власт!!! Всеки ден лъжи и гафове, отдавна ми писна!!! Сколонен бях да им дам малко време, но те не показха нищо градивно, а само далавери от времето на старата тройна ламя!!!

Къде видя всекидневни гафове - на трибуната в Банкя ли? Хората направиха ЕДИН ГАФ, който според мен не е гаф - след като един физкултурник беше 4 години министър на вътрешните работи, защо юрист да не стане шеф на ДАНС? Да, човека не е приятен на народа, ама аз лично не знаех нищо за този свинчо преди Бойко да обяви от парламентарната трибуна, че народа ще се вдигне.... Съжалявам мили сънародници, но 25 години ни управляват тарикати, лошото е че винаги тарикатите ще управляват - все тая как се наричат

Така е,и то международни/дори и юпита/.Спомен от Н.Хайтов--Петко войвода се бори за освобождаване,ТУРЧЕВ става градоначалник......

...абе идиоти!!!! да ви имам "социологическото проучване"...населението на България, да не би да е само в София и големите градове....точно в малките градчета и селата, подкрепящите кабинета са повече - там мизерията е отчайваща! защо не се правят обективни изследвания??? ама нали там са "селянчета", кво ще ги питате....друго си е градската "интелегенция", нали? и пиша така, не защото съм от село, от София съм.просто се дивя на "стъкмистиката" ни, която пак си влезе в ролята....

Защо да ходят по селата, като София е пълна със селяни. Нямам нищо против провинцията, но там спят и си гледат само тяхното и мислят какво могат да откраднат. Изобщо не им пука какво става в Бг, та камо ли да отделят някой и друг час от времето си за протест. Не деляете българите на София и провинция, защото София е пълна с хора от провинцията, така, че .....

дрън-дрън. А после на избори ги няма.

ivo10

Данните са занижени. Сигурно над 60% от хората са против правителството и СерГей.

Най-много 20-30 хиляди не могат да бъдат 60% от 4 милиона възрастно население, нали?

Със сигурност процента е над 70, но повелята на партията е да се стъкмят цифрите горе-долу фифти фифти.

Правителството пада!Орешарски на съд!Комунизма си отива!Доживотна каторга за всички досегашни управляващи след осемдесет и девета !

Боже -боже колко сме радикални...:)) В този ред на императиви, може би Вие започвате да работите, а не само да искате да искате?!

Tия "социолози" не знаят ли че телефонните интервюта са пример за недостоверен резултат(да си отворят учебника). С подбор на часа на позвъняване, квартала и пр "дреболии" мога да им получа какъвто искат резултат, особено при 500 респонденти общо от София и големите градове.

Иска ви се да намалявате процентите за подкрепа на протестите против червения змей, но няма да успеете! Червените манипулатори пускат небивалици с над 100 хил. подписа в тяхна защита. Абе, другари и другарки, та вие толкова червени бабички нямате в цялата страна. Един приятел от София ми каза, че в тази списък, я има, я няма, не повече от няколко стотин истински подписа. Всички останали са едно към гьотере айде, дайте ги на ЕСГРАОН-а да ги провери, тогава ще лъсне поредната ви машинация. Но, това си е в стила ви, да мажете, лъжете, манипулирате и да пазите с кръв властта. Като сте толкова сигурни в подкрепата, идете на избори!!!

100 000 подписа кво са те среду 300 000 всеки ден дето демострират ...смешшник - виж се на камери на МВР колко сте лумпените и тогаз драскай тук

Престанете с тези глупости, питали 506 човека. По кой телефон, по жичният или безжичният? Смях, тези агенции са пълен смях!

ТАКА Е, ПОНЕ 80% СА ПРОТИВ ОРЕШАРСКИ И МАФИЯТА! ЗА ОРЕШАРСКИ СА 15% ЦИГАНИ И НЕГРАМОТНИ И 5% - САМАТА МАФИЯ. СМЕТКАТА ИЗЛИЗА.

ivo10

С последните покупки на цигански гласове платени с наши пари май мангалския електорат на БСП ще стане по-голям.

