17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много руски изроди има у нас, които ще гласуват против България за ИзРаждане. По време на война предателите на Родината не се вкарват в Парламента, а се разстрелват

Предателя копейкин трябва да бъде пребит с камъни.. само мегаидиот може да лобира за дивашка, варварска русия, която в 21и век погуби стотина хиляди човека за да задоволи грандоманията на един обезумял манияк за световно господство.

ПП нарушават нон стоп деня на размисъл... Нан стоп маймуни пълни..

Сяма на мен ли ми излизат нон стоп реклами на една партия с дви букви...наглеци...зорлем ще ме накарате да гласувам Не зачитат конституция не зачитат нищо

Герб вдигнаха укарско знаме пред столична община. Да се знае.

Ммноооогооо ще са изненадани тея агенции в понеделник.

Едно НИЩО иска възторжено да се съгласите – България да бъде луганска, донецка “република’ с путинско-копейкински “рефендум!?..........Всички в Европа искат да са членове на ЕС,но едно НИЩО от България,иска да напуснем!? Иска руска РОБИЯ, ДИКТАТУРА за всички нас!?............Един психопат ще ни връща към дружбата с един престъпник, погубил над 100 000 човешки живота,от двете страни във война в 21-век!?..............Един проруски продукт ще ни възражда с руска любов,руска мизерия,руски ‘права”,КГБправославие, рубли за него.ТОВА било“Възраждане”.!!???...........Вашият глас може и трябва да бъде за ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ,за България в цивилизования свят на СВОБОДНИТЕ проспериращи народи ! С номер 25! ЗА ДЕМОКРАТИЧНА България!!

последни напъни за "насочване" на колебаещите се гласуващи в "правилната" посока зададена отвън. Възраждане ще са първи с малко над Герб

Всичко друго. Включително ДПС. Но не и Възраждане. Благодаря ви български граждани. Без значение и разлика дали сте от български, турски, цигански , арменски, гръцки, еврейски, или какъвто и да е друг произход. Благодаря ви предварително !

Ето и Десетте основни причини налагащи преосноваването на държавата чрез помощта Възраждане: 1. Премахване плана за въвеждане на еврото и премахване искането за унищожаване на Българския Лев – Левът е последен стожер на независимост 2. Предоговаряне членството в ЕС и защита на българския национален интерес като се превърнем от нетен донор в нетен бенефициент 3. Завършване на АЕЦ Белене и разкриване на нови блокове на площадката на АЕЦ Козлодуй 4. Развитие на отношенията със източните народи и държави включително и Русия. 5. Финансова ревизия за периода 1984-2022 и последващи действия съгласно ревизионния акт 6. Реализиране на икономически политики по балансирано развитие на регионите в България 7. Прилагане на мерки за преодоляване на демографската катастрофа и обезлюдяване както и условия за завръщането на българите от чужбина 8. Референдум за излизане на България от НАТО – от три до пет пъти намаля отбранителния потенциал на страната откакто е член на Алианса от 2004г насам. 9. Въоръжаване и развитие на българската Армия както и търсене на отговорност от нейните разсипници лакеи на Запада 10. Разбиване на мафиотските схеми за източване на държавния бюджет и възстановяване на държавните контролни органи.

Аз очаквав Банкята да бъде съден като престъпник, а не да печели платени избори!

Курнелия от БСП БКП, Пак ще изиграе всички и ще се намърда във властта на България! Червената Мафия няма спиране

ПП ще е пак на първо място, мишки, кръчмаря идва в неделя!

Проучванията се правят само в България! Извън страната ни, освен в Турция, почти всички ще гласуват за ВЪЗРАЖДАНЕ!!! Българите в чужбина са много, така че тия социолози трябва да си подават оставките! И къде слагат тъпите пп изобщо в класацията? Ако не манипулират вота, тия повече от 1% няма да видят!

Кои бяха тия?

