Коментари - Социологическо проучване: Над 79% от руснаците имат доверие на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и сърбите съобщиха ,че съдята издал заповед за ареста на Путин е починал...но нашите медии са слепи и глухи.

А колко процента от европейците подкрепят налаганата от Брюксел финансова и военна подкрепа за Украйна, което води до обедняване на всички европейци?

Останалите 21 процента да бъдат разстреляни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Щ.о притесняват те ФАКТИТЕ ли???

пияни. Много е сходно с нашите 80% дебили, както беше казал професорът

Успокой се, човекът си е жив и здрав. Но за Путин не съм сигурен че е жив.

Ако живеех в Русия и мен да ме питат, и аз ще кажа, че го одобрявам. Там могат за най-малкото нещо да те убият, да ти съсипят живота или да те пратят за десетилетия в трудов лагер. Ако проучването беше реално, одобрението щеше да е 100%, но Путин е поръчал резултатът да е 79%, за да може да расте.

Искам да обърна внимание че и в БГ преди 40 години за БКП гласуваха 99% от хората. След 1989 какво стана незнам, прецака се работата нещо ...

Защото ги е страх да не попаднат на фронта, в пандиза или просто да изчезнат. Типична диктатура...

Точно така. Правото е на ваша страна. Трябва да обърнем хода на делата силно факти, доказателства и аргументи. Хората не са глупави, когато им се обясняват нещата и политиката е прозрачна. В РФ политиката е демократична и прозрачна, но в Европа е полу-информация. Например, Прокурор Хан може да се самосезира по геноцид над деца само по филмите, които се показват какво прави управляващата групировка Зеленски с децата там. Украйна ги е оставина на произвол в зоните на военни действия. Защо не го прави? Защото е корумпиран и политически ангажиран. А резултатът е Съдебен произвол.

Дедо Бай Дън с 20% одобрение и мъртви души сред избирателите е истински демократ.

А в Америка едва 32% имат доверие на памперса.

Да мрат,щом им е толкова акъла.

Политиката в Русия е абсолютно прозрана. Арестуваните по политически причини вина ги могат да я наблюдават лично през прозрачното стъкло в затвора или на подсъдимата скамейка

Ако съдим по контролирания "български" "информационен" поток, във Франция нищо не се случва.

имаха 100% одобрение москалите докато не се гътна,същото ще стане и с хуйло!

Ужас, мислих, че са 99%…

Сигурно затова всички драпат да емигрират в Америка и никой не иска да стъпи в Русия !

Що разсъждаваш като си тъп

колко процента от американците имат доверие на бай Данчо?

Синът на губернатора на КРАСНОЯРСКА област е счупил електроната гривна на крака си и е избягал от домашен арест в Италия. В момента го издирват карабинерите Извод - съдът в ХАГА не трябва да слага електрона гривна на Путин а железни пранги и букай за да не духне https://www.youtube.com/watch?v=ZBlQ0idVOSA

Един от умните руснаци това го обясни много добре: Социолозите питат хората, 80 процента отказват да отговарят, а от другите дебили 3/4 са болни путануиди (рептили, идиоти и тн) И ето резултата…. Например питат 20 човека, 15 отказват, от останалите 5, 4ма са болните и ето ти 80% дето били одобрявали джуджето!!! Реално са си 20%, които са си отпадък по принцип

Там няма поп Кръстьо който продадоха България

Колко "миролюбив" русофил!!! ТцТцТц

Шило

Айдеее, отидоха мечтите за "Навални-президент" Прибавете и привържениците на Зюганов и на партията на покойния Жириновски и преценете, какво могат да спечелят соросоидите там.

Руснакоооо миришеш

Не бях чувал за остър овчар?

Ако направят статистика в България над 90% от българите ще имат доверие в Путин. Това обаче българските политици няма да го допуснат, защото ще станат за смях и позор. Няма да го допуснат и сатанистите от САЩ, както и джендър европейските марионетни правителства в Европа.

Голям майтап са тия руснаци.

При нашите русороби одобрението за Пиздин е 100% по стар комунистически обичай вожда е Слънце.

бай Данчо е с много ниско доверие, тия дни го мериха. така работи демокрацията! не го харесваш-казваш си, не го харесваш-не го преизбираш. но ти надали разбираш какво е демокрация. а сега, рашистки троле, да ти напомня, че статията е за путлер...

Много ясно...на кой да вярват ..На Бай хой ли ??..Путин е бог!

А ти вониш

Вярваме в Путин, ние сме славяни.

Какво става става с другите 21 процента? На фронта ли са?

Живков бе обичан от народа така че се изказа неподготвен..

Слаба работа, на Тошо беше 100!

тия алкохолици се опитаха чрез хакери щатските избори да променят, та какво да говорим за тая анкета с този процент за Путлер.

И кой с арестувани по политически причини? Май никой. Никой не си е прочел Законите и като сгафят - политически причини. Разбери човек, влезе ли нещо като забранителен Закон означава, че не трябва да се прави. Например, тук арестуваха за носене на портрет на Хитлер тези дни. Написано е - публично носене на хитлериски символи и свастика - забранено. Това политически причини ли са според теб?

Шило

А бе, не е в темата, ама от колко години янките в посолството в София не са си купували тоалетна хартия?

Нормално. Да те питат в Блядия дали одобряваш Путкин е все едно да те питат крепостен или трудов лагер.

Слабо. Бай Тошо винаги имаше 99.57%.

Точно поради това западняците не могат да спят, не могат да противопоставят руснаците на Путин. От години Путин им е трън в задника, чувстват се нищожества и лаят като помияри и нищо не могат да направят.

Шило

За комунисти и националисти! Други въпроси?

В фак- САЩ за бай дън мумията е по-лошо. Който неще война и бай дън,го хващат полицаите и в ареста. Американска демокрация. Тъй че умничета,демокрация няма,няма и да има. Има елит ,който ще превърне вашите дечица в джендъри,колкото и да се съпротивлявате,защото всички родители се борят за единият хлебец. И дори непредполагат какво ги чакат техните дечица. Това е евролиберална демокрация,като статуята на света софия. Статуя на смъртта с фалус между краката.

Направете проучване колко европейци вярват на Фон Лаиен и останалите еврокалинки. :-)

Шило

Кажете бе, козяци!

Абе.... А де!

Колко недемократично... Да вземат пример от свободния запад, където сме длъжни да бутаме лгбт, зелен преход и лидерите ни са с по 10-15% одобрение.

Гледам дира избира и конструира информацията си по нов модел. Да дразни соросробите. Дали е случайно? Да, от една страна тролбригадите веднага избухват и генерират импресии. Ма от друга ми звучи, че пропагандните балони на сорос и неокон фашагите се пукат един по един. Което е много добре. Слава Кокаине.:)