17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кОрнелия си каза, че няма да дава оставка. Няма вече достийнство, чакат си заплатите и угощенията като задължение!!!

Какво ти е виновна Корнелия, БСП не е издигала кандидат.

Които водят за никъде.Корпуративният и цигански вот определят (без) бъдещето на децата ни.

Бойко надмина себе си на тези избори. Обеща "мръсна" борба за кметове и заля с мръсотия цяла София! Още не мога да почистя пощенската кутия от мръсотията, с която ГЕРБ ни заля! Не зная дали има нещо "НОРМАЛНО" в тази партия и този ръководител довел доверието в Народното събрание до 6%! Задържах за спомен помията от последните два дни за спомен от ГЕРБ... Това е вторият ми спомен. Първият беше: карикатурата Виден Гербаджия представен като птица- гълъб, чете брошура ГЕРБ и статия- инструкция "Как да серем по главите нахората?" С този корпоративен вод и безпрецедентно купуване на гласове надмина всички, в тази най-мръсна ГЕРБ маниполация... Чух, че Общината с циганската махала в София има 95% гласове за Бойко!?! Ей! Много те обичат циганите? Защо ли?

Само София ли е заляна? Ела да видиш в провинцията, какво се случва.

Абе другари, едно време така чакахме прогнилия капитализам да умре. А какво излезе? Борисов ви мачка на ВСИЧКИ избори на които се яви, ама вие като някакви имбецили сте запяли - партията му се е пропукала, заминава си, страх го е. И така до посредните избори на които бивате смачкани.

Проблемът е , че в една гангстерско бандитска държава обикновенно печели най големият бандит

Всъщност не е това проблема. В цял свят печели най-силния. В нашата държава определенията ганкстер, бадит, мутра, връзкар етц. се дават на всеки който е постигнал нещо в живота си. А собствените провали се оправдават с това, че не са ни дали шанс. Не случайно масите къвът на обещания за повишаване на МРЗ и все чакат някой да дойде да ги оправи. Обикновенно масите пропознават спасителите си в разни парашутисти който моментално биват забравяни след това.

Вярвай си!

Господине загубил си се някъде в прехода... Погледни календара

"политологът Румяна Коларова" ще се окаже права ... само изчакайте неделята. Четвъртък-Петък ще е дъждовно - в Неделя всички ще берат гъби на Витоша.

-другари, Моля обяснете ми кои са комунистите в цялата тази игра на комунисти и анти!

Щом трябва да ти се обяснява, работата е изгубена. То и за това никой не иска да гласува за вас.

Ами то вече няма такова понятие Българска комунистическа партия, в миналото е. Но тези, които се боричкат сега на ринга са всички произлезли от там. И преди и сега, нагаждачи и интересчии от класа.

За вас, за нас - тук става въпрос за народа ... Какво е това деление? Не се ли разбра народът какво иска? Пак игрички...

Комунисти и зима в България отдавна няма, но е удобна дъвка за всяко боядисало се в синьо магаре да го избират

Комунист е ВСЕКИ ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, другарю. За вас може да е дъвка, но ние помним погромите които е донесла тая партия на страната ни.

Лидера ви и половната ръководство са членове на БКП... ся тва как

Всичките са от едно котило! Борбата е на финансова основа, кой да бръкне по- надълбоко в меда. Това е най-съществената разлика.

Уважаеми десни партии пазете БСП, изчезне ли тя опорната точка борим комунизма я няма. И жална ви майна.. Никои не ви харесва искренно а избират от по малкото зло

комунистите са неизтребими като хлебарките. БСП няма да изчезне никога. Но проблемът е, че освен тях има няколко милиционерски партии, които нямат място в нашият политически пейзаж.

комунисти и хлебарки има в главата ти

Гледаме 14-ти епизод на хитовата руска драма "Голямата червена мъка".

Като го гледах Райчев, с просто око се виждаше огромна пукнатина!

... резултата и по признанието на комунистическия Райчев е ясен - ГЕРБ БЕЗАПЕЛАЦИОННО Е ПЪРВАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЪЛГАРИЯ И ТОВА Е НАШИЯ ЕДИНСТВЕН БЪЛГАРСКИ ШАНС...!!!!!! Може да не е идеален Баце за някои червени "интелектуалци", но работи здраво и строи нова България, онази без комунистите - Е ВЯРНО БАВНО И МЪЧИТЕЛНО НО ПОСОКАТА Е ВЯРНА...!!!!!! А Фандъкова няма как да не бъде новият стар кмет на София в неделя - сравнение с празнодумната интригантка костинбродската кукувица Манолова не може и да става дума...

смешно изказване - СДС, ДПС, ГЕРБ са все отрочета на ДС. А също и някои по-слабо известни партии като НДСВ. А ДС са създадени да пазят партията-държава.

Фандъкова е кмет на Борисов. За мен тя може да е : 1. "Черната кметица" - довела до изяждането на 1 професор и няколко десетки Софиянци от бездомните Софийски глутници. 2. МИС Билкетка - класирана като една от "кучките" на Бойко - той така ги нарича довела Софиянци да плащат по 1,6 лв. за градски транспорт подарен от ЕС заедно с корпоративен вот за ГЕРБ. 3. "Кметския гъс" - както го знаят всички Софиянци изрисуван на два плаката на любимата улица на Бойко - ул. Граф Игнатиев 52. Да и се любуваме от кафето до него в две пози: по корем и с краката нагоре.

Да Тя Фандъкова не е кмет на София. Тя е кмет на Цветанов и сега на Борисов...

Манолова не е Радев. То се вижда с просто око:нито пилотира самолет, нито е генерал,нито ушите са и клепнали. Няма и фуражка. Но пък говори абсолютно същото като Радев. Тоест не формата е важна а съдържанието. А то е червено.

кърваво-зелено!