Костя копейкин, Дето обещава всичко на всички, Жадни за Власт

ДГД

Октай пред Фрог: Търси ли някой отговорност за престъпленията на социологическите агенции? ПП ще е първа 30.09.2022 Вчера остро реагираха в една петричка медия, като казах, че социологическите агенции извършват престъпления с тези подвеждащи анализи. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай. Съжалявам, че ще го кажа, но миналата година и на изборите през юли и през ноември, даваха между 5-10 процента преднина на ГЕРБ. Това се отнася за всички социологически агенции, без изключение. Тогава в медиите публично опровергах техните резултати и казах, че първо ИТН ще е победител , а след това ПП. От тогава досега не чух те да се извинят на избирателите, че са ги подвели и са дали неверни резултати. И сега се питам - кой лицензира тези социологически агенции?! Някой търси ли им отговорност за изборните престъпления, които правят? Дори нямат достойнство да излязат и да се извинят, когато не са познали резултатите. Или тези агенции единствено биват използвани в една или друга посока да участват в предизборната кампания с манипулативни данни! Сега на тези избори, в началото бяха колебливи заради манипулациите от миналата година. Днес виждам една съгласувана атака, как дават близо 10 процента преднина на ГЕРБ. Като човек, който е правил много избори, си правя следният извод - самият факт, че дават едни и същи резултати в полза на задкулисните политически формации, показва, че те са координирани помежду си и са напълно манипулативни. Не зная и нямам информация в нито една европейска държава дали социологическите агенции могат да излизат с данни ден преди изборите. Доколкото ми е известно дори в някои държави нямат право да излизат с проучвания. Или проучванията им трябва да излизат 10-15 дни преди датата на изборите. Ако днес бяха посочили не ГЕРБ, а ПП за водач, представете си какъв вой щеше да има срещу тези данни. Защото ПП не е формация, която обслужва задкулисието. Това означава, че нашите агенции са подвластни на задкулисието, което обслужва ГЕРБ и ДПС. И забележете, някои от агенциите си оставят вратичка, като казват, че тези резултати могат да бъдат променени, защото има 15-20 процента избиратели, които се колебаят дали да гласуват за ПП и могат да изравнят резултати и да изпреварят ГЕРБ. Моят опит, анализирайки изборната ситуация, показва, че ПП ще е първа политическа сила и ще има 5-10 мандата повече, отколкото ГЕРБ.

......неделя е хубав ден за целодневна екскурзия за гъби...печурки...манатарки.....!!!!!само да се внимава за 240 отровни ДВОЙНИКА!!!!!

ЗА СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ САМО ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

Зависима от Русия, България

Коалицията ще е Герб-ПП-ДБ, че и БСП П може да се включи, ако не стига.

Герб и БСП - никога! ПП променливите се обединяват с тях

. .

Управляващата коалиция е ясна (не че ми харесва, но това е положението): ПП, БСП, ДБ, Стефан Янев, Костадин Костадинов

клифук, възраждане найш кога ще влезе в тази коалиция? когато толупа приеме техните изисквания - т.е. никога. марш с тея опорки другаде!

Проучванията се правят само в България! Извън страната ни, освен в Турция, почти всички ще гласуват за ВЪЗРАЖДАНЕ!!! Българите в чужбина са много, така че тия социолози трябва да си подават оставките! И къде слагат тъпите пп изобщо в класацията? Ако не манипулират вота, тия повече от 1% няма да видят!

Нали ни засичаш IP-тата, вземи публикувай да си ги видим, че не си ги знаем, молим те, ХАХАХАХАХАХАХА

За хора, които са фалшиви, лицемерни и мислят само за собственото забогатяване и загробват България със заеми за милиарди, каквито са от ПП? За хора, които служат на чужди враждебни интереси, каквито са от БСП, Възраждане и някои други? За хора, които могат само да плюят, да правят шоу и да спъват България, каквито са от ИТН и други? Политиците на ГЕРБ не са били безгрешни по време на тяхното управление, но са доказали, че милеят за България и че могат да направят много за България и за обикновените хора в България. По време на тяхното управление хората имаха добри доходи, цените бяха поносими и т.н. Така че ГЕРБ се оказват в момента най-малкото зло. Засега те нямат алтернатива. Ако не ги изберем с достатъчно мнозинство, ще затънем още повече.

платеното тролче на въраждане счупи клавиатурата от копипейстове тази вечер. дано е заработил поне шепа копейки..

Номер едно !

123 е турски кретен от етническата партия.

Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ!

Подкрепям!

С руските подлоги ли?

Желаят да корумпират или да бъдат корумпирани. Единствената причина България да е в калта е, че държавата се е превърнала в машина за корупция, а прокуратурата в бухалка. НЕ СЛУЧАЙНО всички големи западни компании ни отбягат. Давам пример: Google ще отвори нови 20 000 работни места в Гърция, а не в България. Същото се случи преди години и с Майкрософт. При автомобилостроенето е същата работа, защо ли? Защото, когато дойдат в България и искат да се запознаят с условията и как държавата да подкрепи начинанието - бай Тиквун и компания питат - а вие колко ще ни платите? А това нещо не толерира нито една нормална фирма. За това ще сме в блатото - докато ГРОБ има 25% гласове ще е така.

Аман от платени идиоти.

И после кво? Пак кражби, кражби, кражби? Ако изборите биха променили статуквото, просто нямаше да има избори. Не вярвам на никоя партия.

Пуска коментари, ама едни празни и дълги, че да си задоволи нещастното съществуване. От злоба горкото си изпуска нервичките, злоба и безсилие. Това е животът му, тук в интернет, това е постижение за него. Че и ИП-та засичал, хахахахахаха, това ме разсмя истински.

