Социолог: Реформаторите и Бареков ще разместят пластовете

Социологът Васил Тончев прогнозира, че два проекта имат възможност съществено да разместват политическите пластове. Това са Реформаторският блок и платформата, която може да се развие около движението "България без цензура" на Николай Бареков.

Обратно в новината

Коментари - Социолог: Реформаторите и Бареков ще разместят пластовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАИСТИНА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК С ПРЪМОВИЦА НАЧЕЛО СИ Е БАШ СИЛА. ПОКАЖЕТЕ ЗАПИСИТЕ ОТ ВРЕМЕТО БАРЕКОВ КАТО ЛИЖЕШЕ ГЪЗЪ НА БОКО...ПОКАЗВАЙТЕ ИСТИНАТА КОЙ, КОЙ Е

АДМИНЕ, АДМИНЕ, БАРЕКОВЧЕ ТАКОВА...АБЕ ЗАЩО НЕ СИ КЪТ ГЕНКА ШИКЕРОВА ВЕ...ЩОТ НЯМАШ ДУПЕ...ИЛИ ИМАШ АМА Е ПЪЗЛИВО

КАКВИ РЕФОРМАТОРИ СА ТЕЗИ ? ТОВА СА ПРОВАЛИЛИ СЕ ПОЛИТИЦИ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ! ПОКАЖЕТЕ МИ ЕДИН СВЕСТЕН МЕЖДУ ТЯХ !! АКО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ТОВА ЩЕ Е КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ!! ВЯРНО Е ЧЕ СМЕ ПРОСТ НАРОД НО ЧАК ПЪК ТОЛКОВА ..........! ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО В НАШАТА МИЛА РОДИНА, ЩОМ СИ НАПРАВИХМЕ МУТРА-ПРЕМИЕР И ФИЗКУЛТУРНИК- МВР ШЕФ !

Не отписвайте Атака. Много от интервюираните симпатизанти на Атака не казват, че ще гласуват за Атака.

Luna0102

"Социолог: Реформаторите и Бареков ще разместят пластовете" Ще се бият за последното място заедно с Атака. Голям бой ще падне, доста е спорно това последно място, дали ще го достигне партия Юруш под масата или Баречката с торба изпражнения за кадем. След тях плътно се нареждат реформаторите.

БАРЕКОВ ЩЕ РАЗМЕСТИ ДЕДОВИЯ

Само да не ги разкъртят изведнъж! Да не стане катастрофално" земетресение"??!

много боклук има в родината социолози, журналисти, електорат....я, да внесем китайци, ама и те не искат да идват тука.

г-да модератори, Защо скрихте темата за вота на недоверие който внася Бойко? Може би истините казани от хората болят...

Ще го разместят от единия крачол в другия!!!

Дай Боже, все някой трябва да измете тоя боклук, само с викане пред парламента няма да стане. Всяка нова идея е добре дошла ако е дошла с добро и за добро, ако не-на изборите ще кажем ние!Една идея за тема на обсъждане от Бареков- може ли да работи за спиране на "инвалидните"пенсии на турци работещи в чужбина и връщащи се тук само за да се явят на ТЕЛК и срещу 1500-2000 лв отново ги признават за болни,получата решението и пак на работа в чужбина, а ние тук работим за тези техни "инвалидни" пенсии?

тези "социолози" са от кохортата на олигарха Андрей Райчев, известен червен олигарх......

Victoria

Барека може да размести единствено пластове от лаiна, той плува добре в тях.

По-важно е, че Бареков може да плува! Защото всички посерковци само можете да осирате наоколо и най вече в бистри води, които вече не останаха в България!Ето защо трябва да се плува в мътни и колкото си по тежък, толкова по трудно плуваш в България. На добър път ,Бареков! Ти видя цяла България, без да се подхлъзнеш от лайната ,които изхождат по пътя ти. /в коментара си , падам на нивато на Victoria, за да ме разбере... моля другите пишещи да ме извинят/

По поръчково изследване от това на червения бухал Васил Тончев от агенция Червената Сова не бях чел досега. Дори Червен Кънчо о червения Калъп беше по-обективен.

пак социолистически манипулации, вълка нрави козината се мени, но нрава никога, толкова искат да се задържат на власт, че чак стават смешни, мина времето когато вярвахме на тия проучвание, да си ги наврат отзад

ахамм ще си разместят ташките

Ще разместят дядовия.

Вън соросоидната -фашизоидна брутална капиталистическа паплач... СВОБОДА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ЧУЖДИТЕ МОНОПИЛИ КОИТО ПИЯТ КРЪВТА НА БЪЛГАРИТЕ...!!!

Типични комунистически лозунги. Лайн - ар!

Вън от БЪЛГАРИЯ...

ГЕРБ умря , и се появиха няколко хиени-партии, които стръвно изяждат мъртвото тяло ! Да не се отровят !

Гръмни се! Ще отървеш обществото от един боклук!

Гръмване ще има, боклук ще си отиде! А ти как си Калинке ? Трептиш ли от страх ?