Точно така! И продължава да спада подкрепата. Спомнете си ония 90% подкепили протеста срещу Делян Пеевски! ОСвен това протестиращите са много разнолики политически - там има гербери, седесари, нфсб-ари, вмро-та, анархисти, лумпени.... Ако има избори отново същите хора ще съставят правителство. Това го вижда всеки колега. Единствените печеливши ще са реформатоският блок, защото ще влязат в парламента. Губят ГЕРБ и НФСБ и то стабилно!

Кога ще излезе някой и официално ще заяви, че социологическите проучвания са манипулация!? Не споря колко процента от пълнолетните граждани са в подкрепа или против протестите. Смешно е да се придава важност на мнението на 500 души, които са избрани със затваряне на очите с пръст пред телефонния каталог. Още по-смешно ще е, ако въобще никой на никого не се е обаждал или пък са избирани само "правилните" отговори. Подобна статистика се нарича стъкмистика.

ТАКА Е, ПОНЕ 80% СА ПРОТИВ ОРЕШАРСКИ И МАФИЯТА! ЗА ОРЕШАРСКИ СА 15% ЦИГАНИ И НЕГРАМОТНИ И 5% - САМАТА МАФИЯ. СМЕТКАТА ИЗЛИЗА.

Мен никой никога не ме е питал за каквото и да е. Как пък не се случи до сега, а не съмна малко години, затова никак, ама никак не им вярвам.

тал за каквото и да е

Егати лъжците...

Единствено само Мира Радева казва истината,бойкот на голф бандитите-Кънчо,Колю и Андро!

Точно на Мира, ама хич не вярвам.

ЩОТО НЕ ТЕ СЕ ЩЕ ДА ВЯРВАШ, ЧЕРВЕН СИ.

ТОВА СА ПЪЛНИ ЛЪЖИ. САМИЯ ФАКТ ЧЕ СОВА РЕДОВНО Е КАНЕТА В ТV7 И ТЕ СА ОТ КРЪГА КОЛЪО КОЛЕВЦИ, КЪНЧО СТОЙЧЕВЦИ И АНДРЕЙ РАЙЧЕВСКИ, АСЛАНОВЦИ, ДЪРЕВИЦИ И Т.Н. И ДР. АГЕНТИ...

Аз и всички в селото подкрепяме протеста за оставка на Орешарски, но няма как да дойдем на жълтите павете! Викаме оттук, дано се чува!

Пропуснато е да се отбележи, че изследването е правено между 19,30h-21,30h само и единствено сред протестиращите в района на Народното събрание. Така че, 56% от протестиращите искат оставката на кабинета. На останалите не са им изплатили висенето около Народното събрание и затова засега им е все едно.

млъквай, кожудери сте всички алени грабители! И ти нещо си отмъкнал от народната баница! Страх те е, нали?

И как 500 човека определят кое и как е ?! Ако бяха 500 000 може да се говори сериозно , 500 звучи смешно !!!

Този парламент е изчерпан предсрочно и това налага предсрочни избори.

Какви са тези респонденти? Нямаме ли си български думи и словосъчетания: - отговорили на въпросите; - участвали в допитването; - анкетирани; - запитани; - отговорили. Ще си късаме дипломите, май.

Ще късаш ами, къде ще ходиш. Отворените обикновено накрая късат дипломите поради самозабрава :-) ДИПЛОМ не е дума с български корен. Българската дума е "свидетелство".

Всички честни българи искат незабавно прогонване на престъпната турско-комунистическа мафия и съставяне на ново стабилно правителство на Бойко Борисов и ГЕРБ, което да спаси България от надвисналата разруха!

ХАХАХАХА !!! ПАЗИ БОЖЕ !