Ма, какво е това ИП? Дето засичал?

само изключително прост маргинал илитерат би гласувал за вгъзглождене. ограбвате българия и децата си, малоумници нефелни!

Ние тук си чешем езиците, а машините и с нас и без нас в неделя ще решат. Не го ли чувате Простото Кире какви ги плещи. Той е сигурен, че е победил. Ужас

Само Възраждане !

Борисов ни натискаше за Истанбулската Конвенция и за експерименталните бъркочи.

Киро Олигофрена е непрекъснато надрусан.

Време е за Възраждане.

Подкрепям!

ГРАЖДАНСКО ЕДИНСТВО на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. Само ГЕРБ !!

не се ли наядохте?

разбирам тези от възраждане които се борят за левс покрай изборите. ама тези които ги поддържат като идеология няма как да оправдая. обикновено това са смотаняци, несредници, неграмотници, чалгари, смучещи бири от пластмасови бутилки и целия свят им е виновен за нещастния живот. една новина за тези. който и да е на власт, няма значение за вас. цял живот ще сте си утайка. беднотията не е състояние на портфейла, а на ума. айде оривайте се, оръфляци нещастни.

Спри, неграмотнико, че да не се задавиш в тая проклета злоба! Първо, изречението започва с главна буква. Колко още правописни и пунктуационни грешки открих, няма да коментирам. Не съм ти учителка. Не ми пука за Възраждане. Споделих, че познати и приятели ще гласуват за тях, защото се страхуват от войната! Искат мир и нормални отношения с Русия. Вече не вярват на евролиберастите. Ясно? А, сега, изтрий плюнките и се успокой!

на Поли Златарева от БНТ и Предаването Още от Деня - нямаше да ходя да Гласувам, но се държа толкова Безобразно с Д-р Костадинов - не знам тази жена и тя ли е на Пици на Кристали, че само заради това ще отида да дам Вот за Възраждане! Това Не е Национална ТВ, това е Китоло на Добре Платени с Нашите Пари от Данъци - Политически Активисти от Козяк!!

нискочел трол платен

Абе кво стана с пазарната икономика? европата слага ограничения на цени и конфискува пари! европата ще стане като студена дискотека пълна с откачалки и зомбита!!! ! два часаа има ток и топло и два часа няма ток и топло! за това ли скачаххте като шебеци сини европейци!!!

Като/ако ГЕРБ пак управлява ще направят ли "Турски поток"?

Турски поток-2

Sm3hurk0

Може ли да има изненада, като преди време... ? Все си мисля, че Български възход ще вземе доста повече от вашата статистика.. Същото се отнася и за партията на Мая Манолова.

Дето вика България е НАТО и НАТО е България. Не мерси. А Маята е бита карта и то отдавна заедно с цялото отровно трио.

Да изритаме всички продажници от парламента с бюлетина 14 Възраждане

Sm3hurk0

Съгласен...

Истината е, че няма за кого да се гласува, а трябва. Иначе Простокиро и сие простаци Кокорчо, Лорер, Ленчето и периферията ще ни залеят отново с "чара си". Затварям очи, избирам си някое по-малко зло и в неделя съм там.

ПП - ПАРТИЯТА НА ПРОСТОКИРО 8%

Непредставителна извадка с близки, приятели, познати. Висока избирателна активност - народът е настръхнал и побеснял. Първи - ГЕРБ или Възраждане. Трети - ДПС. Четвърти - БСП или ИТН. ДБ изпада или влиза на ръба, последни. Други няма.

Масово хората, с които говоря ще гласуват за Възраждане или ГЕРБ. Факт.

Повтарям, народ вече изтрещя и избесня! Ма, няма лошо! Да гласуваме! Длъжни сме!

интересно как този 'диалог' се води от едно и също ип? разбирам тези от възраждане които се борят за левс покрай изборите. ама тези които ги поддържат като идеология няма как да оправдая. обикновено това са смотаняци, несредници, неграмотници, чалгари, смучещи бири от пластмасови бутилки и целия свят им е виновен за нещастния живот. една новина за тези. който и да е на власт, няма значение за вас. цял живот ще сте си утайка. беднотията не е състояние на портфейла, а на ума. айде оривайте се, оръфляци нещастни.