Абе това разместване малко ми прилича на "Факторът Кошлуков": фактор, фактор, ама нулев. Та и тези може да разместят някой пласт в дъното, под санитарната бариера...

и този не е в ред ,какво става в този парламент всички откачат ,сидеров сега и бареков

ГЕРБ са си най-добри. Тези отцепници, които сега се събират и се правят на свети води ненапити нямат шанс.

Време е да взимаме властта. Социологически печелиме абсолютно ! ИЗБОРИ! СЕГА И ВЕДНАГА! ЩО ВИ Е СТРАХ?

От всичко това печели Орешарски и Серго

Барека, ще продължи поне да вади кирливите ризи на Борисови другарите му

Тия реформаторите, демек бившите гербери и темподобни къде ги бутате

По-важното е че Б Борисов върви надолу

Дудука ще изяде електората на Бойко. Заслужава си

дудука си е дудук и се знае какво ще хапне

Победа! Истинска победа за Орешарски във враждебната среда

Проектът "Лидер", проектът "Обединена България", проектът "Бараков" , проектът "Баста", проектът АБВ, проектът, ГОР, проектът Хиподил(Светльо е особено ценен проект)... КБ има 41 вътрешни партийки и движения, а тези пипалца отвън пак опитват да скубнат нещо допълнително - нещо, което да размъти водата и да попречи на "нездравите" сили да вземат властта. ..

Tiq sociolozi ne stavat za ni6to!

Тоя е социолог, колкото аз съм крупен бизнесмен. Аман от поръчани пиари............

Движението "България с доброволно лизане на задници" може и да има 4.8%... Не се подлъгвайте...

Социолозите - защо бутате Дудука умишлено?

Защото върши работа на Пеевски,БСП и Корпоративна Б.

Защото са представители на най-древната професия

Какво и колко ще искате за да направите такакава реклама (ПИАР по новому) на всички оцеляващи безработни, социално слаби, задушаваните от мизерия, безхаберие на управници и работодатели млади и от години подложените на геноцид пенсионери, защото те са истинските пластове, които ще объркат сметките на политиците и на социолозите.

Бареков е кукла на конци!!!

Човекът на мутрите -Боце в равен бой с човека на конци Дука

Кунева, Радан,Зеленогорски, Дал-/КУРАЗЕЛДАЛ/-не сколасаха да влязат в парламента и сега обикалят като бесни кучки около парламента.

Бареков - новата марионетка на Д. Пеевски.

Ти май си изтрещял.....

Че що да е нова, той открай време е негова к-у-р-в-а.

Напразно пробутвате Бареков - лекето няма шанс... Системата е ясна на всеки що годе мислвщ човек: някой си поръчва проучване, плаща си и агенцията показва резултатите, за които й е платено! Смешни и неморални манипулатори! Оставаше и Бареков да управлява Държавата... Голям майтап!

нов бардак със стари к----и не се прави

Майтап,майтап,ама с този"материал"всичко може да се очаква.

Колкото повече толкова повече. Тамън ще кристализира образа на недоразумението в управлението- Бойко

Цените на социолозите яко са скочили! Преди пазеха някакво професионално равнище. Първа беше МБМД, сега всички почнаха да я карат през просото. Толкова да си плюеш на сурата, само за много пари ще да е. Също като при журналистите напоследък

Бареков ? - може би, времето ще покаже. Но от така наречения Реформаторски Блок мерише на разалена манджа и стари муцуни. Повечето шефовете от този блок са бивши съратници на Синята идея и Ванко Костов, които извършиха масовата приватизация и се насраха, без да им мигне окото. Без съмнение в най-скоро време "видни интелектуалци" и поет -протестьори от същото тесто ще обявят публичнта си подкрепа за Великия Реформаторски Блок. Сред тези титани на интелектуалния елит няма начин да не са, например: Евгений Канарчев, Бъки Шарана, Кики Щуреца, Фил Кенеди, Майкъл Неделчевсън, Еди Сугар- Гладкинсън, в комплект с Соломончо Пасито и ред други знакови герои на прехода.

Прав си - само дето не си опоменал четиримата ологофрени на снимката..

Разместили са се "дървеата" в кратуната на Социологът Васил Тончев, следствие на съответната "парична" подплънка. Нищо не се "разместило" - само дето "Юруш" си отиде на място - на боклука.

Е достатъчно да му видиш "изгледа" и не ти трябва да го слушаш какво говори...Но...така ще е след толсова години тотално отрицателна човешка селекция, проведена грубо, безогледно и целенасочено.

Реформаторите и Бареков могат само гегата да ми разместят

Гегата и герберчетата

И все-пак Бареков да уточни земетресението колко ще е по скалата на Рихтер, за да се стигне до разместване на пластовете.Като го гледам в комбина с Пръмовица,дали ще има и един процент?

Да не се окажете силно изненадани от Бареков? Колкото повече плюете толкова повече хората не ви вярват.И защо ли? Защото презирате обикновения човек,пенсионера.. бедния.Вие сте над нещата но ...при гласуването сте ...МАЛКО.

Думаш, но нали затова са протестите, за да се събуди раята, бе друже. И мога да те уверя, че много заблудени пенсионери започват да се ориентират кой лъже повече и какво всъщност се случи на 11 май!

Защото аха да прогледнат и ...ритнат камбаната:(

Бареков може да размести единствено дъските на някой градински нужник.

Илюзии, илюзии - поредните социологически фантазии, с розови перспективи пред въображаеми "проекти". Първо, причината всички новопоявили се кандидати за власт не е вакуум в дясното пространство - напротив, в България от 23 години се правят САМО десни партийки (я някой да ми каже кога за последен път е правена нова лява партия) - причината е много по-прозаична. Всички, които се захващат с партийно строителство в БГ си въобразяват, че ако новата партия е дясна, това им гарантира външна подкрепа, от страна на САЩ и десните в ЕС. Само, че този номер се поизтърка, вече не сме1989 г, Освен това десният електорат не се увеличава, той е горе долу постоянен от доста време, дори леко намалява, просто се преразпределя между различни играчи. Второ, 7.6% електорална подкрепа на старите курви от новия "реставраторски" блок не е нищо впечатляващо, всъщност са замръзнали на простия сбор от електоратите им от 2013 г - там са поне 5-6-7 партийки, всяка с по 1-1.5%, . смятайте. Освен това, в деня на изборите такива котерийни формации ВИНАГИ печелят по малко реални гласове от заявените при проучвания. Така че накрая РБ ще имат дори по-малко от 7.5%. И може би ще се промъкнат в парламента на косъм. Е, и...? Трето, Атака ще пак ще е там, никой да не си прави илюзии. При реална изборна мобилизация, Волен без проблем ВИНАГИ ще има поне 5-6%. Не си правете криви сметки без него, защото така ви се иска. Четвърто, и най-важно - влизането в парламента НЯМА ДА Е ПРОБЛЕМЪТ на следващите избори (за разлика от досега), защото и без това ще свалят минималния праг в новия ИК. Ще го направят 2-3% и ще се влиза лесно. Проблема е след това - кой ще може да събере мнозинство за коалиция. Айде на бас, че няма да са ГЕРБ+Реставраторите (както е плана).

Напълно си прав/ Повече десен електорат /матрял / няма как да се внесе, дори от Турция. Т.н. десни партийки са скачени съдове...като цяло няма как да съберат 121 депутати. ГЕРБ започва окончателно да се загробва, след тези "протести" и безотговорно поведение в парламента. Изолацията продължава - реставраторската пасмина няма как да подкрепи Боко, защото отиват не под 4, а под 2 %. При далаверите около Боко и сие, които няма как да не излизат постоянно, ГРОБ ще се срине под 77 депутати... Няма как Реворматорите и ибрикчиите от СКАТ барабар с фурнаджийската лопата Бареков да съберат общо 45-46 депутати, ако Боко събере 77. Освен това и трите формации засега са твърдо ПРОТИВ ГРОБ = така че, с предсрочни и без пресрочни избори да ни е честита сегашната Коалиция. С тази разлика, че АТАКА официално ще потвъди желанието си да се довърши делото на сегашното правителство. Така, че от "десните" кой в затвора, кой на двора, но не и в Парламент-обора..

според е мен е много точна - толкова са му платили за 'трета сила", така го пише. Аз ако бях взел тези пари щях да го пиша ВТОРА СИЛА, едно място напред бонус от АГЕНЦИЯТА...

Абсолютно съм сигурен,че местата на ГЕРБ и БСП са разменени при тези соц проучвания и че дори разликата е много по -голяма, но тези платени соц.проучвания кой ли им обръща внимание, на всеки е ясно,че който плаща той поръчва музиката!!!!!

Ако не си платен, а просто така си мислиш, ти си наистина АБСОЛЮТНАТА ГЛУПОСТ И ПРОСТ на втора степен..

в годините на Димокрацията известна като Кунева /Ку-ку-ку-невица/ преди изборите РАЗМЕСТВАШЕ ПЛАСТОВЕТЕ според ПРОДАЖНАТА И ПЛАТЕНА БГ СОЦИОЛОГИЯ /виж НАЙ-ПРОДАЖНАТА СОЦИОЛОЖКА в БИГ БРАДЪР довечера/, беше трета сила, за малко първа... А този Бокоф ибрикчия Барекофф отдавна е разкрит..Срам за т.н. "проучване и разместване на пластовете..:

Ами 3,5 години Барекоф беше ПРЪВ ПРИЯТЕЛи ЖУРНАЛИСТ-ИБРИКЧИЯ, толкова ли не помниш какво беше преди година, бе баби..Аз сум стара, но помня последните 4 години ... Питай твои познати за интервюто завчера на Сашо Диков с Барекоф, в което беше разкрита подлогата Бареков със снимки и факти... Ако си платен добре, но ако наистина си толкова заблуден - жалко...