Тоя шмекер и ИП-та засича, горкото дори не знаеш как работят мрежите, а? ХАХАХАХАХАХА

Точно

хахахахаха - селски пръчки

селски педераст

Ето Десетте основни причини налагащи преосноваването на държавата: 1. Премахване плана за въвеждане на еврото и премахване искането за унищожаване на Българския Лев – Левът е последен стожер на независимост 2. Предоговаряне членството в ЕС и защита на българския национален интерес като се превърнем от нетен донор в нетен бенефициент 3. Завършване на АЕЦ Белене и разкриване на нови блокове на площадката на АЕЦ Козлодуй 4. Развитие на отношенията със източните народи и държави включително и Русия. 5. Финансова ревизия за периода 1984-2022 и последващи действия съгласно ревизионния акт 6. Реализиране на икономически политики по балансирано развитие на регионите в България 7. Прилагане на мерки за преодоляване на демографската катастрофа и обезлюдяване както и условия за завръщането на българите от чужбина 8. Референдум за излизане на България от НАТО – от три до пет пъти намаля отбранителния потенциал на страната откакто е член на Алианса от 2004г насам. 9. Въоръжаване и развитие на българската Армия както и търсене на отговорност от нейните разсипници лакеи на Запада 10. Разбиване на мафиотските схеми за източване на държавния бюджет и възстановяване на държавните контролни органи.

Човека който ще казва ,кой за кого да гласува . Явно не си наясно ,че тази агитация е подсъдими.

До 12 днес може да си агитира, ако иска и за Луна.

По света имало ловци на духове, имало контактуващи с духове, имало ловци на вампири и т.н. А у нас има хора, който ще Възраждат нещо което никога не го е имало. Явно водим другите! Защото на практика, няма никакви безспорни данни, че държавата „България“ е съществувала във вида описван от официалната история преди 1878г., но за сметка на това има партия, потрошила пряко или косвено много милиони за да „възроди“ нещо, което не го е имало и не може да го имало. Какво ще „възраждат“, ако вземат властта? Костадин Костадинов като учен, автор, политик, гражданин: -------------------------------------------------------- ...Костадин Костадинов е автор и на издадения през 2021 г. „Кратък наръчник по македонския въпрос“. Книгата съдържа подробна историческа, филологическа и етнологична справка за Македония.[27]... ...През 2017 г. организира издаването на книгата „За произхода на днешните гърци“... ...През 2017 г. излиза книгата „Пътеводител на старите български земи“, в която са подробно описани 100 обекта на българското културно-историческо наследство, останали в заграбените от съседите на България български земи в Сърбия, Косово, Албания, Македония, Гърция, Турция и Румъния. ... ... През 2010 г. публикува и „Българската национална идентичност на славянското население в Македония“. Впоследствие преиздава и „Гробовете на Трикери“ от Владимир Сис... г-н Костадинов: От толкова писане не Ви ли мина мисълта, че българите нямат нищо общо с Косово, Албания, Македония, Гърция, Турция... Не Ви ли мина през главата мисълта, че трябва да си искаме Влашко и Молдова! Не Ви ли мина през главата, че историята на България, Балканите, европата и света са фалшиви? Кой Ви дава толкова пари за да подлъгвате хората и да им увреждате и психиката и физиката и да им пълните главите с глупости и небивалици? Кой Ви плаща? За кого работите? Защо вредите на туземците? -------------- ------------------ Фалшива държава, фалшиви партии, фалшиви, политици, фалшиви избори... на тази територия истински са само страданията на туземците и лъжите на европата!

И директно мобилизация и на фронта в редиците на путлеровите орки.

Първо вождът ви е невзрачен и тъп комсомолец. Второ излизането от НАТО бащ сега е неадекватна тъпотия .Отвсякъде има войни а ние нямаме армия.Една армия се изгражда минимум за 5 години.Тука едно свлачище ни еба майката камо ли танковете. Трето Външното влияние чрез капитали и банки е токлкова силно че даже и опита да се говори против Западните системи е невероятно безнадежден. Четвърто ние сме колония от 150 години и мисленето на българите е робско за съжаление.Не може тъпкане 650 години да не окаже влияние . Пето нямаме ресурс за промяна малко сме . Така че твоите идеи си ги ...

Първо требе да са изфащат руските кавали

Не ни ли писна повече от тридесет години да е едно и също , като думата ДАЛАВЕРА е издигната в култ. Да дадем шанс на хора като Костадинов , Малджански , Сарийски , .Другите ги видяхме вече, Заради тях сме 3 милиона в чужбина ( пиша от Канада) . Хората масово ще се завърнат , както направиха унгарците . Само лъмтящите за пари некъдърници , ще останат навън. Желание , план и ентусиазъм е нужен и след 5-6 год. всичко може да е различно в България - по-ниска престъпност , занижена корупция , чистота и т. н. Тук също има идиоти , които няма да гласуват за Възраждане , но са много малко .Здраве за всички .

Йе го утирнона ша са мине, ша са разбоботкат чиляцине по секциинье, па ша са види койо ша са налапа най-здраво.